RETRO MALAYSIAN RIDERS

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: ride sahur EDISI KHAS ke SG TENGI>>> BUKIT BERUNTUNG 28/7/2012


Guru

Status: Offline
Posts: 1952
Date:
ride sahur EDISI KHAS ke SG TENGI>>> BUKIT BERUNTUNG 28/7/2012


malam minggu yang lepas, mamatkapar ada pelawa rakan2 yang nak join ride sahur ke SG TENGI bertemu dengan geng RAF (retro anak felda).....

10.30 pm..... bekumpul di shell nkve damansara . smpai2, kelibat retro tegar dah tunggu dulu. dia ialah RIZAL BANGI. ahahahahaa.

wakil segamat eddy,bob gemas pun smpai dulu. si mamatkapar x sampai2 lg. hahahaha

 

kelibat geng kesas atas yang baru tiba n mamatkapar

kemudian tunggu rx100 edet dari kesas atas bocor pun dah tiba. pejalan di teruskan, sambil melalui restoran jejantas sg buluh untuk mengambil rakan2 yang tunggu disitu.

perjalanan di teruskan sehingga ke susur bukit beruntung 2 lagi rakan membawa rxz dari sana folow konvoi ... masuk exit bukit tagar, semua sahabat2 yang melalui situ terdiam.sbb teingat org tua2 ckp, klau bau pelik2, jgn tegur..... tp mereka tidak mengendahkan nasihat org dulu2, tetap nak bercerita jgk. almaklumla. time pose mane ada hantu....   kekekeke. rupe2 bau GANGSTER yang menusuk kalbu tu addalah dari sisa pembuangan sampah yang berhampiran. kekekekekeke....   akhirnya kami tiba juga di FELDA SG TENGI....

lihat ! bro honda vt250 dari hutan melintang perak pun smpai jgk sg tengi !!! dasat !!!

achong dari kg gajah !!!! dasat !!!

 

 

perjalan di teruskan lebih kurang 1.30am ke bukit beruntung...sahur di sana....  baru smpai exit bukit beruntung.

sampai sudah di restoran singgah sahur yang di rancang...   nyam2 !!!

parking full...

jutaan terima kasih pada geng RAF yang sudi menyambut kedatangan kami ke sana.....   dah abih gambar kek kamera den ! suh la orang lain tambah gmbar yo... zzzzzz... !~

 

 

 

 



__________________

in memory PBX 540,AR 4476 ... now with BFF 2636  .....Klang / Shah Alam 012-6044007 , 011-31549405

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1947
Date:

phehhh btol2 meghellip...garing sungguhhh

__________________

...solo rider....



Senior Member

Status: Offline
Posts: 211
Date:

terrrrbaikkk la braderrrr...!!winkwinkwinkwinkwink



__________________

**********************

Eddy Melaka 017-6170098..



Guru

Status: Offline
Posts: 2245
Date:

azman_mengamuk wrote:

malam minggu yang lepas, mamatkapar ada pelawa rakan2 yang nak join ride sahur ke SG TENGI bertemu dengan geng RAF (retro anak felda).....

10.30 pm..... bekumpul di shell nkve damansara . smpai2, kelibat retro tegar dah tunggu dulu. dia ialah RIZAL BANGI. ahahahahaa.

wakil segamat eddy,bob gemas pun smpai dulu. si mamatkapar x sampai2 lg. hahahaha

 


 Puiiii..kono potong tang koner lagi den,hahaha..kek FB cip dah potong tang koner kek exit damansara..tang sg.tengi kono potong tang coner nk masuk simpang tg.malim..adoyaii.terbaekk ah man garing..ekaulah bakal pengganti cip yg telah lama bersemanyam.hehehe..biggrinbiggrin



__________________

012-3530389 - Mat Rijal RX

Sani Motor,Kg.Sungai Tangkas.

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 2245
Date:

apo cito tong ko n fendi..dah siap ko?



__________________

012-3530389 - Mat Rijal RX

Sani Motor,Kg.Sungai Tangkas.

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 2245
Date:

zoulkapan wrote:

phehhh btol2 meghellip...garing sungguhhh


 tu ah..lain kali jom ride jang..dapek gak demak masuk televisyen kek forum ni ha..ahaks!!



__________________

012-3530389 - Mat Rijal RX

Sani Motor,Kg.Sungai Tangkas.

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1947
Date:

chaitt..eden kono kojo jang..bertugas demi bangso dan agamooo

__________________

...solo rider....



Guru

Status: Offline
Posts: 1952
Date:

rizal_bangi wrote:

apo cito tong ko n fendi..dah siap ko?


 maleh nak pk dulu.....



__________________

in memory PBX 540,AR 4476 ... now with BFF 2636  .....Klang / Shah Alam 012-6044007 , 011-31549405

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 2245
Date:

zoulkapan wrote:

chaitt..eden kono kojo jang..bertugas demi bangso dan agamooo


 hehe..bertugas sabtu n ahad..ado masyuk..leh sambo demak 4 stroke mcm ni..ahaks!!



__________________

012-3530389 - Mat Rijal RX

Sani Motor,Kg.Sungai Tangkas.

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 2245
Date:

azman_mengamuk wrote:
rizal_bangi wrote:

apo cito tong ko n fendi..dah siap ko?


 maleh nak pk dulu.....


 orait..so apo program potang ni..ado ride lagi x?ahaks!!



__________________

012-3530389 - Mat Rijal RX

Sani Motor,Kg.Sungai Tangkas.

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1947
Date:

rizal_bangi wrote:
zoulkapan wrote:

chaitt..eden kono kojo jang..bertugas demi bangso dan agamooo


 hehe..bertugas sabtu n ahad..ado masyuk..leh sambo demak 4 stroke mcm ni..ahaks!!


 ahaks....demak 4stroke duo ekjoss ko???wakakakaaa..ala den kojo  pon utk omak den jugak haa



__________________

...solo rider....



Member

Status: Offline
Posts: 19
Date:

TAHNIAH TAHNIAH....

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 934
Date:

rizal_bangi wrote:
azman_mengamuk wrote:

malam minggu yang lepas, mamatkapar ada pelawa rakan2 yang nak join ride sahur ke SG TENGI bertemu dengan geng RAF (retro anak felda).....

10.30 pm..... bekumpul di shell nkve damansara . smpai2, kelibat retro tegar dah tunggu dulu. dia ialah RIZAL BANGI. ahahahahaa.

wakil segamat eddy,bob gemas pun smpai dulu. si mamatkapar x sampai2 lg. hahahaha

 


 Puiiii..kono potong tang koner lagi den,hahaha..kek FB cip dah potong tang koner kek exit damansara..tang sg.tengi kono potong tang coner nk masuk simpang tg.malim..adoyaii.terbaekk ah man garing..ekaulah bakal pengganti cip yg telah lama bersemanyam.hehehe..biggrinbiggrin


 MAMAT KAPAR?mane die?aku merindui diri mu abammmmmm disbeliefdisbeliefdisbeliefdisbeliefdisbeliefdisbelief 



__________________

kalau kita ingat orang...orang akan ingat kita...



Guru

Status: Offline
Posts: 2245
Date:

mamat kapar kencing kita orang malam tu..mamat kapar terus ride sampai bukit beruntung baru hallo..hahahahaha..bleh

mamatkapar pesan kalau rindu turun datang pokan kapar,bawa pulut kuning n seekor ayam hitam di salai dengan daun kari..pengeras mesti ada..ahaks!!



__________________

012-3530389 - Mat Rijal RX

Sani Motor,Kg.Sungai Tangkas.

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1947
Date:

pergghh..tolo ayam xnk ko??

__________________

...solo rider....



Guru

Status: Offline
Posts: 934
Date:

rizal_bangi wrote:

mamat kapar kencing kita orang malam tu..mamat kapar terus ride sampai bukit beruntung baru hallo..hahahahaha..bleh

mamatkapar pesan kalau rindu turun datang pokan kapar,bawa pulut kuning n seekor ayam hitam di salai dengan daun kari..pengeras mesti ada..ahaks!!


 pesan ngn abam mamat cakap ngn die aweks2 yang keja kedai makan kat juara ikan bakar segamat rindu kat die...dia tujukan lagu pada abam mamat...lagu bertajuk KAU KEKASIH AWAL DAN AKHIR...disbeliefdisbeliefdisbeliefdisbelief



__________________

kalau kita ingat orang...orang akan ingat kita...



Guru

Status: Offline
Posts: 1952
Date:

mendan kalau nak masuk forum balik, kena belikan dia V4,,,, baru dia nak masuk cini balik.
hahaahahaha
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

__________________

in memory PBX 540,AR 4476 ... now with BFF 2636  .....Klang / Shah Alam 012-6044007 , 011-31549405

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 2245
Date:

oh ye ke man..mano den tahu..den ingekkan dio nk V-TEC..hehehe...biggrinbiggrin



__________________

012-3530389 - Mat Rijal RX

Sani Motor,Kg.Sungai Tangkas.

 

 



Member

Status: Offline
Posts: 19
Date:

uik mak aikkk.... V4 yekkk..
ke ko yg nak nie man.. topup 2k je swap gan tong AR ko

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 2245
Date:

AR Man banyak sayang,walaupun dapur main sebelah je..sebelah lagi leh buek masak tolo itik gulai dgn belimbing..hehehebleh



__________________

012-3530389 - Mat Rijal RX

Sani Motor,Kg.Sungai Tangkas.

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1947
Date:

rizal_bangi wrote:

AR Man banyak sayang,walaupun dapur main sebelah je..sebelah lagi leh buek masak tolo itik gulai dgn belimbing..hehehebleh


 wakakaka..montang2 nyambar si ekzos luruss...laju ajoo dio pukuii si garing..naseb bulan pose..kalo x dh btol2 garing tuu



__________________

...solo rider....



Guru

Status: Offline
Posts: 2245
Date:

zoulkapan wrote:
rizal_bangi wrote:

AR Man banyak sayang,walaupun dapur main sebelah je..sebelah lagi leh buek masak tolo itik gulai dgn belimbing..hehehebleh


 wakakaka..montang2 nyambar si ekzos luruss...laju ajoo dio pukuii si garing..naseb bulan pose..kalo x dh btol2 garing tuu


 tak po budak laei..leh ah den kato..ahaks!!kalau tuo macam tuan prezz..xleh nk kato..kang setiap minggu hilang dana payung minam2..ahaks!!bleh



__________________

012-3530389 - Mat Rijal RX

Sani Motor,Kg.Sungai Tangkas.

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1947
Date:

rossakkk...hahahaha...adeyhh la...

__________________

...solo rider....



Guru

Status: Offline
Posts: 2245
Date:

mano g malam ni?xdo lepak2 kek kodai minam ka?biggrin



__________________

012-3530389 - Mat Rijal RX

Sani Motor,Kg.Sungai Tangkas.

 

 

Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.



Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard