RETRO MALAYSIAN RIDERS

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: LAAAA.... Event lagik!!!....Kawasan TEMERLOH dan jajahan, Mari datang event niiiiiii!!!!!... SABTU 29/10/11


Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:
LAAAA.... Event lagik!!!....Kawasan TEMERLOH dan jajahan, Mari datang event niiiiiii!!!!!... SABTU 29/10/11


Khas juga buat Geng ROCK dan Mat Negro jajahan Pahang...

Jemputan kepada Rakan2 RETRO untuk hadir dan memeriahkan event GEGARIA anjuran HARIAN METRO yg akan berlangsung seperti berikut:-

Tarikh : Sabtu 29/10/2011

Masa : 10.00 am ~ 6.00pm

Tempat : PADANG AWAM TEMERLOH

ACARA KHAS untuk Motor RETRO, KETEGORI RETRO OPEN

penyertaan RM 10 dapat Tshirt, Sijil dan free gift.....

Harap Warga RETRO PAHANG dapat support event ini... sebarang urusan boleh lah berhubung dgn wakil penganjur  RIZAL CW.. 017-6549244 utk maklumat lanjut....

JOMMM!!!!....



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 764
Date:

InsyaALLAH sekirenye tiada apa2 halangan kami akan turun...NAPI,MEETINGG....!!!



__________________

Retro Owner Club Kuantan



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 57
Date:

8hb dah setel pgram ROCK kt kuantan ,15&16 ride ke cherating tajaan peter...emmmmm 29 naik temerloh lak hahhahaha...
ayoh geng jengka kita support lak kt termeloh nanti...kepada geng RMR ape lg jom la kita gegarkan temerloh lak...
ada brani???????


__________________

.......ROCK KAPAK.......



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 58
Date:

NAK ITOTbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin



__________________

BIOR BURUK YANG PENTING

MESIN MANTAP....



Guru

Status: Offline
Posts: 6278
Date:

terbaiklah.....jajahan sana semakin menganas sekarang niebiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin



__________________

''kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal,tetapi ianya datang dari semangat yang tidak pernah mengalah"

marwie 3xv      017-3766415
BANGI - PUTRAJAYA - BUKIT MAHKOTA - KUALA PILAH

LEPAK SANTAI RETRO PUTRAJAYA SETIAP RABU
LOKASI (laman perdana/dataran putra - SEBELAH JABATAN PERDANA MENTERI)
6PM - 8PM

                                         PUTRAJAYA RETRO OWNER CLUB ( PROC)                            

 - tzr250 3XV -



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

KL 4199 wrote:


ada brani???????


takkkkkkkkkkkkkkkk....

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 2137
Date:

MamatKapar wrote:
KL 4199 wrote:


ada brani???????


takkkkkkkkkkkkkkkk....

 


 saya takut la,jauh.......mamat xberani,saya lagi takot wo......blehblehbleh



__________________


"wa caya lu brader!!!!!!!!!!"

"RMR pencetus fenomena retro negara"



Guru

Status: Offline
Posts: 1370
Date:

et0Ne wrote:

InsyaALLAH sekirenye tiada apa2 halangan kami akan turun...NAPI,MEETINGG....!!!


 ok etone!! kita akan adakan meeting ngan ahli majlis rock2 kita akan serang temerloh!!!



__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 381
Date:

MamatKapar wrote:
KL 4199 wrote:


ada brani???????


takkkkkkkkkkkkkkkk....

 


 Org rumah marah kot..smilesmilesmilesmilesmilesmile



__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 381
Date:

KL 4199 wrote:

8hb dah setel pgram ROCK kt kuantan ,15&16 ride ke cherating tajaan peter...emmmmm 29 naik temerloh lak hahhahaha...
ayoh geng jengka kita support lak kt termeloh nanti...kepada geng RMR ape lg jom la kita gegarkan temerloh lak...
ada brani???????


 moh dtg tempat koi.........smilesmilesmilesmilesmilesmile



__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 381
Date:

hitam_kidal wrote:
et0Ne wrote:

InsyaALLAH sekirenye tiada apa2 halangan kami akan turun...NAPI,MEETINGG....!!!


 ok etone!! kita akan adakan meeting ngan ahli majlis rock2 kita akan serang temerloh!!!


 R.O.C.K mmg terbaik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



__________________
yon


Senior Member

Status: Offline
Posts: 148
Date:

Remy Raider wrote:
MamatKapar wrote:
KL 4199 wrote:


ada brani???????


takkkkkkkkkkkkkkkk....

 


 saya takut la,jauh.......mamat xberani,saya lagi takot wo......blehblehbleh


 hahaha......ape lagi remy,pakat2 RD southern turun temeloh a.k.a titik tengah semenanjung ni....

mat kalau x turun x tau nak cakap ape la...hehehehe biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinwinkwinkwink



__________________

 

Geng Retro Jengka....kerasuukkk :D

 

yon


Senior Member

Status: Offline
Posts: 148
Date:

EAPY wrote:
hitam_kidal wrote:
et0Ne wrote:

InsyaALLAH sekirenye tiada apa2 halangan kami akan turun...NAPI,MEETINGG....!!!


 ok etone!! kita akan adakan meeting ngan ahli majlis rock2 kita akan serang temerloh!!!


 R.O.C.K mmg terbaik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


 etone,pak tam,mperor ngan geng2 ROCK kene datang jugak....walau ujan sekalipon kene datang...kite redah ujan same2....ngeh3....biggrinbiggrinbiggrinbiggrinwinkwinkwink 

cayalah ROCK !!!!



__________________

 

Geng Retro Jengka....kerasuukkk :D

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

yon wrote:

mat kalau x turun x tau nak cakap ape la...hehehehe biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinwinkwinkwink

Insyallah Aku dgn Otai1kt turunnnnnnnn...

tapi aku nak dtg dalam kol 5.00 pagi subuh..... nak tengok ada orang datang sambut ker tak??... huaa ha ha..

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 

mrX


Guru

Status: Offline
Posts: 941
Date:

cantek....

 

meriah2x..........



__________________
 


Guru

Status: Offline
Posts: 5052
Date:

JB dahhh...

IPOH dahhh...

TEMERLOH pulak!!!!!

come on..

__________________

 " Integration of Colors, Speed & Sound...."



Guru

Status: Offline
Posts: 923
Date:

wow Temerloh pulokkkk...pasti meriahhhhbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin



__________________
yon


Senior Member

Status: Offline
Posts: 148
Date:

MamatKapar wrote:
yon wrote:

 

mat kalau x turun x tau nak cakap ape la...hehehehe biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinwinkwinkwink

Insyallah Aku dgn Otai1kt turunnnnnnnn...

tapi aku nak dtg dalam kol 5.00 pagi subuh..... nak tengok ada orang datang sambut ker tak??... huaa ha ha..

 


 ayam x berkokok lagi mat...kedai mamak pun x bukak lagi time tu...hahaha....biggrinbiggrinbiggrin

insyAllah kalau x de aral yang menghalang, kitorang sambut ko kat exit temeloh...huhuhu.... biggrinbiggrinbiggrinsmilesmile 



__________________

 

Geng Retro Jengka....kerasuukkk :D

 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 381
Date:

MamatKapar wrote:

Khas juga buat Geng ROCK dan Mat Negro jajahan Pahang...

Jemputan kepada Rakan2 RETRO untuk hadir dan memeriahkan event GEGARIA anjuran HARIAN METRO yg akan berlangsung seperti berikut:-

Tarikh : Sabtu 29/10/2011

Masa : 10.00 am ~ 6.00pm

Tempat : PADANG AWAM TEMERLOH

ACARA KHAS untuk Motor RETRO, KETEGORI RETRO OPEN

penyertaan RM 10 dapat Tshirt, Sijil dan free gift.....

Harap Warga RETRO PAHANG dapat support event ini... sebarang urusan boleh lah berhubung dgn wakil penganjur  RIZAL CW.. 017-6549244 utk maklumat lanjut....

JOMMM!!!!....


 Hadiah Motor pling RARE & Cantik .....no1-5 = TROFI.smilesmilesmilesmilesmilesmilesmile



__________________


Member

Status: Offline
Posts: 22
Date:

EAPY wrote:
KL 4199 wrote:

8hb dah setel pgram ROCK kt kuantan ,15&16 ride ke cherating tajaan peter...emmmmm 29 naik temerloh lak hahhahaha...
ayoh geng jengka kita support lak kt termeloh nanti...kepada geng RMR ape lg jom la kita gegarkan temerloh lak...
ada brani???????


 moh dtg tempat koi.........smilesmilesmilesmilesmilesmile


 koi nok ikut la jugek ke temeloh rasenye...



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 764
Date:

yon wrote:
EAPY wrote:
hitam_kidal wrote:
et0Ne wrote:

InsyaALLAH sekirenye tiada apa2 halangan kami akan turun...NAPI,MEETINGG....!!!


 ok etone!! kita akan adakan meeting ngan ahli majlis rock2 kita akan serang temerloh!!!


 R.O.C.K mmg terbaik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


 etone,pak tam,mperor ngan geng2 ROCK kene datang jugak....walau ujan sekalipon kene datang...kite redah ujan same2....ngeh3....biggrinbiggrinbiggrinbiggrinwinkwinkwink 

cayalah ROCK !!!!


 InsyaALLAH...

mandy hujan xkesah cme moto aku xsiap2 lg la...nonono



__________________

Retro Owner Club Kuantan



Guru

Status: Offline
Posts: 2137
Date:

yon wrote:
Remy Raider wrote:
MamatKapar wrote:
KL 4199 wrote:


ada brani???????


takkkkkkkkkkkkkkkk....

 


 saya takut la,jauh.......mamat xberani,saya lagi takot wo......blehblehbleh


 hahaha......ape lagi remy,pakat2 RD southern turun temeloh a.k.a titik tengah semenanjung ni....

mat kalau x turun x tau nak cakap ape la...hehehehe biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinwinkwinkwink


 hik3.....winkwinkwink....den kira hari bulan,dgn pasang surut air laut.......pasal nak pegi mancing......heheheblehblehbleh



__________________


"wa caya lu brader!!!!!!!!!!"

"RMR pencetus fenomena retro negara"



Guru

Status: Offline
Posts: 764
Date:

Remy Raider wrote:
yon wrote:
Remy Raider wrote:
MamatKapar wrote:
KL 4199 wrote:


ada brani???????


takkkkkkkkkkkkkkkk....

 


 saya takut la,jauh.......mamat xberani,saya lagi takot wo......blehblehbleh


 hahaha......ape lagi remy,pakat2 RD southern turun temeloh a.k.a titik tengah semenanjung ni....

mat kalau x turun x tau nak cakap ape la...hehehehe biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinwinkwinkwink


 hik3.....winkwinkwink....den kira hari bulan,dgn pasang surut air laut.......pasal nak pegi mancing......heheheblehblehbleh


 biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin



__________________

Retro Owner Club Kuantan



Guru

Status: Offline
Posts: 2137
Date:

etone macam tau jer.............biggrinbiggrinbiggrin..........syyyhhhhhhh!!!!!!!!



__________________


"wa caya lu brader!!!!!!!!!!"

"RMR pencetus fenomena retro negara"



Guru

Status: Offline
Posts: 764
Date:

Remy Raider wrote:

etone macam tau jer.............biggrinbiggrinbiggrin..........syyyhhhhhhh!!!!!!!!


 masih dlm pembelajaran....biggrinbiggrinbiggrinbiggrin



__________________

Retro Owner Club Kuantan



Senior Member

Status: Offline
Posts: 165
Date:

org temerloh sediakan patin..Geng Rock lama tak mencekik ni ikan 2........jentera Rock.ready utk belepas



__________________

 

R.O.C.K Retro Owner Club Kuantan

 

YAMAHA..HONDA..SUZUKI..KAWASAKI...........................SEMUA TAK KISAH...KITA KAN SEMUA SAUDARA.............



Guru

Status: Offline
Posts: 1370
Date:

BoySp wrote:

org temerloh sediakan patin..Geng Rock lama tak mencekik ni ikan 2........jentera Rock.ready utk belepas


 aku nak makan fatin !!! hahahahahaahaha aku tak mkn ikan patin!!!



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1014
Date:

jap2 aku nk tergelak hehehehe...hehehehe...hitam kidal hitam kidal....

dah buat lawak...gambq avatar pon bikin aku pecah perutla hehehehe

__________________

          419008_346510048717983_100000769733433_948983_169260440_n.jpg

          retro gagak hitam & kekabu



Guru

Status: Offline
Posts: 1327
Date:

haha...hitam kidal is just awesome paklong...


__________________

walk the talk



Guru

Status: Offline
Posts: 764
Date:

BoySp wrote:

org temerloh sediakan patin..Geng Rock lama tak mencekik ni ikan 2........jentera Rock.ready utk belepas


 apedehal..aku dh ready..permit dh lulus...ko cmne??awwaww

napi!!!!ble mau meeting daa???



__________________

Retro Owner Club Kuantan



Guru

Status: Offline
Posts: 1014
Date:

usyar wrote:

haha...hitam kidal is just awesome paklong...


 hahahaha...cantek brooo!!!!jom sebut ramai heheheheawwawwaww



__________________

          419008_346510048717983_100000769733433_948983_169260440_n.jpg

          retro gagak hitam & kekabu



Guru

Status: Offline
Posts: 3662
Date:

insyaAllah x de aral smpai...remy pe lg solo rider la lg mandy ujan..haha..betol2 koboi tegar mu nie remy...huhuhu

__________________




biar mtr buruk janji retro!!!




Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

Jadual perjalanan ke EVENT GEGARIA akan diinfomkan

walau bagaimanapun, sesiapa yg berminat nak join ride

ke Temerloh...boleh la call saya atai Otai1kt kerana masa dan

tempat menunggu berubah ubah.... mengikut keadaan cuaca..

 

namun begitu saya dan rakan2 belah Jajahan Kapar mungkin akan turun

Jumaat malam ikut/join geng Full Trottle. sekiranya tiada... mungkin Kami akan

turun pada Hari AHAD pagi kerana kebanyakkan rakan2 masih bekerja pd

hari SABTU.

 

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 5052
Date:

MamatKapar wrote:

namun begitu saya dan rakan2 belah Jajahan Kapar mungkin akan turun

 


 

 TONG KUNING mana buleh tak turun... hua ha ha biggrin

 

Image0727.jpg

 

Image0728.jpg

 



__________________

 " Integration of Colors, Speed & Sound...."



Guru

Status: Offline
Posts: 1952
Date:

wakakaka.. sobab gmbar moto die hari2 kuar.
so kena la turun temerloh!


__________________

in memory PBX 540,AR 4476 ... now with BFF 2636  .....Klang / Shah Alam 012-6044007 , 011-31549405

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

azman_mengamuk wrote:

wakakaka.. sobab gmbar moto die hari2 kuar.
so kena la turun temerloh!


 Man..

kalau ko turun... aku pun turun..

kalau ko tak turun... aku pun tak turun...

JADI..  dia orang tak bleh salah kan aku...apasal tak turun!!..

sebab... semuanya berpunca dari ko!!!...... sbb ko tak turun

Jadi... TOLONG SALAHKAN AZMAN MENGAMUK.. SEBB PASAL DIA ..MAMAT KAPAR TAK DAPAT TURUN TEMERLOH!!!......



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1952
Date:

apsal aku plak....! aku x terlibat yeee....
aku keje sok arr...tu aku x turun... pastu ahad kenduri kawin...!
full pack tthis week....! im soryyy !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

__________________

in memory PBX 540,AR 4476 ... now with BFF 2636  .....Klang / Shah Alam 012-6044007 , 011-31549405

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 649
Date:

MamatKapar wrote:
azman_mengamuk wrote:

wakakaka.. sobab gmbar moto die hari2 kuar.
so kena la turun temerloh!


 Man..

kalau ko turun... aku pun turun..

kalau ko tak turun... aku pun tak turun...

JADI..  dia orang tak bleh salah kan aku...apasal tak turun!!..

sebab... semuanya berpunca dari ko!!!...... sbb ko tak turun

Jadi... TOLONG SALAHKAN AZMAN MENGAMUK.. SEBB PASAL DIA ..MAMAT KAPAR TAK DAPAT TURUN TEMERLOH!!!......


 spe harus dpersalhkan..azman ke mamat ke azman ke mamat ke azman...lalalla....haha..



__________________

LU mikir LA DeWeK..PELuPUtaN jalok NGaPURO..
/// 017-3142342 SABAK BERNAM - KLANG



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

angah DELEK wrote:
 

 spe harus dpersalhkan..azman ke mamat ke azman ke mamat ke azman...lalalla....haha..


 semuanya berpunca dari azman!!!...... sbb azman tak turun.....

dia pergi... aku pergi...  huaa ha haa



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1952
Date:

xdo xdo.. den plak kono.... den kunci kono sorok, rodtax kono sorok..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ apo pun xdo
hahaahahahaa

__________________

in memory PBX 540,AR 4476 ... now with BFF 2636  .....Klang / Shah Alam 012-6044007 , 011-31549405

 

 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 259
Date:

GEGARIA HARIAN METRO TEMERLOH
29/10/2011

SEDIKIT GAMBAR UTK MENGHANGATKAN SUASANA DR KAMERA CAP AYAM.
X PANDAI NAK BESARKAN GAMBAR. HARAP OTAI TOLONG BESARKAN. ENJOY..



Attachments
__________________
zua


Senior Member

Status: Offline
Posts: 259
Date:

ADA LG SKIT GAMBAR



Attachments
__________________
zua


Senior Member

Status: Offline
Posts: 259
Date:

DAN LG..



Attachments
__________________
zua


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 57
Date:

Tq zua mache blanja gambar....x knal mana satu ari tu....
next kita knal2 ngan geng retro jengka ye.....


__________________

.......ROCK KAPAK.......



Guru

Status: Offline
Posts: 6278
Date:

1.JPG

2.JPG



__________________

''kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal,tetapi ianya datang dari semangat yang tidak pernah mengalah"

marwie 3xv      017-3766415
BANGI - PUTRAJAYA - BUKIT MAHKOTA - KUALA PILAH

LEPAK SANTAI RETRO PUTRAJAYA SETIAP RABU
LOKASI (laman perdana/dataran putra - SEBELAH JABATAN PERDANA MENTERI)
6PM - 8PM

                                         PUTRAJAYA RETRO OWNER CLUB ( PROC)                            

 - tzr250 3XV -



Guru

Status: Offline
Posts: 6278
Date:

3.JPG

 

4.JPG



__________________

''kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal,tetapi ianya datang dari semangat yang tidak pernah mengalah"

marwie 3xv      017-3766415
BANGI - PUTRAJAYA - BUKIT MAHKOTA - KUALA PILAH

LEPAK SANTAI RETRO PUTRAJAYA SETIAP RABU
LOKASI (laman perdana/dataran putra - SEBELAH JABATAN PERDANA MENTERI)
6PM - 8PM

                                         PUTRAJAYA RETRO OWNER CLUB ( PROC)                            

 - tzr250 3XV -



Guru

Status: Offline
Posts: 6278
Date:

5.JPG

 

6.JPG



__________________

''kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal,tetapi ianya datang dari semangat yang tidak pernah mengalah"

marwie 3xv      017-3766415
BANGI - PUTRAJAYA - BUKIT MAHKOTA - KUALA PILAH

LEPAK SANTAI RETRO PUTRAJAYA SETIAP RABU
LOKASI (laman perdana/dataran putra - SEBELAH JABATAN PERDANA MENTERI)
6PM - 8PM

                                         PUTRAJAYA RETRO OWNER CLUB ( PROC)                            

 - tzr250 3XV -



Guru

Status: Offline
Posts: 6278
Date:

7.JPG

 

8.JPG



__________________

''kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal,tetapi ianya datang dari semangat yang tidak pernah mengalah"

marwie 3xv      017-3766415
BANGI - PUTRAJAYA - BUKIT MAHKOTA - KUALA PILAH

LEPAK SANTAI RETRO PUTRAJAYA SETIAP RABU
LOKASI (laman perdana/dataran putra - SEBELAH JABATAN PERDANA MENTERI)
6PM - 8PM

                                         PUTRAJAYA RETRO OWNER CLUB ( PROC)                            

 - tzr250 3XV -



Guru

Status: Offline
Posts: 6278
Date:

9.JPG

 

10.JPG



__________________

''kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal,tetapi ianya datang dari semangat yang tidak pernah mengalah"

marwie 3xv      017-3766415
BANGI - PUTRAJAYA - BUKIT MAHKOTA - KUALA PILAH

LEPAK SANTAI RETRO PUTRAJAYA SETIAP RABU
LOKASI (laman perdana/dataran putra - SEBELAH JABATAN PERDANA MENTERI)
6PM - 8PM

                                         PUTRAJAYA RETRO OWNER CLUB ( PROC)                            

 - tzr250 3XV -



Guru

Status: Offline
Posts: 6278
Date:

11.JPG

 

12.JPG

 



__________________

''kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal,tetapi ianya datang dari semangat yang tidak pernah mengalah"

marwie 3xv      017-3766415
BANGI - PUTRAJAYA - BUKIT MAHKOTA - KUALA PILAH

LEPAK SANTAI RETRO PUTRAJAYA SETIAP RABU
LOKASI (laman perdana/dataran putra - SEBELAH JABATAN PERDANA MENTERI)
6PM - 8PM

                                         PUTRAJAYA RETRO OWNER CLUB ( PROC)                            

 - tzr250 3XV -

1 2  >  Last»  | Page of 2  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.



Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard