RETRO MALAYSIAN RIDERS

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: LAWAK MINGGU INI


Guru

Status: Offline
Posts: 1947
Date:
LAWAK MINGGU INI


Pian: aku dah break up dgn awek aku

Ajib: si Lina tu ke?

Pian: ye la.pastu dia nak kasi aku jealous dia hantar gambar2 dia dgn balak baru dia.siap peluk2 cium2 bagai

Ajib: siot betul.dah tu ape ko buat?

Pian: aku hantar gambar2 tu kat bapak dia..!! ho..ho...

 

 LAWAK MINGGU INI...EHHEHEH
Seorang pendengar menelefon penyampai radio.....

PENDENGAR : Hello, Saya nak buat ucapan boleh?

DJ : BOLEH, SILAKAN

PENDENGAR : sy nk buat ucapan utk ayah yg tgh cuci kete, untuk mak yg tgh memasak...dan abg yg tgh tgk tv.. dgn ucapan.. TENGAH BUAT APE TU...??

DJ : ?

 Berebut Remote TV

Sepasang suami isteri sedang berebut remote tv. suami die suke tngk bola...manakala isteri die suka tengok masak2...

Gaduh punya gaduh sampai Channel tv asik bertukar-tukar...kejap bola kejap cite masak-masak...

bunyi tv tu jadi tak menentu mcm ni..

" satu kilo daging ayam DI TENDANG RONALDO MASUK GOL...

5 ulas bawang putih BERDIRI OFSIDE....

daging di rebus oleh REFREE sampai empuk....masukkan jintan manis dan YELLOW CARD ke dalam periuk.

.BOLA DIBAWA LALU di rebus separuh masak....

GOAL KEEPER ditusuk jadi sate...PENJAGA GARISAN MENGANGKAT BENDERA tanda sate dah masak.... "

jiran sebelah: Ape ke bende yg diorang tonton tu...pelik bebenor bunyinya...dunia2.



__________________

...solo rider....



Guru

Status: Offline
Posts: 1098
Date:

macam gampang.. hahaha lawok2.. mane ko dpt siri lawak yg xpenah teman jumpe ni?? haha kepade abam zoul yg sedang kerje di opis, nk ucapkan TENGAH WATPE TU? KATNE TU? kah3..

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1947
Date:

kikiki..giler kontang nko incik yat!!..kikiki...patotnye kpd abg sdaro S kuat yat oii

__________________

...solo rider....



Senior Member

Status: Offline
Posts: 478
Date:

ha ha ha ha ha........tak pernah lagi aku baca story nie.... memang lawak tahap gaban nie.....

__________________

Menjejak Pemilik RXZ 5 Speed



Newbie

Status: Offline
Posts: 2
Date:

boli moto...

Cupin nak beli motor RXZ cash.... Masa kek kodai duit dio kurang lagi 5 henggit.. Dio pun meminjam dari Lamin....

Cupin : Min !! Den nak boli moto cash tapi tak cukup duit ... pinjam 5 henggit ...

Lamin : Nah 10 henggit, ko bolikan lagi satu tuk den..

Cupin : ???


__________________
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.



Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard