RETRO MALAYSIAN RIDERS

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Gambar LEPAK SANTAI "LAST" di SEC 16... tukar port lain di SEC. 7 Baru!!


Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:
Gambar LEPAK SANTAI "LAST" di SEC 16... tukar port lain di SEC. 7 Baru!!


Gambar LEPAK SANTAI "LAST" di SEC 16... tukar port lain di SEC. 7 Baru!!







__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:







__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

Spotcheck pada motor salah seorang mat NEGRO di Sec 16
nama dirahsiakan... telah menjumpai bahan terlarang!!
bleh




__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 117
Date:

bang..bnde2 camni xbole dibiarkan ni..kene cegah cepat..haha

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 527
Date:

tinggal dalam kenangan~

__________________
23714_1350470674549_1014821507_1066942_5492029_a.jpg11564_1246679479834_1014821507_783242_5448214_a.jpg24176_1332360621809_1014821507_1018123_1214058_a.jpg


Guru

Status: Offline
Posts: 632
Date:

dpt gak aku hadir kt majlis penutup tu..ari yg besejarah tu..

__________________

biarlambatasalselamat...



Guru

Status: Offline
Posts: 2806
Date:

???????? why..????

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 6278
Date:

peeh mantap beb.........
winkwinkwinkwink

__________________

''kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal,tetapi ianya datang dari semangat yang tidak pernah mengalah"

marwie 3xv      017-3766415
BANGI - PUTRAJAYA - BUKIT MAHKOTA - KUALA PILAH

LEPAK SANTAI RETRO PUTRAJAYA SETIAP RABU
LOKASI (laman perdana/dataran putra - SEBELAH JABATAN PERDANA MENTERI)
6PM - 8PM

                                         PUTRAJAYA RETRO OWNER CLUB ( PROC)                            

 - tzr250 3XV -



Senior Member

Status: Offline
Posts: 417
Date:

sek 7 kt kedai mane plak?

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 953
Date:

kat nasik lemak cinta sayang!kat situ blh bercinta & bersayang2 en. remy oi!biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

__________________
Ahli Retro Ada Isteri
Suzy Jiwaku!
Die Hard Fan Liverpool!
Selamanya Jiwaku Retro......................!


Senior Member

Status: Offline
Posts: 151
Date:

panther jerung wrote:

kat nasik lemak cinta sayang!kat situ blh bercinta & bersayang2 en. remy oi!biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif




nasi lemak erk...feveret tu....uhuhuuuu....lagenda dimana2..



__________________
sua sue good morning



Senior Member

Status: Offline
Posts: 417
Date:

myrulrider wrote:

 

panther jerung wrote:

kat nasik lemak cinta sayang!kat situ blh bercinta & bersayang2 en. remy oi!biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif




nasi lemak erk...feveret tu....uhuhuuuu....lagenda dimana2..

 




yg diboldkan tu mcm best je. apa 2 pon mamat kapor buat la peta nti senang ahli forum nk pg join bercinta dan bersayang confuse



__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 108
Date:

boleh cuci2 mata skali~

__________________
asap moto cam fogging nyamuk....


Senior Member

Status: Offline
Posts: 151
Date:

reymi_r5 wrote:

 

myrulrider wrote:

 

panther jerung wrote:

kat nasik lemak cinta sayang!kat situ blh bercinta & bersayang2 en. remy oi!biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif




nasi lemak erk...feveret tu....uhuhuuuu....lagenda dimana2..

 




yg diboldkan tu mcm best je. apa 2 pon mamat kapor buat la peta nti senang ahli forum nk pg join bercinta dan bersayang confuse

 




sokong sangat tu huhuhuhuu...yamaha sukan rare pada hari tu ker?hhuhuhuhu.mmg menjadi idaman jejaka kt area kapar suatu masa dahulu...



__________________
sua sue good morning



Guru

Status: Offline
Posts: 1728
Date:

aku boleh lupa nk dtg sek.16 tu....patutlah berat ati je rupanya itulah last lpk kt situ. cedihnya....xlehlah nk lyn nes buih......

__________________

Salam persahabatan kepada semua gang2 retro se'antero malaysia......



Guru

Status: Offline
Posts: 1728
Date:

myrulrider wrote:

 

reymi_r5 wrote:

 

myrulrider wrote:

 

panther jerung wrote:

kat nasik lemak cinta sayang!kat situ blh bercinta & bersayang2 en. remy oi!biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif




nasi lemak erk...feveret tu....uhuhuuuu....lagenda dimana2..

 




yg diboldkan tu mcm best je. apa 2 pon mamat kapor buat la peta nti senang ahli forum nk pg join bercinta dan bersayang confuse

 




sokong sangat tu huhuhuhuu...yamaha sukan rare pada hari tu ker?hhuhuhuhu.mmg menjadi idaman jejaka kt area kapar suatu masa dahulu...

 



rare tp x laju.....ada yamaha sport itam pakai box belakang bakar2 kt federal pn xnk jgk. Ajk lyn kt bunga lawang pn xnk.....alasannya takut rantai putuslah, spoket x tkrlah, tangkap pluglah, sport rim beratlah....yg best tu takut air tendang.....ntahpapentah......biggrinbiggrinbiggrinbiggrin

 



__________________

Salam persahabatan kepada semua gang2 retro se'antero malaysia......



Senior Member

Status: Offline
Posts: 151
Date:

juanZ wrote:

 

myrulrider wrote:

 

reymi_r5 wrote:

 

myrulrider wrote:

 

panther jerung wrote:

kat nasik lemak cinta sayang!kat situ blh bercinta & bersayang2 en. remy oi!biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif




nasi lemak erk...feveret tu....uhuhuuuu....lagenda dimana2..

 




yg diboldkan tu mcm best je. apa 2 pon mamat kapor buat la peta nti senang ahli forum nk pg join bercinta dan bersayang confuse

 




sokong sangat tu huhuhuhuu...yamaha sukan rare pada hari tu ker?hhuhuhuhu.mmg menjadi idaman jejaka kt area kapar suatu masa dahulu...

 



rare tp x laju.....ada yamaha sport itam pakai box belakang bakar2 kt federal pn xnk jgk. Ajk lyn kt bunga lawang pn xnk.....alasannya takut rantai putuslah, spoket x tkrlah, tangkap pluglah, sport rim beratlah....yg best tu takut air tendang.....ntahpapentah......biggrinbiggrinbiggrinbiggrin

 

 



jaga mesin lah tu bukan taktahu....takpun pobia lagi kot...tapi kot yamaha sukan lain kentot tu tau dah bkn taknak main pasal kot dia pulas jer trotle kompom2 motor itam tu tinggal...aku ader tgk dia bwk lagenda g motoGP blakang motor wazi dicucuk nya...nasib ader marshall kalau tak mau nanges wazi kena titik dengan yamaha sukan jer...hhuhuhuhuu...tak caya tanya otai 1kt idup lagi....

 



__________________
sua sue good morning



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

juanZ wrote:

rare tp x laju.....ada yamaha sport itam pakai box belakang bakar2 kt federal pn xnk jgk. Ajk lyn kt bunga lawang pn xnk.....alasannya takut rantai putuslah, spoket x tkrlah, tangkap pluglah, sport rim beratlah....yg best tu takut air tendang.....ntahpapentah......biggrinbiggrinbiggrinbiggrin

 



bukan apa....
nanti kalau dah kene 3 tiang...
ko cakap.... moto aku pakai box laa...
spoket tak setting laa....
Powervalve tak jalan laa..
ekjos sumbat laa..
.. lagi pun ko dah lambat masuk keje kan...
tu yg ko menonong jer bawak laju....

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

myrulrider wrote:

jaga mesin lah tu bukan taktahu....takpun pobia lagi kot...tapi kot yamaha sukan lain kentot tu tau dah bkn taknak main pasal kot dia pulas jer trotle kompom2 motor itam tu tinggal...aku ader tgk dia bwk lagenda g motoGP blakang motor wazi dicucuk nya...nasib ader marshall kalau tak mau nanges wazi kena titik dengan yamaha sukan jer...hhuhuhuhuu...tak caya tanya otai 1kt idup lagi....

 



tu baru pulas suku trottle.... gear pun tak masuk abis lagi...
tu belum aku supermen double dgn anak aku lagi....hehehebleh

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

Dablek wrote:

???????? why..????




lepak kat sec 16... supaya senang ko lalu dan lepak..
tapi sekarang ko dah takde..
dah join LUCKY STRIKE..
dah tanak singgah...
kita orang pindah laaa...bleh

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

chamber wrote:

dpt gak aku hadir kt majlis penutup tu..ari yg besejarah tu..




betul...
nanti dah lepas 30 tahun...
masa tu cucu ko plak merempit...

ko info la kat cucu ko...
"... port atuk dulu kat Sec 16!!!".....bleh

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1319
Date:

signature tu kasi update latest punye..

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 855
Date:

meriahnyer...
u all memang best..
abg mat belanja gambar lagi..

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1196
Date:

MamatKapar wrote:

 

Dablek wrote:

???????? why..????




lepak kat sec 16... supaya senang ko lalu dan lepak..
tapi sekarang ko dah takde..
dah join LUCKY STRIKE..
dah tanak singgah...
kita orang pindah laaa...bleh

 

 



hai.tibe2 membangkitkan isu yg berbold merah tu.
sensitif erk tuan2.jgn timbulkan isu2 berbaur perkauman.
hik3xbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin

 



__________________

alon-alon ben klakon.
dh pelan2 pun xciden gak.aku nk mandi bunge lah mcm ni




Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

kriss maroon wrote:

hai.tibe2 membangkitkan isu yg berbold merah tu.
sensitif erk tuan2.jgn timbulkan isu2 berbaur perkauman.
hik3xbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin 



dablek dgn ZakiX7
dah join Lucky strike...
dah tak lepak sec 16...blehblehbleh

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 158
Date:

hahahahahahaha..lucky mmg lucky

__________________


                                                    


Guru

Status: Offline
Posts: 1319
Date:

sume same jer.. selak ketiak sume berbulu.. Pais PAL aku tak tau la ketiak die ade bulu ker tak.. hehee...


__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1196
Date:

Silam 05 wrote:

sume same jer.. selak ketiak sume berbulu.. Pais PAL aku tak tau la ketiak die ade bulu ker tak.. hehee...




cit.apa punye org.ketiak pun mau crita ka.diam2 suda............

yg penting bersih sebelum masuk 40 ari



__________________

alon-alon ben klakon.
dh pelan2 pun xciden gak.aku nk mandi bunge lah mcm ni




Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

kriss maroon wrote:

Silam 05 wrote:

sume same jer.. selak ketiak sume berbulu.. Pais PAL aku tak tau la ketiak die ade bulu ker tak.. hehee...




cit.apa punye org.ketiak pun mau crita ka.diam2 suda............

yg penting bersih sebelum masuk 40 ari




memang semua ada bulu ketiak...
cuma beza...
serabut ker... jarang jarang??..
keirinting ker... rebounding??..
awwawwaww

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1196
Date:

jeng3x.silam punye mesti trim ari2.almaklum ade yg nkbercucuk tanam............Garderning

__________________

alon-alon ben klakon.
dh pelan2 pun xciden gak.aku nk mandi bunge lah mcm ni




Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

kriss maroon wrote:

jeng3x.silam punye mesti trim ari2.almaklum ade yg nkbercucuk tanam............Garderning




yelahh...
mentang mentang lah dah ada pembantu....

dulu dia trim sendiri... mesti ada yg tobek tobek...
bleh

 



-- Edited by MamatKapar on Sunday 17th of October 2010 09:50:35 PM

__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1319
Date:

aku bela.. blum trim lagi, dah 2 tahun aku simpan beb... nanti nak ride pakai singlet la.. sape2 yg nk amik berkat, duk la belakang aku.. haha..

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1196
Date:

huhuhuhu.Mrs. silam je la yg sggp........

__________________

alon-alon ben klakon.
dh pelan2 pun xciden gak.aku nk mandi bunge lah mcm ni




Guru

Status: Offline
Posts: 1319
Date:

huhu.... nnti senang2 aku lepak ini ss 7 la..

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 527
Date:

ada sedikit pemberitahuan..kalau boleh bawa moto2 kesayangan kita 2 sekali sbb kawan saya kenalkan kita kat UTUSAN..rabu ni dia nk buat sesi foto shoot...klu boleh siap posing maut lg~

__________________
23714_1350470674549_1014821507_1066942_5492029_a.jpg11564_1246679479834_1014821507_783242_5448214_a.jpg24176_1332360621809_1014821507_1018123_1214058_a.jpg


Guru

Status: Offline
Posts: 1196
Date:

setan_dol wrote:

ada sedikit pemberitahuan..kalau boleh bawa moto2 kesayangan kita 2 sekali sbb kawan saya kenalkan kita kat UTUSAN..rabu ni dia nk buat sesi foto shoot...klu boleh siap posing maut lg~




gile kentang......BERITA dh masuk ini kali masuk UTUSAN lak.biggrinbiggrinbiggrin



__________________

alon-alon ben klakon.
dh pelan2 pun xciden gak.aku nk mandi bunge lah mcm ni




Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

setan_dol wrote:

ada sedikit pemberitahuan..kalau boleh bawa moto2 kesayangan kita 2 sekali sbb kawan saya kenalkan kita kat UTUSAN..rabu ni dia nk buat sesi foto shoot...klu boleh siap posing maut lg~




tak nak laaa..
muka I tak fotogenik..
lagi pun I tak suka menunjuk-nunjuk..
suruh la kawan reporter U to
datang Kapar.........
bleh la I ...all Out!!...
pakai kasut Aliph kaler kuning
singlet loudness nampak bulu ketiak..
seluar fit koyak koyak..
lutut ikat key.....bleh

 

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

kriss maroon wrote:

setan_dol wrote:

ada sedikit pemberitahuan..kalau boleh bawa moto2 kesayangan kita 2 sekali sbb kawan saya kenalkan kita kat UTUSAN..rabu ni dia nk buat sesi foto shoot...klu boleh siap posing maut lg~




gile kentang......BERITA dh masuk ini kali masuk UTUSAN lak.biggrinbiggrinbiggrin




malam ni kene basuh motor laaa...

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 953
Date:

chit!pooodah!

__________________
Ahli Retro Ada Isteri
Suzy Jiwaku!
Die Hard Fan Liverpool!
Selamanya Jiwaku Retro......................!


Guru

Status: Offline
Posts: 835
Date:

melepas la masuk surat khabar...nonono

__________________
gif-anime.gif


Guru

Status: Offline
Posts: 905
Date:

myrulrider wrote:

panther jerung wrote:

kat nasik lemak cinta sayang!kat situ blh bercinta & bersayang2 en. remy oi!biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif




nasi lemak erk...feveret tu....uhuhuuuu....lagenda dimana2..



nnt belanja ak mkn sana la myrul...biggrinbiggrin

 



__________________

rerajin la tepon teman jika sampai ke pasir gudang.... 012-4495983 

 

ABC 1599,ADS 2394...ku Mencari... WAY 6235..starT to d End... 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 387
Date:

ahakssss........blehbleh

__________________
fuhh...................



Senior Member

Status: Offline
Posts: 151
Date:

superman doble erk,...skill baru tu abg mat...wow hebat hebat skill terbaik dari ladang tu,,ajar2 sikit skill tu abg mamat nya leh jgk buat skali dgn tunang saya nanti kot g convoy...hehehehe....

__________________
sua sue good morning



Guru

Status: Offline
Posts: 895
Date:

amacam port baru....?
td ak xdpt dtg cz kj ptg....
mlm bru blk.....
nxweek blh la....
satu lgi jdi ke UTUSAN yer...?

__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 114
Date:

ade org utusan datang smlm ke chip?
mcm xde je???
nway, sorry r chip smlm x dpt lpk satu meja...
kwn bru abes class, trus mkn dgn mmber2 class...
next tyme InsyaAllah....
RASA MANJA yer....
ahahaha....


-- Edited by HaCkErZ on Thursday 21st of October 2010 11:41:29 AM

__________________
~ride with proud!~


Guru

Status: Offline
Posts: 527
Date:

mcm mna nk ada..x ramai yg turun...budaknya dah call tnya berapa ramai..segan sya bg taw..sya suruh minggu depan je datang..huhuhu..jumaat, sabtu ahad dia ada photoshoot dgn MSBC (malaysian super bikes club)..huhuhu~

-- Edited by setan_dol on Thursday 21st of October 2010 02:41:31 PM

__________________
23714_1350470674549_1014821507_1066942_5492029_a.jpg11564_1246679479834_1014821507_783242_5448214_a.jpg24176_1332360621809_1014821507_1018123_1214058_a.jpg


Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

setan_dol wrote:

mcm mna nk ada..x ramai yg turun...budaknya dah call tnya berapa ramai..segan sya bg taw..sya suruh minggu depan je datang..huhuhu..jumaat, sabtu ahad dia ada photoshoot dgn MSBC (malaysian super bikes club)..huhuhu~



kalau betul betul nak buat artikel
atau photoshoot..... bleh set time..

mcm yg photoshoot kat sepang awal tahun haritu...
takut kamera mmbr ko tu yg rosak 
sbb amik gambar moto banyak sangat... hehehe 

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

HaCkErZ wrote:

ade org utusan datang smlm ke chip?
mcm xde je???
nway, sorry r chip smlm x dpt lpk satu meja...
kwn bru abes class, trus mkn dgn mmber2 class...
next tyme InsyaAllah....
RASA MANJA yer....
ahahaha....




ko bawak.... marka plak..
bikin hati anje panas je.. hahaha

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

setan_dol wrote:

mcm mna nk ada..x ramai yg turun...budaknya dah call tnya berapa ramai..segan sya bg taw..sya suruh minggu depan je datang..huhuhu..jumaat, sabtu ahad dia ada photoshoot dgn MSBC (malaysian super bikes club)..huhuhu~



port baru Sec 7 Restaurant Rasa Manja.. depan barra

port cantik... lubuk ikan... tongsan yg paling banyak sekali..

pasang jaring... konpom.. berlubang!!

1st time tempat baru... biasa laa..
tapi ramai gak yg datang
1. aku
2. Anje
3. EbardX7
4. Nisak RXS
5. Edet RXK dan Anak dia
6. YasLibrary
7. SetanDOl
8. Kawan Setan DOL
9. Ansari Panther jerung
10. Black.
11. Hackers


 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1090
Date:

MamatKapar wrote:

setan_dol wrote:

mcm mna nk ada..x ramai yg turun...budaknya dah call tnya berapa ramai..segan sya bg taw..sya suruh minggu depan je datang..huhuhu..jumaat, sabtu ahad dia ada photoshoot dgn MSBC (malaysian super bikes club)..huhuhu~



port baru Sec 7 Restaurant Rasa Manja.. depan barra

port cantik... lubuk ikan... tongsan yg paling banyak sekali..

pasang jaring... konpom.. berlubang!!

1st time tempat baru... biasa laa..
tapi ramai gak yg datang
1. aku
2. Anje
3. EbardX7
4. Nisak RXS
5. Edet RXK dan Anak dia
6. YasLibrary
7. SetanDOl
8. Kawan Setan DOL
9. Ansari Panther jerung
10. Black.
11. Hackers


 




 NTI ADA MASA KAMI JAJAHAN SEGAMAT AKAN KE SANA..
DOA2KAN KAMI PANJANG UMO..



__________________

bila kita ingat orang...orang akan ingat kita...

1 2 3  >  Last»  | Page of 3  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.



Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard