RETRO MALAYSIAN RIDERS

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: PERAK RETRO OWNER


Guru

Status: Offline
Posts: 990
Date:
RE: PERAK RETRO OWNER


cakcibo wrote:

jodoh cara orang tua dulu2.... tak tengok pun bakal tunang....
elok kata diaorang eloklah pada aku.....aku percaya pada jodoh....




kalau dah jodoh x kemana...

biasanya pilihan orang tua tidak salah..........



__________________



Guru

Status: Offline
Posts: 990
Date:

zaki mbx wrote:

 

cakcibo wrote:

aku baru balik sini 3 tahun..,tapi aku rase kualiti kehidupannye lebih baik
dari berbelas tahun di kl..... kat sini pun belambak moto retro chor.....
balik le yop.......heheheheeeeeeee........



ku akan menyusul kot beberapa thun akan dtg..Insya'allah...
masih mempelajari cbran hidup kt luar..biggrinbiggrin

 

 



kami di sini menunggu kehadiran cik zaki...........

 



__________________



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

teeja wrote:

cakcibo wrote:

jodoh cara orang tua dulu2.... tak tengok pun bakal tunang....
elok kata diaorang eloklah pada aku.....aku percaya pada jodoh....




kalau dah jodoh x kemana...

biasanya pilihan orang tua tidak salah..........




cerita apa ni?????.....blehbleh

..... langit mendung tak semestinya hujan
hari terang tak semestinya tak kan hujan
bersedia menghadapi dugaan
dan redho menerima segala ketentuan.bleh 

 

 


 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 990
Date:

biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin

__________________



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

teeja wrote:

biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin




lain la org sana....

cari tongkeng
dapat peha
cari scrembler
dapat Tong....

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 990
Date:

hahaha...........
saya hanya sebagai pembantu.........
biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin



__________________



Guru

Status: Offline
Posts: 990
Date:

maznah.jpgpaen_tong wrote:

163074_1369769062600_1782935019_698546_7824353_n.jpg63192_1369769342607_1782935019_698548_4689860_n.jpg




 



-- Edited by teeja on Friday 17th of December 2010 10:01:05 AM

__________________



Senior Member

Status: Offline
Posts: 225
Date:

sessi menyunting simanis tomodachi berjaya jua..
akad dilafaz disaksikan saksi imam perak retro...
amin alhamdulillah.....terima kasih semua.


-- Edited by cakcibo on Friday 17th of December 2010 12:26:51 PM

__________________
panjang potong, pendek sambung...


Senior Member

Status: Offline
Posts: 461
Date:

peerrrggghhhh ..... kembang biji mata aku .....  jadi saksi, eskort.........  eyepopping.gif

__________________
jengking


Guru

Status: Offline
Posts: 3156
Date:

pergh..!!!!..bestnye..

__________________

"SETTING BY MYSELF"



http://supermario-moomos.blogspot.com

https://www.facebook.com/nmoomos



Senior Member

Status: Offline
Posts: 461
Date:

moomos wrote:

pergh..!!!!..bestnye..



memang bro moomos ... berdarah lubang hidung, timbul urat mata ni. TOMODACHI nama diberi .....

 



__________________
jengking


Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

cakcibo wrote:

sessi menyunting simanis tomodachi berjaya jua..
akad dilafaz disaksikan saksi imam perak retro...
amin alhamdulillah.....terima kasih semua.


-- Edited by cakcibo on Friday 17th of December 2010 12:26:51 PM




near ... far
where ever tomodachi are....
it will always be in my mind.

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

jengkingbeluran wrote:

memang bro moomos ... berdarah lubang hidung, timbul urat mata ni. TOMODACHI nama diberi .....

 





setelah ia menjadikan KAPAR dimata dunia.
semoga TOMODACHI mengharumkan nama KAMPAR pula!!

bleh

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 914
Date:



 




lain la org sana....

cari tongkeng
dapat peha
cari scrembler
dapat Tong....

 

 




scrembler akan menyusul

dah dinamakan jodoh tak kemana



__________________
1266223?AWSAccessKeyId=1XXJBWHKN0QBQS6TGPG2&Expires=1281571200&Signature=nTvRs5XNVfqVUg6yVQ2izMU1D1k%3D&128012767741644_100001247076131_9768_n.jpg


Senior Member

Status: Offline
Posts: 225
Date:

harap2 tomodachi akan lebih segar berada dikawasan pergunungan..
kat sini sejuk sikit cuacanya tapi yg pasti,
tomodachi akan terus panas dan mengganas...itu pasti!!!!

__________________
panjang potong, pendek sambung...


Guru

Status: Offline
Posts: 990
Date:

cakcibo wrote:

harap2 tomodachi akan lebih segar berada dikawasan pergunungan..
kat sini sejuk sikit cuacanya tapi yg pasti,
tomodachi akan terus panas dan mengganas...itu pasti!!!!




kita tunggu kemunculannya di negeri perak...
sama2 kita deruman enjinnya yang pasti menggegarkan....
setelah sekian lama berbakti di negeri selangor....



__________________



Guru

Status: Offline
Posts: 914
Date:

kemungkinan besar tomodaci akan ride ke penang 2.1

__________________
1266223?AWSAccessKeyId=1XXJBWHKN0QBQS6TGPG2&Expires=1281571200&Signature=nTvRs5XNVfqVUg6yVQ2izMU1D1k%3D&128012767741644_100001247076131_9768_n.jpg


Guru

Status: Offline
Posts: 1327
Date:

tomadachi tak mau jumpa tokaidenso ka?

__________________

walk the talk



Guru

Status: Offline
Posts: 990
Date:

usyar wrote:

tomadachi tak mau jumpa tokaidenso ka?



tomadachi pemalu orgnya.....

 



__________________



Guru

Status: Offline
Posts: 733
Date:

MamatKapar wrote:

 

teeja wrote:

biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin




lain la org sana....

cari tongkeng
dapat peha
cari scrembler
dapat Tong....

 

 



TUAH AYAM DIKAKI..
TUAH MANUSIA SIAPA TAHU BANG MEDAN..
biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin

BETUL KE?AKU MEN SEBAT JE PERIBAHASA NIE..

 



__________________

Selagi Ada Usaha...Insyaallah Akan Berjaya...

images?q=tbn:ANd9GcSEZ6gKzW7OlGcm7_Qm4NBK2PJip7Qo2s_3FR1vPuI6qSinR2P3 Penarik Beca


Senior Member

Status: Offline
Posts: 225
Date:

.....teeja wrote:

 

usyar wrote:

tomadachi tak mau jumpa tokaidenso ka?



tomadachi pemalu orgnya.....

 

 



ala...abg teeja ni ade2 je.......
malu lah tomodachi  aaaawwwww......

__________________
panjang potong, pendek sambung...


Guru

Status: Offline
Posts: 990
Date:

cakcibo wrote:

 

.....teeja wrote:

 

usyar wrote:

tomadachi tak mau jumpa tokaidenso ka?



tomadachi pemalu orgnya.....

 

 



ala...abg teeja ni ade2 je.......
malu lah tomodachi  aaaawwwww......

 



belanja la sikit gambar tomadachi.....teringin adik di sini untuk melihatnya

 



__________________



Guru

Status: Offline
Posts: 733
Date:

biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin.........
SAYA PUN JUGA....
APE SALAH NYE KALAU BLANJA 1 2 KE..
TERINGIN SGT2....biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin


__________________

Selagi Ada Usaha...Insyaallah Akan Berjaya...

images?q=tbn:ANd9GcSEZ6gKzW7OlGcm7_Qm4NBK2PJip7Qo2s_3FR1vPuI6qSinR2P3 Penarik Beca


Senior Member

Status: Offline
Posts: 225
Date:

sabar zaki sabar nanti aku kenalkan kau dengan tomodachi....
'live in perak' ......tungguuuuuuuu.......

__________________
panjang potong, pendek sambung...


Guru

Status: Offline
Posts: 990
Date:

cakcibo wrote:

sabar zaki sabar nanti aku kenalkan kau dengan tomodachi....
'live in perak' ......tungguuuuuuuu.......




zaki tu x sabar........dah menggigil tangan nak pinjam tomodachi abg....



__________________



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

teeja wrote:

zaki tu x sabar........dah menggigil tangan nak pinjam tomodachi abg....



tomodachi tu ada demam sket...
maklumlah... pemilik baru mungkin
rakus orgnya...
tapi dengar perkabarannya.. GT setting by Zakibt23
gear 3 pun boleh whelie... huuyoooooo!!!

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 225
Date:

haaaaa kan dah pecah lobang.... lepas ni sapa2 nak setting moto by zaki...
kena ambik no giliran ........


__________________
panjang potong, pendek sambung...


Guru

Status: Offline
Posts: 990
Date:

MamatKapar wrote:

 

teeja wrote:

 

zaki tu x sabar........dah menggigil tangan nak pinjam tomodachi abg....



tomodachi tu ada demam sket...
maklumlah... pemilik baru mungkin
rakus orgnya...
tapi dengar perkabarannya.. GT setting by Zakibt23
gear 3 pun boleh whelie
... huuyoooooo!!!

 

 



abang mamat jgn cakap mcm tu.........
gt tu biasa2 jer....


 



__________________



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 58
Date:

paen_tong wrote:

paen tongjenking beluranzaki bm23



PERGHHH GEMPAK LA ......

 



__________________

BIOR BURUK YANG PENTING

MESIN MANTAP....



Guru

Status: Offline
Posts: 2466
Date:

cakcibo wrote:

aku baru balik sini 3 tahun..,tapi aku rase kualiti kehidupannye lebih baik
dari berbelas tahun di kl
..... kat sini pun belambak moto retro chor.....
balik le yop.......heheheheeeeeeee........



ate.. pedih benor ayat tu.. teman udah tak lalu dok kota.... haishhh..... ujan batu dinegeri org.. ujan emas dinegeri sendri..........biggrinbiggrinbiggrinbiggrin

 



__________________

m_598ac4e3b59b4b57be6660f2806ea574.jpg



Senior Member

Status: Offline
Posts: 225
Date:

peroz wrote:

 

cakcibo wrote:

aku baru balik sini 3 tahun..,tapi aku rase kualiti kehidupannye lebih baik
dari berbelas tahun di kl
..... kat sini pun belambak moto retro chor.....
balik le yop.......heheheheeeeeeee........



ate.. pedih benor ayat tu.. teman udah tak lalu dok kota.... haishhh..... ujan batu dinegeri org.. ujan emas dinegeri sendri..........biggrinbiggrinbiggrinbiggrin

 

 



betoi yop ...teman tak tipu, cube dulu baru tau.....

 



__________________
panjang potong, pendek sambung...


Guru

Status: Offline
Posts: 733
Date:

MamatKapar wrote:

 

teeja wrote:

 

zaki tu x sabar........dah menggigil tangan nak pinjam tomodachi abg....



tomodachi tu ada demam sket...
maklumlah... pemilik baru mungkin
rakus orgnya...
tapi dengar perkabarannya.. GT setting by Zakibt23
gear 3 pun boleh whelie... huuyoooooo!!!

 

 




nononononononononono.....

mne ade bang...

setting kasi jahanam boleh la....biggrinbiggrinbiggrinbiggrin

pam tayar je kot..



__________________

Selagi Ada Usaha...Insyaallah Akan Berjaya...

images?q=tbn:ANd9GcSEZ6gKzW7OlGcm7_Qm4NBK2PJip7Qo2s_3FR1vPuI6qSinR2P3 Penarik Beca


Guru

Status: Offline
Posts: 914
Date:

boleh setting tong aku bg laju lg

__________________
1266223?AWSAccessKeyId=1XXJBWHKN0QBQS6TGPG2&Expires=1281571200&Signature=nTvRs5XNVfqVUg6yVQ2izMU1D1k%3D&128012767741644_100001247076131_9768_n.jpg


Guru

Status: Offline
Posts: 990
Date:

zaki semua mtr dia boleh setting...
cuma cepat dgn lambat jer..........


__________________



Senior Member

Status: Offline
Posts: 461
Date:

Dah lama PRO members ... berehat. event autoshow di IPOH sudah berlangsung. Chip PRO members hampir pulih sepenohnya. Tahniah.

__________________
jengking


Guru

Status: Offline
Posts: 855
Date:

terima kasih kepada semua geng Perak Retro Owner diatas sambutan dan layanan anda semua kepada kami di Dataran Ipoh pada 05. Feb. 2011
kepada pihak penganjur ribuan terima kasih juga.

Hafiz RZ Rawang
013-299 1966

__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 225
Date:

dikuala kita jumpa lagi...
yg remeh temeh kita tolak tepi...
harap kumpul lebih ramai lagi...
buktikan kita satu hati....

biarlah apa depa nak buat...
takde yg lemah takde yg kuat...
susunkan motor rapat2..
ada RMR pasti parking tak muat...

siapkan motor dari sekarang..
bulan april nak datang lagi..
kita berkumpul bukannya nak berperang..
harap takdelah dengki mendengki...

tong air tendang..
pening kepala gasket bocor..
kami PRO ucapkan selamat datang...
moh ramai2 kita ke kuale chor......

__________________
panjang potong, pendek sambung...


Guru

Status: Offline
Posts: 855
Date:

insyaallah sekiranya berkesempatan kita jmpa lagi di EVENT Kuala Kangsar..
Moh ler kita chor..

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 2466
Date:

SALAM, senyap sunyi je disini...............  banner pe cte? ada cdgn ke? ada kutipan ke? hehehe... dengor kabor ade tshirts PRO 2nd edition......awwawwawwawwaww

__________________

m_598ac4e3b59b4b57be6660f2806ea574.jpg



Guru

Status: Offline
Posts: 914
Date:

semua ni dah lupa sibuk layan camfrog

__________________
1266223?AWSAccessKeyId=1XXJBWHKN0QBQS6TGPG2&Expires=1281571200&Signature=nTvRs5XNVfqVUg6yVQ2izMU1D1k%3D&128012767741644_100001247076131_9768_n.jpg


Senior Member

Status: Offline
Posts: 225
Date:

depa ni sembang merata rata chip.....hahahaaaa


__________________
panjang potong, pendek sambung...


Guru

Status: Offline
Posts: 990
Date:

DIA ORANG SEMUA SIBUK DGN TUGAS MASING-MASING KOT

__________________



Guru

Status: Offline
Posts: 914
Date:

aku ingatkan je takut terlupa PRO dlm rmr ni

__________________
1266223?AWSAccessKeyId=1XXJBWHKN0QBQS6TGPG2&Expires=1281571200&Signature=nTvRs5XNVfqVUg6yVQ2izMU1D1k%3D&128012767741644_100001247076131_9768_n.jpg


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 44
Date:

nak join geng perak abg2!! hehe saya baru brpndah kat sini

__________________

AZHAR SUNGKAI/TANJUNG MALIM rxs LC 125
0176486695
AZURA MENGAMUK!!
RETRO BERTAMBAH MERIAH



Guru

Status: Offline
Posts: 905
Date:

meon wrote:

nak join geng perak abg2!! hehe saya baru brpndah kat sini


 yaaa..sila2.....biggrin



__________________

rerajin la tepon teman jika sampai ke pasir gudang.... 012-4495983 

 

ABC 1599,ADS 2394...ku Mencari... WAY 6235..starT to d End... 



Guru

Status: Offline
Posts: 2466
Date:

paen_tong wrote:

aku ingatkan je takut terlupa PRO dlm rmr ni


 mana boleh lupa..... biar jauh dimata.... tapi dekat dihati..... bila kita nk hantaq bomoh kita bertapa atas lauuut??awwawwawwaww



__________________

m_598ac4e3b59b4b57be6660f2806ea574.jpg



Guru

Status: Offline
Posts: 2466
Date:

zaki mbx wrote:
meon wrote:

nak join geng perak abg2!! hehe saya baru brpndah kat sini


 yaaa..sila2.....biggrin


 kat sni suma adik2 lagi... PAEN sorang ja brader2........ slamat dtg.... asal mana? Perak area mana?awwawwawwaww

 



__________________

m_598ac4e3b59b4b57be6660f2806ea574.jpg



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

peroz wrote:
zaki mbx wrote:
meon wrote:

nak join geng perak abg2!! hehe saya baru brpndah kat sini


 yaaa..sila2.....biggrin


 kat sni suma adik2 lagi... PAEN sorang ja brader2........ slamat dtg.... asal mana? Perak area mana?awwawwawwaww

 


Paen umur dah 47tahun.... mesti la panggil abg..

lain la aku... baru 22tahunbleh

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 990
Date:

betul tu....paen dah berusia....jiwanya kental............


__________________



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

teeja wrote:

betul tu....paen dah berusia....jiwanya kental............


pakai susuk

pakai botok...

nafsu kuat.... sebab tu motor banyakbleh

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 

«First  <  1 2 3 4  >  Last»  | Page of 4  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.



Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard