RETRO MALAYSIAN RIDERS

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: mencari barang HONDA XL


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 84
Date:
mencari barang HONDA XL


mencari eksosori brg scrambler HONDA XL..

__________________
IBADAH DIDAHULUKAN,SOLAT DIUTAMAKAN..!!


Guru

Status: Offline
Posts: 1327
Date:

barang apa yang tuan hamba cari?xl125 ka xl250 ka xl350? k brp?

__________________

walk the talk



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 84
Date:

XL 125..block ada x..?

__________________
IBADAH DIDAHULUKAN,SOLAT DIUTAMAKAN..!!


Guru

Status: Offline
Posts: 1327
Date:

saya cuma ada k0 xl250

__________________

walk the talk



Newbie

Status: Offline
Posts: 1
Date:

Dulu2..dlm majalah roda2..ada cerita bersiri ttg brader dgn honda XL250 nya..study sberang laut n bwk blk moto tu ke sini..bes critanya..huhu..hidup honda XL!

__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 223
Date:

usyar wrote:

saya cuma ada k0 xl250



Kalau  XXXL ada x bro usyar?
heeeeheee....caboooot!!!!!!!

 



__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 305
Date:

usyar wrote:

barang apa yang tuan hamba cari?xl125 ka xl250 ka xl350? k brp?




 dah agak ..sesiapa tanya pasal honda Xl..pasti usyar akan jawab...harussssss .....hihii..cabutttttttttt



__________________
kulaan niring napa takurihing..... http://classicsbikes.blogspot.com

rocka.gif rmrlogox.jpg 


Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

along SA wrote:

usyar wrote:

saya cuma ada k0 xl250



Kalau  XXXL ada x bro usyar?
heeeeheee....caboooot!!!!!!!

 




usharr!!!...
aku tahu budak ni nyorok mana??....
blehbleh

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

kulaan71 wrote:

usyar wrote:

barang apa yang tuan hamba cari?xl125 ka xl250 ka xl350? k brp?




 dah agak ..sesiapa tanya pasal honda Xl..pasti usyar akan jawab...harussssss .....hihii..cabutttttttttt




dia mencari tempat
untuk mengadu domba!bleh

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1327
Date:

wo wo wo...

__________________

walk the talk



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

usyar wrote:

wo wo wo...




pabila kebenaran itu menyerlah...
tak mampu berkata apa apa...
kerana benang yg basah... tetap basah.

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 84
Date:

susah bebenor brg honda xl yerk..

__________________
IBADAH DIDAHULUKAN,SOLAT DIUTAMAKAN..!!


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 39
Date:

Jeroong, 

Hang punya masalah dah setel ke belum?  Kalau belum jom kita fikir sama2. Aku ada XL185S. fening kapla-tak tau macamna nak mula.



__________________

pdkk



Guru

Status: Offline
Posts: 553
Date:

payah tu nak tgk model ni atas jalan huhuhu.... dari segi rupa enjin model xl ada seakan akan cb125 single... sbb contact point nye sy rasa dekat head... cuba abg try kacuk brgnye... biggrinbiggrinbiggrin

-- Edited by Jijanc70 on Thursday 22nd of August 2013 01:09:09 AM

__________________

Irfan JijaN

DULU, KINI DAN SELAMANYA.....



Guru

Status: Offline
Posts: 2245
Date:

Jijanc70 wrote:

payah tu nak tgk model ni atas jalan huhuhu.... dari segi rupa enjin model xl ada seakan akan cb125 single... sbb contact point nye sy rasa dekat head... cuba abg try kacuk brgnye... biggrinbiggrinbiggrin

-- Edited by Jijanc70 on Thursday 22nd of August 2013 01:09:09 AM


 hahaha..kacuk mengajuk adik jijan pakar ni jang...biggrin



__________________

012-3530389 - Mat Rijal RX

Sani Motor,Kg.Sungai Tangkas.

 

 



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 39
Date:

memang sama dengan cb125 tapi xl pakai cdi. CDi ni nak kacuk jugak ke?

__________________

pdkk



Guru

Status: Offline
Posts: 553
Date:

boleh jer.. sbb cb125 pon boleh convert cdi bang...

__________________

Irfan JijaN

DULU, KINI DAN SELAMANYA.....



Guru

Status: Offline
Posts: 553
Date:

rizal_bangi wrote:
Jijanc70 wrote:

payah tu nak tgk model ni atas jalan huhuhu.... dari segi rupa enjin model xl ada seakan akan cb125 single... sbb contact point nye sy rasa dekat head... cuba abg try kacuk brgnye... biggrinbiggrinbiggrin

-- Edited by Jijanc70 on Thursday 22nd of August 2013 01:09:09 AM


 hahaha..kacuk mengajuk adik jijan pakar ni jang...biggrin


 apo ni jang.. hahaha

 



__________________

Irfan JijaN

DULU, KINI DAN SELAMANYA.....

Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.



Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard