RETRO MALAYSIAN RIDERS

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: geng segamat


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 55
Date:
RE: geng segamat


orite

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 937
Date:

drkhairul wrote:

orite


 ada lg ni, hehhehehe, baik2 je kawan2 kat sini, cume jarang on9 skunk, sibuk keje, bila mau balik semenanjung? aku pasti menunggu mu rakan2 seperjuangan



__________________
-Tempe Enduro_

Dimana ada jalan, di situ ada haigway...... preennnnngggggggg.................



Guru

Status: Offline
Posts: 1131
Date:

apa kabar org segamat?

__________________
tidak akan ada... yang baru jika tidak... bermula dari yang lama...

"wa caya lu brader!!!!!!!!! hensem!!!!!"


Guru

Status: Offline
Posts: 2134
Date:

blue_3575 wrote:

apa kabar org segamat?


 baik2 saja geng!!!!!!!!!



__________________


"wa caya lu brader!!!!!!!!!!"

"RMR pencetus fenomena retro negara"



Guru

Status: Offline
Posts: 934
Date:

Remy Raider wrote:
blue_3575 wrote:

apa kabar org segamat?


 baik2 saja geng!!!!!!!!!


 sentiasa mesra alam geng



__________________

kalau kita ingat orang...orang akan ingat kita...



Guru

Status: Offline
Posts: 2134
Date:

jgn lupa ride sabtu ni,msg akan menyusul ok...



__________________


"wa caya lu brader!!!!!!!!!!"

"RMR pencetus fenomena retro negara"



Guru

Status: Offline
Posts: 934
Date:

Remy Raider wrote:

jgn lupa ride sabtu ni,msg akan menyusul ok...


 roger bos...

ngah tunggu tayar hehehe....



__________________

kalau kita ingat orang...orang akan ingat kita...



Guru

Status: Offline
Posts: 1131
Date:

tabuan tanah wrote:
Remy Raider wrote:

jgn lupa ride sabtu ni,msg akan menyusul ok...


 roger bos...

ngah tunggu tayar hehehe....


 wah yok2 ja...dah set taya...hahahhahah..pas nie...leh spiinnn....taya...ar..hahhahahahhabiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin



__________________
tidak akan ada... yang baru jika tidak... bermula dari yang lama...

"wa caya lu brader!!!!!!!!! hensem!!!!!"


Guru

Status: Offline
Posts: 937
Date:

asalamualaikum, tumpang lalu, lame x singgah berporum, hehehehehe,'

ride kemane semua, aduss, keje keje keje skunk ni, hurrmmmmmm

bile la nak ride, xpe la, aku ride solo jew biggrinbiggrinbiggrinbiggrin



__________________
-Tempe Enduro_

Dimana ada jalan, di situ ada haigway...... preennnnngggggggg.................



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 55
Date:

tggu la aku bakal pulng johor x lama lagi hehehhee..... pasti siggah melepak di bulan pose ^^ nyum nyum

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1131
Date:

ingah2...jang x singgah...balik lah kg rider sorang2 pon...x kisah janji retro...hahahahhahah

__________________
tidak akan ada... yang baru jika tidak... bermula dari yang lama...

"wa caya lu brader!!!!!!!!! hensem!!!!!"


Guru

Status: Offline
Posts: 937
Date:

drkhairul wrote:

tggu la aku bakal pulng johor x lama lagi hehehhee..... pasti siggah melepak di bulan pose ^^ nyum nyum


 like, smpai di segamat call aku, kalo x kitaorg kroyok ko wakakakakaka



__________________
-Tempe Enduro_

Dimana ada jalan, di situ ada haigway...... preennnnngggggggg.................



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 55
Date:

hehe otw la pas nie tggu ku singgah d car wash ^^



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 934
Date:

akhirnya...................................................???????????????????????????????



__________________

kalau kita ingat orang...orang akan ingat kita...



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 55
Date:

huhuhu servis motor dulu

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 934
Date:

drkhairul wrote:

huhuhu servis motor dulu


 servis bo jg tak servis...

t dtng bkt sipot aku tunggu ngn fixie...blehblehblehbleh



__________________

kalau kita ingat orang...orang akan ingat kita...



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 55
Date:

tabuan tanah wrote:
drkhairul wrote:

huhuhu servis motor dulu


 servis bo jg tak servis...

t dtng bkt sipot aku tunggu ngn fixie...blehblehblehbleh


 waduh2 tggu pakai fixie ya,,,, huhu....
malam raya apa program nnt hehe... ==



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 934
Date:

sekian lm tak jmpa geng2 segamat retro mlm td jmpa jgk ujang(remy raider),abg pos,bai 3ma,shfiq 5speed,joe raider,kck rxs (aji ked...hehe)...sembg2 jejak jgk kol 12 tngh mlm...

tima ksh geng2 semua ada kelapangan kte jmpa lg....



__________________

kalau kita ingat orang...orang akan ingat kita...



Guru

Status: Offline
Posts: 6278
Date:

tabuan tanah wrote:

sekian lm tak jmpa geng2 segamat retro mlm td jmpa jgk ujang(remy raider),abg pos,bai 3ma,shfiq 5speed,joe raider,kck rxs (aji ked...hehe)...sembg2 jejak jgk kol 12 tngh mlm...

tima ksh geng2 semua ada kelapangan kte jmpa lg....


 insyaallah ada kelapangan sampaila lagi dijajahan segamat...................



__________________

''kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal,tetapi ianya datang dari semangat yang tidak pernah mengalah"

marwie 3xv      017-3766415
BANGI - PUTRAJAYA - BUKIT MAHKOTA - KUALA PILAH

LEPAK SANTAI RETRO PUTRAJAYA SETIAP RABU
LOKASI (laman perdana/dataran putra - SEBELAH JABATAN PERDANA MENTERI)
6PM - 8PM

                                         PUTRAJAYA RETRO OWNER CLUB ( PROC)                            

 - tzr250 3XV -



Guru

Status: Offline
Posts: 1947
Date:

Remy Raider wrote:

janda muda katanya hai suka menggoda............crycrycry

http://img192.imageshack.us/img192/5085/dsc016751.jpg

spotrim model ape ni bang remy??dekat jentera yamahai boleh taruk ke nii??
cayang dia....
winkwinkwink
http://img823.imageshack.us/img823/755/dsc02229q.jpg



 



__________________

...solo rider....



Guru

Status: Offline
Posts: 934
Date:

DSC00095.JPG

chip putrajaya saudara marwie 3xv bertandang ker segamat raya ker 2...

ampun maaf di pinta andai ada kekurangan atau layanan tak memuaskan...

tima ksh sudi jengok kami yg tak seberapa ni selamat berjmpa lg...

bro marwie 3xv ngn wife memang peramah...

(ble nak swap 3xv ngn yp?ske sme ske hehe)



__________________

kalau kita ingat orang...orang akan ingat kita...



Guru

Status: Offline
Posts: 934
Date:

DSC00101.JPGDSC00100.JPG

raya ke 2 ride ke rumah chip gomeh (bob tongster)

tq tuan rumah...



__________________

kalau kita ingat orang...orang akan ingat kita...



Guru

Status: Offline
Posts: 934
Date:

DSC00110.JPGDSC00108.JPG

raya ke 3 ride ker rumah naim keratong (lc 125)...

saya,kck rxs dan g.g tongster terpaksa patah blik sbab tunda moto kck rxs...

sori naim taun depan panjang umo kti org turun keratong...



__________________

kalau kita ingat orang...orang akan ingat kita...



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 55
Date:

esok malam ada function ker????? hehe lama x kuar rumah nie

__________________


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 29
Date:

Keratong brp tuh? Tempat tanah tumpah darah tuh... Selamat beraya buat geng segamat....

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 934
Date:

drkhairul wrote:

esok malam ada function ker????? hehe lama x kuar rumah nie


 mlm mingu ni lpk minum...



__________________

kalau kita ingat orang...orang akan ingat kita...



Guru

Status: Offline
Posts: 934
Date:

Popeye Malaya wrote:

Keratong brp tuh? Tempat tanah tumpah darah tuh... Selamat beraya buat geng segamat....


 ingat2 lpa ler bro..keratong 9 tau 8 kot...hehe

pelesit kota bleh jwp...



__________________

kalau kita ingat orang...orang akan ingat kita...



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 55
Date:

tabuan tanah wrote:

drkhairul wrote:

esok malam ada function ker????? hehe lama x kuar rumah nie


 mlm mingu ni lpk minum...


mlm mggu ni lpak minum mana??? pe2 rojer ni no den 0177209098... mggu last kat segamat pas nie... 8.9 da fly2

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 934
Date:

drkhairul wrote:
tabuan tanah wrote:

 

drkhairul wrote:

esok malam ada function ker????? hehe lama x kuar rumah nie


 mlm mingu ni lpk minum...


 

mlm mggu ni lpak minum mana??? pe2 rojer ni no den 0177209098... mggu last kat segamat pas nie... 8.9 da fly2


 naek tzm blh fly ker?

mau molotop tolo kodot ko mcm mamat tolo dah kocik hehe



__________________

kalau kita ingat orang...orang akan ingat kita...



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 55
Date:

tabuan tanah wrote:
drkhairul wrote:
tabuan tanah wrote:

 

drkhairul wrote:

esok malam ada function ker????? hehe lama x kuar rumah nie


 mlm mingu ni lpk minum...


 

mlm mggu ni lpak minum mana??? pe2 rojer ni no den 0177209098... mggu last kat segamat pas nie... 8.9 da fly2


 naek tzm blh fly ker?

mau molotop tolo kodot ko mcm mamat tolo dah kocik hehe


 

whahahaha fly naik belon motor masuk sangkar balik kih3 disbeliefdisbeliefdisbelief



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 934
Date:

2311704.jpg7553600.jpg



Attachments
__________________

kalau kita ingat orang...orang akan ingat kita...



Guru

Status: Offline
Posts: 934
Date:

4560334691_08ec6c7cc7_z.jpg



__________________

kalau kita ingat orang...orang akan ingat kita...



Guru

Status: Offline
Posts: 934
Date:

drkhairul wrote:
tabuan tanah wrote:
drkhairul wrote:
tabuan tanah wrote:

 

drkhairul wrote:

esok malam ada function ker????? hehe lama x kuar rumah nie


 mlm mingu ni lpk minum...


 

mlm mggu ni lpak minum mana??? pe2 rojer ni no den 0177209098... mggu last kat segamat pas nie... 8.9 da fly2


 naek tzm blh fly ker?

mau molotop tolo kodot ko mcm mamat tolo dah kocik hehe


 

whahahaha fly naik belon motor masuk sangkar balik kih3 disbeliefdisbeliefdisbelief


 bro dah fly ker?

sori bro tak sempat roger no awak lupa nak mik....



__________________

kalau kita ingat orang...orang akan ingat kita...



Guru

Status: Offline
Posts: 2134
Date:

pe kabar geng segamat??????raya aji den ado balik ha......leh ngeteh2 yok!!!!!!!

__________________


"wa caya lu brader!!!!!!!!!!"

"RMR pencetus fenomena retro negara"



Senior Member

Status: Offline
Posts: 158
Date:

Salam..
Di Jemput Hadir Bagi Memeriahkan
Event Ledang Motorshow 2012
Motor Retro..
Sempena Hari Keusahawanan Dan Kejuruteraan
Pada Hari Rabu 24/10/2012
Dari Pukul 8pagi Hingga 5petang
Bertempat: di Kolej Kemahiran Tinggi MARA Ledang, Mukim Serom 4 & 5, Ledang, Johor
Harap Maklum..!!
8099633798_7d513cd9a7_b.jpg



--



__________________

  motor.gif 

Hidup Biar Happy...

KLIK MEMBER PAGE RETRO SELATAN    KLIK BLOG RETRO SELATAN



Guru

Status: Offline
Posts: 934
Date:

ada kelapangan kami turun...



__________________

kalau kita ingat orang...orang akan ingat kita...



Guru

Status: Offline
Posts: 6278
Date:

tabuan tanah wrote:

ada kelapangan kami turun...


 bila agaknya nk turun segamat laie......nononononono



__________________

''kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal,tetapi ianya datang dari semangat yang tidak pernah mengalah"

marwie 3xv      017-3766415
BANGI - PUTRAJAYA - BUKIT MAHKOTA - KUALA PILAH

LEPAK SANTAI RETRO PUTRAJAYA SETIAP RABU
LOKASI (laman perdana/dataran putra - SEBELAH JABATAN PERDANA MENTERI)
6PM - 8PM

                                         PUTRAJAYA RETRO OWNER CLUB ( PROC)                            

 - tzr250 3XV -



Guru

Status: Offline
Posts: 934
Date:

marwie 3xv wrote:
tabuan tanah wrote:

ada kelapangan kami turun...


 bila agaknya nk turun segamat laie......nononononono


 ble2 pun bleh bro...jmp pun sekali jer kan,ada rezeki kite jmpe brooo



__________________

kalau kita ingat orang...orang akan ingat kita...



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 93
Date:

bln ni southern rd xde wat gathering ke....edy rz gian nak ride....moto dah lame x jln jauh...



__________________
lala


Guru

Status: Offline
Posts: 2245
Date:

glider wrote:

bln ni southern rd xde wat gathering ke....edy rz gian nak ride....moto dah lame x jln jauh...


 ride sorang2 jer..selesai masalah..kekekeke..



__________________

012-3530389 - Mat Rijal RX

Sani Motor,Kg.Sungai Tangkas.

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 934
Date:

rizal_bangi wrote:
glider wrote:

bln ni southern rd xde wat gathering ke....edy rz gian nak ride....moto dah lame x jln jauh...


 ride sorang2 jer..selesai masalah..kekekeke..


 aku kesorangan nono



__________________

kalau kita ingat orang...orang akan ingat kita...



Guru

Status: Offline
Posts: 934
Date:

makin suram jer nononono



__________________

kalau kita ingat orang...orang akan ingat kita...



Guru

Status: Offline
Posts: 6278
Date:

tabuan tanah wrote:

makin suram jer nononono


 ada je...hehehehehee....cabbuuuuttt............biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin



__________________

''kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal,tetapi ianya datang dari semangat yang tidak pernah mengalah"

marwie 3xv      017-3766415
BANGI - PUTRAJAYA - BUKIT MAHKOTA - KUALA PILAH

LEPAK SANTAI RETRO PUTRAJAYA SETIAP RABU
LOKASI (laman perdana/dataran putra - SEBELAH JABATAN PERDANA MENTERI)
6PM - 8PM

                                         PUTRAJAYA RETRO OWNER CLUB ( PROC)                            

 - tzr250 3XV -



Guru

Status: Offline
Posts: 934
Date:

marwie 3xv wrote:
tabuan tanah wrote:

makin suram jer nononono


 ada je...hehehehehee....cabbuuuuttt............biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin


 mg ada...tapi mcm biskut hehehe



__________________

kalau kita ingat orang...orang akan ingat kita...



Guru

Status: Offline
Posts: 6278
Date:

tabuan tanah wrote:
marwie 3xv wrote:
tabuan tanah wrote:

makin suram jer nononono


 ada je...hehehehehee....cabbuuuuttt............biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin


 mg ada...tapi mcm biskut hehehe


 mybe semua busy kot....



__________________

''kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal,tetapi ianya datang dari semangat yang tidak pernah mengalah"

marwie 3xv      017-3766415
BANGI - PUTRAJAYA - BUKIT MAHKOTA - KUALA PILAH

LEPAK SANTAI RETRO PUTRAJAYA SETIAP RABU
LOKASI (laman perdana/dataran putra - SEBELAH JABATAN PERDANA MENTERI)
6PM - 8PM

                                         PUTRAJAYA RETRO OWNER CLUB ( PROC)                            

 - tzr250 3XV -



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 55
Date:

salam org segamat... kemana menghilang ni?


__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 934
Date:

tak menghilang pn,ada je dekat bukit siput,free blh trun minum minum



__________________

kalau kita ingat orang...orang akan ingat kita...



Guru

Status: Offline
Posts: 934
Date:

image.jpeg



Attachments
__________________

kalau kita ingat orang...orang akan ingat kita...



Guru

Status: Offline
Posts: 934
Date:

image.jpeg



Attachments
__________________

kalau kita ingat orang...orang akan ingat kita...



Guru

Status: Offline
Posts: 934
Date:

image.jpegc



Attachments
__________________

kalau kita ingat orang...orang akan ingat kita...

« First  <  Page 23  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.



Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard