RETRO MALAYSIAN RIDERS

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Tempat-Tempat Makan Yang TerBaek Di Sekita KL & Lembah Klang..


Guru

Status: Offline
Posts: 1318
Date:
Tempat-Tempat Makan Yang TerBaek Di Sekita KL & Lembah Klang..


ada sesiapa ada idea kat mana tmpat makan menarik yg blh dikunjungi ?????

sila la berkongsi info kat sini...msti ada mcm2 tmpat menarik yg korang dh pegi kan...

yg pasti msti la tempat tu:

- menarik,lain dr yg lain
- harga murah,berpatutan
- makanan sedap
- pemandangn yg menarik
- sesuai untuk psangan bercinta,berkahwin,n berkeluarga.


__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1318
Date:

kedai makan yang terbaek kat kampung aku, Kg Rantau Panjang KLang,
Kedai TAKEK jalan genting..nasi ayam, nasi goreng ayam, bihun sup & etc, sume nye sedap.. murah dan banyak..

banyak yg pegi situ tapau.. dari aku kecik yg ketika tu mak aku naik suzuki kapcai chok kat bawah meter lagi aku dh mkan kat kedai nie, sampai la aku besar panjang skg nie masih lagi steady nasi ayam die.. haha.. tryla sekali skala..

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 12649
Date:

Silam 05 wrote:

ada sesiapa ada idea kat mana tmpat makan menarik yg blh dikunjungi ?????

sila la berkongsi info kat sini...msti ada mcm2 tmpat menarik yg korang dh pegi kan...

yg pasti msti la tempat tu:

- menarik,lain dr yg lain
- harga murah,berpatutan
- makanan sedap
- pemandangn yg menarik
- sesuai untuk psangan bercinta,berkahwin,n berkeluarga.




di kapar ada kedai makan yg
amat2 sesuaiiii dgn kehendak anda.
sila datang ke Kapar malam ni kol 10.
bawak motor Daytona anda..
dan latip sekali..
nanti aku tunjukkan tempatnya.

sambil makan... boleh tengok mat negro yg lepak situ.bleh



 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1318
Date:

haha.. skg duk rawang la mendan. tak balik mggu nie.. lagipun moto takde..


__________________
mrX


Guru

Status: Offline
Posts: 944
Date:

ha ha....

tak twu lah nak g atw kat na...

sya orang kedah...wakaka...

__________________
 


Senior Member

Status: Offline
Posts: 416
Date:

kat dataran jelatek,ada satu pot baek makan nasi briyani.harga bleh tahan,nama restoran dier "SABA RESTAURANT"

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 2019
Date:

kalau karipap....... kat mana ya  ?

__________________

-setting by nazries-

Uploaded with ImageShack.us
RON95 - $1.85



Senior Member

Status: Offline
Posts: 416
Date:

karipap tak tau tai.tapi kalau kueh GANDUS saya tau ler.pasar keramat pot dier.

__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 498
Date:

Silam 05 wrote:

ada sesiapa ada idea kat mana tmpat makan menarik yg blh dikunjungi ?????

sila la berkongsi info kat sini...msti ada mcm2 tmpat menarik yg korang dh pegi kan...

yg pasti msti la tempat tu:

- menarik,lain dr yg lain
- harga murah,berpatutan
- makanan sedap
- pemandangn yg menarik
- sesuai untuk psangan bercinta,berkahwin,n berkeluarga.




kolam air panas selayang pun ok..mkn murah..best gak..leh rendam2..ade shisa..mlm2 la dtg..biggrinbiggrin



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1318
Date:

Cikgu YBK wrote:


kolam air panas selayang pun ok..mkn murah..best gak..leh rendam2..ade shisa..mlm2 la dtg..biggrinbiggrin




nie kedai makan ker? tak penah jumpe lak siap ade kolam air panas? jacuzzi ker hape nie? nie "ciken" die mesti sdp.. biggrin



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 2469
Date:

Silam 05 wrote:

Cikgu YBK wrote:


 

kolam air panas selayang pun ok..mkn murah..best gak..leh rendam2..ade shisa..mlm2 la dtg..biggrinbiggrin




nie kedai makan ker? tak penah jumpe lak siap ade kolam air panas? jacuzzi ker hape nie? nie "ciken" die mesti sdp.. biggrin



dah kawen pn nk CIKEN lg....... bg la yg kat bujang2 ni.....biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin

 



__________________

m_598ac4e3b59b4b57be6660f2806ea574.jpg



Guru

Status: Offline
Posts: 1318
Date:

ko status bujang tapi dh berpunye, pun tak leh gak makan ciken.. hehe..

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 2469
Date:

Silam 05 wrote:

ko status bujang tapi dh berpunye, pun tak leh gak makan ciken.. hehe..



bab mkn ciken bole lg.... blum nikah.. hehehebiggrinbiggrinbiggrinbiggrin

 



__________________

m_598ac4e3b59b4b57be6660f2806ea574.jpg



Guru

Status: Offline
Posts: 1065
Date:

amboiiiiii....amboiiiiiiiiii
aku pun nk join...kikikikiki
biggrinbiggrinbiggrinbiggrin


klu aku cadangkan kat

TASIK IDAMAN memang sesuai utk sang pencinta,baru kawin,
yg dah lama kawin n beranak pinak pun sesuai,yg suka mncing pun mmg ok tmpat ni
sb ada kolam.....
parking pun lapang...


lokasi dia dkt ngn jabatan nuklear,,
leh masuk dari dengkil menghala ke bangi lama


__________________

019 5405349
lokasi:  putrajaya
pe
relih
sekinchan


Guru

Status: Offline
Posts: 1318
Date:

sekitar bangi memang terbaek bal..
sane klu tak silap aku, tghari kat sblh shell, nasi ayam die boleh tahan..
ciken UKM pun bnyk.. hehehe..

__________________
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.



Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard