RETRO MALAYSIAN RIDERS

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: penjajahan TRO ke kubu azizi raider di kangar pada 22,23,24 julai 2011


Guru

Status: Offline
Posts: 895
Date:
penjajahan TRO ke kubu azizi raider di kangar pada 22,23,24 julai 2011


assalamualaikum teman2 forum sekalian....

lama sudah rasanya tdk membuka forum ini kerana kesibukan semasa....

mggu lepas geng TRO telah melakukan acara pecah enjin spt tahun2 yg lalu....

tp gmb xbp lengkap nak citer secara detail....

layan je la ape yg ada yer....

 

mr.press TRO                                                                                                   that's me

22072011649.jpg23072011685.jpg

daerah pertama penjajahan                                                                           wak suku

22072011650.jpg22072011653.jpg

sea gate

22072011651.jpg22072011652.jpg

 

22072011654.jpg

ada 4 sebenarnya

23072011656.jpg23072011657.jpg

hari ke-2

23072011662.jpg



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 895
Date:

sambungan...

23072011663.jpg23072011664.jpg

 

23072011667.jpg23072011669.jpg

macam pasar siti khadijah pon ade jgk nie

23072011671.jpg23072011672.jpg

                                                                                             rasuah untuk yg di tinggal

23072011679.jpg23072011677.jpg

 

23072011676.jpg23072011680.jpg



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 895
Date:

sambung besok lah....
wes kesel la geng....


__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 855
Date:

belanja gambo lagi salam..


__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 895
Date:

seng sabar....

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

Dasatttt laa korang... dah sampai sempadan.....

patutla aku singgah Kg... takde orang!!...

TAHNIAH kerana berjaya memecahkan beberapa bijik enjin.... jhahaha



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1074
Date:

abih la semua tempat kena tawan klu x jaga btul2..

wahai org kpg ku pertahankan negeri kita jgn bg kena jajah



-- Edited by IQBAL on Tuesday 2nd of August 2011 03:37:58 PM

__________________


019 5405349
lokasi:   SINGA UTARA
     



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

IQBAL wrote:

abih la semua tempat kena tawan klu x jaga btul2..

wahai org kpg ku pertahankan negeri kita jgn bg kena jajah



-- Edited by IQBAL on Tuesday 2nd of August 2011 03:37:58 PM


dah lambaaattttt..

Geng TRO dah serang dan tawan Perlis!!...... ko duduk jer la kat sekinchan... hahaha

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1319
Date:

MamatKapar wrote:
IQBAL wrote:

abih la semua tempat kena tawan klu x jaga btul2..

wahai org kpg ku pertahankan negeri kita jgn bg kena jajah



-- Edited by IQBAL on Tuesday 2nd of August 2011 03:37:58 PM


dah lambaaattttt..

Geng TRO dah serang dan tawan Perlis!!...... ko duduk jer la kat sekinchan... hahaha

 


 usha dari jauh jer la.. 



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1074
Date:

Silam 05 wrote:
MamatKapar wrote:
IQBAL wrote:

abih la semua tempat kena tawan klu x jaga btul2..

wahai org kpg ku pertahankan negeri kita jgn bg kena jajah



-- Edited by IQBAL on Tuesday 2nd of August 2011 03:37:58 PM


dah lambaaattttt..

Geng TRO dah serang dan tawan Perlis!!...... ko duduk jer la kat sekinchan... hahaha

 


 usha dari jauh jer la..furiousfuriousfuriousfurious 


 ye la aku x dak kat sana masa tu...klu x kompom RAIDER MALAYA x lek masuk kubu sana punya....hehehe...tp klu ngn MAMAT KAPAR aku x leh ckp pa..nt dia sekat aku kat kapar lngsung x leh blk sekinchan..



__________________


019 5405349
lokasi:   SINGA UTARA
     



Guru

Status: Offline
Posts: 534
Date:

time ni aku cuti, blik selangor...klu x...dh tentu aku tahan kubu perlis, xbg serang....

__________________
017-2792194 / 013-4061057......
ilmu tanpa amal ibarat pohon yg tidak berbuah.....
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.



Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard