RETRO MALAYSIAN RIDERS

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: event ikip taman gelora kuantan 6hb 10 2012


Guru

Status: Offline
Posts: 1370
Date:
event ikip taman gelora kuantan 6hb 10 2012


assalamulaikom dan salam retro!!! eder event kat ikip taman gelora kuantan pada hari sabtu ini 6hb 10 2012. seperti event tahun lepas hadiah disediakan!!!!

 

 

 

ikip.jpg



Attachments
__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1952
Date:

masa, program?



thanks bro
~~~~~~~~~~~~~

__________________

in memory PBX 540,AR 4476 ... now with BFF 2636  .....Klang / Shah Alam 012-6044007 , 011-31549405

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 2245
Date:

azman_mengamuk wrote:

masa, program?



thanks bro
~~~~~~~~~~~~~


 

stakat yg sy boleh taip tuk panduan dan masih boleh di update....kalu ada silap dan kekurangan sy dan ROCK minta maaf awal2...kami dah cuba yg terbaik ;)

6hb pukul 9pg to 3pm layan event IKIP,ada otoshow,cabutan bertuah, dll..

3pm trus pergi port bergambo kat cherating....pic dibawah...pastu pecah2 n check in kat mna anda semua setting...sy tak tau ;)

5pm Ariey Shark's pastikan bola anda available...kalu tak anda terpaksa guna apa sahaja yg bulat dan boleh disepak...hahhahhaha...sy still tak tau kat mna tuk event ptg? jadi saya rasa semua bebas tuk buat apa yg anda suka..berenang,jogging,berjemur,skodeng,buat istana pasir,tido,basuh moto dll.......

9pm masih dalam perbincangan....kalu nak dekat kite pg yg dekat,,,kalu yg jenis rock n boleh ride jauh kite g jauh...sy takde hal....acara lepak mkn n minum air....nak beramas mesra pun boleh....cip2 sila beri kerjasama...

11pm to 3am lantak korang laaaaa.......7hb pun bebas....


__________________

012-3530389 - Mat Rijal RX

Sani Motor,Kg.Sungai Tangkas.

 

 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 165
Date:

sy tggu di kuantan sampai je


__________________

 

R.O.C.K Retro Owner Club Kuantan

 

YAMAHA..HONDA..SUZUKI..KAWASAKI...........................SEMUA TAK KISAH...KITA KAN SEMUA SAUDARA.............



Guru

Status: Offline
Posts: 2245
Date:

BoySp wrote:

sy tggu di kuantan sampai je


 xsampai ah bro,n x dapat juin ride ko cherating..coz kude bertapa di kandang sekarang ni.



__________________

012-3530389 - Mat Rijal RX

Sani Motor,Kg.Sungai Tangkas.

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 3662
Date:

ha3 alst minit x dapek trn...mst syok...huhu


__________________




biar mtr buruk janji retro!!!


Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.



Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard