RETRO MALAYSIAN RIDERS

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: LAPORAN ....JEMPUTAN KE KLINIK PEMANDUAN MOTOSIKAL 19 NOV 2011


Guru

Status: Offline
Posts: 2466
Date:
RE: LAPORAN ....JEMPUTAN KE KLINIK PEMANDUAN MOTOSIKAL 19 NOV 2011


BOSAN btoi la event ni................... KORANG JANGAN LA PEGI..... TAK BEST LANSUNG!!!!!!!!.....awwawwawwawwbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin



__________________

m_598ac4e3b59b4b57be6660f2806ea574.jpg



Guru

Status: Offline
Posts: 1074
Date:

MamatKapar wrote:
MamatKapar wrote:
19. Pastu.. perasan pulak 5 org awek nursing yg join sama naik motor belajar skill riding..... emmmmmm awekkk lagiiiiiiiiiiiiiii.. boringgggg!!!.. ... si Iqbal dan pengantin baru Peroz.... dah mula mengatal mcm org bujang!!!!... dasarr jantan kaberet!!


 

Awek nurse yg sengaja jer nak bersaing dgn aku masa latihan asah skill sebelum masuk litar!!!

 


 sekarang terbukti sapa yg yg kaberet??

dh abih latihan pun tggu tepi tu lg nk tgk awek nurse kannnnnnnnnnnn....biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin



-- Edited by IQBAL on Monday 21st of November 2011 08:33:40 AM

__________________


019 5405349
lokasi:   SINGA UTARA
     



Guru

Status: Offline
Posts: 1074
Date:

MamatKapar wrote:

Betul tu mamat...ada ka dia ayam2 kan ebardx7. siap whilee lagi.


 itu sket je bang..... budak Hafiz tu.... bawak WAVE standard jer....

2nd. konar dah tapau Royaltongster saya dgn IQBAL ...2 tiang.


 siap tgk blakang n tggu kitorg dkt yg x tahan tu...



__________________


019 5405349
lokasi:   SINGA UTARA
     



Guru

Status: Offline
Posts: 1952
Date:

haah la. xbest langsungggggg !!!! rugi pegi !



s**l tullll !!!! hahahahahahaah
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

__________________

in memory PBX 540,AR 4476 ... now with BFF 2636  .....Klang / Shah Alam 012-6044007 , 011-31549405

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 923
Date:

otai_1kt wrote:

belum penah dlm sejarah aku RED BULL sampai 6 tin.


 ado sponser...bedall yo ........biggrinbiggrinbiggrin



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 923
Date:

MamatKapar wrote:
otai_1kt wrote:

PRACTICAL DLM LITAR akan dimentorkan oleh pelumba negara!!!!?????..... apa baranggggg broo!!!.... umur 17 tahun jagung... nak ajar gua dan otai1kt yg dah lebih 30 tahun biasa makan pasir jalan!!!!.... ceesssss.... malu brooooooo.....

 

 Betul tu mamat...ada ka dia ayam2 kan ebardx7. siap whilee lagi.


 itu sket je bang..... budak Hafiz tu.... bawak WAVE standard jer....

2nd. konar dah tapau Royaltongster saya dgn IQBAL ...2 tiang.


biggrinbiggrinbiggrinbiggrinfuriousfuriousfuriousfurious............

 



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 923
Date:

MamatKapar wrote:
MamatKapar wrote:
19. Pastu.. perasan pulak 5 org awek nursing yg join sama naik motor belajar skill riding..... emmmmmm awekkk lagiiiiiiiiiiiiiii.. boringgggg!!!.. ... si Iqbal dan pengantin baru Peroz.... dah mula mengatal mcm org bujang!!!!... dasarr jantan kaberet!!


Awek nurse yg sengaja jer nak bersaing dgn aku masa latihan asah skill sebelum masuk litar!!!

 


wah...mamat dpt test ride ngn awek2......hehehe....mamat tunjuk skill dio r 2......biggrinbiggrinbiggrin

 



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

MamatKapar wrote:
haaaa.... tu baru konan cecah kuku kaki......
isnin nanti aku pos gambar........ tayar aku dan tayar Ebard X7 yg konar cecah hujung hendal!!!....
tungguuuu tauu!!!!.... hehehehe....

 


Baru cecah kuku kaki jer ni...... kalau kita orang pakai racing suit...????.!!!! 

tayar otai1kt... baru 4 lap

X7 ebard

royalTongster



-- Edited by MamatKapar on Monday 21st of November 2011 11:08:17 AM

__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1952
Date:

rugi2 ! klau x,tekejut la hafiz tu TZR polow rapat blakang die....
kekekekee

__________________

in memory PBX 540,AR 4476 ... now with BFF 2636  .....Klang / Shah Alam 012-6044007 , 011-31549405

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

MamatKapar wrote:

 

3. Pastu suruh plak pi jumpa Awek cun kat kaunter utk register.... aku bab bab awek2 ni menyampah sket.....!!


 tak bestttt.... tak bestt!!!!



-- Edited by MamatKapar on Monday 21st of November 2011 11:21:48 AM

__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

MamatKapar wrote:

5. Pastu diorg suruh sarapan pagi FREE....... aku ingat dapat yg dlm bungkus2 dlm beg plastik merah pasar malam..... rupanya served ala hotel gitu..... aku belum abis makan pun... pinggan waiter dah amik.. pantas tul. aku mana biasa makan served2 ni.... selalu bagi bungkus jer pastu makan bawah pokok....

aku masa tu dah tension..... rasa nak balik jer!!!..


 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

MamatKapar wrote:

9. Bila nak mula program tetiba ada plak Geng BBoy buat dance... geng JBC ker?? JMC??... tah laa..katanya geng tu adalah geng BBOY yg terhebat kat malaysia??... apa plak kene mengene...geng BBOY buat breakdance dgn program KLINIK Pemanduan ni???...

 konfiusssss???


BBoy JBC buat show!!!!.... korang kenal tak geng ni??...

aku tak berapa kenal laaa.... tapi kata TOp sampai luar negara.... ye ke??

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

MamatKapar wrote:

10. yg jadi Moderator.... Bro Kamal Effendi beberapa lagi rakan rakan beliau... dari kol 10.00pgi sampai kol 1pm... buat teori dgn cara berlawak yg lebih lawak lagi dari MAHARAJA LAWAK MEGA yg main kat astro channel 132 sekarang.... aku dah sampai sakit perut tahan ketawa dan dlm masa dia berlawak tu sempat kutuk aku (mamatkapar), angah delek, peroz, Iqbal(mat bangla) dan otai1kt kaw kaw... menyesal dok kerusi depan.. dah la kamera asyik temeng kt muka aku jaa... harap pihak yg buat shooting tu tolong edit.. kalau tak... see u in court.!!!


 GM Plus bagi ucapan ringkas... dia kata program ni 1st. batch... mmg tak buat promosi lagi.... lepas ni baru promosi KAW kaw!!!...

 

Sessi regangan badan dulu.... oleh Abg celebrity RMR Bro Kamal Effendi

 

AngahDelek yg kene jadi bahan sebagai 'Mat Rempit" yg eksiden... senario camna nak tolong!!??...

 

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

Bersama pelumba WILDCARD MotoGP2....Adik Hafiz!!

Peroz kene bahan..... " apa barang ko bawak 170km/h..... adik Hafiz ni 300km/h selamba jer!!!

 

Skill cara nak tunggang moto



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

ha... betul tak aku kata... event ni tak BESTTT langsung!!!!.

tapi takpe.... akan ada 4 lagi SIRI  Program G.E.M.P.A.K MUFORS ni.

so.... stanby cuti dan permit kuar rumah tau!!!!! ....



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

MamatKapar wrote:

11. Tengah dok dengar ceramah berlawak tu... tetiba diumumkan plak.. Penaja kedua REDBULL datang dgn 2 awek gedik gedik bagi.. sambil tolong bukakkan setiap orang setin air REDBULL..... laaaaa... awekk lagii!!... bosannnnnnn..... pastu kasi pulak air REDBULL FREE... kasi air mineral dah laaa!!!

12. Aku ingat air tin REDBULL tu cuma bagi sorang setin jer.... rupanya Awek gedik2 tu cakap.... u abis minum...u amik saja berapa u larat!!... aku pun bantai la minum.... nak basuh muka pakai air REDBULL tu pun boleh.... sampai sekarang ni pun air kencing aku masih bau air REDBULL lagi... tah berapa tin aku bedal aku pun lupa!!!


 haus laa pulak//...

 

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 5052
Date:

boleh laaaaa.......


__________________

 " Integration of Colors, Speed & Sound...."



Guru

Status: Offline
Posts: 649
Date:

suke sgt....trime kasih pade penaje perot,penaja motor, segalenye lahhhhh.....awek2 nurse pn x lupe..
nak lagi la pasni........nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.....

__________________

LU mikir LA DeWeK..PELuPUtaN jalok NGaPURO..
/// 017-3142342 SABAK BERNAM - KLANG



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

MamatKapar wrote:

15. hisssssss..... ketiak dah berpeluh ni dlm bilik aircond geleri MUFORS ni!!!... gua dah nak angkat kaki cau dahhh... Pastu diaorg suruh makan tengahari FREE plak!!!...... adoi... kenyang gua bantai air REDBULL tak abis lagi... diorg suruh melantak plak. nasib baik perut gua dan otai1kt ada tangki reserved!!...... makannnnn lagiiii...

BOSANNNNNNNNNNNNNNNN betul event ni!!!.. kene suruh makan pulak!!


 LUNCH Time!!!!!!!!!!



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 904
Date:

MamatKapar wrote:
MamatKapar wrote:
19. Pastu.. perasan pulak 5 org awek nursing yg join sama naik motor belajar skill riding..... emmmmmm awekkk lagiiiiiiiiiiiiiii.. boringgggg!!!.. ... si Iqbal dan pengantin baru Peroz.... dah mula mengatal mcm org bujang!!!!... dasarr jantan kaberet!!


 

Awek nurse yg sengaja jer nak bersaing dgn aku masa latihan asah skill sebelum masuk litar!!!

 


 steady bang mamat....biggrinbiggrinbiggrin



__________________

========================================

                                                                                                                                                     FB:Hiezam Yusof & Iejam Tzr                                                              

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1952
Date:

pewittttt !!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~aummm !

__________________

in memory PBX 540,AR 4476 ... now with BFF 2636  .....Klang / Shah Alam 012-6044007 , 011-31549405

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

Selepas LUNCH... bermula pula sessi Asah SKILL sebelum masuk track!!!



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

otai1kt.... kona cara santai!!!

 

Peroz.... Skill konar sambil berdiri!!!!...



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

Acara TRACK pun bermula.... sessi PANASkan enjin dulu...

 

 

1st. Race...

 laaa apahal plak...back marker depan aku ni......???

awek nurse yg cuba memberi saingan kat Royaltongster.... emmm makan asap jer laaa....

yaaaa..... JOhan... 1st. Race.... depan aku tu back marker..dah kene lap 2 kali!!

 



-- Edited by MamatKapar on Monday 21st of November 2011 01:39:46 PM

__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

FINAL RACE!!!..... kelihatan Abg PARI cuba memberi cabaran utk race seterusnya.. Peroz mewakili Geng SUZUKI dan Jamal 5speed mewakili Geng RXS ..juga.. IQBAL bawak RXZ... cuba memberi saingan kat ROyal tongster!!!!.....



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

1st.  lap jer...... Abg Pari .... Peroz dan Jamal dan kono tapau!!!!....

tinggal IQbal cip Geng selubung jer yg cuba memberi saingan!!!

citttt.....



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 2466
Date:

MamatKapar wrote:

1st.  lap jer...... Abg Pari .... Peroz dan Jamal dan kono tapau!!!!....

tinggal IQbal cip Geng selubung jer yg cuba memberi saingan!!!

citttt.....


 yg penting den blakang IQBAL.... lala

 



__________________

m_598ac4e3b59b4b57be6660f2806ea574.jpg



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

kelihatan.... Ebard X7 cuba mengejar ROYALTONGSTER.....

namun usaha agak payah.... kerana ROYALTong telah jauh berada di hadapan!!..

 

Lap ke 35 pun masih tak dapat mengejar.... kelompok hadapan

Lap ke 128 ....... kelibat RoyalTongster pun masih tidak dapat dikejar...



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

Macam mana X7 nak kejar.....

ROYALTONGSTER dah amik chikennnn Flag dulu!!!....

Yeeaaa haaaa........

Kemenangan ini adalah untuk..... YAMAHA!!!!!!!!!!!!!

 

Yesssssszzaa....

Adik Hafiz kata..... Abg Mamat Tereerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!.

Abg MAMAT.....TerrrBAEKKK!!!.



-- Edited by MamatKapar on Monday 21st of November 2011 02:08:29 PM

__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1952
Date:

wkakakaka ~!!!! aduii, nasib blik kmpg kakak kawin..
klau x,nyesal x join!!!
hhaahah
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

__________________

in memory PBX 540,AR 4476 ... now with BFF 2636  .....Klang / Shah Alam 012-6044007 , 011-31549405

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1531
Date:

sempoi2....

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 649
Date:

sbnarnye abg mamat trtngal byak lap....org lain dh hbis round dia bersiar2 lak dlm trek plak.
hafiz siap tggu luar tggu dia habis,slow2 takot fering tong calarr..
Tapi saje bg peluang dia peluang dia posting..hahhaha...yamaha the best...
abg mat terbaikkkkkk......lallalllallaa...
jgn joint event ni tak best.....


__________________

LU mikir LA DeWeK..PELuPUtaN jalok NGaPURO..
/// 017-3142342 SABAK BERNAM - KLANG



Guru

Status: Offline
Posts: 695
Date:

Pengulas Sukan Yang Berat Sebelah........hahahaha...ape2 pun TERBAIK layan trek pkai RETRO....winkwinkwink



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

toaster wrote:

Pengulas Sukan Yang Berat Sebelah........


 mana deeeee....

apa ko ingat ni HAsbullah bawang ker?????... hua ha aha



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 259
Date:

MamatKapar wrote:

kelihatan.... Ebard X7 cuba mengejar ROYALTONGSTER.....

namun usaha agak payah.... kerana ROYALTong telah jauh berada di hadapan!!..

 

Lap ke 35 pun masih tak dapat mengejar.... kelompok hadapan

Lap ke 128 ....... kelibat RoyalTongster pun masih tidak dapat dikejar...


 ayat royal ng kecundang d balakang...siap tukar motor cop honda pn x dapat kejor ak..

...padahal mamat sayang motor...tu yg bge tyr melecet siket jer..!!!



__________________

""  kau Tetap D Hatiku selamanya......

kini Tinggal Kenangan...""



Guru

Status: Offline
Posts: 1074
Date:

MamatKapar wrote:

1st.  lap jer...... Abg Pari .... Peroz dan Jamal dan kono tapau!!!!....

tinggal IQbal cip Geng selubung jer yg cuba memberi saingan!!!

citttt.....


 dgn usaha yg gigih memberi saingan n tekanan utk royal tongster 

akhirnya membuahkan hasil.........



__________________


019 5405349
lokasi:   SINGA UTARA
     



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

IQBAL wrote:
 dgn usaha yg gigih memberi saingan n tekanan utk royal tongster 

akhirnya membuahkan hasil.........


 takde bukti Brooo!!!!!



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1074
Date:

MamatKapar wrote:

FINAL RACE!!!..... kelihatan Abg PARI cuba memberi cabaran utk race seterusnya.. Peroz mewakili Geng SUZUKI dan Jamal 5speed mewakili Geng RXS ..juga.. IQBAL bawak RXZ... cuba memberi saingan kat ROyal tongster!!!!.....


 citer byk x guna mamat kan...

sapa ada rasa nk test power ngn royal tongster stanby utk sesi ke2 nt...biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin



__________________


019 5405349
lokasi:   SINGA UTARA
     



Guru

Status: Offline
Posts: 2466
Date:

IQBAL wrote:
 citer byk x guna mamat kan...

sapa ada rasa nk test power ngn royal tongster stanby utk sesi ke2 nt...biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin


 lalalala... yg penting starting blkg tp tapau sistem YPVS.... lalalalalalalala....awwawwawwaww



__________________

m_598ac4e3b59b4b57be6660f2806ea574.jpg



Guru

Status: Offline
Posts: 923
Date:

MamatKapar wrote:

Macam mana X7 nak kejar.....

ROYALTONGSTER dah amik chikennnn Flag dulu!!!....

Yeeaaa haaaa........

Kemenangan ini adalah untuk..... YAMAHA!!!!!!!!!!!!!

 

Yesssssszzaa....

Adik Hafiz kata..... Abg Mamat Tereerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!.

Abg MAMAT.....TerrrBAEKKK!!!.



-- Edited by MamatKapar on Monday 21st of November 2011 02:08:29 PM


sememang nyer terbaekkk...... mamat da pakat ngn ebard sebelum race.... "klu ko potong tongster aku...siap ko".....bg chance ler tongster aku monang......biggrinbiggrinbiggrinbiggrin

 



__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 259
Date:

braderhairy wrote:
MamatKapar wrote:

Macam mana X7 nak kejar.....

ROYALTONGSTER dah amik chikennnn Flag dulu!!!....

Yeeaaa haaaa........

Kemenangan ini adalah untuk..... YAMAHA!!!!!!!!!!!!!

 

Yesssssszzaa....

Adik Hafiz kata..... Abg Mamat Tereerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!.

Abg MAMAT.....TerrrBAEKKK!!!.



-- Edited by MamatKapar on Monday 21st of November 2011 02:08:29 PM


sememang nyer terbaekkk...... mamat da pakat ngn ebard sebelum race.... "klu ko potong tongster aku...siap ko".....bg chance ler tongster aku monang......biggrinbiggrinbiggrinbiggrin

 


 ...yawnyawn tu yg ak dtg time test run lap jer..tau dh..kalo ak dtg awl pn mamat ttp x mgalah..tp yg pasti die x bran gasak royal die..asl drop gear nk msk koner jer...huuuu '' bearingg ''...10x......

...takut balik kne towing...



__________________

""  kau Tetap D Hatiku selamanya......

kini Tinggal Kenangan...""



Guru

Status: Offline
Posts: 923
Date:

e-bard/mys wrote:
braderhairy wrote:
MamatKapar wrote:

 

sememang nyer terbaekkk...... mamat da pakat ngn ebard sebelum race.... "klu ko potong tongster aku...siap ko".....bg chance ler tongster aku monang......biggrinbiggrinbiggrinbiggrin

 


 ...yawnyawn tu yg ak dtg time test run lap jer..tau dh..kalo ak dtg awl pn mamat ttp x mgalah..tp yg pasti die x bran gasak royal die..asl drop gear nk msk koner jer...huuuu '' bearingg ''...10x......

...takut balik kne towing...


sayang tongster dia......org amk lap cocah ekjos...cocah siku...tp mamat....badan yo gorak...mto togak......biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin

 

 



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

itu namo eee SKILL CECAH KUKU KAKI!!!!,,, huaa haha



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 

«First  <  1 2 | Page of 2  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.



Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard