RETRO MALAYSIAN RIDERS

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Jemputan ke majlis perkahwinan Wan Balak 6/12/09


Guru

Status: Offline
Posts: 585
Date:
Jemputan ke majlis perkahwinan Wan Balak 6/12/09


salam semua...dgn ini sy diberi amanah untuk menjemput Tuan/Puan/Encik/Cik dan rakan2 utk menghadiri majlis perkahwinan saudara Wan Azwan B. Wan Mustafa pada
 
Ahad 6hb Disember 2009
di alamat; no 11,Lot3516,Kg.Delek Kanan
Klang,Selangor D.E (rumah pengantin ppuan)

dan juga pada

Ahad 13hb Disember 2009
di alamat; 542 B10,Kg Anggerik (F) Jengka 1
Bandar Jengka,Pahang D.M

aturcara majlis
11am- 5pm(jamuan makan)

Semoga dengan kehadiran serta iringan doa restu anda semua,dapat memeriahkan lagi majlis ini dan diberkati Allah S.W.T.
wassalam.



-- Edited by rdowners on Monday 23rd of November 2009 02:20:49 AM

__________________




Guru

Status: Offline
Posts: 1370
Date:
RE: Jemputan ke majlis perkahwinan Wan Balak


musim mengawan datang lagi!!!! selamat pengantin baru!!!biggrinbiggrinbiggrinbiggrin

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 2806
Date:

selamat pengantin baru.....smoge berbahagia hgge ke akhir hayat...

__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 186
Date:

selamat pengantin baru broo....
ride nnt jgn lupe bwk org rumah..
hehehe biggrin

__________________
Marilah kita bangunkannya...Untuk kepentingan kita bersama...
Setapak langkahmu ke hadapan...Bererti kejayaan!!



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

rdowners wrote:

Ahad 6hb Disember 2009
di alamat; no 11,Lot3516,Kg.Delek Kanan
Klang,Selangor D.E (rumah pengantin ppuan)




wah..
dah dekat area aku ni..
tapi tak dapat gi laaa..disbelief
aku kat Oversea masa ni....!!

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 824
Date:
RE: Jemputan ke majlis perkahwinan Wan Balak 6/12/09


Tahniah Wan!!!!

Jal, ko kena ingatkan aku tau...aku selalu lupa....nanti aku g kat klang je...jengka...hmm..aku pun sama macam mamatkapar...overseas..huhuhu..biggrinbiggrinbiggrin



__________________


FACEBOOK - BOB YP  - DAH ADD MESSAGE SAYA, CKP ANDA MMBER RMR... :)



Guru

Status: Offline
Posts: 2736
Date:

kenduri belah pompuan pada 6hb 12 tak dapat join pasal clash ngan kenduri junaidi di triang..kalo kenduri belah laki 13hb kat jengka tarakhal...boleh aku balik chenor....

__________________



Senior Member

Status: Offline
Posts: 405
Date:

WAHH...RAMAINYE KAWEN...HEHEHE...
NEWAY, SELAMAT PENGANTIN BARU KPD SAUDARA WAN DAN PASANGAN..
MOGA KEKAL KE ANAK CUCU, KE AKHIR HAYAT...AMIN....

__________________

Kalau nak minta review events, motor atau mintak tolong pape on behalf Majalah By'U, Majalah Kapcai & Majalah Otomania...sesila la rerajin berkomunikasi tanpa had dengan saya di:


Email:  astarawistana85@yahoo.com

YM: astarawistana

FB: Astarawistana Momoi

Skype: astarawistana_momoi

T:  012-3284387 (Urusan kerja)

Blog: http://astarawistana-momoi.blogspot.com (KaryaKuTanpaBatasan)


~One Love, Peace & Harmony~



Guru

Status: Offline
Posts: 6278
Date:

tahniah...........
selamat pengantin baru
semoga kekal hingga akhir hayatevileye


__________________

''kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal,tetapi ianya datang dari semangat yang tidak pernah mengalah"

marwie 3xv      017-3766415
BANGI - PUTRAJAYA - BUKIT MAHKOTA - KUALA PILAH

LEPAK SANTAI RETRO PUTRAJAYA SETIAP RABU
LOKASI (laman perdana/dataran putra - SEBELAH JABATAN PERDANA MENTERI)
6PM - 8PM

                                         PUTRAJAYA RETRO OWNER CLUB ( PROC)                            

 - tzr250 3XV -

BOB


Senior Member

Status: Offline
Posts: 231
Date:

MamatKapar wrote:

 

rdowners wrote:

Ahad 6hb Disember 2009
di alamat; no 11,Lot3516,Kg.Delek Kanan
Klang,Selangor D.E (rumah pengantin ppuan)



wah..
dah dekat area aku ni..
tapi tak dapat gi laaa..disbelief
aku kat Oversea masa ni....!!

 

 



klu abg mat tk dpt pgi sye boleh wakil kot....
da dkat sngt ngan uma da ni.....

 



__________________
az


Guru

Status: Offline
Posts: 1050
Date:

tahniah Mr. Wan.

selamat pengantin baru..


__________________

Ride On & Ride Safe...



Guru

Status: Offline
Posts: 2361
Date:

SELAMAT PENGANTIN BARU....
SEMOGA BERKEKALAN KE AKHIR HAYAT...
biggrinbiggrinbiggrin

__________________
RMR FOREVER....RETRO MALAYSIAN RIDERS


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 58
Date:
Selamat Ke jinjang Pelaminan. .


Selamat PEngantin Baru. 
semoga kekal keanak cucu....

HIDUP RETRO



__________________

PELUMBA MALAM



Guru

Status: Offline
Posts: 585
Date:
Jemputan ke majlis perkahwinan Wan Balak 6/12/09


antara yg dapat hadir,aku,uncle roy,bob dan rakan2 dari sg.udang...









semoga berbahagia selalu hingga ke anak cucu....

-- Edited by rdowners on Tuesday 8th of December 2009 08:38:32 AM

-- Edited by rdowners on Tuesday 8th of December 2009 08:41:03 AM

__________________




Guru

Status: Offline
Posts: 565
Date:

selamat pengantin barubiggrin

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

rdowners wrote:

antara yg dapat hadir,aku,uncle roy,bob dan rakan2 dari sg.udang...


semoga berbahagia selalu hingga ke anak cucu....




waahh..
uncle roy pun ada ye dgn raidernya..
respeck...respeck...

nape RGF sompek WAS tu... mcm lain jer raidernya??... hehehe

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 585
Date:

ade owner rgf yg x dpt dtg,jadi wakilkan kpd org lain utk membawanya...hehehe

__________________


Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.



Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard