RETRO MALAYSIAN RIDERS

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: pertanyaan..


Guru

Status: Offline
Posts: 5371
Date:
pertanyaan..
Permalink Closed


pertanyaan..aposal setiap kali den nak buat NEW POST akan klua mesej ni..admin minta amik perhatian..sebab sebelum ni ok yo..terima kasihaww

Your message has been flagged as potential spam and needs to be approved by an administrator before it will appear on the forum.


__________________
                                                        N9 RD members


                                                         RD LC in memory


Guru

Status: Offline
Posts: 2736
Date:
Permalink Closed

seblom posting ko kena mintak kebenaran admin la tu...baru bleh disiarkan....hahahahhahaha..cuba ko mintak jadi moderator..konpom tak kuar lagi mesej tu

__________________



Guru

Status: Offline
Posts: 2245
Date:
Permalink Closed

TENZ wrote:

seblom posting ko kena mintak kebenaran admin la tu...baru bleh disiarkan....hahahahhahaha..cuba ko mintak jadi moderator..konpom tak kuar lagi mesej tu


 nak minto jawatan moderator,agak bermimpi di siang hari bang..kalau tiado belah siang dapat mimpi-mimpi indah..mungkin automatik jadi moderator..huwa..huwa..cabotttttttttt..



__________________

012-3530389 - Mat Rijal RX

Sani Motor,Kg.Sungai Tangkas.

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 5371
Date:
Permalink Closed

TENZ wrote:

seblom posting ko kena mintak kebenaran admin la tu...baru bleh disiarkan....hahahahhahaha..cuba ko mintak jadi moderator..konpom tak kuar lagi mesej tu


 cilakak kau tenz..takut ado sobab apo-apo ko?sebelum ni ok yo...

mano kau ilang tenz..??lamo tak jumpo...aww



__________________
                                                        N9 RD members


                                                         RD LC in memory


Guru

Status: Offline
Posts: 2736
Date:
Permalink Closed

aku ada..tak pegi mana pon..korang yang tak cari aku..pasal tu tak jumpa...hahahhahaha

__________________



Guru

Status: Offline
Posts: 1175
Date:
Permalink Closed

TENZ wrote:

aku ada..tak pegi mana pon..korang yang tak cari aku..pasal tu tak jumpa...hahahhahaha


 dah ko asyik masuk hutan je.........pasal tu malas nak cari :banana-rock:



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 2736
Date:
Permalink Closed

hobi baru beb...membelah kedamaian hutan tropika dengan enjin diesel bertayar lipan

__________________



Guru

Status: Offline
Posts: 2245
Date:
Permalink Closed

manggo wrote:
TENZ wrote:

seblom posting ko kena mintak kebenaran admin la tu...baru bleh disiarkan....hahahahhahaha..cuba ko mintak jadi moderator..konpom tak kuar lagi mesej tu


 cilakak kau tenz..takut ado sobab apo-apo ko?sebelum ni ok yo...

mano kau ilang tenz..??lamo tak jumpo...aww


 ini mesti geng G.T.K,kekeke..



__________________

012-3530389 - Mat Rijal RX

Sani Motor,Kg.Sungai Tangkas.

 

 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 371
Date:
Permalink Closed

manggo wrote:

pertanyaan..aposal setiap kali den nak buat NEW POST akan klua mesej ni..admin minta amik perhatian..sebab sebelum ni ok yo..terima kasihaww

Your message has been flagged as potential spam and needs to be approved by an administrator before it will appear on the forum.

 Minta perhatian kpd En Manggo kami tidak membuat apa-apa perubahan untuk posting baru.Dari mesej yang di berikan itu kami rasa ia adalah di sebabkan(file corruption/virus infection) dari pihak tuan dan bukan dari admin RMR.Dimasa akan datang cuba upload text sahaja dan lihat samada alert yang sama keluar.

Terima kasih



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 2245
Date:
Permalink Closed

iharapusucces wrote:
manggo wrote:

pertanyaan..aposal setiap kali den nak buat NEW POST akan klua mesej ni..admin minta amik perhatian..sebab sebelum ni ok yo..terima kasihaww

Your message has been flagged as potential spam and needs to be approved by an administrator before it will appear on the forum.

 Minta perhatian kpd En Manggo kami tidak membuat apa-apa perubahan untuk posting baru.Dari mesej yang di berikan itu kami rasa ia adalah di sebabkan(file corruption/virus infection) dari pihak tuan dan bukan dari admin RMR.Dimasa akan datang cuba upload text sahaja dan lihat samada alert yang sama keluar.

Terima kasih


 Di harap abg manggo kono update anti virus..hihi.beli pired sudahh..bang manggo.



__________________

012-3530389 - Mat Rijal RX

Sani Motor,Kg.Sungai Tangkas.

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 5371
Date:
Permalink Closed

iharapusucces wrote:
manggo wrote:

pertanyaan..aposal setiap kali den nak buat NEW POST akan klua mesej ni..admin minta amik perhatian..sebab sebelum ni ok yo..terima kasihaww

Your message has been flagged as potential spam and needs to be approved by an administrator before it will appear on the forum.

 Minta perhatian kpd En Manggo kami tidak membuat apa-apa perubahan untuk posting baru.Dari mesej yang di berikan itu kami rasa ia adalah di sebabkan(file corruption/virus infection) dari pihak tuan dan bukan dari admin RMR.Dimasa akan datang cuba upload text sahaja dan lihat samada alert yang sama keluar.

Terima kasih


 tq en.admin...nanti den suruh opis den bagi pc barula..aww



__________________
                                                        N9 RD members


                                                         RD LC in memory


Guru

Status: Offline
Posts: 2736
Date:
Permalink Closed

ko keje pakai pc ke?hahahahha

__________________



Guru

Status: Offline
Posts: 5371
Date:
Permalink Closed

TENZ wrote:

ko keje pakai pc ke?hahahahha


 hahahhaa..pc time ngular joaww



__________________
                                                        N9 RD members


                                                         RD LC in memory


Guru

Status: Offline
Posts: 2245
Date:
Permalink Closed

manggo wrote:
TENZ wrote:

ko keje pakai pc ke?hahahahha


 hahahhaa..pc time ngular joaww


 untung ah abg manggo kek tompek kojo ado pc sendiri,den dh 2 tahun menunggu pc dr majikan ni.x muncul tibo..huwa..huwa..



__________________

012-3530389 - Mat Rijal RX

Sani Motor,Kg.Sungai Tangkas.

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 2245
Date:
Permalink Closed

TENZ wrote:

ko keje pakai pc ke?hahahahha


 den kojo pakai otak bro TENZ.otaklah yang akan menggerakkan seluruh anggota badan..kekeke..cabotttttttttt..



__________________

012-3530389 - Mat Rijal RX

Sani Motor,Kg.Sungai Tangkas.

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 553
Date:
Permalink Closed

samo la kito abg manggo..... ituari sy nak upload gmbr xleh...

__________________

Irfan JijaN

DULU, KINI DAN SELAMANYA.....



Guru

Status: Offline
Posts: 5371
Date:
Permalink Closed

Jijanc70 wrote:

samo la kito abg manggo..... ituari sy nak upload gmbr xleh...


 virus kito samola..biggrin



__________________
                                                        N9 RD members


                                                         RD LC in memory


Guru

Status: Offline
Posts: 2245
Date:
Permalink Closed

Jijanc70 wrote:

samo la kito abg manggo..... ituari sy nak upload gmbr xleh...


 jan sumolah..sumolah..kekeke..



__________________

012-3530389 - Mat Rijal RX

Sani Motor,Kg.Sungai Tangkas.

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 553
Date:
Permalink Closed

hahaha..... virus virus cinta... kihkihkih...

__________________

Irfan JijaN

DULU, KINI DAN SELAMANYA.....



Guru

Status: Offline
Posts: 6278
Date:
Permalink Closed

Jijanc70 wrote:

hahaha..... virus virus cinta... kihkihkih...


 biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin



__________________

''kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal,tetapi ianya datang dari semangat yang tidak pernah mengalah"

marwie 3xv      017-3766415
BANGI - PUTRAJAYA - BUKIT MAHKOTA - KUALA PILAH

LEPAK SANTAI RETRO PUTRAJAYA SETIAP RABU
LOKASI (laman perdana/dataran putra - SEBELAH JABATAN PERDANA MENTERI)
6PM - 8PM

                                         PUTRAJAYA RETRO OWNER CLUB ( PROC)                            

 - tzr250 3XV -



Guru

Status: Offline
Posts: 2245
Date:
Permalink Closed

Jijanc70 wrote:

hahaha..... virus virus cinta... kihkihkih...


 Jangan lupo virus Sijil ye Jan..lambek amik den SHAREDDER terus Sijil ekau ni ha..hahahaha...



__________________

012-3530389 - Mat Rijal RX

Sani Motor,Kg.Sungai Tangkas.

 

 

Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.



Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard