RETRO MALAYSIAN RIDERS

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: SELANGOR V2.0


Guru

Status: Offline
Posts: 1952
Date:
RE: SELANGOR V2.0


MamatKapar wrote:
azman_mengamuk wrote:
 

 info terbaru, = angah bawak moto aku balik umah,laju sgt, xleh nak pegang moto....  

 

jage2 r1z....  ! biggrinfurious


 huhh... tak leh nak pegang moto??....

waaahh kira bawak berdiri cam sarkis la yee!!!.... Dasattttt!!!...

lucu juga aku membacanya di petang hari ini!!

.... wak Maniam pesan.... kalau nak test dgn Suzuki Golida dia..

dia bagi ko dan angah jalan 5 tiang dulu.... baru dia start moto!!


 copy n paste from ym

 

 

angah : man,aku bwk blik moto kau,laju gile !!!!

garing : yeke,cun dah ke moto ko try bawak

angah : laju baiii ! r6 aku potong, time tu rpm dah out !!!!

garing : alhamdulillah, bebaloi moto betapa 2 bulan kt bgkel, nanti anta moto kt umah aku.

angah : ok2... senang2 la nak mengbontotttt kan r1z pasni....

garing : biggrin



__________________

in memory PBX 540,AR 4476 ... now with BFF 2636  .....Klang / Shah Alam 012-6044007 , 011-31549405

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

Sila posting di bahagian sembang lawak!!!...

BANNED!!!!!



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1952
Date:

ym 13-3-2012




angah = malam tadi aku set n cb400 kawan aku, sbb meter die elok kt kesas


garing = hah,camne performance ?


angah = ok la, meter cb400 kluarla 195kmh. nasib hujung2 ada x cun lg. klau x, welcome 2++kmh.hehehe



garing = yeke ngah !!!! kau dill 5k n r1z !!!! aku jockey !!



bersambung.

__________________

in memory PBX 540,AR 4476 ... now with BFF 2636  .....Klang / Shah Alam 012-6044007 , 011-31549405

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

azman_mengamuk wrote:

ym 13-3-2012




angah = malam tadi aku set n cb400 kawan aku, sbb meter die elok kt kesas


garing = hah,camne performance ?


angah = ok la, meter cb400 kluarla 195kmh. nasib hujung2 ada x cun lg. klau x, welcome 2++kmh.hehehe



garing = yeke ngah !!!! kau dill 5k n r1z !!!! aku jockey !!



bersambung.


 

Sila posting di bahagian sembang lawak!!!...

Pak MOD... tolong BANNED sbb buat lawak di tempat yg tak sepatutnya!!!!!



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1952
Date:

ni citer benar2 belaka. kan dah ada copy paste from ym.... bukan direka2 !!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

__________________

in memory PBX 540,AR 4476 ... now with BFF 2636  .....Klang / Shah Alam 012-6044007 , 011-31549405

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1947
Date:

mantoppp lahh jentera abg azaman ni,,mma betul2 mengamuk ni,,,

bila nk ada rzki ni,,nk jgk merasa pkai yg cm gni..hehe..berangan daaa

__________________

...solo rider....



Guru

Status: Offline
Posts: 1952
Date:

dengan mamatkapar ni jangan manjo2 zoul, potong yo dio tang corner pun. hehehehee

__________________

in memory PBX 540,AR 4476 ... now with BFF 2636  .....Klang / Shah Alam 012-6044007 , 011-31549405

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1947
Date:

tang corner kalo potong tu dh namonyo menderhako bang...kn x pasai2 abg mK xnk bg ilmu kt sy..



__________________

...solo rider....



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

zoulkapan wrote:

tang corner kalo potong tu dh namonyo menderhako bang...kn x pasai2 abg mK xnk bg ilmu kt sy..


 haaaaa bagussss...

ko mmg budak yg sopan santun...

menghormati orang yg lebih berusia....

nak potong tang konar boleh.... tapi kene hulur

tangan dan jalan bongkok!!....

ni takkk...

ada adeke.... cc.125.. nak potong cc 250...!!... RXS edet pun belum tentu dpt cucuk angin... hua hah ha



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1947
Date:

hahaha.....nk potong camno bang mK...motor slow..lak tu bukan brani bwk lelaju...kuala tganu ke gambang pn dh 2jam lbh dh


__________________

...solo rider....



Guru

Status: Offline
Posts: 1952
Date:

kite kena ala2 garing dlam rempit v3. main jahat sikit.
haahahahah
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

__________________

in memory PBX 540,AR 4476 ... now with BFF 2636  .....Klang / Shah Alam 012-6044007 , 011-31549405

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1947
Date:

hahaha....tu kna pakai jerung bang..tp abg xpe..motor dh btol2 mengamuk...bdesup cahayo ni lajunyo...x tekejaaarr ambe ngn kapchaichabukk


__________________

...solo rider....



Guru

Status: Offline
Posts: 1319
Date:

lalala.. mane pegi sume nie? berak lame sangat..

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1952
Date:

sumo dah maleh nak chat kek cini arrrr !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~nak2 mamat !!


__________________

in memory PBX 540,AR 4476 ... now with BFF 2636  .....Klang / Shah Alam 012-6044007 , 011-31549405

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 2245
Date:

bukan malas nk chat en.azman cumo den tak do jentera asap yo nk sukat ni..uwa..uwa..cabotttttttttttt...



__________________

012-3530389 - Mat Rijal RX

Sani Motor,Kg.Sungai Tangkas.

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1319
Date:

azman_mengamuk wrote:

sumo dah maleh nak chat kek cini arrrr !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~nak2 mamat !!


 MAMAT skg fb jer.. evileye



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1952
Date:

Silam 05 wrote:
azman_mengamuk wrote:

sumo dah maleh nak chat kek cini arrrr !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~nak2 mamat !!


 MAMAT skg fb jer.. evileye


 dia nak jadi duta FB... hahahaa



__________________

in memory PBX 540,AR 4476 ... now with BFF 2636  .....Klang / Shah Alam 012-6044007 , 011-31549405

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1947
Date:

bang..avatar abg pnyo ni jnis tong yg 250 ke 350??sy ada sgr member kt tganu ada sbijik..ngah ushar hrge..katanya yg 350..tp jnis budak baru ni biasola..mn knal sgt..

bak kato pepatah..buah cempedak dluar pagar..kalu dalam kuali dh jd cempedak goreng..

__________________

...solo rider....



Guru

Status: Offline
Posts: 1952
Date:

maaf klau silap leh tanya pada yg otai. rasenye beza 250 n 350 x banyak.. kt spotrim depan 250 single disc. 350 double disc...belakang plak orang kate 250 sporket ikt mati kt spotrim,350 nye die ada hub cam biasa tu .... blok 350 piston besar. itu je yg saya tau wat mase kang ni. lain2 saya pun xtau lg ape beza die... kena tanye mamatkapar.


__________________

in memory PBX 540,AR 4476 ... now with BFF 2636  .....Klang / Shah Alam 012-6044007 , 011-31549405

 

 



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 95
Date:

Tu la..mmg mcm yg en azman ckp la..mcm tu jugak yg saya dengar dpd org2 lama..ade pulak tu tambahan info dpd org lame jugak, rim depan 250 mmg single disc,tapi tetap ade lubang untuk pasang lagi 1 disc kt sebelah kiri..wallahualam..hehe..

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 2245
Date:

azman_mengamuk wrote:
Silam 05 wrote:
azman_mengamuk wrote:

sumo dah maleh nak chat kek cini arrrr !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~nak2 mamat !!


 MAMAT skg fb jer.. evileye


 dia nak jadi duta FB... hahahaa


 oh yo ko waghih..den ingek ekau.hehe..ko waghih jadi duta tong..



__________________

012-3530389 - Mat Rijal RX

Sani Motor,Kg.Sungai Tangkas.

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1947
Date:

wahh..ado rezeki den meraso la pakai tong...boleh la nuntut ilmu dr abg Azman_mengamuk a.ka GARRING MAN.....dan jugok abg sdaro den RIZAL bangi serto TUAN MK yg hnsem lagi kachak....

maintanence sonang x nk jago RD ni bang??eden kn budak kocik laie..tu yg nanyo...sal spare part pum camno yo??

__________________

...solo rider....



Guru

Status: Offline
Posts: 1952
Date:

zoulkapan wrote:

wahh..ado rezeki den meraso la pakai tong...boleh la nuntut ilmu dr abg Azman_mengamuk a.ka GARRING MAN.....dan jugok abg sdaro den RIZAL bangi serto TUAN MK yg hnsem lagi kachak....

maintanence sonang x nk jago RD ni bang??eden kn budak kocik laie..tu yg nanyo...sal spare part pum camno yo??


 den isi 2t ,petrol,pump tayar setiap hari sobab tayar den bocor. pastu jalan... hahahahaha. ala2 koboi style... !!

biggrin



__________________

in memory PBX 540,AR 4476 ... now with BFF 2636  .....Klang / Shah Alam 012-6044007 , 011-31549405

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1947
Date:

azman_mengamuk wrote:
zoulkapan wrote:

wahh..ado rezeki den meraso la pakai tong...boleh la nuntut ilmu dr abg Azman_mengamuk a.ka GARRING MAN.....dan jugok abg sdaro den RIZAL bangi serto TUAN MK yg hnsem lagi kachak....

maintanence sonang x nk jago RD ni bang??eden kn budak kocik laie..tu yg nanyo...sal spare part pum camno yo??

 

 

 

 

 

 

 


 den isi 2t ,petrol,pump tayar setiap hari sobab tayar den bocor. pastu jalan... hahahahaha. ala2 koboi style... !!

biggrin


 makk aihhh....ni betol2 GARING MAN .....



__________________

...solo rider....



Guru

Status: Offline
Posts: 1952
Date:

zoulkapan wrote:
azman_mengamuk wrote:
zoulkapan wrote:

wahh..ado rezeki den meraso la pakai tong...boleh la nuntut ilmu dr abg Azman_mengamuk a.ka GARRING MAN.....dan jugok abg sdaro den RIZAL bangi serto TUAN MK yg hnsem lagi kachak....

maintanence sonang x nk jago RD ni bang??eden kn budak kocik laie..tu yg nanyo...sal spare part pum camno yo??

 

 

 

 

 

 

 


 den isi 2t ,petrol,pump tayar setiap hari sobab tayar den bocor. pastu jalan... hahahahaha. ala2 koboi style... !!

biggrin


 makk aihhh....ni betol2 GARING MAN .....


 tu makno eh den ni pkai  2dapur ,tp xbeduit nak tukar tayar... huahauahau.. ikut ckp mamat. KOBOIIII JEEE.   hahahahaa



__________________

in memory PBX 540,AR 4476 ... now with BFF 2636  .....Klang / Shah Alam 012-6044007 , 011-31549405

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1947
Date:

mantopppppppppppppppppppp..........dpt pakai TONG pon dh kira ok ni...kna ngumpul fulluss niii

__________________

...solo rider....



Guru

Status: Offline
Posts: 2245
Date:

zoulkapan wrote:

wahh..ado rezeki den meraso la pakai tong...boleh la nuntut ilmu dr abg Azman_mengamuk a.ka GARRING MAN.....dan jugok abg sdaro den RIZAL bangi serto TUAN MK yg hnsem lagi kachak....

maintanence sonang x nk jago RD ni bang??eden kn budak kocik laie..tu yg nanyo...sal spare part pum camno yo??


 erk..bilo maso lak den ado anak sedagho ni..ni yg kompius,aseyy bolum nikah laei ni ha...biggrin



__________________

012-3530389 - Mat Rijal RX

Sani Motor,Kg.Sungai Tangkas.

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 2245
Date:

azman_mengamuk wrote:
zoulkapan wrote:
azman_mengamuk wrote:
zoulkapan wrote:

wahh..ado rezeki den meraso la pakai tong...boleh la nuntut ilmu dr abg Azman_mengamuk a.ka GARRING MAN.....dan jugok abg sdaro den RIZAL bangi serto TUAN MK yg hnsem lagi kachak....

maintanence sonang x nk jago RD ni bang??eden kn budak kocik laie..tu yg nanyo...sal spare part pum camno yo??

 

 

 

 

 

 

 


 den isi 2t ,petrol,pump tayar setiap hari sobab tayar den bocor. pastu jalan... hahahahaha. ala2 koboi style... !!

biggrin


 makk aihhh....ni betol2 GARING MAN .....


 tu makno eh den ni pkai  2dapur ,tp xbeduit nak tukar tayar... huahauahau.. ikut ckp mamat. KOBOIIII JEEE.   hahahahaa


 den bolum ado rezoki nk pakai jentera 2 dapur ni,sen baru ja habis overhoul LC..UWAAAAAAAAAAAAAAA..



__________________

012-3530389 - Mat Rijal RX

Sani Motor,Kg.Sungai Tangkas.

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1947
Date:

abg sdaro mmg la x nikah laie..tp tu haa..kponakan abg sdaro tu haaa...aisseyymennn tu kn calon eden...ekekeke

__________________

...solo rider....



Guru

Status: Offline
Posts: 1952
Date:

geng2 kapar tengah merehatkan badan.. paneh bonar ikut highway kul 4potang arr !


__________________

in memory PBX 540,AR 4476 ... now with BFF 2636  .....Klang / Shah Alam 012-6044007 , 011-31549405

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 2245
Date:

azman_mengamuk wrote:

geng2 kapar tengah merehatkan badan.. paneh bonar ikut highway kul 4potang arr !


 biaso ah cuaco paneh jang..jentero pun paneh gak tu..kono gak kasi sojuk.berapo jam sukat dr pokan kapar ko p.d jang?



__________________

012-3530389 - Mat Rijal RX

Sani Motor,Kg.Sungai Tangkas.

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1952
Date:

rizal_bangi wrote:
azman_mengamuk wrote:

geng2 kapar tengah merehatkan badan.. paneh bonar ikut highway kul 4potang arr !


 biaso ah cuaco paneh jang..jentero pun paneh gak tu..kono gak kasi sojuk.berapo jam sukat dr pokan kapar ko p.d jang?


 all the way. amcam....? maun??furious



__________________

in memory PBX 540,AR 4476 ... now with BFF 2636  .....Klang / Shah Alam 012-6044007 , 011-31549405

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 2245
Date:

azman_mengamuk wrote:
rizal_bangi wrote:
azman_mengamuk wrote:

geng2 kapar tengah merehatkan badan.. paneh bonar ikut highway kul 4potang arr !


 biaso ah cuaco paneh jang..jentero pun paneh gak tu..kono gak kasi sojuk.berapo jam sukat dr pokan kapar ko p.d jang?


 all the way. amcam....? maun??furious


 all the way<---------------ayat ni langsung tak faham..xdo bunyi langsonggg..amacam<--------------sikit-sikit leh faham,sebut pun masih buleh laei...maun<-------------------------silo torangkan makno ayat ini,den nak sobut pun x lopeh,nk faham pun payah,nak..nak...tahu jer..



__________________

012-3530389 - Mat Rijal RX

Sani Motor,Kg.Sungai Tangkas.

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1952
Date:


 all the way<---------------ayat ni langsung tak faham..xdo bunyi langsonggg..amacam<--------------sikit-sikit leh faham,sebut pun masih buleh laei...maun<-------------------------silo torangkan makno ayat ini,den nak sobut pun x lopeh,nk faham pun payah,nak..nak...tahu jer..


 x amarikaaa la ekau ni warigh.. den koba sepanjang jalan geng kapar sukat tanpa henti... maun = mau ke ?   kan dah tekeluar slenggg keyeelllll den. hahahaa



__________________

in memory PBX 540,AR 4476 ... now with BFF 2636  .....Klang / Shah Alam 012-6044007 , 011-31549405

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 2245
Date:

azman_mengamuk wrote:

 all the way<---------------ayat ni langsung tak faham..xdo bunyi langsonggg..amacam<--------------sikit-sikit leh faham,sebut pun masih buleh laei...maun<-------------------------silo torangkan makno ayat ini,den nak sobut pun x lopeh,nk faham pun payah,nak..nak...tahu jer..


 x amarikaaa la ekau ni warigh.. den koba sepanjang jalan geng kapar sukat tanpa henti... maun = mau ke ?   kan dah tekeluar slenggg keyeelllll den. hahahaa


 oh..den bukang amarikaaa jang..den asal org asli yo..hehehe..berapo jam mengambil maso dr pokan kapar ko tolok komang?ko memang xdo pakai jam ataupun memang x amik port..hehehebiggrinbiggrin



__________________

012-3530389 - Mat Rijal RX

Sani Motor,Kg.Sungai Tangkas.

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1952
Date:

rizal_bangi wrote:
azman_mengamuk wrote:

 all the way<---------------ayat ni langsung tak faham..xdo bunyi langsonggg..amacam<--------------sikit-sikit leh faham,sebut pun masih buleh laei...maun<-------------------------silo torangkan makno ayat ini,den nak sobut pun x lopeh,nk faham pun payah,nak..nak...tahu jer..


 x amarikaaa la ekau ni warigh.. den koba sepanjang jalan geng kapar sukat tanpa henti... maun = mau ke ?   kan dah tekeluar slenggg keyeelllll den. hahahaa


 oh..den bukang amarikaaa jang..den asal org asli yo..hehehe..berapo jam mengambil maso dr pokan kapar ko tolok komang?ko memang xdo pakai jam ataupun memang x amik port..hehehebiggrinbiggrin


 sukat = "lumbo" = "racing" = ajak race kek kengkawan ....   pasal time berapo jam tu sumo yg poie x ponah amik tau pun. harap maklum yo warigh. hahahahhaa.... klau ikut bpo jam.. dlm  2jam dah smpai pd siap bonti2  rnr laie...



__________________

in memory PBX 540,AR 4476 ... now with BFF 2636  .....Klang / Shah Alam 012-6044007 , 011-31549405

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 2245
Date:

azman_mengamuk wrote:
rizal_bangi wrote:
azman_mengamuk wrote:

 all the way<---------------ayat ni langsung tak faham..xdo bunyi langsonggg..amacam<--------------sikit-sikit leh faham,sebut pun masih buleh laei...maun<-------------------------silo torangkan makno ayat ini,den nak sobut pun x lopeh,nk faham pun payah,nak..nak...tahu jer..


 x amarikaaa la ekau ni warigh.. den koba sepanjang jalan geng kapar sukat tanpa henti... maun = mau ke ?   kan dah tekeluar slenggg keyeelllll den. hahahaa


 oh..den bukang amarikaaa jang..den asal org asli yo..hehehe..berapo jam mengambil maso dr pokan kapar ko tolok komang?ko memang xdo pakai jam ataupun memang x amik port..hehehebiggrinbiggrin


 sukat = "lumbo" = "racing" = ajak race kek kengkawan ....   pasal time berapo jam tu sumo yg poie x ponah amik tau pun. harap maklum yo warigh. hahahahhaa.... klau ikut bpo jam.. dlm  2jam dah smpai pd siap bonti2  rnr laie...


 ohh..2 jam sampai P.D..macam den ah gak..dr b.b.b ko Tolok Komang 2 jam gak.tu naik honda bughuk yo..paling laju pun 60km/h ja..hehe..kalu LC 1 jam sotogah leh sampai.



__________________

012-3530389 - Mat Rijal RX

Sani Motor,Kg.Sungai Tangkas.

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1952
Date:

warga shah alam dan klang valley.. mai port mai port !!!!!
sek 7 arini...... petang...... cuci mata !~!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

__________________

in memory PBX 540,AR 4476 ... now with BFF 2636  .....Klang / Shah Alam 012-6044007 , 011-31549405

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1947
Date:

rizal_bangi wrote:
azman_mengamuk wrote:
rizal_bangi wrote:
azman_mengamuk wrote:

 all the way<---------------ayat ni langsung tak faham..xdo bunyi langsonggg..amacam<--------------sikit-sikit leh faham,sebut pun masih buleh laei...maun<-------------------------silo torangkan makno ayat ini,den nak sobut pun x lopeh,nk faham pun payah,nak..nak...tahu jer..


 x amarikaaa la ekau ni warigh.. den koba sepanjang jalan geng kapar sukat tanpa henti... maun = mau ke ?   kan dah tekeluar slenggg keyeelllll den. hahahaa


 oh..den bukang amarikaaa jang..den asal org asli yo..hehehe..berapo jam mengambil maso dr pokan kapar ko tolok komang?ko memang xdo pakai jam ataupun memang x amik port..hehehebiggrinbiggrin


 sukat = "lumbo" = "racing" = ajak race kek kengkawan ....   pasal time berapo jam tu sumo yg poie x ponah amik tau pun. harap maklum yo warigh. hahahahhaa.... klau ikut bpo jam.. dlm  2jam dah smpai pd siap bonti2  rnr laie...


 ohh..2 jam sampai P.D..macam den ah gak..dr b.b.b ko Tolok Komang 2 jam gak.tu naik honda bughuk yo..paling laju pun 60km/h ja..hehe..kalu LC 1 jam sotogah leh sampai.


 nasib baik maun..kalo malaun...ekekeke manyak teruk ohh....



__________________

...solo rider....



Guru

Status: Offline
Posts: 2245
Date:

azman_mengamuk wrote:

warga shah alam dan klang valley.. mai port mai port !!!!!
sek 7 arini...... petang...... cuci mata !~!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


 Den poei dah kek seksyen 7,tp tak jumpo jalang ah waghihhh..den sosek bukan sobab jalan,den sosek di sobabkan cikaro-cikaro yg berjalan santai di topi-topi jalang..hahahahaha..



__________________

012-3530389 - Mat Rijal RX

Sani Motor,Kg.Sungai Tangkas.

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1947
Date:

rizal_bangi wrote:
azman_mengamuk wrote:

warga shah alam dan klang valley.. mai port mai port !!!!!
sek 7 arini...... petang...... cuci mata !~!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


 Den poei dah kek seksyen 7,tp tak jumpo jalang ah waghihhh..den sosek bukan sobab jalan,den sosek di sobabkan cikaro-cikaro yg berjalan santai di topi-topi jalang..hahahahaha..


 ommakk aiihh....abg sdaro jago2 mato tu haaaa...



__________________

...solo rider....



Guru

Status: Offline
Posts: 2245
Date:

zoulkapan wrote:
rizal_bangi wrote:
azman_mengamuk wrote:

warga shah alam dan klang valley.. mai port mai port !!!!!
sek 7 arini...... petang...... cuci mata !~!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


 Den poei dah kek seksyen 7,tp tak jumpo jalang ah waghihhh..den sosek bukan sobab jalan,den sosek di sobabkan cikaro-cikaro yg berjalan santai di topi-topi jalang..hahahahaha..


 ommakk aiihh....abg sdaro jago2 mato tu haaaa...


 tak boleh nak jago mato.mato x mau lolap.. man garing dah bagi minum kopi o cap kapal api,berjago sampai jam 10.00mlm,mlm tadi..



__________________

012-3530389 - Mat Rijal RX

Sani Motor,Kg.Sungai Tangkas.

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1947
Date:

rizal_bangi wrote:
zoulkapan wrote:
rizal_bangi wrote:
azman_mengamuk wrote:

warga shah alam dan klang valley.. mai port mai port !!!!!
sek 7 arini...... petang...... cuci mata !~!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


 Den poei dah kek seksyen 7,tp tak jumpo jalang ah waghihhh..den sosek bukan sobab jalan,den sosek di sobabkan cikaro-cikaro yg berjalan santai di topi-topi jalang..hahahahaha..


 ommakk aiihh....abg sdaro jago2 mato tu haaaa...


 tak boleh nak jago mato.mato x mau lolap.. man garing dah bagi minum kopi o cap kapal api,berjago sampai jam 10.00mlm,mlm tadi..


 ommak aihh...naseb abg GARING MAN x bg minum kopi cap gantung tu..kalo x kompom asyik tegantung ajo mato tu haaaaa



__________________

...solo rider....



Guru

Status: Offline
Posts: 1952
Date:

haaaaaaa. rizal dah dtg sek 7... ekau zoul bilo lg nak jumpo?
asik berforum yo. kadang2 kono la mato botontang mato... baru leh meramas mesra !!! hahahahahah
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

__________________

in memory PBX 540,AR 4476 ... now with BFF 2636  .....Klang / Shah Alam 012-6044007 , 011-31549405

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1947
Date:

azman_mengamuk wrote:

haaaaaaa. rizal dah dtg sek 7... ekau zoul bilo lg nak jumpo?
asik berforum yo. kadang2 kono la mato botontang mato... baru leh meramas mesra !!! hahahahahah
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


 ari rabu x sompek la bang....eden dokek cheras haa..balik kojo dh jam 5.30...sodeyhhh ghasooo haa



__________________

...solo rider....



Guru

Status: Offline
Posts: 2245
Date:

zoulkapan wrote:
rizal_bangi wrote:
zoulkapan wrote:
rizal_bangi wrote:
azman_mengamuk wrote:

warga shah alam dan klang valley.. mai port mai port !!!!!
sek 7 arini...... petang...... cuci mata !~!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


 Den poei dah kek seksyen 7,tp tak jumpo jalang ah waghihhh..den sosek bukan sobab jalan,den sosek di sobabkan cikaro-cikaro yg berjalan santai di topi-topi jalang..hahahahaha..


 ommakk aiihh....abg sdaro jago2 mato tu haaaa...


 tak boleh nak jago mato.mato x mau lolap.. man garing dah bagi minum kopi o cap kapal api,berjago sampai jam 10.00mlm,mlm tadi..


 ommak aihh...naseb abg GARING MAN x bg minum kopi cap gantung tu..kalo x kompom asyik tegantung ajo mato tu haaaaa


 minta maap tauke nasi kandar xdo stok kopi cap gantung,dio pon poning kopi jenamo berkenaan tiado didapati di pasaran torang ataupun golap..hahahaha..biggrinbiggrin



__________________

012-3530389 - Mat Rijal RX

Sani Motor,Kg.Sungai Tangkas.

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 2245
Date:

azman_mengamuk wrote:

haaaaaaa. rizal dah dtg sek 7... ekau zoul bilo lg nak jumpo?
asik berforum yo. kadang2 kono la mato botontang mato... baru leh meramas mesra !!! hahahahahah
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


 erkk..man bilo maso lak den dtg,adik kocik tu kot..kuang..kuang..



__________________

012-3530389 - Mat Rijal RX

Sani Motor,Kg.Sungai Tangkas.

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 2245
Date:

zoulkapan wrote:
azman_mengamuk wrote:

haaaaaaa. rizal dah dtg sek 7... ekau zoul bilo lg nak jumpo?
asik berforum yo. kadang2 kono la mato botontang mato... baru leh meramas mesra !!! hahahahahah
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


 ari rabu x sompek la bang....eden dokek cheras haa..balik kojo dh jam 5.30...sodeyhhh ghasooo haa


 onn...your suis..puleh tali minyak tu,insyallah sompek datang.janji mau off you computer jam 4.30p.m..hehehe..



__________________

012-3530389 - Mat Rijal RX

Sani Motor,Kg.Sungai Tangkas.

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1947
Date:

rizal_bangi wrote:
zoulkapan wrote:
azman_mengamuk wrote:

haaaaaaa. rizal dah dtg sek 7... ekau zoul bilo lg nak jumpo?
asik berforum yo. kadang2 kono la mato botontang mato... baru leh meramas mesra !!! hahahahahah
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


 ari rabu x sompek la bang....eden dokek cheras haa..balik kojo dh jam 5.30...sodeyhhh ghasooo haa


 onn...your suis..puleh tali minyak tu,insyallah sompek datang.janji mau off you computer jam 4.30p.m..hehehe..


 opp komputer 4.30 camno abg sdaro ehh...eden habis kojo 5.15...lain dr yg lain haa..eden tggu dokek dataran ajolaa haa..rituu poie kursus kek intekma..tp..adussss...cuaco x ngizinkn den lepak2 ngn abg MK tmasuk jugok GARING MAN



__________________

...solo rider....



Guru

Status: Offline
Posts: 1952
Date:

zoulkapan wrote:
rizal_bangi wrote:
zoulkapan wrote:
azman_mengamuk wrote:

haaaaaaa. rizal dah dtg sek 7... ekau zoul bilo lg nak jumpo?
asik berforum yo. kadang2 kono la mato botontang mato... baru leh meramas mesra !!! hahahahahah
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


 ari rabu x sompek la bang....eden dokek cheras haa..balik kojo dh jam 5.30...sodeyhhh ghasooo haa


 onn...your suis..puleh tali minyak tu,insyallah sompek datang.janji mau off you computer jam 4.30p.m..hehehe..


 opp komputer 4.30 camno abg sdaro ehh...eden habis kojo 5.15...lain dr yg lain haa..eden tggu dokek dataran ajolaa haa..rituu poie kursus kek intekma..tp..adussss...cuaco x ngizinkn den lepak2 ngn abg MK tmasuk jugok GARING MAN


 kot mamatkapar baco alasan kau ni,ayat dio simple eh. "hendak seribu dayo,xnak bejuta dalih"  kekekekekekekekkekee



__________________

in memory PBX 540,AR 4476 ... now with BFF 2636  .....Klang / Shah Alam 012-6044007 , 011-31549405

 

 

«First  <  1 2 3 46  >  Last»  | Page of 6  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.



Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard