RETRO MALAYSIAN RIDERS

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: JEMPUTAN KAHWIN SDR NOR HIDAYAT - 25 AUG 2012


Guru

Status: Offline
Posts: 2016
Date:
JEMPUTAN KAHWIN SDR NOR HIDAYAT - 25 AUG 2012


BERWAKIL KAN SY  , MENJEMPUT RAKAN2 SEMUA UTK MERAIKAN MAJLIS PERKAHWIN SDR NOR HIDAYAT @ YAT BERSAMA PASANGAN ASMIDAR BT SALEHUDIN BERTARIKH 25 / 8 / 2012

DI ALAMAT

NO;15 TAMAN SALAK . SALAK BARU

31050 SUNGAI SIPUT (U)

PERAK DARUL RIDZUAN

 

WARGA KL AKAN BERGERAK KESANA PADA HARI TERSEBUT.....SESIAPA YG BERMINAT NAK JOIN , KUMPUL DI SHELL PLAZA TOL JALAN DUTA SEBELUM JAM 9.00 PAGI .

 

TERIMA KASIH

 



__________________

-setting by nazries-

Uploaded with ImageShack.us
RON95 - $1.85



Guru

Status: Offline
Posts: 1014
Date:

Kami diutara sudah menerima jemputan dr beliau bang..,.,,
Insyallah jika berkesempatan ingin juga bersama bersama rakan2
Menyerang ke kenduri beliau.....tahniah pada dayat...,
Harap rakan2 yg berdekatan boleh datang beramai2 sbb beliau juga seorng
Yg ramah mesra....group utara dijemput semuanya....berwakilkan sy....
Jemput mai nohhh!!!!!


__________________

          419008_346510048717983_100000769733433_948983_169260440_n.jpg

          retro gagak hitam & kekabu



Guru

Status: Offline
Posts: 1131
Date:

jika tiada hal yang menghalang..saya akan join group kl..untuk bergerak ker sana...bolehlah bertemu paklon nanti...hehehheheheh,,,jika tiada hal yang menghalang.....yer..

__________________
tidak akan ada... yang baru jika tidak... bermula dari yang lama...

"wa caya lu brader!!!!!!!!! hensem!!!!!"


Guru

Status: Offline
Posts: 1014
Date:

Hehehehehe...sudah pasti azizul...

Kalau dapat cuti sy pasti hadir .....




__________________

          419008_346510048717983_100000769733433_948983_169260440_n.jpg

          retro gagak hitam & kekabu



Senior Member

Status: Offline
Posts: 376
Date:

TQ OTAI 1kt coz open topic ni,,,, di kesempatan ini,, saya menjemput semua sahabat RMR untuk hadir ke najlis perkahwinan saya, yg akan berlangsung pada 25 ogos 2012,,, dengan kehadiran anda semua,, dapat memeriahkan majlis saya,,,,,, tq......



__________________
 

 BiaR PaNdAi jANgAN mEmANdAi-mAnDAi


Guru

Status: Offline
Posts: 2248
Date:

roccipumi wrote:

TQ OTAI 1kt coz open topic ni,,,, di kesempatan ini,, saya menjemput semua sahabat RMR untuk hadir ke najlis perkahwinan saya, yg akan berlangsung pada 25 ogos 2012,,, dengan kehadiran anda semua,, dapat memeriahkan majlis saya,,,,,, tq......


 Maaf saudara Nor Hidayat,den tak dapek poei ko kenduri kahwin anda.Kerana tarikh itu sama dengan kenduri sepupu den,walaubagaimana pun di kesempatan bulan ramadhan ni..saya minta ampun dan maaf jiko ado terkasar bahasa..dan SELAMAT PENGANTIN BARU.biggrin



__________________

012-3530389 - Mat Rijal RX

Sani Motor,Kg.Sungai Tangkas.

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1131
Date:

biggrinbiggrinbiggrin otai 1kt    program  ke sana pergi dan balik kan....??apa2 pon jika saya wat pergerakan saya akan info otai1kt...dan jika dah alang2 pergi ker sana boleh lah kita bertemu  paklong gagak hitam....nak tgk 4 dapor..hahahahhahaawwawwawwawwaww



__________________
tidak akan ada... yang baru jika tidak... bermula dari yang lama...

"wa caya lu brader!!!!!!!!! hensem!!!!!"


Guru

Status: Offline
Posts: 1014
Date:

Alamak zul....heheheheh....sy pakai gp100 ja...1 dapo...
Xsabaq nk jumpa zul...nanti kita borak panjang skit no heheheheh


__________________

          419008_346510048717983_100000769733433_948983_169260440_n.jpg

          retro gagak hitam & kekabu



Guru

Status: Offline
Posts: 1131
Date:

hahahhahahha...apa2 pon...apa ada pic atau laporan berganmbar.........saya nak tgk V4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

__________________
tidak akan ada... yang baru jika tidak... bermula dari yang lama...

"wa caya lu brader!!!!!!!!! hensem!!!!!"


Guru

Status: Offline
Posts: 2016
Date:

alhamdullah....ride berjalan dgn lancar dgn seorang penunggang tegar dari segamat solo ride. seramai 15 jentera terlibat pada sessi ari tersebut. terima kaih buat anda semua.ikuti lah bergambar serba ringkas dari saya.

 

check point pertama Shell jln Duta terlewat sejam di sebab kan cuaca yg tak mengizinkan ...

di Plaza Tol kuala kangsar menunggu jentera yg sedang di perbaiki di Tapah dan menunggu geng gagak hitam



__________________

-setting by nazries-

Uploaded with ImageShack.us
RON95 - $1.85



Guru

Status: Offline
Posts: 2016
Date:

ah chong sedang memeriksa barisan jentera.....



__________________

-setting by nazries-

Uploaded with ImageShack.us
RON95 - $1.85



Guru

Status: Offline
Posts: 2016
Date:


Shot at 2012-08-27

kemudian kami bergerak ke rumah Megat....seterus nya kunjungan Hari Raya di umah Man Kuale



__________________

-setting by nazries-

Uploaded with ImageShack.us
RON95 - $1.85



Guru

Status: Offline
Posts: 2016
Date:

URL=http://imageshack.us/photo/my-images/189/20120825191233.jpg/][/URL]

 

di perkarangaURL=http://imageshack.us/photo/my-images/266/20120825191239.jpg/][/URL]

 

URL=http://imageshack.us/photo/my-images/42/capture63.png/][/URL]

 

 

 

di umah Man Kuale



__________________

-setting by nazries-

Uploaded with ImageShack.us
RON95 - $1.85



Senior Member

Status: Offline
Posts: 211
Date:

Terbaik la otai...winkwinkwinkwink



__________________

**********************

Eddy Melaka 017-6170098..



Guru

Status: Offline
Posts: 1952
Date:

waaaa.... selamat pengantin baru ye yat !!!! semoga kekal ke anak cucu....
respek pada anda yang mai dari jauh!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

__________________

in memory PBX 540,AR 4476 ... now with BFF 2636  .....Klang / Shah Alam 012-6044007 , 011-31549405

 

 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 176
Date:

Selamat pengantin baru Yat....Teman dtg di Perlop je smile. Nk jugak ke salak aritu,tpi waktu x mengizinkan. Kalo x leh join.



__________________

HIJAU BUMI TUHAN



Guru

Status: Offline
Posts: 2248
Date:

otai_1kt wrote:

 

di perkarangaURL=http://imageshack.us/photo/my-images/266/20120825191239.jpg/][/URL]

 

di umah Man Kuale


 Wah jai tong ko tgh on9 fb ko tu..hahaha..



__________________

012-3530389 - Mat Rijal RX

Sani Motor,Kg.Sungai Tangkas.

 

 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 376
Date:

tq kepada rider2 tegar,,,  memang best la dengan kehadiran warga retro.... tq kepada semua,, i luv u ooollsss.......



__________________
 

 BiaR PaNdAi jANgAN mEmANdAi-mAnDAi


Guru

Status: Offline
Posts: 1014
Date:

Tima kasih pada semua yg hadir sama2

Slmt pengantin baru buat pengantin saudara hidayat...

Semoga kita berjumpa lg dilain hari.....

Gambar terlalu byk utk diupload.....

Cukupla sekadar bg gambaran sahaja......

Kehadiran amat ramai sekali....

Tq pada otai 1kt n abg puteh serta group...,

Nanti mai p.buntaq pulak kenduri paklong....

Menu utama cendol pulut dan abc...,

Hahahahha..... ......


__________________

          419008_346510048717983_100000769733433_948983_169260440_n.jpg

          retro gagak hitam & kekabu



Guru

Status: Offline
Posts: 1952
Date:

klau pak long, ceq pun x sabaq nak mai !.
heheheeheh
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

__________________

in memory PBX 540,AR 4476 ... now with BFF 2636  .....Klang / Shah Alam 012-6044007 , 011-31549405

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 2248
Date:

azman_mengamuk wrote:

klau pak long, ceq pun x sabaq nak mai !.
heheheeheh
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


 pitching lari dahhh..org nogori mai kecek  utara no..hahahaha..



__________________

012-3530389 - Mat Rijal RX

Sani Motor,Kg.Sungai Tangkas.

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1952
Date:

rizal_bangi wrote:
azman_mengamuk wrote:

klau pak long, ceq pun x sabaq nak mai !.
heheheeheh
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


 pitching lari dahhh..org nogori mai kecek  utara no..hahahaha..


 sebelum hang kawin n orang utara, ceq dah duk utara dah layan ABANG TANJUNG & coco'ot MAt Husheinnnn. hang ja  xtau.... hahahaahaa..



__________________

in memory PBX 540,AR 4476 ... now with BFF 2636  .....Klang / Shah Alam 012-6044007 , 011-31549405

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 905
Date:

sesunguhnye hamba tdak dapat bersama menghadirkan diri....kerana ke "lost"an network memenuhi impian ambau amat la truk di kala aidifitri....tatkala itu hamba berada di kampung.... apa2 pun SELAMAT PENGANTIN BARU

__________________

rerajin la tepon teman jika sampai ke pasir gudang.... 012-4495983 

 

ABC 1599,ADS 2394...ku Mencari... WAY 6235..starT to d End... 



Guru

Status: Offline
Posts: 2248
Date:

azman_mengamuk wrote:
rizal_bangi wrote:
azman_mengamuk wrote:

klau pak long, ceq pun x sabaq nak mai !.
heheheeheh
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


 pitching lari dahhh..org nogori mai kecek  utara no..hahahaha..


 sebelum hang kawin n orang utara, ceq dah duk utara dah layan ABANG TANJUNG & coco'ot MAt Husheinnnn. hang ja  xtau.... hahahaahaa..


 apa pun den tak tahu pasal ko man..hahahaha..



__________________

012-3530389 - Mat Rijal RX

Sani Motor,Kg.Sungai Tangkas.

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 2016
Date:

di perkarangan umah Megat @ aeron amri

[

kenangan bersama pengantin........

 



__________________

-setting by nazries-

Uploaded with ImageShack.us
RON95 - $1.85



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 29
Date:

Selamat pengantin baru bro, moga cepat2 dikurniakan pewaris retro... Hehehe

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 2466
Date:

Tahniah Mypren.................biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinfuriousfuriousfuriousfuriousfuriousfuriousfuriousfurious



__________________

m_598ac4e3b59b4b57be6660f2806ea574.jpg



Senior Member

Status: Offline
Posts: 376
Date:

_DSC0210.JPGDSC_0201.JPG_DSC0306.JPG_DSC0336.JPGDSC_0507.JPGDSC_0374.JPGDSC_0640.JPGDSC_0552.JPGDSC_0597.JPGDSC_0597.JPG_DSC0362.JPGDSC_0542.JPGDSC_0649.JPG_DSC0211.JPG_DSC0296.JPGDSC_0591.JPG_DSC0154.JPG_DSC0152.JPG

tq semua,, iluv u ollssss...



Attachments
__________________
 

 BiaR PaNdAi jANgAN mEmANdAi-mAnDAi


Guru

Status: Offline
Posts: 1014
Date:

Wauuu... Meriahhhh...tq dayat snap jgk pic aku hehehehe


__________________

          419008_346510048717983_100000769733433_948983_169260440_n.jpg

          retro gagak hitam & kekabu

Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.



Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard