RETRO MALAYSIAN RIDERS

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: JEMPUTAN EXCLUSIVE RMR KE KARNIVAL DAN PERASMIAN PUCHONG NITEWALK!!!! - 20 DISEMBER2009


Senior Member

Status: Offline
Posts: 371
Date:
JEMPUTAN EXCLUSIVE RMR KE KARNIVAL DAN PERASMIAN PUCHONG NITEWALK!!!! - 20 DISEMBER2009


RMR telah menerima jemputan exclusive ke KARNIVAL dan PERASMIAN PUCHONG NITEWALK oleh PPPNS ( Persatuan Penaja dan Peniaga Negeri Selangor ) cawangan Puchong untuk memeriahkan majilis tersebut. Selain gerai2 peniaga, booth/khemah dari badan2 kerajaan spt POLIS DIRAJA MALAYSIA, Badan2 NGO juga akan turut serta untuk pameran. PPPNS juga telah memberi tapak dan Khemah kepada RMR untuk sama2 mengambil bahagian pada hari tersebut.

Sehubungan dengan itu, RMR ingin menjemput semua untuk hadir pada tarikh tersebut untuk memeriahkan dan mempromosi PUCHONG NIGHTWALK. Selain itu juga RMR juga menjemput peniaga2
barangan retro yg terdapat dalam forum ini untuk berniaga di tapak RMR secara percuma. RMR juga bercadang untuk membuat sedikit pameran motorsikal retro, XTVT.. dll pada hari tersebut.
Sekiranya ada cadangan lain, sila nyatakan didalam posting ini.

berikut adalah aturcaranya:-
Tarikh :-  AHAD 20/12/2009
Masa :- 8.00pagi ~ 6.00 petang
lokasi :- Puchong NITEWALK - berdekatan dgn Masjid Puchong Perdana.



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1327
Date:

diterima....

__________________

walk the talk



Guru

Status: Offline
Posts: 3188
Date:

TENZ ape mcm???.........
start u r engine la....hikhikhikhikhik


__________________
You've been SMOKED by a TWO STROKE Machine


Guru

Status: Offline
Posts: 3156
Date:

roger!!!

__________________

"SETTING BY MYSELF"



http://supermario-moomos.blogspot.com

https://www.facebook.com/nmoomos



Senior Member

Status: Offline
Posts: 405
Date:

great!
hmm...wat la xtvt...
discuss la...any idea?

momoi pn tngh pk...kang dpt idea, moi roger kt cni..hehehe..

__________________

Kalau nak minta review events, motor atau mintak tolong pape on behalf Majalah By'U, Majalah Kapcai & Majalah Otomania...sesila la rerajin berkomunikasi tanpa had dengan saya di:


Email:  astarawistana85@yahoo.com

YM: astarawistana

FB: Astarawistana Momoi

Skype: astarawistana_momoi

T:  012-3284387 (Urusan kerja)

Blog: http://astarawistana-momoi.blogspot.com (KaryaKuTanpaBatasan)


~One Love, Peace & Harmony~



Senior Member

Status: Offline
Posts: 283
Date:

BERITA TERIMA.....

musti mau!!!!!!biggrinbiggrinbiggrin



__________________

RXZ DULU KINI SELAMANYA!!!!!!!!.......HAHAHAHAHAHA
''SETTING BY: BACOK GILE''



Member

Status: Offline
Posts: 7
Date:

bole niaga eh??
mcm best jer...1 ari ja ka niaga free??
huhu..skadar bertanya

__________________
d-ft......


Guru

Status: Offline
Posts: 6278
Date:

i follow..............furious

__________________

''kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal,tetapi ianya datang dari semangat yang tidak pernah mengalah"

marwie 3xv      017-3766415
BANGI - PUTRAJAYA - BUKIT MAHKOTA - KUALA PILAH

LEPAK SANTAI RETRO PUTRAJAYA SETIAP RABU
LOKASI (laman perdana/dataran putra - SEBELAH JABATAN PERDANA MENTERI)
6PM - 8PM

                                         PUTRAJAYA RETRO OWNER CLUB ( PROC)                            

 - tzr250 3XV -



Guru

Status: Offline
Posts: 1728
Date:

jual moto terus time tu bole ker? ;p

__________________

Salam persahabatan kepada semua gang2 retro se'antero malaysia......



Guru

Status: Offline
Posts: 953
Date:

juanZ wrote:

jual moto terus time tu bole ker? ;p



uiks!mrh ke bang?nonono
ke nak beli daytona gak mcm chip 2!awwawwaww

 



__________________
Ahli Retro Ada Isteri
Suzy Jiwaku!
Die Hard Fan Liverpool!
Selamanya Jiwaku Retro......................!


Guru

Status: Offline
Posts: 2736
Date:

alongYP wrote:

TENZ ape mcm???.........
start u r engine la....hikhikhikhikhik



kena ikut gak ke?ekekekekek...
pkol 8 sampai 6 tuh....
pkol berapa mau kumpul?

 



__________________



Guru

Status: Offline
Posts: 973
Date:

wah...mesti best ni...jom...jom...awwawwaww

__________________

-HaTi MuDa JiWa rEtRo-



Senior Member

Status: Offline
Posts: 381
Date:

apoi kasi gogar la bandar puchong...biar otek2 pecah palo tgk mtr retro RMRfuriousfuriousfuriousfurious

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

TENZ wrote:

alongYP wrote:

TENZ ape mcm???.........
start u r engine la....hikhikhikhikhik



kena ikut gak ke?ekekekekek...
pkol 8 sampai 6 tuh....
pkol berapa mau kumpul?

 




ikut perancangan awal
booth RMR akan bukak dari kol 8~6
so...kalau sesiapa free...
boleh datang dalam pd waktu tu la

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 2736
Date:

MamatKapar wrote:

TENZ wrote:

 

alongYP wrote:

TENZ ape mcm???.........
start u r engine la....hikhikhikhikhik



kena ikut gak ke?ekekekekek...
pkol 8 sampai 6 tuh....
pkol berapa mau kumpul?

ikut perancangan awal
booth RMR akan bukak dari kol 8~6
so...kalau sesiapa free...
boleh datang dalam pd waktu tu la

orait kita tunggu berita dari otai1KT dulu pkol berapa dan kat mana nak kumpul...
cip kapar dikhuatiri lemas dalam selimut pada waktu pagi tersebut..so tak payah tunggu dia...
kriss ke valve?

 



__________________



Guru

Status: Offline
Posts: 2806
Date:

TENZ wrote:

 

MamatKapar wrote:

 

TENZ wrote:

 

alongYP wrote:

TENZ ape mcm???.........
start u r engine la....hikhikhikhikhik



kena ikut gak ke?ekekekekek...
pkol 8 sampai 6 tuh....
pkol berapa mau kumpul?

ikut perancangan awal
booth RMR akan bukak dari kol 8~6
so...kalau sesiapa free...
boleh datang dalam pd waktu tu la

orait kita tunggu berita dari otai1KT dulu pkol berapa dan kat mana nak kumpul...
cip kapar dikhuatiri lemas dalam selimut pada waktu pagi tersebut..so tak payah tunggu dia...
kriss ke valve?

 

 



klu kriss..aku ikut...hehehe...biggrinbiggrinbiggrin

 



__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 401
Date:

safety firts!!!biggrinbiggrinbiggrin

__________________

-FREE ALCOHOL FOR RIDE-



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

Sedikit INFO
-----------------

Ride dari Kg. Malaysia
8.00am - Bergerak dari rumah Otai1kt
Sila berhubung dgn Otai1kt 013-3644020

Ride dari Kapar
8.00am - Berkumpul di NLK Bistro depan SHELL Kapar
8.30am - Petronas Setia Alam
9.00am - Tol ELITE exit USJ/Puchong

**Ada satu ride dari Lumut Perak menuju ke Puchong, anggaran waktu dalam
tengahari, Pihak penganjur mengharap pihak RMR menjadi MARSHALL pengiring
bersama anggota polis traffic untuk mengiringi konvoi anggaran 100 buah jentera
bergerak dari tol NKVE menuju ke Puchong. HARAP MAKLUM


__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 2016
Date:

jgn lupa bawa vest mashall.....

__________________

-setting by nazries-

Uploaded with ImageShack.us
RON95 - $1.85



Guru

Status: Offline
Posts: 973
Date:

otai_1kt wrote:

jgn lupa bawa vest mashall.....




 bang...kalau yang xda vest mashall mcm mane??confuseconfuse



__________________

-HaTi MuDa JiWa rEtRo-



Guru

Status: Offline
Posts: 2016
Date:

daniel_135 wrote:

otai_1kt wrote:

jgn lupa bawa vest mashall.....




 bang...kalau yang xda vest mashall mcm mane??confuseconfuse



masa malidull rasul 2009 kat dapat satu sorang......kau dah jual ke apa ???

 



__________________

-setting by nazries-

Uploaded with ImageShack.us
RON95 - $1.85



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

otai_1kt wrote:

masa malidull rasul 2009 kat dapat satu sorang......kau dah jual ke apa ???

 



dia dah jual la tu....
buat top up beli Lctong saravanan!!!!
laughing.gif

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 973
Date:

MamatKapar wrote:

otai_1kt wrote:

 

masa malidull rasul 2009 kat dapat satu sorang......kau dah jual ke apa ???

 



dia dah jual la tu....
buat top up beli Lctong saravanan!!!!
laughing.gif

 



biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinawwawwawwawwawwaww

 



__________________

-HaTi MuDa JiWa rEtRo-



Senior Member

Status: Offline
Posts: 283
Date:

TRIMA2....biggrinbiggrinbiggrin

__________________

RXZ DULU KINI SELAMANYA!!!!!!!!.......HAHAHAHAHAHA
''SETTING BY: BACOK GILE''



Senior Member

Status: Offline
Posts: 200
Date:

geng2 tro datang tunggu!!!!!!!!!!!!!!!

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 3662
Date:

den sampai tgh hari kot ngn cik arull....x po2 ha camera jgn lupo nanti nak upload pic kasi bakar line laie!!!heheh

__________________




biar mtr buruk janji retro!!!




Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

Salam pada semua!!
yang RETRO dan yang NEGRO!!
Event semalam berjalan dengan jayanya
Cuaca pun cantik, mendung... cuma petang jer dah start hujan
Namun begitu, Penganjur begitu berbangga dengan kehadiran
warga RMR semua dan tak sangka sambutan begitu diluar jangkaan.
dan jamuan makan tengah hari yg tak seberapa....
tapi tetap sedap dan lazat... dikala kelaparan.

Ucapan terima kasih yang tak terhingga kepada semua
rakan2 retro yang support event ini dan Event ini bolehlah
dianggap yang TerBEST dan sesuai untuk penutup RMR tahun 2009.

Kepada Sdr. Mizan dari Geng Retro Segamat/Kebayan Bikes...
dan rakan2 otai Retro segamat yg lain...
korang memang dasat laaa.....
walaupun jauh, walaupun hujan
walaupun ada motor sadai tepi jalan...
walaupun ada motor ditunda
namun semangat untuk bersama2 RMR
tetap membara didalam dada...

Kepada Bro Kamal Effendi, bro memang sempoi laaa
Kepada Bro Ijal dan Geng Elite puchong...
Kepada Bro Daud
kepada Geng RXK/S Seremban/KL/Kajang dan lain lain
Kepada Geng TRO RXK/S & GP
Geng jajahan pantai Barat...
kepada semua yg bawak motor retro semalam...
yang tak dapat nak ucapkan satu2...sbb ramai sangat
moto keluar masuk silih berganti..
shift pagi..... tukar shift petang
cikarul yg datang lewat pun... tetiba jadi MARSHALL
konvoi.... pd semua!!
Ucapan jutaan Terima Kasih kerana memeriahkan
event.

GAMBAR EVENT AKAN MENYUSUL DI TREAT BARU!!!
juga kepada CIK MOMOI yg menjadi MODEL girl
dari pagi sampai petang!!!

JUMPA LAGI KITA TAHUN DEPAN!!!!
Hidup Retro....HIDUP RMR!!!. 
Insyallah tahun Hadapan 2010, pastinya RMR akan menjanjikan event2 dan Ride ride yg lebih meriah dan mesra rakyat.



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 2466
Date:

MamatKapar wrote:

Salam pada semua!!
yang RETRO dan yang NEGRO!!
Event semalam berjalan dengan jayanya
Cuaca pun cantik, mendung... cuma petang jer dah start hujan
Namun begitu, Penganjur begitu berbangga dengan kehadiran
warga RMR semua dan tak sangka sambutan begitu diluar jangkaan.
dan jamuan makan tengah hari yg tak seberapa....
tapi tetap sedap dan lazat... dikala kelaparan.

Ucapan terima kasih yang tak terhingga kepada semua
rakan2 retro yang support event ini dan Event ini bolehlah
dianggap yang TerBEST dan sesuai untuk penutup RMR tahun 2009.

Kepada Sdr. Mizan dari Geng Retro Segamat/Kebayan Bikes...
dan rakan2 otai Retro segamat yg lain...
korang memang dasat laaa.....
walaupun jauh, walaupun hujan
walaupun ada motor sadai tepi jalan...
walaupun ada motor ditunda
namun semangat untuk bersama2 RMR
tetap membara didalam dada...

Kepada Bro Kamal Effendi, bro memang sempoi laaa
Kepada Bro Ijal dan Geng Elite puchong...
Kepada Bro Daud
kepada Geng RXK/S Seremban/KL/Kajang dan lain lain
Kepada Geng TRO RXK/S & GP
Geng jajahan pantai Barat...
kepada semua yg bawak motor retro semalam...
yang tak dapat nak ucapkan satu2...sbb ramai sangat
moto keluar masuk silih berganti..
shift pagi..... tukar shift petang
cikarul yg datang lewat pun... tetiba jadi MARSHALL
konvoi.... pd semua!!
Ucapan jutaan Terima Kasih kerana memeriahkan
event.

GAMBAR EVENT AKAN MENYUSUL DI TREAT BARU!!!
juga kepada CIK MOMOI yg menjadi MODEL girl
dari pagi sampai petang!!!

JUMPA LAGI KITA TAHUN DEPAN!!!!
Hidup Retro....HIDUP RMR!!!. 
Insyallah tahun Hadapan 2010, pastinya RMR akan menjanjikan event2 dan Ride ride yg lebih meriah dan mesra rakyat.



ondaway balik dari kg terserempak dgn dorg kat exit USJ..... ingat nk balik rumah amek GP nk trut serta... smpi je rumah ujan..... huhu rugi tol....... kalau taw trus follow je.. tak yah balik rumah amek gp.....nonono

 



__________________

m_598ac4e3b59b4b57be6660f2806ea574.jpg



Guru

Status: Offline
Posts: 613
Date:

sedey....sedey...
akk 1 famili dtg support event tp,...
org tu skit pun xmention.....
moomooi gak yg dia nampak....disbeliefdisbeliefdisbelief
sampai hati.....


__________________

.....unit pemantau bebas.....



Guru

Status: Offline
Posts: 5371
Date:

kak_fiza wrote:

sedey....sedey...
akk 1 famili dtg support event tp,...
org tu skit pun xmention.....
moomooi gak yg dia nampak....disbeliefdisbeliefdisbelief
sampai hati.....



jawap MAT jawap.......biggrinbiggrin

 



__________________
                                                        N9 RD members


                                                         RD LC in memory


Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

manggo wrote:

kak_fiza wrote:


moomooi gak yg dia nampak....disbeliefdisbeliefdisbelief



jawap MAT jawap.......biggrinbiggrin

 




 
hadoii... ko la tolong jawab manggo!!


Sebab MOMOI dan 'penuh' kat depan kaunter tu...
yang belakang dah tak berapa nak perasan plak...
hehehehe!!...

tapi yaa betul!!!
Support dari Kak Fiza satu keluarga
yang berkelah kat situ
memang sukar nak diperolehi
dari keluarga lain....

selalunya... anak2 yang dah besar panjang
susah nak ikut mak apak..
tapi mmg respek laaa...
anak2 semua support event!!...

patut la kumbang2 kuar masuk kaunter
buat buat tanya...baju lahh..stiker lahh..
macam2...




__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 973
Date:

MamatKapar wrote:

manggo wrote:

 

kak_fiza wrote:


moomooi gak yg dia nampak....disbeliefdisbeliefdisbelief



jawap MAT jawap.......biggrinbiggrin

 




 
hadoii... ko la tolong jawab manggo!!


Sebab MOMOI dan 'penuh' kat depan kaunter tu...
yang belakang dah tak berapa nak perasan plak...
hehehehe!!...

tapi yaa betul!!!
Support dari Kak Fiza satu keluarga
yang berkelah kat situ
memang sukar nak diperolehi
dari keluarga lain....

selalunya... anak2 yang dah besar panjang
susah nak ikut mak apak..
tapi mmg respek laaa...
anak2 semua support event!!...

patut la kumbang2 kuar masuk kaunter
buat buat tanya...baju lahh..stiker lahh..
macam2...




sapo la kumbang2 tu yeeee......biggrinbiggrinawwaww

 



__________________

-HaTi MuDa JiWa rEtRo-



Senior Member

Status: Offline
Posts: 405
Date:

kak_fiza wrote:

sedey....sedey...
akk 1 famili dtg support event tp,...
org tu skit pun xmention.....
moomooi gak yg dia nampak....disbeliefdisbeliefdisbelief
sampai hati.....



adoi la en.mamat ni...ape daa...confuseconfusewink

kak fiza n family always da best role model to all...aww
momoi respek dan hormat abg asri n kak fiza satu family sbb mcm yg mamatkapar ckp, jrg2 satu family boleh support n join event mcm yg family abg asri n kak fiza wat...(tingat kat abah & mak saya biggrin)...two tumbs up utk abg asri dan family...neway, terima kasih..


Thanks juga kpd saudara mamatkapar yang invite momoi join n to saudara along yang menumpangkan momoi ke lokasi event ni...

p/s:  miss dat little kid...mohd iqbal...hehehe..hrp dpt jmpe iqbal dgn mama die lagi...insyaallah..aww



 



__________________

Kalau nak minta review events, motor atau mintak tolong pape on behalf Majalah By'U, Majalah Kapcai & Majalah Otomania...sesila la rerajin berkomunikasi tanpa had dengan saya di:


Email:  astarawistana85@yahoo.com

YM: astarawistana

FB: Astarawistana Momoi

Skype: astarawistana_momoi

T:  012-3284387 (Urusan kerja)

Blog: http://astarawistana-momoi.blogspot.com (KaryaKuTanpaBatasan)


~One Love, Peace & Harmony~



Senior Member

Status: Offline
Posts: 405
Date:

daniel_135 wrote:

MamatKapar wrote:

 

manggo wrote:

 

kak_fiza wrote:


moomooi gak yg dia nampak....disbeliefdisbeliefdisbelief



jawap MAT jawap.......biggrinbiggrin

 




 
hadoii... ko la tolong jawab manggo!!


Sebab MOMOI dan 'penuh' kat depan kaunter tu...
yang belakang dah tak berapa nak perasan plak...
hehehehe!!...

tapi yaa betul!!!
Support dari Kak Fiza satu keluarga
yang berkelah kat situ
memang sukar nak diperolehi
dari keluarga lain....

selalunya... anak2 yang dah besar panjang
susah nak ikut mak apak..
tapi mmg respek laaa...
anak2 semua support event!!...

patut la kumbang2 kuar masuk kaunter
buat buat tanya...baju lahh..stiker lahh..
macam2...




sapo la kumbang2 tu yeeee......biggrinbiggrinawwaww

 



bkn ke salah satu kumbang itu adalah ko daniel? hahaha...biggrinbiggrinbiggrinbiggrin

 

 



__________________

Kalau nak minta review events, motor atau mintak tolong pape on behalf Majalah By'U, Majalah Kapcai & Majalah Otomania...sesila la rerajin berkomunikasi tanpa had dengan saya di:


Email:  astarawistana85@yahoo.com

YM: astarawistana

FB: Astarawistana Momoi

Skype: astarawistana_momoi

T:  012-3284387 (Urusan kerja)

Blog: http://astarawistana-momoi.blogspot.com (KaryaKuTanpaBatasan)


~One Love, Peace & Harmony~



Senior Member

Status: Offline
Posts: 405
Date:

MamatKapar wrote:

manggo wrote:

 

kak_fiza wrote:


moomooi gak yg dia nampak....disbeliefdisbeliefdisbelief



jawap MAT jawap.......biggrinbiggrin

 




 
hadoii... ko la tolong jawab manggo!!


Sebab MOMOI dan 'penuh' kat depan kaunter tu...
yang belakang dah tak berapa nak perasan plak...
hehehehe!!...

tapi yaa betul!!!
Support dari Kak Fiza satu keluarga
yang berkelah kat situ
memang sukar nak diperolehi
dari keluarga lain....

selalunya... anak2 yang dah besar panjang
susah nak ikut mak apak..
tapi mmg respek laaa...
anak2 semua support event!!...

patut la kumbang2 kuar masuk kaunter
buat buat tanya...baju lahh..stiker lahh..
macam2...




momoi chubby,mmg la 'penuh'...hahaha...
nant next event, kasi org lain la dok dpn..momoi lepak blakang je...kang x nampak org2 kt blakang tu...hehehe..biggrinbiggrin

 



__________________

Kalau nak minta review events, motor atau mintak tolong pape on behalf Majalah By'U, Majalah Kapcai & Majalah Otomania...sesila la rerajin berkomunikasi tanpa had dengan saya di:


Email:  astarawistana85@yahoo.com

YM: astarawistana

FB: Astarawistana Momoi

Skype: astarawistana_momoi

T:  012-3284387 (Urusan kerja)

Blog: http://astarawistana-momoi.blogspot.com (KaryaKuTanpaBatasan)


~One Love, Peace & Harmony~



Guru

Status: Offline
Posts: 3662
Date:

hahah si manggo ko dah konal lom ngan momoi nie>>???
den kn dah kato smlm yg tomey2 tue la momoi ko x cayoo...huhuhu

__________________




biar mtr buruk janji retro!!!




Senior Member

Status: Offline
Posts: 283
Date:

kak_fiza wrote:

sedey....sedey...
akk 1 famili dtg support event tp,...
org tu skit pun xmention.....
moomooi gak yg dia nampak....disbeliefdisbeliefdisbelief
sampai hati.....



KUENG,KUENG,KUENGbiggrinbiggrinbiggrin.....NK BUAT CMNE KAKhmmhmmhmm

 



__________________

RXZ DULU KINI SELAMANYA!!!!!!!!.......HAHAHAHAHAHA
''SETTING BY: BACOK GILE''



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

keCik 1c wrote:

KUENG,KUENG,KUENGbiggrinbiggrinbiggrin.....NK BUAT CMNE KAKhmmhmmhmm

 




haaaa.... daniel!!...
kumbang dah masuk laa...
siap support Kak Fiza lagi.....
hehehehelaughing.gif

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 973
Date:

MamatKapar wrote:

keCik 1c wrote:

 

KUENG,KUENG,KUENGbiggrinbiggrinbiggrin.....NK BUAT CMNE KAKhmmhmmhmm

 




haaaa.... daniel!!...
kumbang dah masuk laa...
siap support Kak Fiza lagi.....
hehehehelaughing.gif

 



kumbang ni ke....confuseconfuse
den bukan kumbang...tapi..winkwink
mambang....biggrinbiggrinbiggrin

 



__________________

-HaTi MuDa JiWa rEtRo-

Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.



Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard