RETRO MALAYSIAN RIDERS

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: lambretta


Guru

Status: Offline
Posts: 2469
Date:
lambretta


spaceball.gif1982977347_f16f07fd48.jpg

__________________

m_598ac4e3b59b4b57be6660f2806ea574.jpg



Senior Member

Status: Offline
Posts: 373
Date:

sblom ni aku ade jgk lambretta model L3..tp syg nye mase pkai xde pon amik gambar..tp pkai skejapjer..rase mcm x best..da jual ke budak johor..rm1.7k..

__________________
"A way road to success is always under construction"


Guru

Status: Offline
Posts: 5029
Date:

1.7k ???....murah tu...ada mmber aku dok pala batas peneng kata bangkai saja pon dah beribu-ribu....ish-ish untong btoi owner baru tu.... smile.gifsmile.gifsmile.gif

__________________

 " Integration of Colors, Speed & Sound...."



Guru

Status: Offline
Posts: 1214
Date:

1.7k? ok la tu. bg kawan2 pki. hehe

__________________
ape lah yg ada pada nama
ape lah yg ada pada gelaran
sampai masa kite akan jatuh
beringatlah

BERMACAM2 RAYBAN DAN AKSESORI RAYBAN UNTUK DIJUAL.
PM SAYA UNTUK KETERANGAN LANJUT.




Guru

Status: Offline
Posts: 1325
Date:

uishh..untung betoi klu dapat.

__________________

walk the talk



Guru

Status: Offline
Posts: 777
Date:

Sekarang nih lambretta nih boleh cecah 15k kalau semua oem dan running cond.
walaupun buruk..

__________________
Naik motor biar perlahan, janji kite jadi perhatian.. he..he...




Guru

Status: Offline
Posts: 3188
Date:

lambretta arwah atuk aku penah pakai.....tapi dia dah jual...budak beli 4.7k dengan keadaan full ori lagi bukan atuk aku letak harga..tapi buyer yg tawarkan harga...budak tu dtg dah 5x mintak beli x salah aku...last2 atuk aku jual ngan bdk tu...

hehehe moto tu aku ingat lagi...datuk aku nak spray antar kedai..last2 aku cat pakai kaler umah ngan sepupu aku...hijau petronas ngan putih....sampai la jual pn kaler tu gak....kiranye arwah atuk aku 1st owner..plet no. BK xxxx


__________________
You've been SMOKED by a TWO STROKE Machine


Guru

Status: Offline
Posts: 1728
Date:

mesti atuk ko dh fed up dh ngan bdk tu kan along....dOk ari2 dtg mengAYAT sampai cair gak arwah atuk ko tu. Tp mmg puas atila kalo dpt moto tu sbb full ori lg....Sygnya ko x membelanya dlu long....

__________________

Salam persahabatan kepada semua gang2 retro se'antero malaysia......



Guru

Status: Offline
Posts: 3188
Date:

juanZ wrote:

mesti atuk ko dh fed up dh ngan bdk tu kan along....dOk ari2 dtg mengAYAT sampai cair gak arwah atuk ko tu. Tp mmg puas atila kalo dpt moto tu sbb full ori lg....Sygnya ko x membelanya dlu long....




 tu la pasal...
aku pn x tau la masa tu nak simpan ke x...tapi tu la kalau nak carik moto tu kat owner baru mesti dia x jual huhuhuhhuhuhuhhu...

tapi frust gak la bapak aku pasal dia nak simpan...tau2 je atuk dah jual...



__________________
You've been SMOKED by a TWO STROKE Machine


Member

Status: Offline
Posts: 20
Date:

jambu kale die...

__________________

warning!!!  The smell 2-stroke makes me horny...





Guru

Status: Offline
Posts: 5029
Date:

lambrett........

terbaik wooookkkkkk !!!! smile.gifsmile.gifsmile.gif

__________________

 " Integration of Colors, Speed & Sound...."



Guru

Status: Offline
Posts: 1325
Date:

mana nah cari dah lani.....kalau ada pun mahai dah..

__________________

walk the talk



Guru

Status: Offline
Posts: 781
Date:

kura_terbang wrote:

sblom ni aku ade jgk lambretta model L3..tp syg nye mase pkai xde pon amik gambar..tp pkai skejapjer..rase mcm x best..da jual ke budak johor..rm1.7k..




x pe la...

kwan2 puye pasal rugi puluhan ribu pon x pe...

kwn2 ade yg nk jual lambreta murah2 lg x???



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 5029
Date:

lucky strike biggrinbiggrinbiggrin

LAMBRETTA SHOW00.jpg





__________________

 " Integration of Colors, Speed & Sound...."



Guru

Status: Offline
Posts: 777
Date:

KALAU NAK CARI ADA LAGI..
BUNGKUS DALAM PLASTIK LAGI..
SEBIJI TU rm9K
SEBIJI LAGI RM13K
LOKASI RAWANG..
DEKAT KOMUTER..
BAWA JE LA PENGERASNYA..
ADA BERAN..?
HE..HE..

__________________
Naik motor biar perlahan, janji kite jadi perhatian.. he..he...




Guru

Status: Offline
Posts: 5029
Date:

perghhhh !!!!

bungkus plastik tu....msti bling-bling punye tu...



__________________

 " Integration of Colors, Speed & Sound...."



Guru

Status: Offline
Posts: 564
Date:

kat rawang aik dokat sangat tu hehehe leh p tgk biggrin

__________________


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 34
Date:

pergh!!!! smart arr lambretta ni....

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 777
Date:

Pg la tgk.. dekat komuter tu kan ada satu je kedai motor..

__________________
Naik motor biar perlahan, janji kite jadi perhatian.. he..he...


Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.



Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard