RETRO MALAYSIAN RIDERS

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: GEMPAK Mufors, Litar Speedway Elite USJ- SESSI 4 - Terakhir untuk tahun ini!!-- Isnin 26/12/2011


Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:
GEMPAK Mufors, Litar Speedway Elite USJ- SESSI 4 - Terakhir untuk tahun ini!!-- Isnin 26/12/2011


Saya baru saja balik dari Program ini utk sessi 3 sebentar tadi 19/12/2011. Walaupun hari ini hari berkerja namun kehadiran sangat memuaskan... boleh dikira FULLHOUSE laa jugak.
Ok nak info sket... pada minggu depan ISNIN 26/12 ( cuti Krismas ) adalah sessi terakhir program GEMPAK Mufors ini dah pihak Penganjur dan juga pihak COMMA Motorsport... mengharapkan rakan2 RMR utk turut sertai seramai yg boleh... kerana selain ada slot bersama TV3, ...pihak penganjur terutamanya COMMA motorsport mengharapkan RMR utk menunjukkan komitmet dan sokong penuh terhadap event sebegini agar senang utk perancangan utk event mendatang dan sudah tentunya akan melibatkan RMR dan diberi keutamaan.
sehubungan dgn itu.. PASTIkan fixkan jadual utk anda turut serta... Jangan lepaskan peluang ini.
semua Percuma!!...
makan / minum PERCUMA
Tshirt PERCUMA
Ceramah PERCUMA
latihan practikal PERCUMA
layan di LITAR ..PERCUMA!!
Jommmm


__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1952
Date:

adesssss... camne ni... ada je xkono arrr....

__________________

in memory PBX 540,AR 4476 ... now with BFF 2636  .....Klang / Shah Alam 012-6044007 , 011-31549405

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 649
Date:

reddddbullllllll sampai muntah pon percume...
ambulance juge percume.....turun dgn sokongan!!!!! layan....


__________________

LU mikir LA DeWeK..PELuPUtaN jalok NGaPURO..
/// 017-3142342 SABAK BERNAM - KLANG



Guru

Status: Offline
Posts: 534
Date:

yea...bang mamat...nk folow...tunggu kt bawah jejantas usj...seksi2 sket...huahaha

__________________
017-2792194 / 013-4061057......
ilmu tanpa amal ibarat pohon yg tidak berbuah.....


Guru

Status: Offline
Posts: 553
Date:

sapa pegi naik ikot tol batu3 dkt kilang gula...


__________________

Irfan JijaN

DULU, KINI DAN SELAMANYA.....



Guru

Status: Offline
Posts: 534
Date:

sy xtaw jalan.... klu sy dri arah klia, nk masuk tol mne? bt3 ke?

__________________
017-2792194 / 013-4061057......
ilmu tanpa amal ibarat pohon yg tidak berbuah.....


Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

kene cari u turn..

cari exit Bt 3.. selepas exit USJ

bayar tol... masuk balik highway tol plus..



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 269
Date:

chip....program nie hanya yang pernah hadir sebelum nie sahaja yang boleh datang atau tak pernah datang sebelum nie pon boleh datang.
Attendance dia kena duduk dari pagi sampai petang erk.....masuk kul baper balaik kul baper nie?????

__________________

 





Guru

Status: Offline
Posts: 1074
Date:

abg mendan....saya dpt call dari sorg awek 2 hari lps,,(awek pendaftaran tu kot)
dia mintak saya p sana esok(khamis)...siap sruh pakai baju oren tu..
btul ke tarikhnya takut saya kena game jer ni..hehheh
utk lonching mufos katanya...

ada info apa2 x bang....

 

 

mamat klu nk no tipon awek tu blanja aku makan...biggrinbiggrinbiggrinbiggrin



__________________


019 5405349
lokasi:   SINGA UTARA
     



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

IQBAL wrote:

abg mendan....saya dpt call dari sorg awek 2 hari lps,,(awek pendaftaran tu kot)
dia mintak saya p sana esok(khamis)...siap sruh pakai baju oren tu..
btul ke tarikhnya takut saya kena game jer ni..hehheh
utk lonching mufos katanya...

ada info apa2 x bang....

 

 

mamat klu nk no tipon awek tu blanja aku makan...biggrinbiggrinbiggrinbiggrin


 nama awek yg jaga registration... JAJA..

tak tahu plak pasal hari khamis tu....

Isnin depan punya program tahu laa..



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

ivora wrote:

chip....program nie hanya yang pernah hadir sebelum nie sahaja yang boleh datang atau tak pernah datang sebelum nie pon boleh datang.
Attendance dia kena duduk dari pagi sampai petang erk.....masuk kul baper balaik kul baper nie?????


 terbuka pada semua.. yg pernah datang atak tidak

... laki dan perempuan

dari peringkat umur 16~90 tahun.... samada pakai motor atau tidak

semua dijemput hadir...

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

secara kasarnya aturcayanya camni:-
8.30 - Pendaftaran
9.00 - Sarapan pagi
9.30 - Sessi 1 pengenalan - Tuan Kamal Affendi
10.00 - Teori pemanduan berhemah - Sdr. Suhaimi
11.00 - Break - Minum lagi
11.30 - Pertolongan Cemas - Sdr. Shahrul - paramedic
12.00 - Minum lagi - REDBULL
12.15 - Sambung
1.00 - Makan Tengahari
2.30 - Pracktikal
4.00 - Latihan di litar Speedyar
5.00 - penyampaian Sijil
5.30 - Abisss

__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 223
Date:

T SHIRT SIZE XXXL ADA KE CHIP....NNT X MUAT PLAK SIZE LAIN....nonono



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 953
Date:

amik ja saiz l, pas 2 bg kat aku long!



__________________
Ahli Retro Ada Isteri
Suzy Jiwaku!
Die Hard Fan Liverpool!
Selamanya Jiwaku Retro......................!


Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

bijakk bijakkk


__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 953
Date:

nak p sana x blh pasai arini nak blk kg!



__________________
Ahli Retro Ada Isteri
Suzy Jiwaku!
Die Hard Fan Liverpool!
Selamanya Jiwaku Retro......................!


Guru

Status: Offline
Posts: 1074
Date:

MamatKapar wrote:
IQBAL wrote:

abg mendan....saya dpt call dari sorg awek 2 hari lps,,(awek pendaftaran tu kot)
dia mintak saya p sana esok(khamis)...siap sruh pakai baju oren tu..
btul ke tarikhnya takut saya kena game jer ni..hehheh
utk lonching mufos katanya...

ada info apa2 x bang....

 

 

mamat klu nk no tipon awek tu blanja aku makan...biggrinbiggrinbiggrinbiggrin


 nama awek yg jaga registration... JAJA..

tak tahu plak pasal hari khamis tu....

Isnin depan punya program tahu laa..


 smlam dh slamat dilancarkan program ni...ada laporan skit kat harian metro..

 

 

jumpa anda semua isnin ni yer kawan2



-- Edited by IQBAL on Friday 23rd of December 2011 10:51:21 AM

__________________


019 5405349
lokasi:   SINGA UTARA
     



Guru

Status: Offline
Posts: 5052
Date:

siapa namanya 'penjawat awam MOHD IQBAL IBRAHIM,27'



__________________

 " Integration of Colors, Speed & Sound...."



Guru

Status: Offline
Posts: 1074
Date:

rahami wrote:

siapa namanya 'penjawat awam MOHD IQBAL IBRAHIM,27'


 nama sama lak tu....



__________________


019 5405349
lokasi:   SINGA UTARA
     



Guru

Status: Offline
Posts: 534
Date:

jom2....

__________________
017-2792194 / 013-4061057......
ilmu tanpa amal ibarat pohon yg tidak berbuah.....


Guru

Status: Offline
Posts: 1952
Date:

gambau ????

__________________

in memory PBX 540,AR 4476 ... now with BFF 2636  .....Klang / Shah Alam 012-6044007 , 011-31549405

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

Gempak Mufors sesi akhir utk tahun 2011 telah berakhir dengan gemilangnya.... kehadiran mmg diluar jangkan rasanya hampir 150 peserta telah hadir dari pelbagai group /geng motorsikal, tapi ternyata rakan RMR yg teramai terutama rakan2 retro dari MERU yg turun hampir satu kampung!!... hua hahaha.

wahh kali ni bukan saja dapat T-shirt... tetapi beg pun dapat... yi pi yaa yeea!!

gambar akan di postkan dlm masa terdekat... utk sessi trak... Lctong kuyu mendominasi sessi pertama.... dan sessi kedua.. UCOP RGF kene kitai dgn kap cai... huaa hahaha



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 55
Date:

org paling jauh turun mungkin melaka kot....huhuhu



__________________

SG BESI,UPM,KAJANG,BANGI,PPM,NILAI,SEREMBAN...

0176429620



Guru

Status: Offline
Posts: 553
Date:

wow.. abg mamat post cpt skit... ade x gmbr c70 sy... heheheh..... asal blk awal ari tu bang.. br nk tegor tp x pe sy sdh perkenalkn diri dgn otai hassri..


__________________

Irfan JijaN

DULU, KINI DAN SELAMANYA.....



Senior Member

Status: Offline
Posts: 391
Date:

tahniah semua.bagi yg telah hadiri kursus tersebut secara tak langsung anda akan menjadi ikon cara menunggang dgn selamat ketika konvoi.

__________________

Rock Biar Sampai Mati,Ride Biar Sampai Destinasi.......



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

kuyu test power lctong...

 

Ucop... kene hambat dgn kapcai... hahahah



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 391
Date:

wa....kuyu pun turun.lepas ni senang senang jela kuyu ambil lap.

__________________

Rock Biar Sampai Mati,Ride Biar Sampai Destinasi.......

Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.



Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard