RETRO MALAYSIAN RIDERS

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: LAPORAN BERGAMBAR GENG RETRO MENGGEGAR IKIP TAMAN GELORA KUANTAN (7&8-10-2011)
yon


Senior Member

Status: Offline
Posts: 148
Date:
LAPORAN BERGAMBAR GENG RETRO MENGGEGAR IKIP TAMAN GELORA KUANTAN (7&8-10-2011)


sedikit laporan dari lensa kamera burok saye...

kite enjoyy...!! biggrinbiggrin

 



-- Edited by yon on Sunday 9th of October 2011 01:12:30 PM

__________________

 

Geng Retro Jengka....kerasuukkk :D

 

yon


Senior Member

Status: Offline
Posts: 148
Date:

 



__________________

 

Geng Retro Jengka....kerasuukkk :D

 

yon


Senior Member

Status: Offline
Posts: 148
Date:

 



__________________

 

Geng Retro Jengka....kerasuukkk :D

 



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 80
Date:

kpd geng ROCK,trimas x terhingga kpd anda sume krn menyediakn penginapn,mknan...korg mmg best w/pun sye kne blik awl diats sbb2 yg x dapek nk dielakkn...pape pun,Salute kt semangat korg....

__________________

All reserved copyright 2011 by Exspeed_JCH



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

Program IKIP di Taman Gelora KUANTAN... memang betul betul bergelora dengan kehadiran ombak tsunami mat retro yang hadir dari serata jajahan tempatan juga dari jajahan sejauh Johor bahru, Labis,Segamat, Paka Terengganu...KL, Shah Alam, Klang, Sijangkang.... Kapar (aku la tu..hehehe).

Kehadiran lebih 90 jentera RETRO di Pagi SABTU di Bandar Kuantan sememangnya memeranjatkan warga geng ROCK kerana mereka cuma mensasarkan kehadiran sekitar 40~50 buah jentera saja. lebih lebih kehadiran rakan2 retro Segamat dan Labis... juga kehadiran Remy wakil southerRD yg tidak diduga juga hadir memeriahkan event dan dengan kereknya call aku mlm tersebut....""wwoii aku dah sampai!!"

Rakan rakan tempatan jajahan Jengka hingga ke Gambang  seperti Yon .. ZiziRock kapak... Eapy dan Geng Cang juga turut hadir.  Program IKIP ini bolehlah dianggap Perhimpunan terhebat geng RETRO di Kuantan, Pahang dan sudah tentunya sokongan serta sambutan yg diluar dugaan ini akan membuatkan pihak menganjur lebih bersemangat untuk membuat yg lebih GRAND di tahun hadapan.



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

exspeed wrote:

kpd geng ROCK,trimas x terhingga kpd anda sume krn menyediakn penginapn,mknan...korg mmg best w/pun sye kne blik awl diats sbb2 yg x dapek nk dielakkn...pape pun,Salute kt semangat korg....


sudah tentunya, setinggi tinggi pujian kepada geng ROCK, kerana bersusah payah berhujan dan menunggu hingga ke subuh menjemput rakan rakan yg hadir dari segenap laluan masuk ke Kuantan.
Aku dan Otai1kt hadir bersama 15 jentera dari Geng KESAS ATAS sampai di tol Gambang sekitar kol 4.15 pagi subuh..ingatkan tiada orang nak sambut... rupanya Etone mengotakan janji untuk sambut kita orang...juga turut menyambut.. Hitamkidal, Maro dan BoySP.... korang memang dasattttt laaaa..... dah kita orang sampai lambat.... dgn keadaan hujan dan basah kuyup pun korang masih datang sambut dan layan karenah kitaorang sampai subuh.

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 57
Date:

Terbaikkkkkk.....tabik utk geng ROCK dan semua yg hadir.....taun depan kasi ramai lg warga RMR join..

__________________

.......ROCK KAPAK.......



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

sedikit laporan dari HP cap babun aku...... gambar mmg cantik... tapi kalau korang nampak blurr jer... tu bukan salah HP aku.... mata korang yg dah kerooo... huaa ha ha

 

kol 8.30 aku dan Dinbotak kt Shell exit damansara.... aku sempat basuh motor kat sini.... sebab dlm on the way dari Kapar... aku terlanggar taik lembu..... ceesssss tak sekolah punya lembu...berak merata rata...

 

kol9.00 kt BHP tol Gombak.... emmm lengang.... aikkk takde orng nak gi kot... sebab hujan kot.



-- Edited by MamatKapar on Sunday 9th of October 2011 11:05:35 PM

__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

tunggu punya tunggu.... ingatkan tak jadi.... rupanya semua lambat sebab hujan... Tabik kepada cip Nisak dan Geng KESAS ATAS kerana support ride ni... kalau tak mungkin misi nak ke Kuantan tergendala lagi. otai1kt pun datang lambat sebab moto baru siap....... kol 11.00 malam baru bertolak dari BHP Gombak..

ride maintain 130km ~180km/h...... dasatttt laju laju RXS/K bebudak ni test machine dgn lctong aku...perghhh.

sampai tol gambang kol...4.15pagi..... bebudak ROCK jemput dan minum subuh... kedai dah nak tutup pun..huaa ha ha... pastu diorang hantar sampai rumah homestay.

 

kol 8.00 pagi kt homestay.... bebudak sempat basuh motor sorang sorang... kesian Hitam Kidal dan boySP tunggu dan layan kerenah bebudak Kesas ATAS...hua ha ha



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

gambar kat event tak amik..... tunggu Etone POSTING.

kita orang minta maaf banyak banyak pada Pokrie dan Geng ROCK kerana tak dapat stay dan tunggu untuk jamuan makan malam tu... tapi kita orang dah jadikan Remy rider dan geng Segamat tebusan tunggu sampai malam support event.... korang memang terbaekkkkkkkkkkk..... awesomeeeeeeeeeeee!!!!

semasa balik....Cip MARO siap hantar kita orang sampai tol gambang..... lu orang mmg terbaekk laa.... aku jadi segan plak...sbb masa geng ROCK turun Kapar.... aku tak hantar korang balik pun....huaa hahah. apapun geng ROCK.....mmg terbaekkk@@@@.

sampai RnR temerloh... pekene patin buah masak lemak tempoyakk.... kebaabooo...mmg marvelesssss

pastu... Bro Ghani Arafat KAPCAI pun nampak kita orang... so sempat la berborak borak.......

sampai rumah 9.00 malam.... lambat sebab motor RXS bro edet lost power..terpaksa tunda....

Abisssssssssssss



-- Edited by MamatKapar on Sunday 9th of October 2011 11:30:34 PM

__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

Wak Bentolo...... otai geng KESAS ATAS, dasat otai ni... maintain meter 140~150km/h cucuk belakang aku.....peeergghhh



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 80
Date:

sume da lari..sbb ader bau lagi najis lembu kt tyr...X TAHANNNN!!!haahhaha gurau je boss..jgn amik ati yeeeee!!!!



__________________

All reserved copyright 2011 by Exspeed_JCH



Guru

Status: Offline
Posts: 2134
Date:

timakaseh kepada semua geng ROCK,dan semua yg bersusah payah menyambut aku dlm ujan,abg yus pari,etone,maro,pokrie dll......sediakan penginapan,dan xbagi can kami sebut perkataan LAPAR!!!!!!!!makan jer kejenyer kat sana.....huhu.......tgu geng southern rd dtg lagi......awwawwaww



__________________


"wa caya lu brader!!!!!!!!!!"

"RMR pencetus fenomena retro negara"



Guru

Status: Offline
Posts: 934
Date:

terbaek...

rugi rasa nya tak dapat turut serta...

moto jer sampai tapi owner kecundang...

taniah warga kuantan...



__________________

kalau kita ingat orang...orang akan ingat kita...



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 67
Date:

Wak bentolo ni memang hati kering ni saya kenal lama dari zaman otai gp ada kat batu tiga. Lama dah tak jumpa wak Ben ni.

__________________
kiki


Guru

Status: Offline
Posts: 5052
Date:

Remy Raider wrote:

timakaseh kepada semua geng ROCK,dan semua yg bersusah payah menyambut aku dlm ujan,abg yus pari,etone,maro,pokrie dll......sediakan penginapan,dan xbagi can kami sebut perkataan LAPAR!!!!!!!!makan jer kejenyer kat sana.....huhu.......tgu geng southern rd dtg lagi......awwawwaww


 tahniah remy...sbg wakil southern...papa kental wink

dan tak lupa kepada anda semua..anda SUPERB !!

 

alhamdulillah.



__________________

 " Integration of Colors, Speed & Sound...."



Guru

Status: Offline
Posts: 1370
Date:

disini saya ingin mengucapkan bilionan terimakasih kepada semua rider2 yg telah datang ke kuantan, dan juga ingin meminta maaf jika terdapat kekurangan pada event hari itu!!! seronot rasanya serta berbangga kerana kehadiran anda, laporan bergambar akan diberi oleh jurugambar bertugas.

__________________
yon


Senior Member

Status: Offline
Posts: 148
Date:

hitam_kidal wrote:

disini saya ingin mengucapkan bilionan terimakasih kepada semua rider2 yg telah datang ke kuantan, dan juga ingin meminta maaf jika terdapat kekurangan pada event hari itu!!! seronot rasanya serta berbangga kerana kehadiran anda, laporan bergambar akan diberi oleh jurugambar bertugas.


 terima kasih jugak pada geng2 rock...lepak2..makan2..santai2 kat TC sambil cuci mate..huahauahua....biggrinbiggrin

korang memang terbaik....awesome...!!



__________________

 

Geng Retro Jengka....kerasuukkk :D

 

yon


Senior Member

Status: Offline
Posts: 148
Date:

mat,jangan lupe datang temerloh pasni....

dan yang penting skali jangan lupe ape yang kite janji aritu...haaaa....purak2 lupe la tu....hahaha....biggrinbiggrinbiggrinbiggrin



__________________

 

Geng Retro Jengka....kerasuukkk :D

 



Guru

Status: Offline
Posts: 923
Date:

terbaekkkk r........mmg sempoiiii................dassyyaaattttttttt..................bravo pd sumo......

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1952
Date:

tahniah pada warga RMR yang berjaya pegi dan balik....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

__________________

in memory PBX 540,AR 4476 ... now with BFF 2636  .....Klang / Shah Alam 012-6044007 , 011-31549405

 

 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 318
Date:

TABEKKK SPRINGGGGGG!!!.....ganas2 belaka nie ape2 pow sagat2 terBBAAAEEEKKK lahh



__________________

tel:017-48ribu25

@mail:aie_kronic@yahoo.com---ahmadsuhairy@rocketmail.com

 ride sana sini bersama RMR....



Senior Member

Status: Offline
Posts: 381
Date:

yon wrote:

mat,jangan lupe datang temerloh pasni....

dan yang penting skali jangan lupe ape yang kite janji aritu...haaaa....purak2 lupe la tu....hahaha....biggrinbiggrinbiggrinbiggrin

moh dtg ke temerloh plok weh.........smilesmilesmilesmilesmilesmile



__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 173
Date:

Slm rmr semalaysia....sya wkil dri sgmt,dollah yp..ingin mengucapkn ribuan t.kasih kpda geng rock...yie yp,e yp,yus tzr 1kt,marol dn lain2 yg sudi mnggu khdiran kami dn melyn kami dgn manje dn msra..hrap2 korang bleh wt event ag yg lbih bsr..kita owg akn sapport utk even korang buat...slama aku dok kuantn aku x pnh jmpa geng ko...bila ada even mcm ni,dpt lah kita mengenali satu sma lain...geng rock mmg trbaik..bravo...

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 2134
Date:

sedikit laporan perjalanan lone ranger saya dari JB-MERSING-KUANTAN,KUANTAN-MUADZAM-SEGAMAT-JB

http://img577.imageshack.us/img577/8738/dsc00364ge.jpg

http://img542.imageshack.us/img542/566/dsc00366i.jpg

http://img233.imageshack.us/img233/6988/dsc00365yq.jpg

DIHAMBAT HUJAN LAGI di sempadan rompin,barangkali pemergianku xmendapat restu rakan2 southern,dowg hantar bomoh ujan hambat aku sepanjang ride....huhuhublehblehbleh



__________________


"wa caya lu brader!!!!!!!!!!"

"RMR pencetus fenomena retro negara"



Guru

Status: Offline
Posts: 2134
Date:

letak henpon atas batu,self-timer amik gambo..hahahahaawwawwaww

http://img510.imageshack.us/img510/3293/dsc00367u.jpg

http://img839.imageshack.us/img839/8932/dsc00369oi.jpg



__________________


"wa caya lu brader!!!!!!!!!!"

"RMR pencetus fenomena retro negara"



Guru

Status: Offline
Posts: 2134
Date:

 

lencun abis!!!!!!!!mtak org amikkan gambo.....

 

http://img802.imageshack.us/img802/4510/dsc00371dm.jpg

http://img683.imageshack.us/img683/3839/dsc00374qd.jpg

http://img828.imageshack.us/img828/4456/dsc00375ci.jpg



__________________


"wa caya lu brader!!!!!!!!!!"

"RMR pencetus fenomena retro negara"



Guru

Status: Offline
Posts: 934
Date:

Remy Raider wrote:

sedikit laporan perjalanan lone ranger saya dari JB-MERSING-KUANTAN,KUANTAN-MUADZAM-SEGAMAT-JB

http://img577.imageshack.us/img577/8738/dsc00364ge.jpg

http://img542.imageshack.us/img542/566/dsc00366i.jpg

http://img233.imageshack.us/img233/6988/dsc00365yq.jpg

DIHAMBAT HUJAN LAGI di sempadan rompin,barangkali pemergianku xmendapat restu rakan2 southern,dowg hantar bomoh ujan hambat aku sepanjang ride....huhuhublehblehbleh


 perjalanan yang indah... terbaek dari remy...

wa caya lu brader...



__________________

kalau kita ingat orang...orang akan ingat kita...



Guru

Status: Offline
Posts: 2134
Date:

http://img846.imageshack.us/img846/8976/dsc00376b.jpg

http://img263.imageshack.us/img263/7218/dsc00377hg.jpg



__________________


"wa caya lu brader!!!!!!!!!!"

"RMR pencetus fenomena retro negara"



Guru

Status: Offline
Posts: 2134
Date:

http://img6.imageshack.us/img6/1765/dsc00378vb.jpg

http://img69.imageshack.us/img69/1240/dsc00379fd.jpg

http://img690.imageshack.us/img690/1503/dsc00380ho.jpg

http://img851.imageshack.us/img851/248/dsc00381e.jpg

 

 



__________________


"wa caya lu brader!!!!!!!!!!"

"RMR pencetus fenomena retro negara"



Guru

Status: Offline
Posts: 2134
Date:

 

 

http://img202.imageshack.us/img202/9403/dsc00383fu.jpg

http://img718.imageshack.us/img718/8909/dsc00384lj.jpg

http://img716.imageshack.us/img716/4335/dsc00385j.jpg

http://img853.imageshack.us/img853/403/dsc00386i.jpg



__________________


"wa caya lu brader!!!!!!!!!!"

"RMR pencetus fenomena retro negara"



Guru

Status: Offline
Posts: 2134
Date:

 

http://img836.imageshack.us/img836/8334/dsc00388em.jpg

 

http://img171.imageshack.us/img171/6403/dsc00389mn.jpg

http://img534.imageshack.us/img534/1492/dsc00390yu.jpg

http://img534.imageshack.us/img534/7064/dsc00391qz.jpg

 



__________________


"wa caya lu brader!!!!!!!!!!"

"RMR pencetus fenomena retro negara"



Guru

Status: Offline
Posts: 2134
Date:

http://img801.imageshack.us/img801/7876/dsc00392r.jpg

sewaktu pulang,berpisah dgn geng keratong

http://img846.imageshack.us/img846/1151/dsc00394b.jpg

http://img824.imageshack.us/img824/2600/dsc00395sj.jpg



__________________


"wa caya lu brader!!!!!!!!!!"

"RMR pencetus fenomena retro negara"



Guru

Status: Offline
Posts: 2134
Date:

http://img684.imageshack.us/img684/3709/dsc00398qx.jpg

http://img17.imageshack.us/img17/4813/dsc00399th.jpg

http://img706.imageshack.us/img706/1469/dsc00402ig.jpg



__________________


"wa caya lu brader!!!!!!!!!!"

"RMR pencetus fenomena retro negara"



Guru

Status: Offline
Posts: 2134
Date:

rNr MACHAP,lencun lagi.......sampai ke jb lencunnonono

http://img13.imageshack.us/img13/45/dsc00403oi.jpg

 

jam 300pagi,rNr MACHAP,xlarat nak tgu lagi..redah jer......sampai jb

http://img189.imageshack.us/img189/8518/dsc00406xa.jpg

timakaseh kepada semua geng ROCK dan semua yg hadir......sekian laporan ride lone ranger lencun saya.......sampai berjumpa lagi.......awwawwaww



__________________


"wa caya lu brader!!!!!!!!!!"

"RMR pencetus fenomena retro negara"



Guru

Status: Offline
Posts: 2134
Date:

tabuan tanah:kesimpulannya,aku da pusing abis la johor......tapi setakat lalu jer la......hikhikhik

__________________


"wa caya lu brader!!!!!!!!!!"

"RMR pencetus fenomena retro negara"



Guru

Status: Offline
Posts: 5052
Date:

terbaik ujang !!!...

ki pi dap bro

__________________

 " Integration of Colors, Speed & Sound...."



Guru

Status: Offline
Posts: 764
Date:

sedikit gamba dr aku(maaf la pic terabor sbb diselangi dgn kerja yg perlu dibuatawwaww)

 




Attachments
__________________

Retro Owner Club Kuantan



Guru

Status: Offline
Posts: 764
Date:

07102011925.jpg

 

07102011928.jpg

08102011931.jpg

08102011930.jpg

08102011934.jpg

08102011936.jpg

08102011938.jpg

08102011939.jpg

08102011945.jpg

08102011947.jpg

08102011948.jpg

08102011949.jpg

08102011950.jpg

08102011951.jpg

08102011952.jpg

08102011953.jpg

08102011954.jpg

08102011956.jpg

08102011957.jpg

08102011958.jpg

08102011959.jpg

08102011960.jpg

08102011962.jpg

08102011965.jpg

08102011966.jpg

08102011967.jpg

08102011968.jpg

08102011971.jpg

08102011973.jpg

08102011979.jpg

08102011981.jpg

08102011984.jpg

08102011986.jpg

08102011993.jpg

08102011995.jpg

081020111015.jpg

08102011975.jpg

081020111001.jpg

081020111003.jpg

081020111011.jpg

08102011997.jpg08102011999.jpg

081020111006.jpg

081020111012.jpg081020111010.jpg081020111013.jpg

081020111014.jpg081020111016.jpg

091020111018.jpg091020111019.jpg

091020111025.jpg

-TAMAT-

 

sekian dari lensa hp biase2 sy...awwawwaww



-- Edited by et0Ne on Monday 10th of October 2011 08:34:03 PM



-- Edited by et0Ne on Monday 10th of October 2011 08:52:43 PM

__________________

Retro Owner Club Kuantan



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 29
Date:

terbaikkk......mcm pnh nmp yp plate BCA 4373 kt poli merlmau...pe2 pon best...

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 764
Date:

abg asri & k.fiza

mamat kapar

geng2 kesas ATAS

remy true rider

geng2 jengka

geng2 segamat

geng2 paka

geng2 johor retro club

uda,zura & along


THANX TO ALL!!!!!!

terima kasih yg xterhingga kerana sanggup turun meredah hujan untuk memeriahkan event diKUANTAN...special thanx to REMY..solo ride dr J.B to Kuantan..U ALL R AWESOME,TERBAIKKKKKKK....!!!!!



__________________

Retro Owner Club Kuantan



Senior Member

Status: Offline
Posts: 417
Date:

Remy Raider wrote:

sedikit laporan perjalanan lone ranger saya dari JB-MERSING-KUANTAN,KUANTAN-MUADZAM-SEGAMAT-JB

 

http://img542.imageshack.us/img542/566/dsc00366i.jpg

http://img233.imageshack.us/img233/6988/dsc00365yq.jpg

DIHAMBAT HUJAN LAGI di sempadan rompin,barangkali pemergianku xmendapat restu rakan2 southern,dowg hantar bomoh ujan hambat aku sepanjang ride....huhuhublehblehbleh


 

 

jambatan endau..kg gua ni der. nti kalo lalu halo2 la ;)



__________________


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 57
Date:

best! best! best! tu yg dapat gua ckp bila ade kat sana ROCK OO!!!!!

__________________

.......ROCK KAPAK.......



Senior Member

Status: Offline
Posts: 165
Date:

lepas ni insyallah kalu ada event retro lagi kita org jemput lagi....kali ni kasi meletop kuantan..thank semua geng yg datang..u all memang true raider.....ROCK arr


__________________

 

R.O.C.K Retro Owner Club Kuantan

 

YAMAHA..HONDA..SUZUKI..KAWASAKI...........................SEMUA TAK KISAH...KITA KAN SEMUA SAUDARA.............



Guru

Status: Offline
Posts: 2134
Date:

et0Ne wrote:

abg asri & k.fiza

mamat kapar

geng2 kesas ATAS

remy true rider

geng2 jengka

geng2 segamat

geng2 paka

geng2 johor retro club

uda,zura & along


THANX TO ALL!!!!!!

terima kasih yg xterhingga kerana sanggup turun meredah hujan untuk memeriahkan event diKUANTAN...special thanx to REMY..solo ride dr J.B to Kuantan..U ALL R AWESOME,TERBAIKKKKKKK....!!!!!


 sama2 ton.......kali terakhir jumpa masa ride janda baik,ni baru dpt jumpa balik.....da macam jejak kasih dah........maaf jugak aku balik time ko tgh tido,penat 2 hari xtdo,2hari bmandi ujan....

p/s:makin panjang nickname aku........yawnyawnawwawwaww



__________________


"wa caya lu brader!!!!!!!!!!"

"RMR pencetus fenomena retro negara"

yon


Senior Member

Status: Offline
Posts: 148
Date:

Remy Raider wrote:
et0Ne wrote:

abg asri & k.fiza

mamat kapar

geng2 kesas ATAS

remy true rider

geng2 jengka

geng2 segamat

geng2 paka

geng2 johor retro club

uda,zura & along


THANX TO ALL!!!!!!

terima kasih yg xterhingga kerana sanggup turun meredah hujan untuk memeriahkan event diKUANTAN...special thanx to REMY..solo ride dr J.B to Kuantan..U ALL R AWESOME,TERBAIKKKKKKK....!!!!!


 sama2 ton.......kali terakhir jumpa masa ride janda baik,ni baru dpt jumpa balik.....da macam jejak kasih dah........maaf jugak aku balik time ko tgh tido,penat 2 hari xtdo,2hari bmandi ujan....

p/s:makin panjang nickname aku........yawnyawnawwawwaww


 hehehe...pasni berbelit la lidah aku nak panggil ko ea remy...hehehe...biggrinbiggrinbiggrinbiggrin

yela ton..time kitorang balik pon ko xde ...xpe la ton,kite jumpe kat temeloh pasni ea...huhuhuhu...nononobiggrinbiggrinbiggrin



__________________

 

Geng Retro Jengka....kerasuukkk :D

 



Guru

Status: Offline
Posts: 764
Date:

yon wrote:
Remy Raider wrote:
et0Ne wrote:

abg asri & k.fiza

mamat kapar

geng2 kesas ATAS

remy true rider

geng2 jengka

geng2 segamat

geng2 paka

geng2 johor retro club

uda,zura & along


THANX TO ALL!!!!!!

terima kasih yg xterhingga kerana sanggup turun meredah hujan untuk memeriahkan event diKUANTAN...special thanx to REMY..solo ride dr J.B to Kuantan..U ALL R AWESOME,TERBAIKKKKKKK....!!!!!


 sama2 ton.......kali terakhir jumpa masa ride janda baik,ni baru dpt jumpa balik.....da macam jejak kasih dah........maaf jugak aku balik time ko tgh tido,penat 2 hari xtdo,2hari bmandi ujan....

p/s:makin panjang nickname aku........yawnyawnawwawwaww


 hehehe...pasni berbelit la lidah aku nak panggil ko ea remy...hehehe...biggrinbiggrinbiggrinbiggrin

yela ton..time kitorang balik pon ko xde ...xpe la ton,kite jumpe kat temeloh pasni ea...huhuhuhu...nononobiggrinbiggrinbiggrin


 next jejak kasih bile plak??biggrinbiggrin

nickname tu aku bg gelaran kt ko..heheheawwaww

sory la remy,yon n all mase korang mkn n balik aku xde...idong oberplow,mata batery kong,badan minyak dh empty...sory sangat2 k......crycry



__________________

Retro Owner Club Kuantan



Guru

Status: Offline
Posts: 934
Date:

Remy Raider wrote:

tabuan tanah:kesimpulannya,aku da pusing abis la johor......tapi setakat lalu jer la......hikhikhik


 kesimpulannya lu memang yang terbaek dalan jajahan selatan setakat ni...

anugerah raider tegar memang layank tok kau...

wa caya lu brader



__________________

kalau kita ingat orang...orang akan ingat kita...



Guru

Status: Offline
Posts: 1531
Date:

wow!!meriahnya..

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 937
Date:

rugi nyer tak dapat pergi

kalo tak kerana bertugas pada hari tersebut

dah pastinyer saya sampai ke sana.

ape pun memang meriah geng..

terbaik untuk semua



__________________
-Tempe Enduro_

Dimana ada jalan, di situ ada haigway...... preennnnngggggggg.................

1 2  >  Last»  | Page of 2  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.



Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard