RETRO MALAYSIAN RIDERS

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: jom minam setiap jumaat malam d restorant riang2


Member

Status: Offline
Posts: 20
Date:
jom minam setiap jumaat malam d restorant riang2


AssalamualaikOm n aloha geng ..

aku nak ajak semua brader2 sister2 kawan2 rakan2 kenalan2 sahabat2 awek2 makcik2 pakcik2 serta otai2 sini untuk minam2 di restorant riang2 bandar tun razak jumaat malam.

d sana ramai juga kenalan2 yg baru aku ketemui yg agak retro dalam dunia permotoran.

d harap kepada sesapa yg berminat leh turut join sekaki. mana la taw .. dari kecil boleh berkembang besar :D..

hehe

ape pun .. tu cuma cadangan aku wat masa ni :)
selamat ..

__________________
P.t


Guru

Status: Offline
Posts: 6278
Date:

insyaallah akan kami turun sana nanti.............
paktam pm no hp


__________________

''kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal,tetapi ianya datang dari semangat yang tidak pernah mengalah"

marwie 3xv      017-3766415
BANGI - PUTRAJAYA - BUKIT MAHKOTA - KUALA PILAH

LEPAK SANTAI RETRO PUTRAJAYA SETIAP RABU
LOKASI (laman perdana/dataran putra - SEBELAH JABATAN PERDANA MENTERI)
6PM - 8PM

                                         PUTRAJAYA RETRO OWNER CLUB ( PROC)                            

 - tzr250 3XV -



Guru

Status: Offline
Posts: 2466
Date:

marwie 3xv wrote:

insyaallah akan kami turun sana nanti.............

paktam pm no hp



 ape kata tglkn no HP.... tak pn jumaat ni dtg restoran maulana serdang... dkat dengan KTM serdang.... papehal kol Chip Marwie...l.biggrinbiggrinbiggrinbiggrin



__________________

m_598ac4e3b59b4b57be6660f2806ea574.jpg



Guru

Status: Offline
Posts: 6278
Date:

PAK TAM - 0176012665
talian geng cheras 0193431169 brader bob


__________________

''kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal,tetapi ianya datang dari semangat yang tidak pernah mengalah"

marwie 3xv      017-3766415
BANGI - PUTRAJAYA - BUKIT MAHKOTA - KUALA PILAH

LEPAK SANTAI RETRO PUTRAJAYA SETIAP RABU
LOKASI (laman perdana/dataran putra - SEBELAH JABATAN PERDANA MENTERI)
6PM - 8PM

                                         PUTRAJAYA RETRO OWNER CLUB ( PROC)                            

 - tzr250 3XV -



Guru

Status: Offline
Posts: 3662
Date:

kt blah ner ek restoran ni??x prasan la..bleh kasi map skit x???maaf budak baru blajar bang...

__________________




biar mtr buruk janji retro!!!




Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

uda_5-speed wrote:

kt blah ner ek restoran ni??x prasan la..bleh kasi map skit x???maaf budak baru blajar bang...


haritu..budak2 turun nak lepak sana...

tapi tiada orang..... call call paktam pun tak angkat..

mungkin atas motor agaknya...

tapi tiada panggilan balik..... budak2 pun balik!!!

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 222
Date:

dekat sungguh dengan tempat sy kawasan tak ramai org cuma masalah ada hari bila malam susah cari tempat duduk
ramai geng MLM pancing mangsa

__________________

http://nsrbikekualalumpur.blogspot.com/



Guru

Status: Offline
Posts: 2245
Date:

peroz wrote:
marwie 3xv wrote:

insyaallah akan kami turun sana nanti.............

paktam pm no hp


 

 ape kata tglkn no HP.... tak pn jumaat ni dtg restoran maulana serdang... dkat dengan KTM serdang.... papehal kol Chip Marwie...l.biggrinbiggrinbiggrinbiggrin


 perghh..tp den tak jadi mat negro..sogan nk join..hehehebiggrinbiggrin



__________________

012-3530389 - Mat Rijal RX

Sani Motor,Kg.Sungai Tangkas.

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 565
Date:

rizal_bangi wrote:
peroz wrote:
marwie 3xv wrote:

insyaallah akan kami turun sana nanti.............

paktam pm no hp


 

 ape kata tglkn no HP.... tak pn jumaat ni dtg restoran maulana serdang... dkat dengan KTM serdang.... papehal kol Chip Marwie...l.biggrinbiggrinbiggrinbiggrin


 perghh..tp den tak jadi mat negro..sogan nk join..hehehebiggrinbiggrin


 ari jumaat je ke.selalu gak p serdang mana tau leh join sekali



__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 222
Date:

selalu teman lepak kat sana klu nak minom xkira time lg pun wifi free dia laju hehehehehe
sape nak lepak roger laa teman

__________________

http://nsrbikekualalumpur.blogspot.com/



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

ok bro.... bagi la no HP... hehhe

__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 222
Date:

MamatKapar wrote:

ok bro.... bagi la no HP... hehhe


 0193739786....klu tak lepak situ lepak kat area jpj permaisuri sana bleh cuci mata pakai clorox hahahaha



__________________

http://nsrbikekualalumpur.blogspot.com/

Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.



Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard