RETRO MALAYSIAN RIDERS

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Aku, dia & volkswagen..


Guru

Status: Offline
Posts: 1238
Date:
RE: Aku, dia & volkswagen..


Uploaded with ImageShack.us



__________________




Guru

Status: Offline
Posts: 1238
Date:

Uploaded with ImageShack.us



__________________




Guru

Status: Offline
Posts: 1238
Date:

TENZ wrote:

ahli kelab jiwang sentul masih aktif membelah jalanraya...

botak dengan TDR250 dan africa twin dah menjelajah siam...
syamim dengan RGV dan FX125 belasahan...
jiggoes dengan motor-motor buruknya di Bank Negara
bobYP kaki dah baik tengah merestore
alongYP dengan BCG masih setia
lokman dengan RZ biru masih berselimut
amer dah kawen masih aktif mejual motor dan part japan
aku dengan KRISS dan WAVE ultimo serta RAIDER super sprint berselimut...

jangan main2 aaaaa...ko cacak la tempat lain dulu....


 Tenz....,,,, i miss youuu..

And i miss all my friend kelab jiwang karat bawah tanah..

Huuuu bila mau lepak lagi macam dulu2...

Rindu siiooottttt...



__________________




Veteran Member

Status: Offline
Posts: 67
Date:

A.Syamim wrote:

Lama gila aku x bukak forum.. Hai kawan2 semua.. Uploaded with ImageShack.us


 waaa ... mantap la citer .... biggrin



__________________

 

 

 

Tanjong Karang / Kuala Selangor 

Roger den 010-4196360

Zar

 

 

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1238
Date:

Sewaktu nak jual..

 



__________________




Guru

Status: Offline
Posts: 1238
Date:

Sedih masa nak lepaskan RGV..

Memang terbaik, takde buat hal sepanjang pakai..

Hidup perlu diteruskan, motor perlu dicari gantinya..

Ke Kuantan risik motor baru.. biggrin

 

Ni masa on the way nak bawak balik KL..

 



__________________




Guru

Status: Offline
Posts: 1238
Date:

Kini.... smile

 



__________________




Guru

Status: Offline
Posts: 1952
Date:

back to RDlC.
~~~~~~~~~~~~~~thump up bro...

__________________

in memory PBX 540,AR 4476 ... now with BFF 2636  .....Klang / Shah Alam 012-6044007 , 011-31549405

 

 



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 86
Date:

azman_mengamuk wrote:

back to RDlC.
~~~~~~~~~~~~~~thump up bro...


 

hai manVJ biggrin



__________________
berhati hati di jalan raya


Guru

Status: Offline
Posts: 5052
Date:

steadyyy geng.. ha ha

__________________

 " Integration of Colors, Speed & Sound...."

«First  <  1 2 | Page of 2  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.



Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard