RETRO MALAYSIAN RIDERS

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Laporan bergambar!! KHAS UNTK PEMILIK SUZUKI X7---- pak Arab datang kapar 11/11/2011 !!!!


Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:
Laporan bergambar!! KHAS UNTK PEMILIK SUZUKI X7---- pak Arab datang kapar 11/11/2011 !!!!


Saya baru saja mendapat call dari Agent dari Arab Saudi yang sedang mencari moto SUZUKI X7 sebanyak 30 biji untuk diexport ke sana kerana permintaan dan pasaran yang tinggi disana.

Oleh yang demikan, saya telah mengumpulkan rakan2 pemilik X7 jajahan saya di Pekan Kapar esok malam ( Port biasala.... ) seberapa ramai yg boleh kerana broker akan datang untuk menilai X7 anda dan membuat counter offer dgn harga yg tinggi.

Jadi jika anda adalah pemilik X7 dan mempunyai rakan X7... SILA INFO MSG INI... mana tahu... kot kot harganya lebih rm10k.... jual jer laa... AMIK la pulak LC tong...kawan kan akuuuuuuuuuuuuu!!!!!....

apa2 hal call aku.. 016-9764359



-- Edited by MamatKapar on Monday 14th of November 2011 04:31:51 PM

__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 2466
Date:
RE: KHAS UNTK PEMILIK SUZUKI X7---- Sila baca !!!!


MamatKapar wrote:

Saya baru saja mendapat call dari Agent dari Arab Saudi yang sedang mencari moto SUZUKI X7 sebanyak 30 biji untuk diexport ke sana kerana permintaan dan pasaran yang tinggi disana.

Oleh yang demikan, saya telah mengumpulkan rakan2 pemilik X7 jajahan saya di Pekan Kapar esok malam ( Port biasala.... ) seberapa ramai yg boleh kerana broker akan datang untuk menilai X7 anda dan membuat counter offer dgn harga yg tinggi.

Jadi jika anda adalah pemilik X7 dan mempunyai rakan X7... SILA INFO MSG INI... mana tahu... kot kot harganya lebih rm10k.... jual jer laa... AMIK la pulak LC tong...kawan kan akuuuuuuuuuuuuu!!!!!....

apa2 hal call aku.. 016-9764359


 kalo pak ARAB tu nak gantikn dgn RGV bole la.... tp bkn RGV cub yeeeee.........



__________________

m_598ac4e3b59b4b57be6660f2806ea574.jpg



Guru

Status: Offline
Posts: 1074
Date:

che mat peroz apa tggu lg...jual jer pastu amik yangmahal lak

__________________


019 5405349
lokasi:   SINGA UTARA
     



Guru

Status: Offline
Posts: 797
Date:

montang2 la moto porang............hbs la peh ni israel kono bom..........hahahahahahahahaha......................



__________________



we are DIFFERENT but we are "
ONE" big family



Guru

Status: Offline
Posts: 2466
Date:

IQBAL wrote:

che mat peroz apa tggu lg...jual jer pastu amik yangmahal lak


 ooohhh tak mungkin ........awwaww



__________________

m_598ac4e3b59b4b57be6660f2806ea574.jpg



Guru

Status: Offline
Posts: 695
Date:

tawaran lumayan ni.......owner2 x7 cepat pikir2kan.......



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

toaster wrote:

tawaran lumayan ni.......owner2 x7 cepat pikir2kan.......


 semua x7 jual..... tinggalkan Peroz sama Dambaan pilu jer..... baru  rareeeeeee!!!!.........



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 5052
Date:

biasa laa.... SUZUKI.

__________________

 " Integration of Colors, Speed & Sound...."



Guru

Status: Offline
Posts: 2466
Date:

MamatKapar wrote:
toaster wrote:

tawaran lumayan ni.......owner2 x7 cepat pikir2kan.......


 semua x7 jual..... tinggalkan Peroz sama Dambaan pilu jer..... baru  rareeeeeee!!!!.........


 nada2 org jeles PAK ARAB tak offer nak beli TONG...... biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin



__________________

m_598ac4e3b59b4b57be6660f2806ea574.jpg



Guru

Status: Offline
Posts: 1531
Date:

ini betol2 atau cobaan...??

__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 176
Date:

ini betol2 ke cobaan



__________________

HIJAU BUMI TUHAN



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

roka wrote:

ini betol2 ke cobaan


kadang kadang.... REZEKI itu datang tanpa usaha...

kadang2 REZEKI datang bergolek....

kadang2 REZEKI jatuh dari langit.....

maka kesempatan seperti ini..... JANGAN LEPASKAN!!!...

untung batu ...TIMBUL.....

rugi sabut... Tengelam!!!....

aku cuba juga promosikan juga ROYAL TONGSTER....

kot kot ada anak RAJA ARAB yg berkenan nak tukar dgn...

Kapal persiaran Mewah.....

 aku ON jaaaaaaa!!!

 

 

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1531
Date:

ok brita di terima.skrg jgk rojer pemilik x7,mudah2an dpat komisyen..hehe

__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 176
Date:

MamatKapar wrote:
roka wrote:

ini betol2 ke cobaan


kadang kadang.... REZEKI itu datang tanpa usaha...

kadang2 REZEKI datang bergolek....

kadang2 REZEKI jatuh dari langit.....

maka kesempatan seperti ini..... JANGAN LEPASKAN!!!...

untung batu ...TIMBUL.....

rugi sabut... Tengelam!!!....

aku cuba juga promosikan juga ROYAL TONGSTER....

kot kot ada anak RAJA ARAB yg berkenan nak tukar dgn...

Kapal persiaran Mewah.....

 aku ON jaaaaaaa!!!

 

 

 


 kalau tukar ngan kapal persiaran mewah....

i follow je...

dapat plak kapal alfonso d albuquerque lagi syok...biggrinbiggrinbiggrin



__________________

HIJAU BUMI TUHAN



Guru

Status: Offline
Posts: 990
Date:

minat sungguh tok arab dgn suzuki......................



__________________



Guru

Status: Offline
Posts: 5052
Date:

SUZUKI...........

__________________

 " Integration of Colors, Speed & Sound...."



Senior Member

Status: Offline
Posts: 237
Date:

Rgf starwars xnk ke?? hehe

__________________

   11879_457149111031718_69093270_n.jpg

Klik to join>>> https://www.facebook.com/groups/luckystrikearraf/

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

arraf wrote:

Rgf starwars xnk ke?? hehe


 Bro bawak jer....?..

kalau pak Arab tu cakap.... Is This X7???....

Bro jawab ;aaa.... Ya ya.... X7 Fullfairing limited Edition!!... heheheh



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

teeja wrote:

minat sungguh tok arab dgn suzuki......................


dengarnya untuk dibuat tukun..... cabottttttttttttttttttttttttttt

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

rahami wrote:

SUZUKI...........


 rahami.... avatar kasi tukar gambar yg kene ikat tu....... hua hahaha



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 5371
Date:

MamatKapar wrote:
teeja wrote:

minat sungguh tok arab dgn suzuki......................


dengarnya untuk dibuat tukun.....

 


 ehheheheh...



__________________
                                                        N9 RD members


                                                         RD LC in memory


Guru

Status: Offline
Posts: 1074
Date:

peroz wrote:
MamatKapar wrote:
toaster wrote:

tawaran lumayan ni.......owner2 x7 cepat pikir2kan.......


 semua x7 jual..... tinggalkan Peroz sama Dambaan pilu jer..... baru  rareeeeeee!!!!.........


 nada2 org jeles PAK ARAB tak offer nak beli TONG...... biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin


 tp dia awal2 dh offer kat FB sapa nk tukar x7 ngn moto retro 125...tggal la peroz sorang...



__________________


019 5405349
lokasi:   SINGA UTARA
     



Guru

Status: Offline
Posts: 2466
Date:

IQBAL wrote:
peroz wrote:
MamatKapar wrote:
toaster wrote:
tawaran lumayan ni.......owner2 x7 cepat pikir2kan.......
 semua x7 jual..... tinggalkan Peroz sama Dambaan pilu jer..... baru  rareeeeeee!!!!.........
 nada2 org jeles PAK ARAB tak offer nak beli TONG...... biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin
 tp dia awal2 dh offer kat FB sapa nk tukar x7 ngn moto retro 125...tggal la peroz sorang...

alah kalo dah jd RARE nanti selubung pon org ta bole nak kata apa..... lalalala....awwawwawwawwaww



__________________

m_598ac4e3b59b4b57be6660f2806ea574.jpg



Guru

Status: Offline
Posts: 1074
Date:

peroz wrote:
IQBAL wrote:
peroz wrote:
MamatKapar wrote:
toaster wrote:
tawaran lumayan ni.......owner2 x7 cepat pikir2kan.......
 semua x7 jual..... tinggalkan Peroz sama Dambaan pilu jer..... baru  rareeeeeee!!!!.........
 nada2 org jeles PAK ARAB tak offer nak beli TONG...... biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin
 tp dia awal2 dh offer kat FB sapa nk tukar x7 ngn moto retro 125...tggal la peroz sorang...

alah kalo dah jd RARE nanti selubung pon org ta bole nak kata apa..... lalalala....awwawwawwawwaww


msti la kena slubung.takut demam nak2 lak musim ujan ni..nt selsema.

tp klu yg baru2 mmg suka main ujan nk bg demam sb syok dok umah...biggrinbiggrinbiggrinbiggrin



__________________


019 5405349
lokasi:   SINGA UTARA
     



Guru

Status: Offline
Posts: 2466
Date:

IQBAL wrote:
msti la kena slubung.takut demam nak2 lak musim ujan ni..nt selsema.

tp klu yg baru2 mmg suka main ujan nk bg demam sb syok dok umah...biggrinbiggrinbiggrinbiggrin


 haha.. mesin baru beb... PUTRAJAYA-IPOH tak terasa jauhnye.......awwawwawwawwaww



__________________

m_598ac4e3b59b4b57be6660f2806ea574.jpg



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 60
Date:

peroz wrote:
IQBAL wrote:
msti la kena slubung.takut demam nak2 lak musim ujan ni..nt selsema.

tp klu yg baru2 mmg suka main ujan nk bg demam sb syok dok umah...biggrinbiggrinbiggrinbiggrin


 haha.. mesin baru beb... PUTRAJAYA-IPOH tak terasa jauhnye.......awwawwawwawwaww


 hahaha untung laa perozz...aku boleh surat dr abg otetnononohahaha



__________________
salam bahagia utk semua......
(afiqzamri)


Guru

Status: Offline
Posts: 2016
Date:

pada sesiapa yg dah jual x7....jgn lupa singgah di kedai sy sebelah mobil dgn deretan LC tong nak djual.



__________________

-setting by nazries-

Uploaded with ImageShack.us
RON95 - $1.85



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

otai_1kt wrote:

pada sesiapa yg dah jual x7....jgn lupa singgah di kedai sy sebelah mobil dgn deretan LC tong nak djual.


 

ok.... saya bukak harga Royaltongster dulu..

RM 20k.... ..

kalau pak arab tu... amik X7 korang RM15k....

korang cuma perlu tambah RM5k jerrr...

yg balance..RM5k tu nak ansuran cotmamut pun bleh!!



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 196
Date:

brader mamat.,btoi ka info nih?mmbr sy nk jual x7.,sy dah iklan kt jentera untuk dijual

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1196
Date:

gi jela tgk sok ape jadi.kalo ko jual aku jual.kite layan 600cc ats la.


__________________

alon-alon ben klakon.
dh pelan2 pun xciden gak.aku nk mandi bunge lah mcm ni




Guru

Status: Offline
Posts: 797
Date:

moto laju...kompem 20K..............................evileye



__________________



we are DIFFERENT but we are "
ONE" big family



Guru

Status: Offline
Posts: 2466
Date:

apektepeng wrote:


 

peroz wrote:


 

IQBAL wrote:


 

msti la kena slubung.takut demam nak2 lak musim ujan ni..nt selsema.

tp klu yg baru2 mmg suka main ujan nk bg demam sb syok dok umah...biggrinbiggrinbiggrinbiggrin


 haha.. mesin baru beb... PUTRAJAYA-IPOH tak terasa jauhnye.......awwawwawwawwaww

 


 hahaha untung laa perozz...aku boleh surat dr abg otetnononohahaha


 ikot jln depan InsyaAllah selamat...........biggrinbiggrinbiggrinbiggrin



__________________

m_598ac4e3b59b4b57be6660f2806ea574.jpg



Guru

Status: Offline
Posts: 990
Date:

MamatKapar wrote:
teeja wrote:

minat sungguh tok arab dgn suzuki......................


dengarnya untuk dibuat tukun..... cabottttttttttttttttttttttttttt

 


 buakan nak di buat tukun...tapi nak digunakan di musim haji di mekah............



__________________



Guru

Status: Offline
Posts: 923
Date:

MamatKapar wrote:

Saya baru saja mendapat call dari Agent dari Arab Saudi yang sedang mencari moto SUZUKI X7 sebanyak 30 biji untuk diexport ke sana kerana permintaan dan pasaran yang tinggi disana.

Oleh yang demikan, saya telah mengumpulkan rakan2 pemilik X7 jajahan saya di Pekan Kapar esok malam ( Port biasala.... ) seberapa ramai yg boleh kerana broker akan datang untuk menilai X7 anda dan membuat counter offer dgn harga yg tinggi.

Jadi jika anda adalah pemilik X7 dan mempunyai rakan X7... SILA INFO MSG INI... mana tahu... kot kot harganya lebih rm10k.... jual jer laa... AMIK la pulak LC tong...kawan kan akuuuuuuuuuuuuu!!!!!....

apa2 hal call aku.. 016-9764359


wow....market tinggi nie........X7 menjadi rebutan pedagang2 asing.......biggrinbiggrinbiggrin

 



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

teeja wrote:
 

 buakan nak di buat tukun...tapi nak digunakan di musim haji di mekah............


 mungkin untuk mengantikan Untaaaaaa !!!...

RMR punya pasal....

Pak Arab pun sudah jadi Negro daaaa!!!.... hua ha ha



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 3662
Date:

WY 4078n akan menyusul ini malam...jam brapa tu ye???haha kalo rege dapat PV lak bleh gak...mtr champion a.k.a puaka lebuh raya tu...huhuhu..buruk x pe kan bang..

__________________




biar mtr buruk janji retro!!!




Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

uda_5-speed wrote:

WY 4078n akan menyusul ini malam...jam brapa tu ye???haha kalo rege dapat PV lak bleh gak...mtr champion a.k.a puaka lebuh raya tu...huhuhu..buruk x pe kan bang..


 Sebelum Solat Jumaat tadi dapat call dari

Agent Arab Saudi tu... Mr. Esam... dia cakap!!..

Insyallah.... by 10.30pm I will be at Kapar ( slang Arab Mahir Zain.....daa )

!!.... sapa2 yg mempunyai X7...

boleh la sorang papan tarik papan...main HARGA!!!!..

kalau laku satu X7 .... Minimum Rm10k!!!....

bagi la aku komisen RM200.... hehehe...

kalau 30 bijik laku..... RM200 x 30 = RM6000k......

WOW... pakcik Kayoooooo!!! 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1531
Date:

apa perkembangan terkini???

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 733
Date:

xnak terlibat sama....awwawwawwawwawwawwaww



__________________

Selagi Ada Usaha...Insyaallah Akan Berjaya...

images?q=tbn:ANd9GcSEZ6gKzW7OlGcm7_Qm4NBK2PJip7Qo2s_3FR1vPuI6qSinR2P3 Penarik Beca


Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

mat alip wrote:

apa perkembangan terkini???


pastinya ramai rakan yg tertanya2....

Malam tadi seperti yg dijanji...... dalm kol 10.30mlm

baru la dapat call dari Pak Arab tu.....

tapi bukan Pak Arab tu..... tapi suara pompuan....

" Hello!... Saya wakil Mr. Esam ....Kita orang on de way nak ke Kapar ni?... jadi jer perjumpaan malam ni?..... tolong bagi direction.... kita orang langsung tak tahu jalan nak ke sana!!..

Aku... bila dengar je suara pompuan ( ala2 suara India/Serani cakap melayu )..... terus jadi gatalll.... aku pun bla ..bla blabla..... bagi direction.

bila aku sampai kat Pot lepak Kapar.... dah ramai jugak mat Negro yg sampai awal..... semangat nampak!!!.....

Malam tu dapat kumpul 7 biji X7......

X7 Ebard.... X7 Balok.... X7 Apit... X7 Krismaroon... X7 Uda

X7 Atan dan X7 Amid......

sambung iklan jap!!

 

 

 



-- Edited by MamatKapar on Saturday 12th of November 2011 10:02:57 AM

__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1327
Date:

teruskan..buat2 iklan pulak

__________________

walk the talk



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

usyar wrote:

teruskan..buat2 iklan pulak


 la lalalallllalalalalal/......

sapa suruh ang tak mai malam tadi??..... permit tak lepas ka?



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1327
Date:

teruskan..



-- Edited by usyar on Saturday 12th of November 2011 10:38:45 AM

__________________

walk the talk



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

dalam hati aku...pak Arab ni mesti datang pakai serban

pastu bawak Secketari India/serani sebagai

jurucakap dan tukang deal......... pasti best!!!....

dalam kol 11 lebih..... nampak kete masuk parking.... hah diorang la tu...

pastu terus kuar ...sorang pompuan terus cakap kat aku..... 

ooo... U Mamatkapar ke?.... Wahh ramai yea!!.. ( sambil jeling2 motor retro yg banyak parking kat situ...

aku pun jawab.... ya ya!!.... ( terpegun aku jap nengok awek ni...dah la cun...pastu pakai baju....emmmmmmm lurah dendamnya menyerlahh... adoiii...sakit mata aku!!!)

aku pun tanya..... U ni Indian atau Serani ker?..... ( sbb muka dia iras2 tu )

dia :-  Tak!!.... I mmg orang ARAB.... tapi dah lama dok kat KL!!... ( pastu terus cakap ARAB kat Pak Arab yg kebetulan baru keluar kereta )

Aku pun lagi la terkejut babbun....... wahhh ni ARAB MODEN niii!... Pak Arab tu pun dah macam mat Hip Hop dah!!!

Sambil berborak dgn Pak Arab tu...mata aku asyik jer menjeling kat Awek Arab yg berlurah dendam... yg jadi tukang alih bahasa.

budak2 Negro yg tgh dok minum pun mula panas..dan gelisah..... dari kejauhan aku dgr diorg,,,,...wooitt mamat !!,.... bila nak deal ni??... nak jual motor ker...nak jual minyak!!... ulat bulu dah naik daun laa tuu!!!??  huhuhu

sambung lagi untuk iklan..... sebab penaja iklan banyak sangat!!!

 



-- Edited by MamatKapar on Saturday 12th of November 2011 10:25:57 AM

__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1014
Date:

jap2 iklan paklong naik rg pakai serban!!!

preng!!preng!!!!!awwawwawwawwawwaww....



__________________

          419008_346510048717983_100000769733433_948983_169260440_n.jpg

          retro gagak hitam & kekabu



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

paklong gagak itam wrote:

jap2 iklan paklong naik rg pakai serban!!!

preng!!preng!!!!!awwawwawwawwawwaww....


pastu sambung plak...

IKLAN LC135 pakai box givi pusing2 kat traffic light putrajaya...

iklan ni lama sket.... sbb sanp gambar jer 500 keping

hehehe

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1014
Date:

MamatKapar wrote:
paklong gagak itam wrote:

jap2 iklan paklong naik rg pakai serban!!!

preng!!preng!!!!!awwawwawwawwawwaww....


pastu sambung plak...

IKLAN LC135 pakai box givi pusing2 kat traffic light putrajaya...

iklan ni lama sket.... sbb sanp gambar jer 500 keping

hehehe

 


 biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin....aku la tu bang...amboi bang mat ni buat2 xkenal plak tau..



__________________

          419008_346510048717983_100000769733433_948983_169260440_n.jpg

          retro gagak hitam & kekabu



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

paklong gagak itam wrote:
 

 biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin....aku la tu bang...amboi bang mat ni buat2 xkenal plak tau..


oohhh ye kee..... apasal tak lompat lompat!!?? hehehe

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1014
Date:

MamatKapar wrote:
paklong gagak itam wrote:
 

 biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin....aku la tu bang...amboi bang mat ni buat2 xkenal plak tau..


oohhh ye kee..... apasal tak lompat lompat!!?? hehehe

 


 xmau lompatlaaaa...nanti kata tiru...nk terbang pulak pasni kt gegaria

harian metro kepala batas ni....biggrinbiggrinbiggrin...



__________________

          419008_346510048717983_100000769733433_948983_169260440_n.jpg

          retro gagak hitam & kekabu



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

IKLAN lagiii!!!......

ni gambar Awek Arab dari JEEDAH dan DOHA... amik dlm googles..

jadi bila baca posting aku tu..... korang bayang bayang laa awek arab tu camna..... HUAaaaa haa haaaa

 

 

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 

1 2 3  >  Last»  | Page of 3  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.



Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard