RETRO MALAYSIAN RIDERS

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Laporan bergambar!! KHAS UNTK PEMILIK SUZUKI X7---- pak Arab datang kapar 11/11/2011 !!!!


Guru

Status: Offline
Posts: 1014
Date:
RE: KHAS UNTK PEMILIK SUZUKI X7---- Sila baca !!!!


MamatKapar wrote:

IKLAN lagiii!!!......

ni gambar Awek Arab dari JEEDAH dan DOHA... amik dlm googles..

jadi bila baca posting aku tu..... korang bayang bayang laa awek arab tu camna..... HUAaaaa haa haaaa

 

 

 


 aku nk yg atas tu bang..sebab ermmmm....malula nk jawab....awwawwawwaww



__________________

          419008_346510048717983_100000769733433_948983_169260440_n.jpg

          retro gagak hitam & kekabu



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

dua dua dari kiri tu la pak arab moden..... bergambar dgn Wak balok & Ebard...nego harga X7

mat hiphop arab.. tapi banyak duit... mcm2 moto ada...hummer pun ada....

dia kata kat sana hummer murah..... mcm beli MYVI je...

X7 kat sana banyak..... sparepart pun banyak... tapi takde orang nak jual.... sbb tu cari kt sini!!

kalau buka Youtube... pasal geng arab wheelie wheelie naik X7 tu...geng diorang laa..

yg pak arab pakai baju Itam tu... kaki Wheelie... mlm tu sibuk nak pinjam X7.. nak demo buat wheelie 6~7 tiang!!.... tapi bdk2 tak bagi moto...takut jahanam!!! huaa ha ha

 



-- Edited by MamatKapar on Saturday 12th of November 2011 11:28:19 AM

__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

tolong sengetkan scrin PC anda !!!!  huaa ha ha



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1014
Date:

aik...aikk...confuseconfuseconfuse

bang aku senget belah sini dia tersengat ke situ pulak..

aku kalih sini dia terkalih kot len pulak.....

oooo patotla rupanya ni SCRIN PC ni canggih...

mcm hp jugak......awwawwawwaww



__________________

          419008_346510048717983_100000769733433_948983_169260440_n.jpg

          retro gagak hitam & kekabu



Guru

Status: Offline
Posts: 649
Date:

abg mat bncang tapi mate pndang awek arab tu jerrr.....he3
mat arab tu pancing awek cun jerr tu yg cair sume yg memandang,trmasuk wak balok ngn ebard...hahhaha
cuci mato....layannn...


__________________

LU mikir LA DeWeK..PELuPUtaN jalok NGaPURO..
/// 017-3142342 SABAK BERNAM - KLANG



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

angah DELEK wrote:

abg mat bncang tapi mate pndang awek arab tu jerrr.....he3
mat arab tu pancing awek cun jerr tu yg cair sume yg memandang,trmasuk wak balok ngn ebard...hahhaha
cuci mato....layannn...


waahh ..bukan main awal ko datang ye mlm tadi.....!!!...

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 695
Date:

citer lg.........citer la lagiiiiii................confuseconfuseconfuseconfuse



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

antara X7 yg teringin berhijrah ke Arab Saudi!!!!

SILA SENGETKAN PC anda!!!!... huaa ha haa

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 649
Date:

MamatKapar wrote:
angah DELEK wrote:

abg mat bncang tapi mate pndang awek arab tu jerrr.....he3
mat arab tu pancing awek cun jerr tu yg cair sume yg memandang,trmasuk wak balok ngn ebard...hahhaha
cuci mato....layannn...


waahh ..bukan main awal ko datang ye mlm tadi.....!!!...

 


 mesti la awal..nk cuci mate,tp awek tu duk jauh nyorok dlm kete lak....ade org pasang jaring.kenalkan la kek kteorng ni.hehehe...



__________________

LU mikir LA DeWeK..PELuPUtaN jalok NGaPURO..
/// 017-3142342 SABAK BERNAM - KLANG



Guru

Status: Offline
Posts: 1531
Date:

apa kesudahan nya??confuseconfuse

 bikin suspen betoi..yg lg suspen gambr sngja x rotatefuriousfurious



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 632
Date:

tompang lalu..x7 convert cb4 agak2 pak arab tu nk x?laju dn jimat minyak dn useless minyak tuti.. X payah 10k..5k suda..free minyak penuh dn kretek suria sekaton..

__________________

biarlambatasalselamat...



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 57
Date:

ya habibi ya maulana.....ana suda tgu samfai mau lena...bila mau abessss ini XLAN lah avang mamat......
tunggu kesudahan episod akhir ini ceritera......tuan penasihat (mamat kapar) 10%

__________________

.......ROCK KAPAK.......



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

KL 4199 wrote:

ya habibi ya maulana.....ana suda tgu samfai mau lena...bila mau abessss ini XLAN lah avang mamat......
tunggu kesudahan episod akhir ini ceritera......tuan penasihat (mamat kapar) 10%


 tu baru EPISODE 1....... ada 14 lagi.....

minggu depan baru sambung!!!!!.......

huaa ha haa



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 953
Date:

panther dia x mau ka?awwawwaww



__________________
Ahli Retro Ada Isteri
Suzy Jiwaku!
Die Hard Fan Liverpool!
Selamanya Jiwaku Retro......................!


Guru

Status: Offline
Posts: 3156
Date:

jangan la banyak episod sangat mendan..x larat nak ikut nanti..hahaha

__________________

"SETTING BY MYSELF"



http://supermario-moomos.blogspot.com

https://www.facebook.com/nmoomos



Guru

Status: Offline
Posts: 1531
Date:

Next Episod Please.....confuseconfuse



__________________


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 81
Date:

brape bijik dpt jual?
masyuuuukk x?

__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 175
Date:

sambung episod lagi bang mamat... mlm ni last ade line tenet. Esok dh nk kena potong hehehu biggrinbiggrinno



__________________

HIJAU BUMI TUHAN



Senior Member

Status: Offline
Posts: 237
Date:

RELAX DULU...IKLAN!!..IKLAN!!!!!

AKU TGH BAYANGKAN NIE....ADUYAIII..BESTNYA...

 

wor_italy.jpg



__________________

   11879_457149111031718_69093270_n.jpg

Klik to join>>> https://www.facebook.com/groups/luckystrikearraf/

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

Waaaaaaaaa.......

mcm pinang dibelah 13  laaaaaa......

sesuaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1074
Date:

arraf wrote:

RELAX DULU...IKLAN!!..IKLAN!!!!!

AKU TGH BAYANGKAN NIE....ADUYAIII..BESTNYA...

 

wor_italy.jpg


 wowwwwwwwwwwwww...

mau tgadai royal tongster klu cam ni..



__________________


019 5405349
lokasi:   SINGA UTARA
     



Senior Member

Status: Offline
Posts: 237
Date:

MamatKapar wrote:

Waaaaaaaaa.......

mcm pinang dibelah 13  laaaaaa......

sesuaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!


 hehehehehe....sambung citer lg cip mamat

nt aku buatkan iklan baru...panazzzz pyerrrr



__________________

   11879_457149111031718_69093270_n.jpg

Klik to join>>> https://www.facebook.com/groups/luckystrikearraf/

 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 468
Date:

Kenapa jari Mamat tu tegak?Apa maknanya? He..he..

__________________
Tawon Endas


Senior Member

Status: Offline
Posts: 237
Date:

Tawon wrote:

Kenapa jari Mamat tu tegak?Apa maknanya? He..he..


 nk pasang dua lah tuu....pulas trotal...cabuttttttttttttttt..........



__________________

   11879_457149111031718_69093270_n.jpg

Klik to join>>> https://www.facebook.com/groups/luckystrikearraf/

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

arraf wrote:
Tawon wrote:

Kenapa jari Mamat tu tegak?Apa maknanya? He..he..


 nk pasang dua lah tuu....pulas trotal...cabuttttttttttttttt..........


kalau orang tu nak aku.... aku ON jaaaa...

pandai la aku mintak permit dari KDN... huaa ha aha

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 923
Date:

IQBAL wrote:
arraf wrote:

RELAX DULU...IKLAN!!..IKLAN!!!!!

AKU TGH BAYANGKAN NIE....ADUYAIII..BESTNYA...

 

wor_italy.jpg


 wowwwwwwwwwwwww...

mau tgadai royal tongster klu cam ni..


hua hua hua........harus lahhh tergadai tongster ko 2 mat....furiousfuriousfurious

 



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 923
Date:

paklong gagak itam wrote:
MamatKapar wrote:

IKLAN lagiii!!!......

ni gambar Awek Arab dari JEEDAH dan DOHA... amik dlm googles..

jadi bila baca posting aku tu..... korang bayang bayang laa awek arab tu camna..... HUAaaaa haa haaaa

 

 

 


 aku nk yg atas tu bang..sebab ermmmm....malula nk jawab....awwawwawwaww


wahhhh....paklong.......harus lahhh pilh yg ats 2......biggrinbiggrin tajam selero ehhh....kot kong mono RGF 2......biggrinbiggrinbiggrin

 



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 904
Date:

braderhairy wrote:
paklong gagak itam wrote:
MamatKapar wrote:

IKLAN lagiii!!!......

ni gambar Awek Arab dari JEEDAH dan DOHA... amik dlm googles..

jadi bila baca posting aku tu..... korang bayang bayang laa awek arab tu camna..... HUAaaaa haa haaaa

 

 

 


 aku nk yg atas tu bang..sebab ermmmm....malula nk jawab....awwawwawwaww


wahhhh....paklong.......harus lahhh pilh yg ats 2......biggrinbiggrin tajam selero ehhh....kot kong mono RGF 2......biggrinbiggrinbiggrin

 


 alorrrrr........gajah 2......wakakakakaa.....biggrinbiggrinbiggrinbiggrinmak  aiiiiiii.....



__________________

========================================

                                                                                                                                                     FB:Hiezam Yusof & Iejam Tzr                                                              

 



Guru

Status: Offline
Posts: 5371
Date:

 


 kalau pakai baju rabbit..elok ni..hahaha



__________________
                                                        N9 RD members


                                                         RD LC in memory


Guru

Status: Offline
Posts: 1952
Date:

kesudahannye,terjual ke x mamat?????
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

__________________

in memory PBX 540,AR 4476 ... now with BFF 2636  .....Klang / Shah Alam 012-6044007 , 011-31549405

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

azman_mengamuk wrote:

kesudahannye,terjual ke x mamat?????
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Panjang kisahnya!!!...

tunggu EPISODE ke 2 ye sayang!!!!!

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

Sambung......

EPISODE 2

...setelah berbual panjang dgn Awek arab yg pandai cakap melayu tu... aku pun terus saja menyemput dia duduk dan order makan dan minum...sbb dia kata... dia pun agak kelaparan.

aku pun terus buat Deal dgn kedua2 pak arab tu... sorang buyer.dan sorang lagi tukang alih bahasa. aku sebenarnya dah jadi malas nak buat deal...sbb awek tu dah tak sesama aku... dia dok makan sorang2 kat meja. aku perhatikan dari kejauhan.. awek arab tu makan dan pabila selesai...dia terus menuju ke Kereta dan lepak dlm kereta sambil menghisap rokok!!.... wah hebat awek arab sekarang....!!.. berkepul2 arap kuar dari kereta..

dipendekkan cerita....

deal tak berjaya malam tersebut...

sebab semua owner X7...letak harga minimum RM10k.... tapi buyer pak arab tu...mintak RM7k Maximum!!... so takde sapa yg nak jual...pada hal bagi aku... RM7k tu dah cukup tinggi... heheehe... tapi tak kesah laa... kita tunggu pak arab lain plak!..

apa yg aku tahu...pak arab yg beli moto X7 cikarul Rm8k tu..org lain dgn yg pak arab ini...

tapi kalau malam tu ada yg sanggup jual Rm7k.... pasti 2 ~4 biji X7 pak arab tu anggkut bawak balik!!...

Abisss...

 

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 5052
Date:

selesai sudah....

__________________

 " Integration of Colors, Speed & Sound...."



Senior Member

Status: Offline
Posts: 137
Date:

E2 JE ABG MAT,ENGAT KAN PANJANG LG.......SSPEN JE ORG YG MENUNGGU.....HEHEHEHEbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin



__________________

()

d.ridduan@yahoo.com



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

antara yg hadir..sebagai saksi kejadian malam tersebut...

Wak tengkorak...Faiz krismaroon... Uda X7...



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 468
Date:

Tak amik ke no tel awek Arab tu?Adoyai...

__________________
Tawon Endas


Guru

Status: Offline
Posts: 684
Date:
RE: Laporan bergambar!! KHAS UNTK PEMILIK SUZUKI X7---- pak Arab datang kapar 11/11/2011 !!!!


arraf wrote:

RELAX DULU...IKLAN!!..IKLAN!!!!!

AKU TGH BAYANGKAN NIE....ADUYAIII..BESTNYA...

 

wor_italy.jpg


 

ko try bagi gambar ni kat bini mamat..kalu nak tengok muto kena sita silakan la..



__________________
"Alia Natasha dalam ingatan (14 Sept 2007 - 04 Sept 2009) " - Al-Fatihah



Guru

Status: Offline
Posts: 1531
Date:

Shah wrote:
arraf wrote:

RELAX DULU...IKLAN!!..IKLAN!!!!!

AKU TGH BAYANGKAN NIE....ADUYAIII..BESTNYA...

 

wor_italy.jpg


 

ko try bagi gambar ni kat bini mamat..kalu nak tengok muto kena sita silakan la..


 disbeliefdisbeliefbiggrinbiggrin



__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 155
Date:

hahahahah...............jamilllllllllllllllllllllll...............laban kabirrr ................hahah


__________________

asber 0124678587



Guru

Status: Offline
Posts: 923
Date:

MamatKapar wrote:

Sambung......

EPISODE 2

...setelah berbual panjang dgn Awek arab yg pandai cakap melayu tu... aku pun terus saja menyemput dia duduk dan order makan dan minum...sbb dia kata... dia pun agak kelaparan.

aku pun terus buat Deal dgn kedua2 pak arab tu... sorang buyer.dan sorang lagi tukang alih bahasa. aku sebenarnya dah jadi malas nak buat deal...sbb awek tu dah tak sesama aku... dia dok makan sorang2 kat meja. aku perhatikan dari kejauhan.. awek arab tu makan dan pabila selesai...dia terus menuju ke Kereta dan lepak dlm kereta sambil menghisap rokok!!.... wah hebat awek arab sekarang....!!.. berkepul2 arap kuar dari kereta..

dipendekkan cerita....

deal tak berjaya malam tersebut...

sebab semua owner X7...letak harga minimum RM10k.... tapi buyer pak arab tu...mintak RM7k Maximum!!... so takde sapa yg nak jual...pada hal bagi aku... RM7k tu dah cukup tinggi... heheehe... tapi tak kesah laa... kita tunggu pak arab lain plak!..

apa yg aku tahu...pak arab yg beli moto X7 cikarul Rm8k tu..org lain dgn yg pak arab ini...

tapi kalau malam tu ada yg sanggup jual Rm7k.... pasti 2 ~4 biji X7 pak arab tu anggkut bawak balik!!...

Abisss...

 

 


wow...ini mcm makin pupus la...penguasaan x7 dlm malaysia...sumo no angkut pak arab...................biggrinbiggrinbiggrinbiggrin

 



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1014
Date:

braderhairy wrote:
paklong gagak itam wrote:
MamatKapar wrote:

IKLAN lagiii!!!......

ni gambar Awek Arab dari JEEDAH dan DOHA... amik dlm googles..

jadi bila baca posting aku tu..... korang bayang bayang laa awek arab tu camna..... HUAaaaa haa haaaa

 

 

 


 aku nk yg atas tu bang..sebab ermmmm....malula nk jawab....awwawwawwaww


wahhhh....paklong.......harus lahhh pilh yg ats 2......biggrinbiggrin tajam selero ehhh....kot kong mono RGF 2......biggrinbiggrinbiggrin

 


 hahahaha...kalau tgh bwk awek tu bang....aku tinggal je kt tepi jln..

heheheh..kalau dia nk ikut suruh je dia tolak hahahahaha....



__________________

          419008_346510048717983_100000769733433_948983_169260440_n.jpg

          retro gagak hitam & kekabu



Guru

Status: Offline
Posts: 527
Date:

dorg xnk RD250 ke...???hihihihi~

__________________
23714_1350470674549_1014821507_1066942_5492029_a.jpg11564_1246679479834_1014821507_783242_5448214_a.jpg24176_1332360621809_1014821507_1018123_1214058_a.jpg


Guru

Status: Offline
Posts: 923
Date:

setan_dol wrote:

dorg xnk RD250 ke...???hihihihi~


pe susah.....bia mamat setal kan hal 2.....hehehehe......

 



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 3662
Date:

bagi mengelakkan semenanjung dari kekurangan x7 jadi pemilik2 x7 telah bersepakat utk tidak melepaskan x7 masing2 dgn tawaran yg rendah..ini bermaksud jika tawaran yg rendah lebih baik simpan utk jualan pada pemegang2 mykad shj betoi ka..pasai org luar la kita mau test market..kalo harga kwn2 dah kira lain lebih murah dari tawaran tu..slamat beramal..hehee

__________________




biar mtr buruk janji retro!!!




Guru

Status: Offline
Posts: 1327
Date:

tuah tak datang selalu bro...hehe

__________________

walk the talk



Senior Member

Status: Offline
Posts: 196
Date:

2 ari lps da org call aku,dia speaking lak.,puas gakla aku nk phm.,dia ckp dr yaman.,dok survey motor aku.,dia ckp klu 7.5k dia amekla.,aku x tau dia btoi @ kencing ja.,.

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 586
Date:

nak amik jumpa dpn mata laa... pastu panggil kawan2 jgk...


__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

Suruh dia bank in duit.... baru tau betui ka tak?.. hehehe

__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1952
Date:

waakakakaka. btul2 ..suh die tranfer dulu wit muke...

__________________

in memory PBX 540,AR 4476 ... now with BFF 2636  .....Klang / Shah Alam 012-6044007 , 011-31549405

 

 

«First  <  1 2 3  >  Last»  | Page of 3  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.



Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard