RETRO MALAYSIAN RIDERS

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: ADAKAH INI PENIPUAN PERTAMA JUAL/BELI DALAM RMR???


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 92
Date:
RE: ADAKAH INI PENIPUAN PERTAMA JUAL/BELI DALAM RMR???
Permalink Closed


Dablek wrote:

 

nasty_kai wrote:


xpe kai..skrg masih ramai lg sahabat2 di belakang anda..jgn jdkan ia peluntur semangat ke retro an anda..dan jgn sesekali anda menjd negro mcm mamatkapar...hahaha...biggrinbiggrin

 

 




mamatkapar lagi kena....
aduh ader yg marah nnt....

 



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1150
Date:
Permalink Closed




ape la dia ni.......sesama bangsa pun nak di tipu. dunia moto retro kat malaysia x bsr pun..alih2 jumpa jgk..malaysia ni kecik je..hrp sedara tampil utk jernihkan keadaan.

 



__________________



Guru

Status: Offline
Posts: 3156
Date:
Permalink Closed

nasty_kai wrote:

mamatkapar lagi kena....
aduh ader yg marah nnt....

yg ni ape kes plak??



__________________

"SETTING BY MYSELF"



http://supermario-moomos.blogspot.com

https://www.facebook.com/nmoomos



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 92
Date:
Permalink Closed

Dablek wrote:

 

nasty_kai wrote:



xpe kai..skrg masih ramai lg sahabat2 di belakang anda..jgn jdkan ia peluntur semangat ke retro an anda..dan jgn sesekali anda menjd negro mcm mamatkapar...hahaha...biggrinbiggrin

ni lah kes dier....hehehehehe


__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 604
Date:
Permalink Closed

dambaan pilu wrote:

 




ini ke orng nye....ish2nonono

LAWA MOTO NIE...

KLAU JUAL BLEH BAYO UTANG DUIT YG KNE TIPU........furious

BTOL X SEMUA ???

 

 



YANG BESALAH TETAP BESALAH XDA KOMPOROMI......furious


__________________

impian ku mncapai daytonaL0L.gif
mainpedang.gif
singah la blog saya..
http://v-twinmuarcorner.blogspot.com/



Guru

Status: Offline
Posts: 2806
Date:
Permalink Closed

moomos wrote:

 

Dablek wrote:

atoi..mane nak g la dia pasni kan...hanye 4k...ish2...ni la klu nak wat sesuatu xnak pikir...tkt gak kan...hrp2 ni ley jd kan pengajaran utk kiter sume...dan pd pembeli..serte penjual..klu nak lmbt hantar..bg th pd pembeli...aku ni pun ade gak beli brg kt seseorg..(tp bkn beli dgn si keparat ni la)..dr ari sabtu duit da masuk..tp brg xsmpi2...wat mase ni dia ade la bg alasan yg munasabah...klu mggu dpn xde gak...hangus la duit aku...huhu...



yg ni kene sabar ye dablek..hehhe..awwawwaww

 

 



ngah sabar la ni..seb bek la skit..skit2 pun..ley belanje kwn2 kenyang ptg ni kt seksyen 16...huhu..

 



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 2016
Date:
Permalink Closed

andai kata "ku " terbaca ruangan ini , kol saya utk menjernihkan yg keruh. kau bukan xpernah berurusan dgn aku.

no. h/p hang pun tersimpan dlm simpanan aku.


__________________

-setting by nazries-

Uploaded with ImageShack.us
RON95 - $1.85



Guru

Status: Offline
Posts: 3156
Date:
Permalink Closed

nasty_kai wrote:

xpe kai..skrg masih ramai lg sahabat2 di belakang anda..jgn jdkan ia peluntur semangat ke retro an anda..dan jgn sesekali anda menjd negro mcm mamatkapar...hahaha...biggrinbiggrin

ni lah kes dier....hehehehehe

biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin



__________________

"SETTING BY MYSELF"



http://supermario-moomos.blogspot.com

https://www.facebook.com/nmoomos



Guru

Status: Offline
Posts: 2806
Date:
Permalink Closed

apalagi yg bersalah...masih ade jln yg org nak luruskan tu...bek g cpt...sebelum jln tu da bengkok...nnt jd bengkang-bengkok....

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1150
Date:
Permalink Closed

otai_1kt wrote:

andai kata "ku " terbaca ruangan ini , kol saya utk menjernihkan yg keruh. kau bukan xpernah berurusan dgn aku.

no. h/p hang pun tersimpan dlm simpanan aku.



sy stuju cara otai....profesional...

 



__________________



Guru

Status: Offline
Posts: 604
Date:
Permalink Closed

dambaan pilu wrote:

 

otai_1kt wrote:

andai kata "ku " terbaca ruangan ini , kol saya utk menjernihkan yg keruh. kau bukan xpernah berurusan dgn aku.

no. h/p hang pun tersimpan dlm simpanan aku.



sy stuju cara otai....profesional...

 

 




saya lg setuju........



-- Edited by V-twin on Tuesday 5th of January 2010 11:57:02 PM

__________________

impian ku mncapai daytonaL0L.gif
mainpedang.gif
singah la blog saya..
http://v-twinmuarcorner.blogspot.com/



Guru

Status: Offline
Posts: 3156
Date:
Permalink Closed

Dablek wrote:
ngah sabar la ni..seb bek la skit..skit2 pun..ley belanje kwn2 kenyang ptg ni kt seksyen 16...huhu..
hehe...hg blanje aku..aku kompom g jp g...biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin

 



__________________

"SETTING BY MYSELF"



http://supermario-moomos.blogspot.com

https://www.facebook.com/nmoomos



Guru

Status: Offline
Posts: 2806
Date:
Permalink Closed

moomos wrote:

 

Dablek wrote:
ngah sabar la ni..seb bek la skit..skit2 pun..ley belanje kwn2 kenyang ptg ni kt seksyen 16...huhu..
hehe...hg blanje aku..aku kompom g jp g...biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin

 

 



klu sudah demikian rupe..akn ku belanje air kosong beserta makan angin di seksyen 16 wahai en moomos...biggrinbiggrinbiggrineh..da2..da lari tajuk..nnt pak mod marah..maaf ye sume..awwaww

 



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 3156
Date:
Permalink Closed

Dablek wrote:

 

moomos wrote:

 

Dablek wrote:
ngah sabar la ni..seb bek la skit..skit2 pun..ley belanje kwn2 kenyang ptg ni kt seksyen 16...huhu..
hehe...hg blanje aku..aku kompom g jp g...biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin


klu sudah demikian rupe..akn ku belanje air kosong beserta makan angin di seksyen 16 wahai en moomos...biggrinbiggrinbiggrineh..da2..da lari tajuk..nnt pak mod marah..maaf ye sume..awwaww

 


sori jugak coz melencongkan thread ni...dah2...kita tunggu je sape yg patut trima hukuman...awwawwaww



__________________

"SETTING BY MYSELF"



http://supermario-moomos.blogspot.com

https://www.facebook.com/nmoomos



Senior Member

Status: Offline
Posts: 371
Date:
Permalink Closed

NOTA MODERATOR
-----------------------
SILA WAR WAR KEPADA FORUM YANG LAIN AGAR ADA MANGSA LAIN YANG TAMPIL DAN SUPAYA LEBIH WASPADA AGAR TIDAK MENJADI MANGSA TERBARU.




__________________


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 76
Date:
Permalink Closed

aiya,ini org bikin busuk nme org laen ar
dh ssh nk wat org caye bile ade org nk jualbli brg kt intenet
ini mcm busuk punye org pon ade ke

__________________
sy budak baru bljr


Guru

Status: Offline
Posts: 627
Date:
Permalink Closed

iharapusucces wrote:

NOTA MODERATOR
-----------------------
SILA WAR WAR KEPADA FORUM YANG LAIN AGAR ADA MANGSA LAIN YANG TAMPIL DAN SUPAYA LEBIH WASPADA AGAR TIDAK MENJADI MANGSA TERBARU.




nak aku buat semboyan kasi wanted???

 



__________________
takde duit jgn main motor!!!!!!!!!


Guru

Status: Offline
Posts: 586
Date:
Permalink Closed

iharapusucces wrote:

NOTA MODERATOR
-----------------------
Kalau AlexRGV menggunakkan pic Mr. Q = ada kemungkinan!..
TETAPI kalau segala transaksi deposit wang adalah ke Akuan Bank Rakyat milik sdr. AMZAR AIZAT bin AZIZ, tak mungkin orang lain mengunakan akuan orang lain kalau tak AlexRGV dan Mr. Q adalah orang yang sama.

Sdr. AlexZ....
Adakah secara peribadi sdr mengenali Mr. Q atau AlexZ.?



 Sebenarnya tuan mod, saya pun xberapa mengenali orang ni. Mungkin pernah berjumpa sekali je kot dengan geng2 jerung.



__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 375
Date:
Permalink Closed

bawak je ke muke pengadilan!!!!

__________________

-tak kan melayu hilang di dunia-



Guru

Status: Offline
Posts: 2016
Date:
Permalink Closed

masih belum terlambat......013-3644020 Hasry @ otai_1kt

__________________

-setting by nazries-

Uploaded with ImageShack.us
RON95 - $1.85



Senior Member

Status: Offline
Posts: 371
Date:
Permalink Closed

alexz wrote:

 Sebenarnya tuan mod, saya pun xberapa mengenali orang ni. Mungkin pernah berjumpa sekali je kot dengan geng2 jerung.




NOTA MODERATOR
-----------------------
Harap Sdr. alexz dapat maklumkan pada komuniti utara dan geng2 SUZUKI supaya
perkara ini tidak berlanjutan. HARUS diingat!! Mr. Q yang bermasalah! dan dia sebagai orang kuat dalam RDclub perkara seperti ini tidak patut berlaku.... dan lebih memburukkan lagi ada pihak yang masih cuba melindungi dia. Memang dari segi kehakiman... DIA TIDAK BERSALAH SEHINGGA DIBUKTIKAN.

Tetapi dari segi penyiasatan awal, jika anda (maksud saya bukan Alexz) ANDA! berada kebetulan di tempat pembunuhan... walaupun bukan anda pembunuhnya!!

SIAPA KAH SUSPECT UTAMA???... SIAPAKAH YANG PATUT DIREMAN??..

Dalam kes ini MR. Q lah saksi utama...agak malang hingga ke hari ini Mr. Q dan AlexRGV lesap. Sepatutnya mereka boleh menggunakan forum ini untuk membela diri!... kalau kawan Mr.Q yang buat hal... kenapa Mr.Q yang takut??? 

 

 

 

 

 



__________________


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 53
Date:
Permalink Closed

wah....
tergugat kepercyaan org lain mcm nie kalu nk mmbeli
kerana dye sorg peniaga len tru bkal terjejas cmni
stakat utara tu x jauh mna pn
kite terjah je ganti nas ahmad

hehehehe

__________________
klik this link for more item sale : www.myspace.com/amar_stylish


Senior Member

Status: Offline
Posts: 371
Date:
Permalink Closed

otai_1kt wrote:




masih belum terlambat......013-3644020 Hasry @ otai_1kt






NOTA MODERATOR
-----------------------
Duit dah songlap lebih dari Rm3k, Takde harapan nak dapatkan duit kembali.Tak mungkin dia akan call sebab dia ada masalah percakapan..SSHH!
mungkin dah berada disempadan untuk melarikan diri ke Filipina. Dia kata Mak dia asal dari Filipina!


alexRGV
Member

Posts: 17
Date: November 27th
IP: 124.82.193.186
Reply Quote More indicator.png
Edit Post
Delete Post

Ban IP
Report Spam

wa pnya amak filipin wa pnya ayah cina muslim ma...
skalang wa dduk raja uda butterworth sana itu tmn maju wa pnya lumah lama
kalang2 wa ada jgk blk tronoh. wa byk moto rgv250,r1 cbr1000 pun wa ada jgk
ikiut mood ma mau bwa






 



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1150
Date:
Permalink Closed













alexRGV
Member

Posts: 17
Date: November 27th
IP: 124.82.193.186
Reply Quote More indicator.png
Edit Post
Delete Post

Ban IP
Report Spam

wa pnya amak filipin wa pnya ayah cina muslim ma...
skalang wa dduk raja uda butterworth sana itu tmn maju wa pnya lumah lama
kalang2 wa ada jgk blk tronoh. wa byk moto rgv250,r1 cbr1000 pun wa ada jgk
ikiut mood ma mau bwa



em..........ayatnye takbur betul.........


 




 



__________________



Member

Status: Offline
Posts: 19
Date:
Permalink Closed

dambaan pilu wrote:

 



 











alexRGV
Member

Posts: 17
Date: November 27th
IP: 124.82.193.186
Reply Quote More indicator.png
Edit Post
Delete Post

Ban IP
Report Spam

wa pnya amak filipin wa pnya ayah cina muslim ma...
skalang wa dduk raja uda butterworth sana itu tmn maju wa pnya lumah lama
kalang2 wa ada jgk blk tronoh. wa byk moto rgv250,r1 cbr1000 pun wa ada jgk
ikiut mood ma mau bwa



em..........ayatnye takbur betul.........


 



Sukar nk ckp dgnnya krna dia....kna ada translater sorg tuk ckp dgn bgsa asing ni bkn rkyat Malaysia ni.. bleh

 




 



-- Edited by zul_3ma on Wednesday 6th of January 2010 01:04:17 AM

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 907
Date:
Permalink Closed

sokchoi wrote:

s for sokchoi ke???? ade ke patut hensam2 ko kata muka aku mcm nie .....cis...menangis mak aku kalau kuar muka aku mcm nie hahahahhaa....




ceh aku cakap S tu sbb dia S*ngaubiggrinbiggrinfuriousfurious



-- Edited by mat_burn on Wednesday 6th of January 2010 01:04:09 AM

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 604
Date:
Permalink Closed

nie klau jmpa dye........

aku amik moto dye jual lpas tue bg blik duit pada mngsa2 yg lain.........

__________________

impian ku mncapai daytonaL0L.gif
mainpedang.gif
singah la blog saya..
http://v-twinmuarcorner.blogspot.com/



Member

Status: Offline
Posts: 19
Date:
Permalink Closed

mat_burn wrote:

sokchoi wrote:

s for sokchoi ke???? ade ke patut hensam2 ko kata muka aku mcm nie .....cis...menangis mak aku kalau kuar muka aku mcm nie hahahahhaa....




ceh aku cakap S tu sbb dia S*ngaubiggrinbiggrinfuriousfurious



-- Edited by mat_burn on Wednesday 6th of January 2010 01:04:09 AM


 ya botoi tu mat_burn..klau sengau xtipu org blh la nk buat kwn..klau dh mnipu..ermmm ilang la kwn..



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 2806
Date:
Permalink Closed

da la s*ng*u..pastu perangai pun hampeh...adoi...ape la nak jd...

__________________


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 30
Date:
Permalink Closed

dambaan pilu wrote:

 




*** klu saya berada di pihak pembeli(buyer) saya akan bawak 2-3 org kaki then angkut moto dia jual & then separate untuk bayar balik duit buyer2 yg lain..

*** Just my 2cents la kan..

***tue la mslh klu main moto2 retro nie,dlm satu group conform ada sorang wat "taik". saya rase mana2 pn sama jgk kot, tp bkn sume la kan. anyway bro belum terlambat memperbetulkan keadaan, buang yg keroh ambik yg jernih ok....

***harap bersabar yea pada buyer2 tragedi nie... arios...

 

 




 



-- Edited by zizie on Wednesday 6th of January 2010 01:10:33 AM

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 907
Date:
Permalink Closed

xpa dia byk moto.. amik ja sorg satu huahaha

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 5371
Date:
Permalink Closed

tu pasalla PAK MOD suruh isi pengenalan diri pado yang nak menjual...sonang sikit kalau terjadi kes-kes macam ni...winkwink

__________________
                                                        N9 RD members


                                                         RD LC in memory


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 70
Date:
Permalink Closed

iharapusucces wrote:

 

otai_1kt wrote:




masih belum terlambat......013-3644020 Hasry @ otai_1kt






NOTA MODERATOR
-----------------------
Duit dah songlap lebih dari Rm3k, Takde harapan nak dapatkan duit kembali.Tak mungkin dia akan call sebab dia ada masalah percakapan..SSHH!
mungkin dah berada disempadan untuk melarikan diri ke Filipina. Dia kata Mak dia asal dari Filipina!


alexRGV
Member

Posts: 17
Date: November 27th
IP: 124.82.193.186
Reply Quote More indicator.png
Edit Post
Delete Post

Ban IP
Report Spam

wa pnya amak filipin wa pnya ayah cina muslim ma...
skalang wa dduk raja uda butterworth sana itu tmn maju wa pnya lumah lama
kalang2 wa ada jgk blk tronoh. wa byk moto rgv250,r1 cbr1000 pun wa ada jgk
ikiut mood ma mau bwa






 

 



tak payah nak byak citoo....kito tangkap dioo...ikek kek pokok..kito taruk lah ....konggo...padan ngan muko kaki penipu.....!!!!!

 



__________________
keeping the legend ALIVE.....!!!!!



l_72e08d6cc66ef89f338cc8aaa96271ef.jpg


Guru

Status: Offline
Posts: 2736
Date:
Permalink Closed

HAHAHAHAHHAHHAHA...DOK KAT JALAN RAJA UDA KAAAAAA......AREA BAGAN SAJA..TAK JAUH MAU CARIK....

__________________



Guru

Status: Offline
Posts: 1131
Date:
Permalink Closed

ALAMAK ABIS AR ...DAH LESAP ...WA DAH TERKENA NIE...ADOI AI,....MINTAK LAH TLONG WA..NAK CARI ADIA NIE....MEMANG DAH WAT WA HANGIT NIE.......DAH LESAP KEBAS DUIT YG DIKUMPUL BERBULAN LAMERNYER...........

__________________
tidak akan ada... yang baru jika tidak... bermula dari yang lama...

"wa caya lu brader!!!!!!!!! hensem!!!!!"


Senior Member

Status: Offline
Posts: 110
Date:
Permalink Closed

"wa byk moto rgv250,r1 cbr1000 pun wa ada jgk ikiut mood ma mau bwa"......kaya sangat budak nie......dah tu malu nak ngaku bangsa sendirik....gua makin panas nie...'tarik nafas....hembus....tarik nafas...g amik air sembayang dulu'....bini gua pesan


__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1131
Date:
Permalink Closed

gua memang x puas hati nie..............hati memang panas

__________________
tidak akan ada... yang baru jika tidak... bermula dari yang lama...

"wa caya lu brader!!!!!!!!! hensem!!!!!"


Senior Member

Status: Offline
Posts: 186
Date:
Permalink Closed

bape banyak blue??disbeliefdisbelief

__________________
Marilah kita bangunkannya...Untuk kepentingan kita bersama...
Setapak langkahmu ke hadapan...Bererti kejayaan!!



Senior Member

Status: Offline
Posts: 111
Date:
Permalink Closed

Sedarlah sementara masih ada peluang yg di beri...
Biar di balas di dunia jgn di balas di akhirat...
jalankan hukum hudud!!hehehe  dohdohdoh



__________________

KAWAN-KAWAN X MAU LAWAN.



Senior Member

Status: Offline
Posts: 111
Date:
Permalink Closed

zizie wrote:

dambaan pilu wrote:

 




*** klu saya berada di pihak pembeli(buyer) saya akan bawak 2-3 org kaki then angkut moto dia jual & then separate untuk bayar balik duit buyer2 yg lain..

*** Just my 2cents la kan..

***tue la mslh klu main moto2 retro nie,dlm satu group conform ada sorang wat "taik". saya rase mana2 pn sama jgk kot, tp bkn sume la kan. anyway bro belum terlambat memperbetulkan keadaan, buang yg keroh ambik yg jernih ok....

***harap bersabar yea pada buyer2 tragedi nie... arios...

 

 



 Den dapat spotrim r1 dgn rayban pon jadilah....hehehehe biggrinbiggrinbiggrin



-- Edited by zizie on Wednesday 6th of January 2010 01:10:33 AM




 



__________________

KAWAN-KAWAN X MAU LAWAN.



Guru

Status: Offline
Posts: 784
Date:
Permalink Closed

Ejosbesi wrote:

"wa byk moto rgv250,r1 cbr1000 pun wa ada jgk ikiut mood ma mau bwa"......kaya sangat budak nie......dah tu malu nak ngaku bangsa sendirik....gua makin panas nie...'tarik nafas....hembus....tarik nafas...g amik air sembayang dulu'....bini gua pesan



kaya ngn hasil mengencing org ke????

 



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1150
Date:
Permalink Closed

sokchoi wrote:



.



 



ptg td sedara v-twin ade menyebarkan risalah ini diruangan sembang2 umh sebelah, tp bile mlm online didapati risalah ini dh xde? knp jd cmni? pdhal risalah tersebut bertujuan sebagai maklumat shja dan maklum bls di pihak sana...mf sy sekadar bertanya.....

 



__________________



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:
Permalink Closed

nasty_kai wrote:

Dablek wrote:

 

nasty_kai wrote:



xpe kai..skrg masih ramai lg sahabat2 di belakang anda..jgn jdkan ia peluntur semangat ke retro an anda..dan jgn sesekali anda menjd negro mcm mamatkapar...hahaha...biggrinbiggrin

ni lah kes dier....hehehehehe


WOOIITTTT
ni kes aku ke kes Mr. Q (Quat kencheng!!!)???????
apahal plak nama aku kuar kat sini??...


 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:
Permalink Closed

Dablek wrote:

da la s*ng*u..pastu perangai pun hampeh...adoi...ape la nak jd...




laaaa SENGAU ker???
patut la tanak jawap tepon...
takan la SMS pun tanak balas!

dah la SENGAU... kaki kencheng pulak tu.....
lagi buruk.... ada plak orang nak backing PENIPU....

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:
Permalink Closed

manggo wrote:

tu pasalla PAK MOD suruh isi pengenalan diri pado yang nak menjual...sonang sikit kalau terjadi kes-kes macam ni...winkwink




Semoga ini menjadi ikhtibar pada semua
yang TERKENAL pun bisa menipu!...


 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:
Permalink Closed

dambaan pilu wrote:

 

ptg td sedara v-twin ade menyebarkan risalah ini diruangan sembang2 umh sebelah, tp bile mlm online didapati risalah ini dh xde? knp jd cmni? pdhal risalah tersebut bertujuan sebagai maklumat shja dan maklum bls di pihak sana...mf sy sekadar bertanya.....



Saya cadangkan selepas ini
dalam ride RMR... kita edarkan risalah
ini pada orang ramai....
Kalau Dulu edarkan Risalah Adik SARLINI
Kali ini kita edar Risalah Mr. Q Quat Kencheng!!!! 

pastu panggil sinar
amik gambar... hari hari masuk paper
asyik asyik muka gondol jer... mana tahan!
aww

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 604
Date:
Permalink Closed

MamatKapar wrote:

 

dambaan pilu wrote:

 

ptg td sedara v-twin ade menyebarkan risalah ini diruangan sembang2 umh sebelah, tp bile mlm online didapati risalah ini dh xde? knp jd cmni? pdhal risalah tersebut bertujuan sebagai maklumat shja dan maklum bls di pihak sana...mf sy sekadar bertanya.....



Saya cadangkan selepas ini
dalam ride RMR... kita edarkan risalah
ini pada orang ramai....
Kalau Dulu edarkan Risalah Adik SARLINI
Kali ini kita edar Risalah Mr. Q Quat Kencheng!!!! 

pastu panggil sinar
amik gambar... hari hari masuk paper
asyik asyik muka gondol jer... mana tahan!
aww

 

 



saya pelik jgak tbe2 je hilang........no

 



__________________

impian ku mncapai daytonaL0L.gif
mainpedang.gif
singah la blog saya..
http://v-twinmuarcorner.blogspot.com/



Guru

Status: Offline
Posts: 1327
Date:
Permalink Closed

apa apa pun....ingat nawaitu kita nak membantu orang yang dah kena kencing.

asalkan dapat balik duit sudah,tutup kes.

kita tak tahu macamana orang lain bersusah payah,mengikat perut untuk beli barang yang dihajati

ni ada plak orang yang nak mengambil jalan mudah rembat hasil titik peluh orang lain...

maa haii.......

__________________

walk the talk



Guru

Status: Offline
Posts: 3662
Date:
Permalink Closed

inikah yg dinamakan ANTIDADAH/ANTI LUMBA HARAM PENGAMAL HADIS NAMUN KETELUSAN DARI JUAL BELI BARANG X BULEH PAKAI...DULU ADO KATE RMR X PANDAI JAGE ANAK BUAH..SEKARANG APA SUDAH JADI??
ADAKAH INGIN MELINDUNGI  KERANA SI PENIPU MEMPUNYAI SEKUMPULAN MTR ZAMAN AZURA???JIKA PIHAK RD CLUB BETUL2 TELUS X KAN NAK SIMPAN INI MCM PUNYA ORG!!! 


__________________




biar mtr buruk janji retro!!!




Guru

Status: Offline
Posts: 3156
Date:
Permalink Closed


dambaan pilu wrote:

ptg td sedara v-twin ade menyebarkan risalah ini diruangan sembang2 umh sebelah, tp bile mlm online didapati risalah ini dh xde? knp jd cmni? pdhal risalah tersebut bertujuan sebagai maklumat shja dan maklum bls di pihak sana...mf sy sekadar bertanya.....



KENAPA PERLU MENYEMBUNYIKAN SESUATU YG BENAR....nonono...
DEBARAN SEMAKIN TERASA NIH....furiousfuriousfurious






 



__________________

"SETTING BY MYSELF"



http://supermario-moomos.blogspot.com

https://www.facebook.com/nmoomos

«First  <  1 2 3 4 5  >  Last»  | Page of 5  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.



Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard