RETRO MALAYSIAN RIDERS

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: KUALA LUMPUR


Guru

Status: Offline
Posts: 973
Date:
RE: KUALA LUMPUR


denggi wrote:

daneil ko kat ane lama dah tak jumper.bila kita nak g lepak2 ni




 den ado abg denggi...wink
tu la lamo xjumpe abg....smilesmile
sonang2 nnti kiter lepak la samo2...awwaww



__________________

-HaTi MuDa JiWa rEtRo-



Guru

Status: Offline
Posts: 3662
Date:

abg danial ni bini ngah sarat pon join ride laie...abg denggi tuh kemano menghilang???
hehhe...x siap laie ko mtr mu??


__________________




biar mtr buruk janji retro!!!




Guru

Status: Offline
Posts: 973
Date:

uda_5-speed wrote:

abg danial ni bini ngah sarat pon join ride laie...abg denggi tuh kemano menghilang???

hehhe...x siap laie ko mtr mu??



 den dah kena slow skit la uda...winkwink
kalu xda papo den join la balik....
tunggggguuuuuuuuuuu.....awwawwawwaww



__________________

-HaTi MuDa JiWa rEtRo-



Guru

Status: Offline
Posts: 3662
Date:

X PO KITO PAHAM ABG DANIEL ADO KOMITMEN..TP DEN TAU DANIEL NI RIDER TEGAR X GITU!!!
MCM TU YG KITO NAK...MEMANG SEMPOI..HUHU

__________________




biar mtr buruk janji retro!!!




Guru

Status: Offline
Posts: 1116
Date:

uda_5-speed wrote:

abg danial ni bini ngah sarat pon join ride laie...abg denggi tuh kemano menghilang???

hehhe...x siap laie ko mtr mu??


denggi motor anta workshop. masih cari barang yang xjumpa tu. biggrinbiggrinbiggrin



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 3662
Date:

denggi dia diam2 mau upgrade..tunggu je tu..
alasan mtr x siap tau2 dah pakai tut.......herhhe..jgn mare bang..

__________________




biar mtr buruk janji retro!!!




Guru

Status: Offline
Posts: 1131
Date:

huhuhuh....jgn biarkan diri anda di selubungi misteri...huhuhuhuh

__________________
tidak akan ada... yang baru jika tidak... bermula dari yang lama...

"wa caya lu brader!!!!!!!!! hensem!!!!!"


Guru

Status: Offline
Posts: 1116
Date:

uda_5-speed wrote:

denggi dia diam2 mau upgrade..tunggu je tu..
alasan mtr x siap tau2 dah pakai tut.......herhhe..jgn mare bang..



haha. dia nak ambik hayabusa la uda. bob siapkan motor tu dulu. biggrinbiggrin



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 3662
Date:

hahah x per abg denggi tu diam2 kang sumer dah disumpah jadik RZ kang..heheh..
plan2 kayuh utk event teluk kemang nanti..huhu


__________________




biar mtr buruk janji retro!!!




Guru

Status: Offline
Posts: 973
Date:

alahai teluk kemang...crycrycrynonono
xtau dapek poei ke tidak nnti.....nonononosmilesmilesmile


__________________

-HaTi MuDa JiWa rEtRo-



Guru

Status: Offline
Posts: 1116
Date:

uda_5-speed wrote:

hahah x per abg denggi tu diam2 kang sumer dah disumpah jadik RZ kang..heheh..
plan2 kayuh utk event teluk kemang nanti..huhu



pakai exzos RZ jadi la. hehe



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 3156
Date:

daniel_135 wrote:

alahai teluk kemang...crycrycrynonono
xtau dapek poei ke tidak nnti.....nonononosmilesmilesmile




awwawwnonobiggrinbiggrin



__________________

"SETTING BY MYSELF"



http://supermario-moomos.blogspot.com

https://www.facebook.com/nmoomos



Guru

Status: Offline
Posts: 3662
Date:

alahai daniel..sabau je ler...ada tanggung jawab kene jln kan dlu..
next year ada lagi...bnyk event besar2 mcm janda baik pon ada lagi moto GP ada lagi...kwn2 memahaminyer..huhu



__________________




biar mtr buruk janji retro!!!




Guru

Status: Offline
Posts: 850
Date:



Uploaded with ImageShack.us

SALAM RAMADHAN DARI NUR HIDAYAH BT MOHAMAD DARIS UTK WARGA K.L...biggrinbiggrinbiggrinbiggrin

__________________

retro di hatiku....nak buat ape2 pun yang penting SEMANGAT!!
*maap la sesangat lame tak beposting kat forum sbb lupe password..
 ni tah cam mane belek2 email dpt balik =D*




Senior Member

Status: Offline
Posts: 461
Date:

salam,

jengkingbeluran mengucapkan selamat Ramdhan Al Mubarak kepada semua warga RMR Barat ... khususnya warga RMR WP Kuala Lumpur dan WP Putrajaya ............. smile.gif

__________________
jengking


Guru

Status: Offline
Posts: 6278
Date:

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

MAAF ZAHIR DAN BATIN

DARI MARWIE 3XV SERTA PASANGAN

LOKASI BANGI/SEREMBAN/KUALA PILAH



__________________

''kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal,tetapi ianya datang dari semangat yang tidak pernah mengalah"

marwie 3xv      017-3766415
BANGI - PUTRAJAYA - BUKIT MAHKOTA - KUALA PILAH

LEPAK SANTAI RETRO PUTRAJAYA SETIAP RABU
LOKASI (laman perdana/dataran putra - SEBELAH JABATAN PERDANA MENTERI)
6PM - 8PM

                                         PUTRAJAYA RETRO OWNER CLUB ( PROC)                            

 - tzr250 3XV -



Senior Member

Status: Offline
Posts: 461
Date:

salam

Disini jengkingbeluran mengucapkan "SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI" untuk members RMR Barat khususnya WPKL semoga ceria hendaknya bersama Famili dan sanak saudara.



__________________
jengking


Guru

Status: Offline
Posts: 824
Date:

Sempena ketibaan Syawal yang Mulia, kami mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI Maaf Zahir & Batin daripada kami sekeluarga.. Ucapan ini ditujukan khas kepada Atok, Nenek,Tok Abah, Nekma, dan seluruh kaum keluarga yang berada nun jauh di sana Ucapan istimewa Aidilfitri ini juga ditujukan utk semua sahabat handai trmasuk semua yang mengenali saya.SALAM AIDILFITRI & Salam Perantauan

__________________

AKU DIA DAN JIWE - JIWE KELAJUAN........


Guru

Status: Offline
Posts: 1319
Date:

tumpang lalu KL..

__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 127
Date:

ala yg kat dataran tu kn..???kn..kn....

__________________

 

biar jauh janji sampai...

biar perlahan asal selamat...

jangan laju nnt barai...

sekali sekali bleh rembat....

 

          ..salam dari ejoi bangsar..

)))))))))) lone/longer rider ((((((((((((

Di Mana Ada Kemahuan Di Situ Ada Highway



Senior Member

Status: Offline
Posts: 249
Date:

mane warge2 KL ni.. mlm ni meriah kt town... masing2 lepas gian xdpt beraksi smlm sbb ujan.. hahaha... polis pn da byk ni.. kehkeh...

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1238
Date:

Tumpang tanya, kalau putrajaya masuk skali dlm KL ke?

__________________




Guru

Status: Offline
Posts: 937
Date:

selamat berpuasa pada semua warga kuala lumpur dan kawasan-kawasan yang sama waktu dengan nya. selamat beramal di bulan yang penuh berkat nie... amin



__________________
-Tempe Enduro_

Dimana ada jalan, di situ ada haigway...... preennnnngggggggg.................



Senior Member

Status: Offline
Posts: 222
Date:

sooooooo senyap

__________________

http://nsrbikekualalumpur.blogspot.com/



Guru

Status: Offline
Posts: 2248
Date:

are_pes wrote:

sooooooo senyap


 yolahh jang..dari tahun lopeh..last post bulan ogos..



__________________

012-3530389 - Mat Rijal RX

Sani Motor,Kg.Sungai Tangkas.

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1098
Date:

Sunyi je.. Huhuhu

__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 478
Date:

salam retro warga RMR KUALA LUMPUR....

nak tanya sikitla...minggu nie retro KL lepak mana?kalau bole kasi halo-halo la...
nengok TOPIC : KUALA LUMPUR nie....sunyi la....

__________________

Menjejak Pemilik RXZ 5 Speed



Guru

Status: Offline
Posts: 1947
Date:

kebiasaan ari ahad ado jo kek dataran tu haa..

__________________

...solo rider....



Senior Member

Status: Offline
Posts: 478
Date:

Bro zoulkapan dah pernah lepak ker....saya tak pernah lepak lagi....

__________________

Menjejak Pemilik RXZ 5 Speed



Guru

Status: Offline
Posts: 1947
Date:

x..pernah p shah alam je

__________________

...solo rider....



Senior Member

Status: Offline
Posts: 222
Date:

zoulkapan wrote:

x..pernah p shah alam je


 abg besar shah alam disbelief



__________________

http://nsrbikekualalumpur.blogspot.com/

«First  <  1 2 | Page of 2  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.



Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard