RETRO MALAYSIAN RIDERS

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: RIDE JALAN JALAN CARIK MAKAN ZERO km !!.... Tg. Piai JB 10~11 / 12 / 2011!!!


Guru

Status: Offline
Posts: 2134
Date:
RE: RIDE JALAN JALAN CARIK MAKAN ZERO km !!.... Tg. Piai JB 3~4 / 12 / 2011!!!


paku dan skru siap sedia ditabur sepanjang jalan dalam dan luar,kedai2 motor akan dipayung supaya menutup kedai,minyak itam tgu masa nak curah kat corner2 feveret,jalan2 utama dah standby nak dipasang khemah kenduri,tutup jalan........kak julia pengurus resort dah dibitau kalo negro dtg cakap geng southern dah booked semua!!!!!!!!!!!!!wakakaka...hanya menunggu tarikh dari mamatkapar tok tambahkan lagi halangan........wakakakablehblehbleh



__________________


"wa caya lu brader!!!!!!!!!!"

"RMR pencetus fenomena retro negara"



Guru

Status: Offline
Posts: 2134
Date:

eleh,mamat ingat sonang2 dia nak terjah sini!!!!!kata gua dgn bini gua sambil kutuk2 mamat!!!blehblehbleh

http://img404.imageshack.us/img404/8645/dsc0612w.jpg

 

RMR dan SOUTHERN RD telah bertapak awal disini!!!!!jadi kalo nak tampal stiker,bawak la stiker geng susah dapat permit ride!!!(kata brader sebelah gua)hihihihihiblehblehbleh

http://img204.imageshack.us/img204/8210/dsc0629cf.jpg

p/s:saja kasibakor semangat mamat....hehehhe.jgn merajuk ye..muah3biggrinbiggrinbiggrin



__________________


"wa caya lu brader!!!!!!!!!!"

"RMR pencetus fenomena retro negara"



Guru

Status: Offline
Posts: 5052
Date:

hahaa...bako bako..


p/s : mamatkapar,bawakla stiker lebih..kasi tempek..buat kenang-kenangan..

__________________

 " Integration of Colors, Speed & Sound...."



Senior Member

Status: Offline
Posts: 170
Date:

Selamat datang ke Penghujung Selatan Benua Asia.....



Attachments
__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

Remy Raider wrote:

paku dan skru siap sedia ditabur sepanjang jalan dalam dan luar,kedai2 motor akan dipayung supaya menutup kedai,minyak itam tgu masa nak curah kat corner2 feveret,jalan2 utama dah standby nak dipasang khemah kenduri,tutup jalan........kak julia pengurus resort dah dibitau kalo negro dtg cakap geng southern dah booked semua!!!!!!!!!!!!!wakakaka...hanya menunggu tarikh dari mamatkapar tok tambahkan lagi halangan........wakakakablehblehbleh


pada Mat NEGRO yg ingin turut serta

menyerang dan menjajah JOHOR

SILA AMIK PERHATIAN>>>>>>>.... Tarikh menyerang telah diPINDA!!!!.... dan dirahsiakan.

sila PM... Dtg Sec 7 Shah Alam atau Lepak Kapar

untuk mendapat Maklumat Terkini!!...

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

Remy Raider wrote:

eleh,mamat ingat sonang2 dia nak terjah sini!!!!!kata gua dgn bini gua sambil kutuk2 mamat!!!blehblehbleh


cittttt....

mana aci... bini masuk campur!!!!!!.... lagipun dia kan orang Kayy EllllllllllllllllllLLLL

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

Remy Raider wrote:

kak julia pengurus resort dah dibitau kalo negro dtg cakap geng southern dah booked semua!!!!!!!!!!!!!wakakaka.....wakakakablehblehbleh


Baii!!!...

lu tak ingat ka Gua ada beli 3 pasang baju RD Southern

dari lu tahun lepas.....???? Gua dah stanby lama utk guna

baju tu untuk buat penyamaran!!!...

Bila GUa sampai Resort kak Julia tu konpom la resort tu

terus kasi masuk.. sbb diorg ingat Geng Southern.... sbb dah booked kan???...

Bila nak check out... gua pancing guna nama lu bai!!!....

gua cakap lu jap lagi datang bawak cek kasi settle balance payment!!...

 

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

Remy Raider wrote:

 

RMR dan SOUTHERN RD telah bertapak awal disini!!!!!jadi kalo nak tampal stiker,bawak la stiker geng susah dapat permit ride!!!(kata brader sebelah gua)hihihihihiblehblehbleh

 


Bai!!... Gua dah order sticker besar gajah!!..

8 kaki  X  3 kaki!!..  

nak tampal dan tutup semua sticker yg ada kat situ..

termasuk la... papan tanda tmpt korang bergambar tu!!!!

 

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 934
Date:

MamatKapar wrote:
Remy Raider wrote:

 

RMR dan SOUTHERN RD telah bertapak awal disini!!!!!jadi kalo nak tampal stiker,bawak la stiker geng susah dapat permit ride!!!(kata brader sebelah gua)hihihihihiblehblehbleh

 


Bai!!... Gua dah order sticker besar gajah!!..

8 kaki  X  3 kaki!!..  

nak tampal dan tutup semua sticker yg ada kat situ..

termasuk la... papan tanda tmpt korang bergambar tu!!!!

 

 


 alamak ni tak bleh jadi ni...

abang long semua kena jaga kawasan sndiri...

lau tak bleh cara terang kita ikut jalan GELAP...



__________________

kalau kita ingat orang...orang akan ingat kita...



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

tabuan tanah wrote:
 

 alamak ni tak bleh jadi ni...

abang long semua kena jaga kawasan sndiri...

lau tak bleh cara terang kita ikut jalan GELAP...


 Tunggu!!!....

Pada yg melawan....

Kalian akan terima padahnya!!!.......

Huaa ha haaaaa!! (gelak Jahat!!)



-- Edited by MamatKapar on Saturday 5th of November 2011 12:31:56 PM

__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 764
Date:

MamatKapar wrote:
tabuan tanah wrote:
 

 alamak ni tak bleh jadi ni...

abang long semua kena jaga kawasan sndiri...

lau tak bleh cara terang kita ikut jalan GELAP...


 Tunggu!!!....

Pada yg melawan....

Kalian akan terima padahnya!!!.......

Huaa ha haaaaa!! (gelak Jahat!!)



-- Edited by MamatKapar on Saturday 5th of November 2011 12:31:56 PM


 biggrinbiggrinbiggrinbiggrinnonononobiggrinbiggrinbiggrinbiggrin



__________________

Retro Owner Club Kuantan



Guru

Status: Offline
Posts: 764
Date:

MamatKapar wrote:
Remy Raider wrote:

 

RMR dan SOUTHERN RD telah bertapak awal disini!!!!!jadi kalo nak tampal stiker,bawak la stiker geng susah dapat permit ride!!!(kata brader sebelah gua)hihihihihiblehblehbleh

 


Bai!!... Gua dah order sticker besar gajah!!..

8 kaki  X  3 kaki!!..  

nak tampal dan tutup semua sticker yg ada kat situ..

termasuk la... papan tanda tmpt korang bergambar tu!!!!

 

 


 penyerangan semakin rancak...!!



__________________

Retro Owner Club Kuantan



Guru

Status: Offline
Posts: 2134
Date:

MamatKapar wrote:

 

 


 hahaha.....mana tau ni........papehal p.m,nanti pandai la aku cong,wa jd tali barut jer.....huahahahaevileyeevileyeevileyeevileye



__________________


"wa caya lu brader!!!!!!!!!!"

"RMR pencetus fenomena retro negara"



Guru

Status: Offline
Posts: 2134
Date:


 

 


 alamak ni tak bleh jadi ni...

abang long semua kena jaga kawasan sndiri...

lau tak bleh cara terang kita ikut jalan GELAP...


 kalo payong lebih wa jadi konco2 lu orang,kalo setakat 10sen,siap!!!!!!!wa part time bomoh online......x caye add wa dekat FB.....remybomohsantausantau.com------pewiiiiit!!!!!!!!!!!blehblehbleh

http://img171.imageshack.us/img171/3571/90839222.jpg



__________________


"wa caya lu brader!!!!!!!!!!"

"RMR pencetus fenomena retro negara"



Guru

Status: Offline
Posts: 5052
Date:

MamatKapar wrote:

Huaa ha haaaaa!! (gelak Jahat!!)


 gk2.jpg

 

 

perghhhh....kena jugak ke !...ahaha aww



__________________

 " Integration of Colors, Speed & Sound...."



Senior Member

Status: Offline
Posts: 231
Date:

rahami wrote:
MamatKapar wrote:

Huaa ha haaaaa!! (gelak Jahat!!)


 gk2.jpg

 

 

perghhhh....kena jugak ke !...ahaha aww


Kawan tak mo ikat mcm abg ensem ni. jadi kawan subahat jela ye...Ikot ride dr subang sampai muor balik umah hahahah....



__________________

Call Sign ''COMBAT''



Guru

Status: Offline
Posts: 923
Date:

MamatKapar wrote:
tabuan tanah wrote:
 alamak ni tak bleh jadi ni...

abang long semua kena jaga kawasan sndiri...

lau tak bleh cara terang kita ikut jalan GELAP...


 Tunggu!!!....

Pada yg melawan....

Kalian akan terima padahnya!!!.......

Huaa ha haaaaa!! (gelak Jahat!!)



-- Edited by MamatKapar on Saturday 5th of November 2011 12:31:56 PM


 

hahahahaha...posanan dr tok guru.....mmg GANNAZZZZZZZ...................biggrinbiggrinbiggrinbiggrin

 



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1238
Date:

Dari dulu teringin sangat nak pegi ke Tanjung Piai.

 

 

 

Alhamdulillah sampai gak, dalam siri jelajah semenanjung 1 ogos, 1 ramadhan, 1 malaysia.

 

 

Bikin panasssss.....

 

 

 

"You are now at the Southern Most Tip of Mainland Aisa."

 

 

Pegi la, komfem berbaloi2..

 

 



__________________




Senior Member

Status: Offline
Posts: 223
Date:

MamatKapar wrote:
Remy Raider wrote:

 

RMR dan SOUTHERN RD telah bertapak awal disini!!!!!jadi kalo nak tampal stiker,bawak la stiker geng susah dapat permit ride!!!(kata brader sebelah gua)hihihihihiblehblehbleh

 


Bai!!... Gua dah order sticker besar gajah!!..

8 kaki  X  3 kaki!!..  

nak tampal dan tutup semua sticker yg ada kat situ..

termasuk la... papan tanda tmpt korang bergambar tu!!!!

 

 


 cunnnnnbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

A.Syamim wrote:

Bikin panasssss.....

 

  


 Mana Aci pergi naik kete!!!!.... ngelatttt tul laaa......



-- Edited by MamatKapar on Friday 11th of November 2011 08:16:09 AM

__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1238
Date:

Jangan lupa kenduri Black LC Tong pada 03.12.2011 (sabtu), kat Bukit Gambir, Muar.

Buleh la singgah sekali..



__________________




Senior Member

Status: Offline
Posts: 230
Date:



 Tunggu!!!....

Pada yg melawan....

Kalian akan terima padahnya!!!.......

Huaa ha haaaaa!! (gelak Jahat!!)



-- Edited by MamatKapar on Saturday 5th of November 2011 12:31:56 PM


 hahahahahaha! kesian Ajmal kena ikat.biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin

tkpe mal nnti aku bantu bukak ikatan tu.. 

 




__________________

kawaii_onionhead_80.gifClick-> header.jpgkawaii_onionhead_40.gif




Guru

Status: Offline
Posts: 5052
Date:

Raider 1985 wrote:

 hahahahahaha! kesian Ajmal kena ikat.biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin

tkpe mal nnti aku bantu bukak ikatan tu.. 


 hehehe...trima kasih ajid...

redha je laaa..

 

btw,pada tarikh berkenaan..sy pulang ke Kedah..ade hal sket aww..

papepon,sy doakan semoga perjalanan anda semua selamat.



__________________

 " Integration of Colors, Speed & Sound...."



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

rahami wrote:
btw,pada tarikh berkenaan..sy pulang ke Kedah..ade hal sket aww..

papepon,sy doakan semoga perjalanan anda semua selamat.


 oooo Mau larikk yee???

takpe..ko punya pasal kitaorg nak seksa ko..

kita tukar tarikh nak menyerang!!!

10/12~11/12/2011.... tunggu tau!!!!!

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1952
Date:

10 - 11/12/2011 dah kmpom tarikh ni???
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

__________________

in memory PBX 540,AR 4476 ... now with BFF 2636  .....Klang / Shah Alam 012-6044007 , 011-31549405

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 5371
Date:

btw,pada tarikh berkenaan..sy pulang ke Kedah..aww..


 jumpo di KODAH..ehhehee



__________________
                                                        N9 RD members


                                                         RD LC in memory


Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

manggo wrote:
btw,pada tarikh berkenaan..sy pulang ke Kedah..aww..

 


 jumpo di KODAH..ehhehee


Selatan nak kene Serang!!!..

Utara nak ke takluk.....

dia dalam dilema!!!.....

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 5371
Date:

Selatan nak kene Serang!!!..

Utara nak ke takluk.....

dia dalam dilema!!!.....

 


 mungkin utara akan diserang sampai ke sempadan..insyaALLAH..



__________________
                                                        N9 RD members


                                                         RD LC in memory


Guru

Status: Offline
Posts: 3662
Date:

wah banyak nye ride ni...insyaAllah trn kalo masih ada di KL....syok...syok...x nah smpai JB nie..hehye

__________________




biar mtr buruk janji retro!!!




Guru

Status: Offline
Posts: 923
Date:

uda_5-speed wrote:

wah banyak nye ride ni...insyaAllah trn kalo masih ada di KL....syok...syok...x nah smpai JB nie..hehye


kalau gamai2 mmg seronok sgt ni, kan uda.......biggrinbiggrinbiggrin kito serang dlm sonyap...mamat siap nak tampal stiker dio hahh.....biggrinbiggrinbiggrin 

 



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1952
Date:

insyaallah join..klau moto dah tiptop. kekekekeke
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



lesen poie mem dah bg ! yahoooooo !!hahaaha

__________________

in memory PBX 540,AR 4476 ... now with BFF 2636  .....Klang / Shah Alam 012-6044007 , 011-31549405

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 923
Date:

azman_mengamuk wrote:

insyaallah join..klau moto dah tiptop. kekekekeke
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



lesen poie mem dah bg ! yahoooooo !!hahaaha


hahahaha.....permit bosar da dapek...po laie.......copek angkat kaki sebelum permit tarik balik...hehehehehe

 



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1952
Date:

braderhairy wrote:
azman_mengamuk wrote:

insyaallah join..klau moto dah tiptop. kekekekeke
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



lesen poie mem dah bg ! yahoooooo !!hahaaha


hahahaha.....permit bosar da dapek...po laie.......copek angkat kaki sebelum permit tarik balik...hehehehehe

 


 time bolom smpai lagi bang.klau dah...xsompet ckp papo tibo dah ilang yoo ! haahahahahaa



__________________

in memory PBX 540,AR 4476 ... now with BFF 2636  .....Klang / Shah Alam 012-6044007 , 011-31549405

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1327
Date:

dah boleh start lap moto hari2.....

__________________

walk the talk



Guru

Status: Offline
Posts: 923
Date:

azman_mengamuk wrote:
braderhairy wrote:
azman_mengamuk wrote:


hahahaha.....permit bosar da dapek...po laie.......copek angkat kaki sebelum permit tarik balik...hehehehehe

 


 time bolom smpai lagi bang.klau dah...xsompet ckp papo tibo dah ilang yoo ! haahahahahaa


hahahaha......xpo permit 2 leh gunopakai....6bln pertamo....biggrinbiggrinbiggrinbiggrin...leh r start kasi motor bling2..............vvrrrooommmmmm.................caabbuuttttttt...........

 



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1952
Date:

jangan permit kono tahan last minut dah la
haahahha
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ adui,ado org nak merisik moto plak ni..!

__________________

in memory PBX 540,AR 4476 ... now with BFF 2636  .....Klang / Shah Alam 012-6044007 , 011-31549405

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 923
Date:
RE: RIDE JALAN JALAN CARIK MAKAN ZERO km !!.... Tg. Piai JB 10~11 / 12 / 2011!!!


azman_mengamuk wrote:

jangan permit kono tahan last minut dah la
haahahha
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ adui,ado org nak merisik moto plak ni..!


risik baru...xpo.......kot nk minang......kato r lom buleh laie....hehehehehehe......

 



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 3662
Date:

alamak 7-11/12 ni kat sabah lak..melepas lg..hmm..baru nak ngase ride jauh nie..huhu

__________________




biar mtr buruk janji retro!!!




Guru

Status: Offline
Posts: 1952
Date:

aduhai.. moto plak cam x konpidennnnnn arrr... komain kuek laie bunyi bearing cranksharft. !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

__________________

in memory PBX 540,AR 4476 ... now with BFF 2636  .....Klang / Shah Alam 012-6044007 , 011-31549405

 

 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 325
Date:

azman_mengamuk wrote:

aduhai.. moto plak cam x konpidennnnnn arrr... komain kuek laie bunyi bearing cranksharft. !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


 takpa man bunyi bearing je...bwk slow2 janji sampai..

kawe sampai dlm mimpi je lah...jauh tu kalau dari kelate..



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1952
Date:

RulNiey wrote:
azman_mengamuk wrote:

aduhai.. moto plak cam x konpidennnnnn arrr... komain kuek laie bunyi bearing cranksharft. !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


 takpa man bunyi bearing je...bwk slow2 janji sampai..

kawe sampai dlm mimpi je lah...jauh tu kalau dari kelate..


 boleh ke wee?? aku dengar bunyi gerun jgk... aduhai... kan polow,kena tggl plak... ni yg dlm dilema ni... ! adessss.cry



__________________

in memory PBX 540,AR 4476 ... now with BFF 2636  .....Klang / Shah Alam 012-6044007 , 011-31549405

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

azman_mengamuk wrote:
 boleh ke wee?? aku dengar bunyi gerun jgk... aduhai... kan polow,kena tggl plak... ni yg dlm dilema ni... ! adessss.cry

bedal jer...

ramai yg tukang tunda...

jommmm....

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

INFO TERKINI

Misi menyerang Tg. Piai akan dilaksanakan pada tarikh 9~10~11/12/2011. Sehingga kini sudah ada ada 30 penyertaan yg berminat untuk turut serta. Insyallah kita akan menginap di diSerkat resort,.. oleh yg demikan pd yg telah mendaftar... SILA BAGI DEPOSIT RM10 untuk membooking homestay tersebut.

Secara ringkasnya... aturcaranya seperti berikut:-

JUMAAT (mlm) - 9/12

9~10.00 - Berkumpul sambil makan malam di Sebelah Petronas MERU

10.00 - Tayar bergolek

10.30 - RnR Dengkil.... bersama GENG Retro Puchong.

11.00 - RnR Seremban ... Bersama GENG Kesas Atas.

 

SABTU  - 10/12

8.00 -  Sampai Tg. Piai

8.10 - Sarapan

9.00 - Home stay SERKAT resort.

10.00 - Rehat dan Tido

1.00 - Makan

2.00 - 11.00mlm - Misi Takluk / jajah JOHOR!!

 

AHAD  - 11/12

8.00 - 2.00pm - ACARA SEKS BEBAS!!

2.00. BALIK laaaaa!!!!

 

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

senarai pejuang yg akan menjajah JOHOR:-

1. Aku - LCtong
2. Anje - Daytona
3. Wakyus - Daytona
4. Ayie - X7
5. Ebard - X7
6. Taufex - TZR125
7. Aleng - TZR125
8. DinRantau Panjang - TZR125
9. AngahDelek - TZR125
10. Azmanmengamuk - TZR125
11. RemyR5 - Lctong
12. Balok - X7
13 ~ 22. Geng KESAS ATAS
23 ~ 32. Geng Retro Puchong II... cip DABU
33. WakAndong - RXK
34. AnakWakIpin - RXS

oooiiiksss.... dah 34.... huhuhu

__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1952
Date:

MamatKapar wrote:
azman_mengamuk wrote:
 boleh ke wee?? aku dengar bunyi gerun jgk... aduhai... kan polow,kena tggl plak... ni yg dlm dilema ni... ! adessss.cry

bedal jer...

ramai yg tukang tunda...

jommmm....

 


 aduiiii,,,, harap2 !!!!



__________________

in memory PBX 540,AR 4476 ... now with BFF 2636  .....Klang / Shah Alam 012-6044007 , 011-31549405

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 5052
Date:

kami di JOHOR mengalu-alukan kedatangan anda semua.

__________________

 " Integration of Colors, Speed & Sound...."



Guru

Status: Offline
Posts: 649
Date:

MamatKapar wrote:

senarai pejuang yg akan menjajah JOHOR:-

1. Aku - LCtong
2. Anje - Daytona
3. Wakyus - Daytona
4. Ayie - X7
5. Ebard - X7
6. Taufex - TZR125
7. Aleng - TZR125
8. DinRantau Panjang - TZR125
9. AngahDelek - TZR125
10. Azmanmengamuk - TZR125
11. RemyR5 - Lctong
12. Balok - X7
13 ~ 22. Geng KESAS ATAS
23 ~ 32. Geng Retro Puchong II... cip DABU
33. WakAndong - RXK
34. AnakWakIpin - RXS

oooiiiksss.... dah 34.... huhuhu


 mane lagi yg lain....xkan selubung kot,huhhhuhuhuhu.....



__________________

LU mikir LA DeWeK..PELuPUtaN jalok NGaPURO..
/// 017-3142342 SABAK BERNAM - KLANG



Guru

Status: Offline
Posts: 5371
Date:

AHAD  - 11/12

8.00 - 2.00pm - ACARA SEKS BEBAS!!

2.00. BALIK laaaaa!!!!

 


 kalau join geng tolo kodut ni memang wajibla acara ni..ahahahaha



__________________
                                                        N9 RD members


                                                         RD LC in memory


Guru

Status: Offline
Posts: 1952
Date:

klau print page schedule ni kompom permit kena tarik balik. hahahahaah
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

__________________

in memory PBX 540,AR 4476 ... now with BFF 2636  .....Klang / Shah Alam 012-6044007 , 011-31549405

 

 

«First  <  1 2 3  >  Last»  | Page of 3  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.



Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard