RETRO MALAYSIAN RIDERS

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: cadangan buat gathering untuk kawasan bangi/kajang/putrajaya


Guru

Status: Offline
Posts: 6278
Date:
cadangan buat gathering untuk kawasan bangi/kajang/putrajaya


salam warga rmr........

saya ingin mencadangkan kita buat satu gathering untuk kawasan bangi/putrajaya/kajang........ahli kita kalau xsilap ramai area2 sini.......cuma xperasan je sapa.......minta pendapat semua warga2 yang lain.........terima kasih......


__________________

''kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal,tetapi ianya datang dari semangat yang tidak pernah mengalah"

marwie 3xv      017-3766415
BANGI - PUTRAJAYA - BUKIT MAHKOTA - KUALA PILAH

LEPAK SANTAI RETRO PUTRAJAYA SETIAP RABU
LOKASI (laman perdana/dataran putra - SEBELAH JABATAN PERDANA MENTERI)
6PM - 8PM

                                         PUTRAJAYA RETRO OWNER CLUB ( PROC)                            

 - tzr250 3XV -



Senior Member

Status: Offline
Posts: 375
Date:

setuju...

__________________

-tak kan melayu hilang di dunia-



Guru

Status: Offline
Posts: 2466
Date:

tumpang lalu..............biggrinbiggrinbiggrinbiggrin

__________________

m_598ac4e3b59b4b57be6660f2806ea574.jpg



Guru

Status: Offline
Posts: 2466
Date:

jai5gear wrote:

setuju...




 siapkn IC dlu.... mne2 pn bole lepak nati....awwawwaww



__________________

m_598ac4e3b59b4b57be6660f2806ea574.jpg



Guru

Status: Offline
Posts: 3156
Date:

bagus cadangan ni..biggrinbiggrinbiggrin

__________________

"SETTING BY MYSELF"



http://supermario-moomos.blogspot.com

https://www.facebook.com/nmoomos



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

marwie 3xv wrote:

salam warga rmr........

saya ingin mencadangkan kita buat satu gathering untuk kawasan bangi/putrajaya/kajang........ahli kita kalau xsilap ramai area2 sini.......cuma xperasan je sapa.......minta pendapat semua warga2 yang lain.........terima kasih......




nak buat gethering setahun sekali ker?..
atau tiap minggu mcm kapar ker?..
atau tiap bulan mcm Danga bay?..

aku dah bincang dgn signal petak..
suruh buat lepak santai setiap minggu (pilih hari)
tapi jangan hujung minggu...
takut clash dgn ride rmr atau urusan keluarga.

buat jer kat Bangi... lokasi tengah2..
kat area yg menjadi tumpuan ramai.
mulakan dengan 1~2 motor dulu..
takpe... sbb aku dulu pun sorang2 jer
lepak ... hehehe

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 5371
Date:

nak buat gethering setahun sekali ker?..
atau tiap minggu mcm kapar ker?..
atau tiap bulan mcm Danga bay?..

aku dah bincang dgn signal petak..
suruh buat lepak santai setiap minggu (pilih hari)
tapi jangan hujung minggu...
takut clash dgn ride rmr atau urusan keluarga.

buat jer kat Bangi... lokasi tengah2..
kat area yg menjadi tumpuan ramai.
mulakan dengan 1~2 motor dulu..
takpe... sbb aku dulu pun sorang2 jer
lepak ... hehehe



bagus tu...MARWIE blehla usha-usha port yang cantik...& ramai awek..awwaww

 



__________________
                                                        N9 RD members


                                                         RD LC in memory


Guru

Status: Offline
Posts: 6278
Date:

manggo wrote:

 

 

nak buat gethering setahun sekali ker?..
atau tiap minggu mcm kapar ker?..
atau tiap bulan mcm Danga bay?..

aku dah bincang dgn signal petak..
suruh buat lepak santai setiap minggu (pilih hari)
tapi jangan hujung minggu...
takut clash dgn ride rmr atau urusan keluarga.

buat jer kat Bangi... lokasi tengah2..
kat area yg menjadi tumpuan ramai.
mulakan dengan 1~2 motor dulu..
takpe... sbb aku dulu pun sorang2 jer
lepak ... hehehe

 


bagus tu...MARWIE blehla usha-usha port yang cantik...& ramai awek..awwaww

 

 



biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin

 



__________________

''kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal,tetapi ianya datang dari semangat yang tidak pernah mengalah"

marwie 3xv      017-3766415
BANGI - PUTRAJAYA - BUKIT MAHKOTA - KUALA PILAH

LEPAK SANTAI RETRO PUTRAJAYA SETIAP RABU
LOKASI (laman perdana/dataran putra - SEBELAH JABATAN PERDANA MENTERI)
6PM - 8PM

                                         PUTRAJAYA RETRO OWNER CLUB ( PROC)                            

 - tzr250 3XV -



Guru

Status: Offline
Posts: 2466
Date:

manggo wrote:

bagus tu...MARWIE blehla usha-usha port yang cantik...& ramai awek..awwaww

 



putrajaya besh bole tgk yg mongel2 dan yg ckup umor.. hehehehebiggrinbiggrinbiggrin

 



__________________

m_598ac4e3b59b4b57be6660f2806ea574.jpg



Guru

Status: Offline
Posts: 1131
Date:

peroz wrote:

 

manggo wrote:

bagus tu...MARWIE blehla usha-usha port yang cantik...& ramai awek..awwaww

 



putrajaya besh bole tgk yg mongel2 dan yg ckup umor.. hehehehebiggrinbiggrinbiggrin

 

 



boleh lah singgah nie......biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin

 



__________________
tidak akan ada... yang baru jika tidak... bermula dari yang lama...

"wa caya lu brader!!!!!!!!! hensem!!!!!"


Guru

Status: Offline
Posts: 6278
Date:

blue_3575 wrote:

 

peroz wrote:

 

manggo wrote:

bagus tu...MARWIE blehla usha-usha port yang cantik...& ramai awek..awwaww

 



putrajaya besh bole tgk yg mongel2 dan yg ckup umor.. hehehehebiggrinbiggrinbiggrin

 

 



boleh lah singgah nie......biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin

 

 



semua yang terdekat bulehla join............
mesti meriah punya

 



__________________

''kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal,tetapi ianya datang dari semangat yang tidak pernah mengalah"

marwie 3xv      017-3766415
BANGI - PUTRAJAYA - BUKIT MAHKOTA - KUALA PILAH

LEPAK SANTAI RETRO PUTRAJAYA SETIAP RABU
LOKASI (laman perdana/dataran putra - SEBELAH JABATAN PERDANA MENTERI)
6PM - 8PM

                                         PUTRAJAYA RETRO OWNER CLUB ( PROC)                            

 - tzr250 3XV -



Guru

Status: Offline
Posts: 1074
Date:

boleh sgt la tu saudara marwie..bila nk start program ni..kat kapar dh ada,kita belah sini ja blum lg..bleh gak kenal2 n rapatkan lg silatulrahim smbil isi masa yg terluang...klu nk wat kat putrajaya peroz leh rekemenkam lokasi mana yg sesuai sbb dia kan keja kat putrajaya..biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin

__________________


019 5405349
lokasi:   SINGA UTARA
     



Guru

Status: Offline
Posts: 3156
Date:

IQBAL wrote:

boleh sgt la tu saudara marwie..bila nk start program ni..kat kapar dh ada,kita belah sini ja blum lg..bleh gak kenal2 n rapatkan lg silatulrahim smbil isi masa yg terluang...klu nk wat kat putrajaya peroz leh rekemenkam lokasi mana yg sesuai sbb dia kan keja kat putrajaya..biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin




dia sorang ja ka yg keja kat putrajaya...hang keja kt mana lak??awwawwaww



__________________

"SETTING BY MYSELF"



http://supermario-moomos.blogspot.com

https://www.facebook.com/nmoomos



Guru

Status: Offline
Posts: 772
Date:

setuju tu saudara marwie..
boleh org baru macm sy
kenal dngn otai-otai RMR kite..
sy duduk pn dekat2 area situ.. smile
boleh mengeratkan lagi
hubungan kite sesame warga RMR.. biggrinawwbiggrin


__________________

 

kembalikan kegemilangan era 80an
R M R



Guru

Status: Offline
Posts: 1074
Date:

moomos wrote:

IQBAL wrote:

boleh sgt la tu saudara marwie..bila nk start program ni..kat kapar dh ada,kita belah sini ja blum lg..bleh gak kenal2 n rapatkan lg silatulrahim smbil isi masa yg terluang...klu nk wat kat putrajaya peroz leh rekemenkam lokasi mana yg sesuai sbb dia kan keja kat putrajaya..biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin




dia sorang ja ka yg keja kat putrajaya...hang keja kt mana lak??awwawwaww



hehehehe akuu...... biggrinbiggrinbiggrinbiggrin ala momos diam2 sudah la....



__________________


019 5405349
lokasi:   SINGA UTARA
     



Guru

Status: Offline
Posts: 534
Date:

haa la, ble nk stat ni...bley join..... uma dekat je, 30 mnt smpi dh...... cm bes ni

__________________
017-2792194 / 013-4061057......
ilmu tanpa amal ibarat pohon yg tidak berbuah.....


Guru

Status: Offline
Posts: 2466
Date:

IQBAL wrote:

moomos wrote:

 

IQBAL wrote:

boleh sgt la tu saudara marwie..bila nk start program ni..kat kapar dh ada,kita belah sini ja blum lg..bleh gak kenal2 n rapatkan lg silatulrahim smbil isi masa yg terluang...klu nk wat kat putrajaya peroz leh rekemenkam lokasi mana yg sesuai sbb dia kan keja kat putrajaya..biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin




dia sorang ja ka yg keja kat putrajaya...hang keja kt mana lak??awwawwaww



hehehehe akuu...... biggrinbiggrinbiggrinbiggrin ala momos diam2 sudah la....



dia lg lama dok ptrajaya.... aku bru 2ari ja.... nk balik rumah pn sesat.........awwawwaww

 



__________________

m_598ac4e3b59b4b57be6660f2806ea574.jpg



Guru

Status: Offline
Posts: 1074
Date:

kat sini pun cam ramai yg stuju dh ni nk lpk2...so mintak cdangan saudara2 semua kat mana lokasi n ari apaa yg sesuai???



__________________


019 5405349
lokasi:   SINGA UTARA
     



Guru

Status: Offline
Posts: 5371
Date:

klau serdang ok tak..??kedai mamak berdepanan stesen komuter serdang...wink

__________________
                                                        N9 RD members


                                                         RD LC in memory


Guru

Status: Offline
Posts: 3188
Date:

buat kt town kl la....bleh geng elit kriss datangbiggrin

__________________
You've been SMOKED by a TWO STROKE Machine


Guru

Status: Offline
Posts: 2466
Date:

manggo wrote:

klau serdang ok tak..??kedai mamak berdepanan stesen komuter serdang...wink




 oke gak port tu.. jalan meriah... pehtu tempat yg centre antara bangi/ptrajaya/kajang/balakong/seri kembangan/sg besi.....


agak2 bilo bole mule xtvt T.T ni... hehehe



__________________

m_598ac4e3b59b4b57be6660f2806ea574.jpg



Senior Member

Status: Offline
Posts: 375
Date:

tumpang lalu... hehehe...

__________________

-tak kan melayu hilang di dunia-



Guru

Status: Offline
Posts: 5371
Date:

alongYP wrote:

buat kt town kl la....bleh geng elit kriss datangbiggrin



bukan taknak wek KL..kalau semuo complete tada hal...biggrinbiggrin

 



__________________
                                                        N9 RD members


                                                         RD LC in memory


Guru

Status: Offline
Posts: 2466
Date:

manggo wrote:

alongYP wrote:

buat kt town kl la....bleh geng elit kriss datangbiggrin



bukan taknak wek KL..kalau semuo complete tada hal...biggrinbiggrin

 



biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin

 



__________________

m_598ac4e3b59b4b57be6660f2806ea574.jpg



Guru

Status: Offline
Posts: 534
Date:

wat kt kajang pon ok gak....yg ade byk kedai2 tu.... xkesah la mne2 pon....ana setuju jeh...

__________________
017-2792194 / 013-4061057......
ilmu tanpa amal ibarat pohon yg tidak berbuah.....


Guru

Status: Offline
Posts: 2736
Date:

kat bangi lepak kat depan kilang sony...boleh usyar awek getah rambut
kat serdang lepak kat padang pon ok...usyar awek upm..
kat kajang lepak kat sg ramal...layan satay layan astro pacak...
kat sentul lepak kat mamak...boleh lepak sampai kedai tutup tanpa dihalau...
kat putrajaya korang tetapkan port...


__________________



Guru

Status: Offline
Posts: 973
Date:

TENZ wrote:

kat bangi lepak kat depan kilang sony...boleh usyar awek getah rambut
kat serdang lepak kat padang pon ok...usyar awek upm..
kat kajang lepak kat sg ramal...layan satay layan astro pacak...
kat sentul lepak kat mamak...boleh lepak sampai kedai tutup tanpa dihalau...
kat putrajaya korang tetapkan port...



ok gak tu abg Tenz....

isnin - kat bangi lepak kat depan kilang sony...boleh usyar awek getah rambut
selasa - kat serdang lepak kat padang pon ok...usyar awek upm..
rabu - kat kajang lepak kat sg ramal...layan satay layan astro pacak...
khamis - kat sentul lepak kat mamak...boleh lepak sampai kedai tutup tanpa dihalau...
jumaat - kat putrajaya korang tetapkan port...

sabtu dan ahad - ride rMr.........awwawwwinkwink

 



__________________

-HaTi MuDa JiWa rEtRo-



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

TENZ wrote:

kat bangi lepak kat depan kilang sony...boleh usyar awek getah rambut
kat serdang lepak kat padang pon ok...usyar awek upm..
kat kajang lepak kat sg ramal...layan satay layan astro pacak...
kat sentul lepak kat mamak...boleh lepak sampai kedai tutup tanpa dihalau...
kat putrajaya korang tetapkan port...




susah susah...
kita lepak Kapar jer malam ni....awwaww

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 3188
Date:

TENZ wrote:

kat bangi lepak kat depan kilang sony...boleh usyar awek getah rambut
kat serdang lepak kat padang pon ok...usyar awek upm..
kat kajang lepak kat sg ramal...layan satay layan astro pacak...
kat sentul lepak kat mamak...boleh lepak sampai kedai tutup tanpa dihalau...
kat putrajaya korang tetapkan port...



kehkehkehkeh shamim punye wei awek getah rambut...kang dia ngamuk kang...

 



__________________
You've been SMOKED by a TWO STROKE Machine


Guru

Status: Offline
Posts: 1238
Date:

Patut la tergerak hati aku nak bukak forum.
Cait, apa kena mengena dgn aku plak, botak la.. hahahaha...
Ko pecaya la ckp Lee tu..



__________________




Guru

Status: Offline
Posts: 1074
Date:

daniel_135 wrote:

 

TENZ wrote:

kat bangi lepak kat depan kilang sony...boleh usyar awek getah rambut
kat serdang lepak kat padang pon ok...usyar awek upm..
kat kajang lepak kat sg ramal...layan satay layan astro pacak...
kat sentul lepak kat mamak...boleh lepak sampai kedai tutup tanpa dihalau...
kat putrajaya korang tetapkan port...



ok gak tu abg Tenz....

isnin - kat bangi lepak kat depan kilang sony...boleh usyar awek getah rambut
selasa - kat serdang lepak kat padang pon ok...usyar awek upm..
rabu - kat kajang lepak kat sg ramal...layan satay layan astro pacak...
khamis - kat sentul lepak kat mamak...boleh lepak sampai kedai tutup tanpa dihalau...
jumaat - kat putrajaya korang tetapkan port...

sabtu dan ahad - ride rMr.........awwawwwinkwink

 

 



blk ride RmR bini dah siap bju dlm beg...
abg p je la ride x yah blk2 dah lg senang...biggrinbiggrinbiggrin

 



__________________


019 5405349
lokasi:   SINGA UTARA
     

az


Guru

Status: Offline
Posts: 1050
Date:

manggo wrote:

klau serdang ok tak..??kedai mamak berdepanan stesen komuter serdang...wink




 port ni dh ngam dh ni..sonang otw blik kojo den leh singgah biggrinbiggrin..bilo plan nk wat 1st gathering?? winkwink



__________________

Ride On & Ride Safe...



Guru

Status: Offline
Posts: 6278
Date:

az wrote:

 

manggo wrote:

klau serdang ok tak..??kedai mamak berdepanan stesen komuter serdang...wink




port ni dh ngam dh ni..sonang otw blik kojo den leh singgah biggrinbiggrin..bilo plan nk wat 1st gathering?? winkwink

 




INSYAALLAH KALAU DI IZINKAN ALLAH 1st GATHERING KITA AKAN CUBA BUAT SELEPAS EVENT KAT PD..........



__________________

''kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal,tetapi ianya datang dari semangat yang tidak pernah mengalah"

marwie 3xv      017-3766415
BANGI - PUTRAJAYA - BUKIT MAHKOTA - KUALA PILAH

LEPAK SANTAI RETRO PUTRAJAYA SETIAP RABU
LOKASI (laman perdana/dataran putra - SEBELAH JABATAN PERDANA MENTERI)
6PM - 8PM

                                         PUTRAJAYA RETRO OWNER CLUB ( PROC)                            

 - tzr250 3XV -



Guru

Status: Offline
Posts: 2466
Date:

IQBAL wrote:
 
blk ride RmR bini dah siap bju dlm beg...
abg p je la ride x yah blk2 dah lg senang...biggrinbiggrinbiggrin

 



sket pnya naya la................biggrinbiggrin

 



__________________

m_598ac4e3b59b4b57be6660f2806ea574.jpg



Senior Member

Status: Offline
Posts: 375
Date:

keskeskes...

__________________

-tak kan melayu hilang di dunia-



Guru

Status: Offline
Posts: 1074
Date:

peroz wrote:

 

IQBAL wrote:

blk ride RmR bini dah siap bju dlm beg...
abg p je la ride x yah blk2 dah lg senang...biggrinbiggrinbiggrin

 



sket pnya naya la................biggrinbiggrin

 

 



biasa la..ni kan idea si abg daniel...kompom aku pun kena pnya klu ikut dia..naya nayaaaaaa......

 



__________________


019 5405349
lokasi:   SINGA UTARA
     



Guru

Status: Offline
Posts: 973
Date:

IQBAL wrote:

 

biasa la..ni kan idea si abg daniel...kompom aku pun kena pnya klu ikut dia..naya nayaaaaaa......

 



biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin......den cume cadang jooo..winkwinkwink
kot kalu ado yg berkenan leh kiter lepak2 dari isnin sampai jumaat...winkawwaww

 



__________________

-HaTi MuDa JiWa rEtRo-



Guru

Status: Offline
Posts: 772
Date:

marwie 3xv wrote:

az wrote:

 

manggo wrote:

klau serdang ok tak..??kedai mamak berdepanan stesen komuter serdang...wink




port ni dh ngam dh ni..sonang otw blik kojo den leh singgah biggrinbiggrin..bilo plan nk wat 1st gathering?? winkwink

 




INSYAALLAH KALAU DI IZINKAN ALLAH 1st GATHERING KITA AKAN CUBA BUAT SELEPAS EVENT KAT PD..........



setuju sangat tuh..
tak kedai mamak kedai ANJUNG tepi tu pn cun gak..
dekat sngat dah tu ngan rumah..
 biggrin

 

 



__________________

 

kembalikan kegemilangan era 80an
R M R



Guru

Status: Offline
Posts: 534
Date:

CMANE KLU UTK FIRST GATHERING, KITE KUMPUL DLU KT DATARAN PUTRAJAYA, PASTU BRU G DES TINASI SETERUSNYE?........ YELA, MULE2 KN....KTE KUMPUL DLU RMI2 KASI KENAL...... PASTU PE LG, SERBU LA.... NI JE CADANGAN SY...

__________________
017-2792194 / 013-4061057......
ilmu tanpa amal ibarat pohon yg tidak berbuah.....


Guru

Status: Offline
Posts: 2466
Date:

Petang ni di restoran mamak berhadapan KTM serdang......  kul 5.30 keatas spe yg berdekatan bole la dtg.... jumpa disana!!!!!!!!!!!!awwawwawwaww



__________________

m_598ac4e3b59b4b57be6660f2806ea574.jpg



Guru

Status: Offline
Posts: 772
Date:

peroz wrote:

Petang ni di restoran mamak berhadapan KTM serdang......  kul 5.30 keatas spe yg berdekatan bole la dtg.... jumpa disana!!!!!!!!!!!!awwawwawwaww



petang ni ke bro? smile

 



__________________

 

kembalikan kegemilangan era 80an
R M R



Senior Member

Status: Offline
Posts: 375
Date:

canteek!!!


__________________

-tak kan melayu hilang di dunia-



Guru

Status: Offline
Posts: 2466
Date:

awanbiru wrote:

 

peroz wrote:

Petang ni di restoran mamak berhadapan KTM serdang......  kul 5.30 keatas spe yg berdekatan bole la dtg.... jumpa disana!!!!!!!!!!!!awwawwawwaww



petang ni ke bro? smile

 



yup..... minum2 jap je.. awwaww

-- Edited by peroz on Tuesday 25th of May 2010 06:17:38 PM

__________________

m_598ac4e3b59b4b57be6660f2806ea574.jpg



Guru

Status: Offline
Posts: 1074
Date:

waaawaaaaacrycrycrycrycry moto kat bengkel...cam na nk p ni...crying.gif...klu aku p ngn keta bleh x kawan2????????

__________________


019 5405349
lokasi:   SINGA UTARA
     



Guru

Status: Offline
Posts: 1074
Date:

Adam wrote:

CMANE KLU UTK FIRST GATHERING, KITE KUMPUL DLU KT DATARAN PUTRAJAYA, PASTU BRU G DES TINASI SETERUSNYE?........ YELA, MULE2 KN....KTE KUMPUL DLU RMI2 KASI KENAL...... PASTU PE LG, SERBU LA.... NI JE CADANGAN SY...



cadangan ADAM ni pun ok gak...kita tgk mana yg byk kawan2 kita stuju..klu start ari ni kita kontinew ari yg sama la utk perjumpaan2 yg akan dtg...heheheawwawwawwawwawwawwbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin

 



__________________


019 5405349
lokasi:   SINGA UTARA
     



Guru

Status: Offline
Posts: 2466
Date:

IQBAL wrote:

waaawaaaaacrycrycrycrycry moto kat bengkel...cam na nk p ni...crying.gif...klu aku p ngn keta bleh x kawan2????????



nk jmpe kwn2 je.. naik ape pn tk kesah..... yg ni kre trial la....
pasni kalo ade sambutan o ramai yg setuju bru kte buat port...awwawwaww

 



__________________

m_598ac4e3b59b4b57be6660f2806ea574.jpg



Guru

Status: Offline
Posts: 5371
Date:

i follow....biggrinbiggrinbiggrin

__________________
                                                        N9 RD members


                                                         RD LC in memory


Guru

Status: Offline
Posts: 772
Date:

macam ramai yang turun ni.. 
hehe.. smile



__________________

 

kembalikan kegemilangan era 80an
R M R



Guru

Status: Offline
Posts: 3156
Date:

IQBAL wrote:

waaawaaaaacrycrycrycrycry moto kat bengkel...cam na nk p ni...crying.gif...klu aku p ngn keta bleh x kawan2????????



mcm2 la hg ni..huhu..awwawwaww

 



__________________

"SETTING BY MYSELF"



http://supermario-moomos.blogspot.com

https://www.facebook.com/nmoomos



Guru

Status: Offline
Posts: 6278
Date:

moomos wrote:

 

IQBAL wrote:

waaawaaaaacrycrycrycrycry moto kat bengkel...cam na nk p ni...crying.gif...klu aku p ngn keta bleh x kawan2????????



mcm2 la hg ni..huhu..awwawwaww

 

 



BULEH........
XKISAH DATANG NAIK PE PUN XPE........
LAGI RAMAI LAGI DIALU2KAN.............

biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin

 



__________________

''kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal,tetapi ianya datang dari semangat yang tidak pernah mengalah"

marwie 3xv      017-3766415
BANGI - PUTRAJAYA - BUKIT MAHKOTA - KUALA PILAH

LEPAK SANTAI RETRO PUTRAJAYA SETIAP RABU
LOKASI (laman perdana/dataran putra - SEBELAH JABATAN PERDANA MENTERI)
6PM - 8PM

                                         PUTRAJAYA RETRO OWNER CLUB ( PROC)                            

 - tzr250 3XV -

1 2 312  >  Last»  | Page of 12  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.



Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard