RETRO MALAYSIAN RIDERS

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Gambar LEPAKING RETRO di Pekan MERU................ 13/10/2010


Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:
Gambar LEPAKING RETRO di Pekan MERU................ 13/10/2010


Pada yg tak tahu...
Pekan MERU pun dah ada Lepaking RETRO
setiap malam... kecuali Jumaat Malam Sabtu
start jam 9.30 mlm - 1.00pagi
pada yg nak join.... terus saja
ke lokasi Kedai TOMYAM sebelah Petronas Meru.
apa apa hal atau kesusahan sekitaran MERU...
bolehla call
chip... Man Balok 019-2579772 atau Modor 017-3456506



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:







__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:







__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1728
Date:

patutlah aku selalu blk kelas mlm lalu situ ramai je..... ingtkan setiap ari isnin, pastu selasa lalu ada jgk, rabu pn ada jgk....rupanya tiap2 ari.....nk singgah segan plak....

__________________

Salam persahabatan kepada semua gang2 retro se'antero malaysia......



Senior Member

Status: Offline
Posts: 151
Date:

ni baRU btl2 lepaking nama nya,,,,nak joint...huhuhuhuhuu

__________________
sua sue good morning



Guru

Status: Offline
Posts: 1116
Date:

Boleh saya tahu sapa owner X7 hijau plate BBC tu?

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 6278
Date:

myrulrider wrote:


ni baRU btl2 lepaking nama nya,,,,nak joint...huhuhuhuhuu



apa lagi turunla kaci gegar pekan meru....betul tak chip mamatkapar
biggrinbiggrinbiggrinbiggrin

 



__________________

''kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal,tetapi ianya datang dari semangat yang tidak pernah mengalah"

marwie 3xv      017-3766415
BANGI - PUTRAJAYA - BUKIT MAHKOTA - KUALA PILAH

LEPAK SANTAI RETRO PUTRAJAYA SETIAP RABU
LOKASI (laman perdana/dataran putra - SEBELAH JABATAN PERDANA MENTERI)
6PM - 8PM

                                         PUTRAJAYA RETRO OWNER CLUB ( PROC)                            

 - tzr250 3XV -



Guru

Status: Offline
Posts: 1150
Date:

juanZ wrote:

patutlah aku selalu blk kelas mlm lalu situ ramai je..... ingtkan setiap ari isnin, pastu selasa lalu ada jgk, rabu pn ada jgk....rupanya tiap2 ari.....nk singgah segan plak....




ape plak nak segan......aku ade...

kalo ko nak lepak sampai pkl 7 pagi pun xde hal..

aku n the geng leh tggubiggrin



__________________



Guru

Status: Offline
Posts: 1150
Date:

shaqiren wrote:

Boleh saya tahu sapa owner X7 hijau plate BBC tu?




wak balok @ man balok



__________________



Guru

Status: Offline
Posts: 1116
Date:

dambaan pilu wrote:

wak balok @ man balok

 


TQ zam. Plate sama dengan aku. Nombor lari sikit je. awwaww

 



__________________


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 61
Date:

dr kejauhan trnmpk kdai beger di c2 hehe

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1150
Date:

sape yg mlm ni rase boring dtg lah ke meru kite lepak2 borak2 sampai
larut malam..tiap2 malam adelah malam retro kat meru..biggrin


__________________



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

dambaan pilu wrote:

sape yg mlm ni rase boring dtg lah ke meru kite lepak2 borak2 sampai

larut malam..tiap2 malam adelah malam retro kat meru..biggrin



dah datang
jangan lupa isi borang..
MANI & WAK PIEE Racing Team!!bleh

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 53
Date:

Wahh !!Semakin banyak port "retro "  sebelum balik sg serdang leh  lepak meru   dulu  ge-teh ...



__________________

Desa SC .


Guru

Status: Offline
Posts: 1150
Date:

wakjo wrote:

 

Wahh !!Semakin banyak port "retro "  sebelum balik sg serdang leh  lepak meru   dulu  ge-teh ...

 



ni wakjo ke wak balok??confuse

 



__________________



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 95
Date:

nak join bole tak?meru ngan klang utame tak jauh da tu..huu

__________________


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 53
Date:



-- Edited by wakjo on Friday 22nd of October 2010 10:45:19 AM

__________________

Desa SC .


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 53
Date:

dambaan pilu wrote:

wakjo wrote:

 

Wahh !!Semakin banyak port "retro "  sebelum balik sg serdang leh  lepak meru   dulu  ge-teh ...

 



ni wakjo ke wak balok??confuse

 



Sedara kepada wakbalok..biggrinbiggrinbiggrin

 



__________________

Desa SC .


Guru

Status: Offline
Posts: 777
Date:

juanZ wrote:

patutlah aku selalu blk kelas mlm lalu situ ramai je..... ingtkan setiap ari isnin, pastu selasa lalu ada jgk, rabu pn ada jgk....rupanya tiap2 ari.....nk singgah segan plak....



JuanZ aku plak kalau lalu mesti ramai org juge.. tapi nko selalu aku xnampak..
Apsal?
Aku nih nak singgah tapi segan.. maklumlah naik tenggiling buruk..
Malu .. lagi-lagi kalau terpaking tepi motor abg mat... nko tgk gambar tu.. silau mata...
he..he...

 



__________________
Naik motor biar perlahan, janji kite jadi perhatian.. he..he...




Guru

Status: Offline
Posts: 1728
Date:

laaaa....mmglah x nmpak dh ko dok luar dr selangor ni.....apalah ko ni chik.

jentera yg berdapur2 tu dibawaklah....

__________________

Salam persahabatan kepada semua gang2 retro se'antero malaysia......



Guru

Status: Offline
Posts: 527
Date:

nnt lepas setel sume final exam insyaALLAH sya p seminggu 1 kali..hahahaha~

__________________
23714_1350470674549_1014821507_1066942_5492029_a.jpg11564_1246679479834_1014821507_783242_5448214_a.jpg24176_1332360621809_1014821507_1018123_1214058_a.jpg
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.



Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard