RETRO MALAYSIAN RIDERS

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: aku,moto,raider cup prix dan kenangan di litar perlumbaan


Guru

Status: Offline
Posts: 934
Date:
aku,moto,raider cup prix dan kenangan di litar perlumbaan


sedikit kenangan tok di kongsi bersama



__________________

kalau kita ingat orang...orang akan ingat kita...



Guru

Status: Offline
Posts: 934
Date:

DSC04164.JPGDSC04165.JPGDSC04166.JPGDSC04167.JPG



__________________

kalau kita ingat orang...orang akan ingat kita...



Senior Member

Status: Offline
Posts: 468
Date:

kat mana ni n tahun bila?

__________________
Tawon Endas


Guru

Status: Offline
Posts: 934
Date:

DSC04176.JPGDSC04178.JPG

acara RXz...kat pasir gudang dalam tahun 1997,1998 kot



__________________

kalau kita ingat orang...orang akan ingat kita...



Guru

Status: Offline
Posts: 934
Date:

DSC04191.JPGDSC04190.JPG

 



__________________

kalau kita ingat orang...orang akan ingat kita...



Guru

Status: Offline
Posts: 934
Date:

DSC04179.JPGDSC04180.JPG

125 Z...jentera yang penah di tunggang oleh pelumba negara satu masa dulu...



__________________

kalau kita ingat orang...orang akan ingat kita...



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

tabuan tanah wrote:

DSC04167.JPG


yg ni tak termasuk dalam tajuk ko laaa...

....bersama gadis litar!!....

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

raider ni kenal tak?



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 934
Date:

MamatKapar wrote:

raider ni kenal tak?


  ni semua dah tahap lagend ni...



__________________

kalau kita ingat orang...orang akan ingat kita...



Guru

Status: Offline
Posts: 934
Date:

DSC04181.JPGDSC04182.JPGDSC04183.JPG

masa race ASIA ROAD RACING PASIR GUDANG 1997,98



__________________

kalau kita ingat orang...orang akan ingat kita...



Guru

Status: Offline
Posts: 934
Date:

DSC04185.JPGDSC04186.JPG

jentera pemusnah dari thailand...

 



__________________

kalau kita ingat orang...orang akan ingat kita...



Guru

Status: Offline
Posts: 934
Date:

DSC04187.JPG

RXZ selamanya...



__________________

kalau kita ingat orang...orang akan ingat kita...



Guru

Status: Offline
Posts: 934
Date:

DSC04188.JPGDSC04189.JPG



__________________

kalau kita ingat orang...orang akan ingat kita...



Guru

Status: Offline
Posts: 5371
Date:

tabuan tanah wrote:

DSC04164.JPGDSC04165.JPGDSC04166.JPG


 aposal rambut kojap pendek kojap panjang...pakai rambut palsu ko.??ehhee



__________________
                                                        N9 RD members


                                                         RD LC in memory


Guru

Status: Offline
Posts: 934
Date:

manggo wrote:
tabuan tanah wrote:

DSC04164.JPG


 aposal rambut kojap pendek kojap panjang...pakai rambut palsu ko.??ehhee


 hehe yang rambut panjang baru bis sekolah nak rock la konon nya...

yang rambut pendek dah ada taman sikit2 kat dalam ati...

hehehehehehe



__________________

kalau kita ingat orang...orang akan ingat kita...



Guru

Status: Offline
Posts: 934
Date:

Tawon wrote:

kat mana ni n tahun bila?


 kat pasir gudang...dalam tahun 1997,1998,1999...

 



__________________

kalau kita ingat orang...orang akan ingat kita...



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 89
Date:

tabuan tanah wrote:
manggo wrote:
tabuan tanah wrote:

DSC04164.JPG


 aposal rambut kojap pendek kojap panjang...pakai rambut palsu ko.??ehhee


 hehe yang rambut panjang baru bis sekolah nak rock la konon nya...

yang rambut pendek dah ada taman sikit2 kat dalam ati...

hehehehehehe


 Ho ho ho... Legend ni!



__________________
LIVE TO RIDE TO WORK TO LIVE N HAVE FUN...

avatar13.jpgavatar23.jpg


Guru

Status: Offline
Posts: 934
Date:

DSC04170.JPG

ni lah jentera pertama aku mase ni aku dalam tingkatan 5...



__________________

kalau kita ingat orang...orang akan ingat kita...



Guru

Status: Offline
Posts: 5371
Date:

tabuan tanah wrote:

DSC04170.JPG

ni lah jentera pertama aku mase ni aku dalam tingkatan 5...


 mang aiii..rentung...



__________________
                                                        N9 RD members


                                                         RD LC in memory


Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

manggo wrote:
tabuan tanah wrote:

DSC04170.JPG

ni lah jentera pertama aku mase ni aku dalam tingkatan 5...


 mang aiii..rentung...


masa tu..mesti ko kerek kan.... org kampung mesti menyumpah... hua ha ha...???

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 934
Date:

MamatKapar wrote:
manggo wrote:
tabuan tanah wrote:

DSC04170.JPG

ni lah jentera pertama aku mase ni aku dalam tingkatan 5...


 mang aiii..rentung...


masa tu..mesti ko kerek kan.... org kampung mesti menyumpah... hua ha ha...???

 


 baru lepas xsiden...

lagi pun budak sekolah mane ada duit nak makeup moto...biggrinbiggrinbiggrin

jgn kata menyumpah kena baling ngn batu pun ada hehehe...



__________________

kalau kita ingat orang...orang akan ingat kita...



Guru

Status: Offline
Posts: 5052
Date:

wowww...kenangan terindah .


kenangan yg xleh dijual beli.

__________________

 " Integration of Colors, Speed & Sound...."



Guru

Status: Offline
Posts: 2134
Date:

terbaek geng!!!!!!

__________________


"wa caya lu brader!!!!!!!!!!"

"RMR pencetus fenomena retro negara"



Guru

Status: Offline
Posts: 934
Date:

DSC04246.JPG

bersama perlumba terbaek nagara Shahrul Yuzy...

yang sebelah tu mber aku sham pelumbe cup prix era tahun 90 an tapi dah tak lumber dah tua dah hehe



__________________

kalau kita ingat orang...orang akan ingat kita...



Guru

Status: Offline
Posts: 565
Date:

banyak kenangan nibiggrin



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 934
Date:

azri wrote:

banyak kenangan nibiggrin


 kenangan terindah ni bro....

smilesmile



__________________

kalau kita ingat orang...orang akan ingat kita...



Guru

Status: Offline
Posts: 5371
Date:

DSC04164.JPG


 sekarang...

 

 



-- Edited by manggo on Monday 19th of September 2011 12:06:47 PM

__________________
                                                        N9 RD members


                                                         RD LC in memory


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 66
Date:

MamatKapar wrote:

raider ni kenal tak?


 ni taufik kan..

 



__________________

tiadaku gentar dengan kelajuan kerana bagiku ia kehidupan..



Guru

Status: Offline
Posts: 5371
Date:


 bro taufik berdiri kiri sekali..

anak buah den #27 iskandar raduan



-- Edited by manggo on Monday 26th of September 2011 12:11:28 PM

__________________
                                                        N9 RD members


                                                         RD LC in memory


Guru

Status: Offline
Posts: 934
Date:

manggo wrote:
 bro taufik berdiri kiri sekali..

anak buah den #27 iskandar raduan




 terbaek la bro manggo...

 



__________________

kalau kita ingat orang...orang akan ingat kita...



Guru

Status: Offline
Posts: 5371
Date:

 

 terbaek la bro manggo...

 


alhamdulillah...



__________________
                                                        N9 RD members


                                                         RD LC in memory


Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

Bro Taufek ni... dulu active main motorcross

dua anaknya jer yg main motorcross/cubprix dari dari umur 10 tahun hingga 17 thun

tapi sekarang 2011 dah stop sbb tumpu pada pelajaran.



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 

mrX


Guru

Status: Offline
Posts: 941
Date:

perjalanan sejarah yang menakjubkan...



__________________
 


Guru

Status: Offline
Posts: 934
Date:

MamatKapar wrote:

Bro Taufek ni... dulu active main motorcross

dua anaknya jer yg main motorcross/cubprix dari dari umur 10 tahun hingga 17 thun

tapi sekarang 2011 dah stop sbb tumpu pada pelajaran.


 moga perjalanan beliau tak terhenti



__________________

kalau kita ingat orang...orang akan ingat kita...



Guru

Status: Offline
Posts: 934
Date:

mrX wrote:

perjalanan sejarah yang menakjubkan...


 hanya di RMR



__________________

kalau kita ingat orang...orang akan ingat kita...



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

tabuan tanah wrote:
mrX wrote:

perjalanan sejarah yang menakjubkan...


 hanya di RMR


 aku sambung lg sket....

 

hanya di RMR.... nostalgia permotoran anda dihargai!!



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 934
Date:

MamatKapar wrote:
tabuan tanah wrote:
mrX wrote:

perjalanan sejarah yang menakjubkan...


 hanya di RMR


 aku sambung lg sket....

 

hanya di RMR.... nostalgia permotoran anda dihargai!!


 aku pun nak sambung sket...

hanya di RMR...nostalgia permotoran anda dihargai dan anda pasti berbangga berada di sini... 



__________________

kalau kita ingat orang...orang akan ingat kita...



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

tabuan tanah wrote:
MamatKapar wrote:
tabuan tanah wrote:
mrX wrote:

perjalanan sejarah yang menakjubkan...


 hanya di RMR


 aku sambung lg sket....

 

hanya di RMR.... nostalgia permotoran anda dihargai!!


 aku pun nak sambung sket...

hanya di RMR...nostalgia permotoran anda dihargai dan anda pasti berbangga berada di sini... 


aku tambah lagi sket....
hanya di RMR...nostalgia permotoran anda dihargai dan anda pasti berbangga berada di sini...
AWESOME dan kalau hati panas... pergi amik WUDHUK!!
ALHAMDULILLAH

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 5371
Date:

MamatKapar wrote:
tabuan tanah wrote:
MamatKapar wrote:
tabuan tanah wrote:
mrX wrote:

perjalanan sejarah yang menakjubkan...


 hanya di RMR


 aku sambung lg sket....

 

hanya di RMR.... nostalgia permotoran anda dihargai!!


 aku pun nak sambung sket...

hanya di RMR...nostalgia permotoran anda dihargai dan anda pasti berbangga berada di sini... 


aku tambah lagi sket....
hanya di RMR...nostalgia permotoran anda dihargai dan anda pasti berbangga berada di sini...
AWESOME dan kalau hati panas... pergi amik WUDHUK!!
ALHAMDULILLAH

 


 tambah sikit laie.....terbaikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk



__________________
                                                        N9 RD members


                                                         RD LC in memory


Guru

Status: Offline
Posts: 5052
Date:

syukur..

__________________

 " Integration of Colors, Speed & Sound...."



Guru

Status: Offline
Posts: 5052
Date:

huhuhuhuhuuuhuhu

la la la la la

la la

__________________

 " Integration of Colors, Speed & Sound...."



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

rahami wrote:

huhuhuhuhuuuhuhu

la la la la la

la la


lagi 6 ribu kali ko post camni... bleh potong posting aku... lalalalalala

__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 5371
Date:

tambah laie posting..lalallalalalalallalalallaa...berdarah hidung...kontut pun klua darah...



__________________
                                                        N9 RD members


                                                         RD LC in memory


Guru

Status: Offline
Posts: 5052
Date:

MamatKapar wrote:


  lagi 6 ribu kali ko post camni... bleh potong posting aku... lalalalalala


 heehe.. biggrin la la la laala



__________________

 " Integration of Colors, Speed & Sound...."



Guru

Status: Offline
Posts: 1952
Date:

rahami wrote:

MamatKapar wrote:


  lagi 6 ribu kali ko post camni... bleh potong posting aku... lalalalalala


 heehe.. biggrin la la la laala


 den pun nak join.. llalalalaalallaa..... kekekekekek

jgn marah. cabutttttttttttttt

!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



__________________

in memory PBX 540,AR 4476 ... now with BFF 2636  .....Klang / Shah Alam 012-6044007 , 011-31549405

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 934
Date:

MamatKapar wrote:
rahami wrote:

huhuhuhuhuuuhuhu

la la la la la

la la


 

lagi 6 ribu kali ko post camni... bleh potong posting aku... lalalalalala


 lalalalalalala lalalallalalal

lalalala lalalitamlom



__________________

kalau kita ingat orang...orang akan ingat kita...



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

Pak MOD...

sila ambil tindakan kepada mereka

yang ber Lalalalalalalalalala sesuka hati....!!!



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1175
Date:

MamatKapar wrote:

Pak MOD...

sila ambil tindakan kepada mereka

yang ber Lalalalalalalalalala sesuka hati....!!!


 taulah skrg ni dah jadi Pak MOD..........smile



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

yamaha set__ wrote:
MamatKapar wrote:

Pak MOD...

sila ambil tindakan kepada mereka

yang ber Lalalalalalalalalala sesuka hati....!!!


 taulah skrg ni dah jadi Pak MOD..........smile


laughing.giflaughing.giflaughing.giflaughing.giflaughing.giflaughing.giflaughing.giflaughing.gif

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 586
Date:

MamatKapar wrote:
yamaha set__ wrote:
MamatKapar wrote:

Pak MOD...

sila ambil tindakan kepada mereka

yang ber Lalalalalalalalalala sesuka hati....!!!


 taulah skrg ni dah jadi Pak MOD..........smile


laughing.giflaughing.giflaughing.giflaughing.giflaughing.giflaughing.giflaughing.giflaughing.gif

 


 

Aik ada jugak ke orang komplen kat diri sendiri??

Dia yg start dulu, org lain ikot la...



__________________
1 2  >  Last»  | Page of 2  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.



Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard