RETRO MALAYSIAN RIDERS

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Laporan Gambar Autoshow Motor Karnival Gegaria Harian Metro 2011 PENANG 19/11/2011


Guru

Status: Offline
Posts: 1531
Date:
Laporan Gambar Autoshow Motor Karnival Gegaria Harian Metro 2011 PENANG 19/11/2011


DSC02056.JPG

 

DSC02057.JPG

 

DSC02058.JPG

 

DSC02059.JPG

 

DSC02061.JPG



-- Edited by mat alip on Saturday 19th of November 2011 07:27:55 PM

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1531
Date:
RE: Laporan Gambar Autoshow Motor Karnival Gegaria Harian Metro 2011(19 Nov 2011)Sabtu


DSC02062.JPG

 

DSC02063.JPG

 

DSC02064.JPG

 

DSC02065.JPG

 

DSC02066.JPG



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1531
Date:

DSC02067.JPG

 

DSC02068.JPG

 

DSC02069.JPG

 

DSC02070.JPG

 

DSC02071.JPG



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1531
Date:

DSC02072.JPG

 

DSC02074.JPG

 

DSC02075.JPG

 

DSC02076.JPG

 

DSC02077.JPG

 

DSC02078.JPG



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 532
Date:
RE: Laporan Gambar Autoshow Motor Karnival Gegaria Harian Metro 2011 PENANG 19/11/2011


wow sangat2 menarik...tahniah semua yang manjayakan evant.....

biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

amacam.... sambutan penganjur ada baik kaaa???.... hehehe



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 108
Date:

dah tentu la abg mamat..............,,,,,,,,,winkwinkwinkwinkwink



__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 108
Date:



-- Edited by rx utara on Saturday 19th of November 2011 11:11:24 PM

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

rx utara wrote:

dah tentu la abg mamat..............,,,,,,,,,winkwinkwinkwinkwink


 

apa yg dah tentu??



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 108
Date:

da tntu la smbutan aweks2 utara baek bang mamat.....hehehehebiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1531
Date:

sambutan penganjur...thumbsdown.gif



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1014
Date:

MamatKapar wrote:

amacam.... sambutan penganjur ada baik kaaa???.... hehehe


 ada jugak penganjur buat buat hal...halau xbagi masok...apa lg aku pegila 

buat muka xmalu...bang dahla hampa jemput depa dari jauh pastu hampa nk halau pulak...

tu semua geng retrolaaaaaaa!!!!!gat tu pon senyum sambil berkata amponkan kami penunggu gua...amponkan kami!!!!

rupanya dia xkenal moto retro mcm mana......

aku pon senyum sambil mengucapkn tahniah...opppsss!!!iklannn jap beri laluan!!!!

kete viva lalu bawak minuman redbull!!!!...



__________________

          419008_346510048717983_100000769733433_948983_169260440_n.jpg

          retro gagak hitam & kekabu



Guru

Status: Offline
Posts: 1531
Date:

paklong gagak itam wrote:
MamatKapar wrote:

amacam.... sambutan penganjur ada baik kaaa???.... hehehe


 ada jugak penganjur buat buat hal...halau xbagi masok...apa lg aku pegila 

buat muka xmalu...bang dahla hampa jemput depa dari jauh pastu hampa nk halau pulak...

tu semua geng retrolaaaaaaa!!!!!gat tu pon senyum sambil berkata amponkan kami penunggu gua...amponkan kami!!!!

rupanya dia xkenal moto retro mcm mana......

aku pon senyum sambil mengucapkn tahniah...opppsss!!!iklannn jap beri laluan!!!!

kete viva lalu bawak minuman redbull!!!!...


 

.......best



__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 135
Date:

huhu sedey tak dpt p...

__________________

preng-preng...  vroom-vrooom.... 



Guru

Status: Offline
Posts: 1531
Date:

turbojigger wrote:

huhu sedey tak dpt p...


 xpa xbest sngt pn ramai yg balik awai..



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 3156
Date:

macam ada gajah kuning tu je...kes da setel ke....

__________________

"SETTING BY MYSELF"



http://supermario-moomos.blogspot.com

https://www.facebook.com/nmoomos



Guru

Status: Offline
Posts: 990
Date:

moomos wrote:

macam ada gajah kuning tu je...kes da setel ke....


 gajah kuning..????



__________________



Senior Member

Status: Offline
Posts: 108
Date:

btui kata mat alip... ada ka ptut penganjur suruh retro park atas tanah..tempat mcm tertutup lak tu...apapun tahniah GENG FULL THROTELL .selamat sampai ke utara. Dgr ctar depa menang smua ktgri retro open... 



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 3156
Date:

teeja wrote:
moomos wrote:

macam ada gajah kuning tu je...kes da setel ke....


 gajah kuning..????


 tanya paklong..hehehe..kawan baik dia tu..satu kapal..blehblehbleh



__________________

"SETTING BY MYSELF"



http://supermario-moomos.blogspot.com

https://www.facebook.com/nmoomos



Newbie

Status: Offline
Posts: 3
Date:

gpunk rentung.....evileyebiggrin



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

teeja wrote:
moomos wrote:

macam ada gajah kuning tu je...kes da setel ke....


 gajah kuning..????


aku macam nampak
dan aku tak kesah..
kerana aku berprasangka baik dan positif....
kalau niat di hati murni..
yang selama ini disangka musuh...
rupanya menjadi rakan penting
dalam hidup kita...

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

paklong gagak itam wrote:
MamatKapar wrote:

amacam.... sambutan penganjur ada baik kaaa???.... hehehe


 ada jugak penganjur buat buat hal...halau xbagi masok...apa lg aku pegila 

buat muka xmalu...bang dahla hampa jemput depa dari jauh pastu hampa nk halau pulak...

tu semua geng retrolaaaaaaa!!!!!gat tu pon senyum sambil berkata amponkan kami penunggu gua...amponkan kami!!!!

rupanya dia xkenal moto retro mcm mana......



 

itu lah masalah pd sebahagian penganjur...

dah panggil.... tapi tak tahu nak urus..



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

mat alip wrote:
paklong gagak itam wrote:

aku pon senyum sambil mengucapkn tahniah...opppsss!!!iklannn jap beri laluan!!!!

kete viva lalu bawak minuman redbull!!!!...


 

.......best


Hari sabtu.... air kincinggg kuar ayaq...REDBULL..
tadi kat PUTRAJAYA event KBS.... depa rasuah
ayaq MILO FREE FLOW..... pulak parking
lori MILO free depan lepak bebudak RMR!!...
tobattt laa 5 bulan tak minum ayaq MILO lagi...
kincinggg.... ayaq MILO plak laa niii!!!
hangpa kat sana... penganjur bagi ayaq mineral ka???... hehehe

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1531
Date:

pengajur bg ayaq peluh model demak ja..disbeliefdisbelief

betuah depa nk support ayaq.. makan duit lg ada la..daftar rm20 ku sangka dapat t-shirt autoshow rupanya t-shirt nissan crazy(depa pn dapat free) dah la saiz pny la kecik..adoi...mmg pas ni xbley support la even gegaria ni..depa lebih pentingkan geng2 moto kaler maler(air brush) 2..naik meluat..furiousfurious



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 586
Date:


Dah xreti2 nak boycott event nie? Kita ramai, kalau kita xpegi baru padan muka depa lengang...

Bulan satu kita buat lagi mcm tahun nie... kita gegar padang kota lagi sekali... Apa macam?

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1531
Date:

alexz wrote:


Dah xreti2 nak boycott event nie? Kita ramai, kalau kita xpegi baru padan muka depa lengang...

Bulan satu kita buat lagi mcm tahun nie... kita gegar padang kota lagi sekali... Apa macam?


 jj cantik..sya stuju...



__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 135
Date:

xpa xbest sngt pn ramai yg balik awai..

huh... lega skit dgr camtu.... tgk pic jadi la...



__________________

preng-preng...  vroom-vrooom.... 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 135
Date:

padang kota? yezza!!
ahad 1/1/2012.... best!!



__________________

preng-preng...  vroom-vrooom.... 

mrX


Guru

Status: Offline
Posts: 941
Date:

ya betoi....taun baru ni kita himpun macam dulu lagi...padang kota....



__________________
 


Guru

Status: Offline
Posts: 2466
Date:

alexz wrote:


Dah xreti2 nak boycott event nie? Kita ramai, kalau kita xpegi baru padan muka depa lengang...

Bulan satu kita buat lagi mcm tahun nie... kita gegar padang kota lagi sekali... Apa macam?


 sejarah JANUARI 2011 bakal diulangi JANUARI 2012.. hehe

 



__________________

m_598ac4e3b59b4b57be6660f2806ea574.jpg



Guru

Status: Offline
Posts: 855
Date:

event yg menarik..
belanja gambar lagi..
mner pemenangnya??


__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1014
Date:

moomos wrote:
teeja wrote:
moomos wrote:

macam ada gajah kuning tu je...kes da setel ke....


 gajah kuning..????


 tanya paklong..hehehe..kawan baik dia tu..satu kapal..blehblehbleh


 1 kg dgn ang momos hehehehe...

jgn risau kes dia akn selesai pelahan2..

perjanjian telah dibuat....mana yg terlibat pon dah jmpa aku..

mgkin mengambil masa lama utk selesai..

kita bagi peluang tgk kt dia....yg teraniaya pon sudi memberi peluang..

apa yg kita harapkn dia akn berubah...

insyallah..

alhamdllah...

terbaik...

cun...

dan i pollow....



__________________

          419008_346510048717983_100000769733433_948983_169260440_n.jpg

          retro gagak hitam & kekabu



Guru

Status: Offline
Posts: 1014
Date:

MamatKapar wrote:
mat alip wrote:
paklong gagak itam wrote:

aku pon senyum sambil mengucapkn tahniah...opppsss!!!iklannn jap beri laluan!!!!

kete viva lalu bawak minuman redbull!!!!...


 

.......best


Hari sabtu.... air kincinggg kuar ayaq...REDBULL..
tadi kat PUTRAJAYA event KBS.... depa rasuah
ayaq MILO FREE FLOW..... pulak parking
lori MILO free depan lepak bebudak RMR!!...
tobattt laa 5 bulan tak minum ayaq MILO lagi...
kincinggg.... ayaq MILO plak laa niii!!!
hangpa kat sana... penganjur bagi ayaq mineral ka???... hehehe

 


 depa bagi air liuq jala kt kami....

bihun sup diperbuat dari dawai.....

lapaq punya pasal hentam jela......



__________________

          419008_346510048717983_100000769733433_948983_169260440_n.jpg

          retro gagak hitam & kekabu



Guru

Status: Offline
Posts: 1014
Date:

peroz wrote:
alexz wrote:


Dah xreti2 nak boycott event nie? Kita ramai, kalau kita xpegi baru padan muka depa lengang...

Bulan satu kita buat lagi mcm tahun nie... kita gegar padang kota lagi sekali... Apa macam?


 sejarah JANUARI 2011 bakal diulangi JANUARI 2012.. hehe

 


 alamak tahun depan aku kena pi haji....sory....



__________________

          419008_346510048717983_100000769733433_948983_169260440_n.jpg

          retro gagak hitam & kekabu



Guru

Status: Offline
Posts: 2466
Date:

paklong gagak itam wrote:
peroz wrote:
alexz wrote:
Dah xreti2 nak boycott event nie? Kita ramai, kalau kita xpegi baru padan muka depa lengang...

Bulan satu kita buat lagi mcm tahun nie... kita gegar padang kota lagi sekali... Apa macam?
sejarah JANUARI 2011 bakal diulangi JANUARI 2012.. hehe  
alamak tahun depan aku kena pi haji....sory....

 hang p HAJI bln 1 ka PAK LONG?awwawwaww



__________________

m_598ac4e3b59b4b57be6660f2806ea574.jpg



Guru

Status: Offline
Posts: 1014
Date:

peroz wrote:
paklong gagak itam wrote:
peroz wrote:
alexz wrote:
Dah xreti2 nak boycott event nie? Kita ramai, kalau kita xpegi baru padan muka depa lengang...

Bulan satu kita buat lagi mcm tahun nie... kita gegar padang kota lagi sekali... Apa macam?
sejarah JANUARI 2011 bakal diulangi JANUARI 2012.. hehe  
alamak tahun depan aku kena pi haji....sory....

 hang p HAJI bln 1 ka PAK LONG?awwawwaww


 aku pi lewat sikit sebab naik helikopter dgn lisa surihaniawwawwaww



__________________

          419008_346510048717983_100000769733433_948983_169260440_n.jpg

          retro gagak hitam & kekabu



Guru

Status: Offline
Posts: 923
Date:

paklong gagak itam wrote:
peroz wrote:
alexz wrote:


Dah xreti2 nak boycott event nie? Kita ramai, kalau kita xpegi baru padan muka depa lengang...

Bulan satu kita buat lagi mcm tahun nie... kita gegar padang kota lagi sekali... Apa macam?


 sejarah JANUARI 2011 bakal diulangi JANUARI 2012.. hehe

 


 alamak tahun depan aku kena pi haji....sory....


p haji ko....naik haji DAM.......hehehehehe

 



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1531
Date:

sapa2 ada gmbr lebih tmbh la lg..

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 733
Date:

peroz wrote:
alexz wrote:


Dah xreti2 nak boycott event nie? Kita ramai, kalau kita xpegi baru padan muka depa lengang...

Bulan satu kita buat lagi mcm tahun nie... kita gegar padang kota lagi sekali... Apa macam?


 sejarah JANUARI 2011 bakal diulangi JANUARI 2012.. hehe

 


 biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin......

mcm mne...aku xdapat nk ikut nie.....



__________________

Selagi Ada Usaha...Insyaallah Akan Berjaya...

images?q=tbn:ANd9GcSEZ6gKzW7OlGcm7_Qm4NBK2PJip7Qo2s_3FR1vPuI6qSinR2P3 Penarik Beca


Guru

Status: Offline
Posts: 1603
Date:

alexz wrote:


Dah xreti2 nak boycott event nie? Kita ramai, kalau kita xpegi baru padan muka depa lengang...

Bulan satu kita buat lagi mcm tahun nie... kita gegar padang kota lagi sekali... Apa macam?


 baik...padang kota...tunggu...



__________________

"setting by aweks jopon"





Guru

Status: Offline
Posts: 586
Date:


Ok, padang kota bln 1 nie... tapi tarikh mana nak buat ye???


__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 196
Date:

sempoi ahh...ana sokong hundred percent....janji retro....

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1531
Date:

alexz wrote:


Ok, padang kota bln 1 nie... tapi tarikh mana nak buat ye???


 bila2 pn xpa i follow..biggrinbiggrin



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 923
Date:

tahniahhh pd sumo geng utara.......merriiaahhhhhh.....biggrinbiggrin



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1014
Date:

braderhairy wrote:
paklong gagak itam wrote:
peroz wrote:
alexz wrote:


Dah xreti2 nak boycott event nie? Kita ramai, kalau kita xpegi baru padan muka depa lengang...

Bulan satu kita buat lagi mcm tahun nie... kita gegar padang kota lagi sekali... Apa macam?


 sejarah JANUARI 2011 bakal diulangi JANUARI 2012.. hehe

 


 alamak tahun depan aku kena pi haji....sory....


p haji ko....naik haji DAM.......hehehehehe

 


 haji bakhil pon boleh biggrinbiggrinbiggrin..

bang mai turun penang bila lg?

jang lupa bwk suzuki tip top no hehehehe..



__________________

          419008_346510048717983_100000769733433_948983_169260440_n.jpg

          retro gagak hitam & kekabu



Guru

Status: Offline
Posts: 1014
Date:

alexz wrote:


Ok, padang kota bln 1 nie... tapi tarikh mana nak buat ye???


 selalu awal tahun january awal bulan.....

kalau buat ahad mgkin geng kedah pyh nk mai...

kalau buat sabtu geng penang atau perak ssah skit..

amcm kawan2 rasa bila yg sesuai....kita ikut majoriti...



__________________

          419008_346510048717983_100000769733433_948983_169260440_n.jpg

          retro gagak hitam & kekabu



Guru

Status: Offline
Posts: 2466
Date:

paklong gagak itam wrote:
alexz wrote:
Ok, padang kota bln 1 nie... tapi tarikh mana nak buat ye???
 selalu awal tahun january awal bulan.....

kalau buat ahad mgkin geng kedah pyh nk mai...

kalau buat sabtu geng penang atau perak ssah skit..

amcm kawan2 rasa bila yg sesuai....kita ikut majoriti...


 wow... nak join bole ka?awwawwaww



__________________

m_598ac4e3b59b4b57be6660f2806ea574.jpg



Senior Member

Status: Offline
Posts: 390
Date:

SEDIKIT GAMBAR DARI KAMERA KAMI..

IMG_0052.JPG

sebelom bertarung rambo cakap mencekik durian

dulu kalah menang belakang cite..

IMG_0055.JPG

ambik kau rambo makan sampai lebam..

IMG_0072.JPG

cip cakap roket lebih baik dari rempit..den pon xpaham

IMG_0075.JPG

bersama retro pendang..kacak2 belaka..

IMG_0079.JPG

IMG_0080.JPG

IMG_0081.JPG

IMG_0082.JPG

IMG_0085.JPG



Attachments
__________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
..PANTANG JUMPA HIGHWAY..PASTI??
  • GENG FULL THROTTLE  CIP Paei 0162359500-0175082444
  • WWW.FACEBOOK.COM/GENG FULL THROTTLE


Senior Member

Status: Offline
Posts: 390
Date:

layan sedikit je lagi..

IMG_0086.JPG

IMG_0087.JPG

IMG_0088.JPG

IMG_0089.JPG

IMG_0094.JPG

IMG_0097.JPG

IMG_0090.JPG

IMG_0091.JPG

IMG_0092.JPG

IMG_0093.JPG



-- Edited by telaga batin on Thursday 24th of November 2011 12:17:43 AM

__________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
..PANTANG JUMPA HIGHWAY..PASTI??
  • GENG FULL THROTTLE  CIP Paei 0162359500-0175082444
  • WWW.FACEBOOK.COM/GENG FULL THROTTLE


Senior Member

Status: Offline
Posts: 390
Date:

last..

IMG_0101.JPG

kenangan bersama paklong mael dan rakan

semoga kita berjumpa lagi..

IMG_0112.JPG

terima kasih pada geng kapal koreh parit buntar,

geng kedah n paklong ada rezeki kita bersua lg..

IMG_0142.JPG

rezeki jangan di tolak musuh jgn di cari..

IMG_0140.JPG

ANTARA PEMENANG YG MENGAMBIL HADIAH..


WASALAM SEMUO..MAAF DI PINTA ANDAI

ADA YG XPUASHATI ATAU ADA YG KECIK HATI

ATAU SEBAGAINYA..KAMI DATANG MENCARI

KAWAN BUKAN MENCARI LAWAN..HU3..



__________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
..PANTANG JUMPA HIGHWAY..PASTI??
  • GENG FULL THROTTLE  CIP Paei 0162359500-0175082444
  • WWW.FACEBOOK.COM/GENG FULL THROTTLE
1 2  >  Last»  | Page of 2  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.



Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard