RETRO MALAYSIAN RIDERS

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: URGENT! NAK MINTAK ILMU OTAI2 PASAL MOTO..


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 30
Date:
URGENT! NAK MINTAK ILMU OTAI2 PASAL MOTO..


SALAM.. ESOK SAYA NAK BELI KAWASAKI KRX SERPICO.. JADI X TAU NAK TENGOK KONDISI MOTO TU CAM MANA.. SEBELUM NI DAH BELI KAWA.. TP KENA KENCING WO.. MOTO PAM.. JADI NAK ILMU DARI OTAI2 PASAL NAK TAHU SERBA SEDIKIT MOTO TU ORI KA SALIN.. KALAU BOLEH BG NO FONE OK JGK.. SEBELUM BELI SY LEH CALLING OTAI2.. TQ.



__________________

hidup biar sederhana~ jangan biarkan diri dihina~



Guru

Status: Offline
Posts: 1947
Date:

cubo abe py tnyo abe yas..abe yas ni blh d katokan duta produk kawa lah...insyaALLAH dio blh membantu

__________________

...solo rider....



Guru

Status: Offline
Posts: 2248
Date:

zoulkapan wrote:

cubo abe py tnyo abe yas..abe yas ni blh d katokan duta produk kawa lah...insyaALLAH dio blh membantu


 Yas KAWA honeymoon di Penang sampai 1 Jan.2013,dio xdo.No.phone 019-2224384..dan adik Zulhulaipah(nik name dalam ni metal) 019-4498570.Hang kol ja mereka berduo ni,kalau depa nk tolong baguih ah..kalau x boleh,mungkin depa sibuk dengan kerjaya dan family.Kalau ko call den,bz dengan aweks-aweks ganteng..kekekeke..selamat.



__________________

012-3530389 - Mat Rijal RX

Sani Motor,Kg.Sungai Tangkas.

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1098
Date:

rizal_bangi wrote:
zoulkapan wrote:

cubo abe py tnyo abe yas..abe yas ni blh d katokan duta produk kawa lah...insyaALLAH dio blh membantu


 Yas KAWA honeymoon di Penang sampai 1 Jan.2013,dio xdo.No.phone 019-2224384..dan adik Zulhulaipah(nik name dalam ni metal) 019-4498570.Hang kol ja mereka berduo ni,kalau depa nk tolong baguih ah..kalau x boleh,mungkin depa sibuk dengan kerjaya dan family.Kalau ko call den,bz dengan aweks-aweks ganteng..kekekeke..selamat.


 amboi....mem besau xtarik telingo ko abg rizalku?



__________________


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 30
Date:

harga kawasaksdsi krz serpico ni boleh tahan x? owner nak jual 2.2k.. moto cam ok lg.. tp ejin ada bunyi sikit2 la.. amacam yer?



__________________

hidup biar sederhana~ jangan biarkan diri dihina~



Guru

Status: Offline
Posts: 2248
Date:

yatchai wrote:
rizal_bangi wrote:
zoulkapan wrote:

cubo abe py tnyo abe yas..abe yas ni blh d katokan duta produk kawa lah...insyaALLAH dio blh membantu


 Yas KAWA honeymoon di Penang sampai 1 Jan.2013,dio xdo.No.phone 019-2224384..dan adik Zulhulaipah(nik name dalam ni metal) 019-4498570.Hang kol ja mereka berduo ni,kalau depa nk tolong baguih ah..kalau x boleh,mungkin depa sibuk dengan kerjaya dan family.Kalau ko call den,bz dengan aweks-aweks ganteng..kekekeke..selamat.


 amboi....mem besau xtarik telingo ko abg rizalku?


 x tarik selagi..rahsia tidak pecah!!kekekeke..



__________________

012-3530389 - Mat Rijal RX

Sani Motor,Kg.Sungai Tangkas.

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 2248
Date:

opy ret-muda wrote:

harga kawasaksdsi krz serpico ni boleh tahan x? owner nak jual 2.2k.. moto cam ok lg.. tp ejin ada bunyi sikit2 la.. amacam yer?


 cubo ko call Yas KAWA dan jugo Zulhulaipah(METAL) tu jang..dorang memang pakar pasai Jentera KAWASAKI ni.minto dulu pandangan dari mereka.



__________________

012-3530389 - Mat Rijal RX

Sani Motor,Kg.Sungai Tangkas.

 

 



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 29
Date:

SALAM. .
nk tnye niy.
knape cluth rxs keras. ??
sye dh paka yg standert pnye dh. ??
mnta prt0l0ngan.

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1947
Date:

keras cmne tu bang??area mn bang??


__________________

...solo rider....

Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.



Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard