RETRO MALAYSIAN RIDERS

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: siapakah yg memegang watak kadir,rina,dll


Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:
RE: siapakah yg memegang watak kadir,rina,dll


peroz wrote:

MamatKapar wrote:

 

...hah cantik tuu kak..... kalau dah ada connection.....
apakata kita gi melawat bro. syed sobri......
pastu amik gambar ramai2....
..antar kat paper...
..antar kat majalah.....
...asyik2 muka gondol jer kuar paper.... letih laa... hehehe

 



GONDOL tu spe  mamat??????confuseconfuseconfuse

 




kawan aku dan kawan mereka juga...... hehehe

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 3188
Date:

MamatKapar wrote:

alongYP wrote:

jelmaan KUZI dlm cite gile-gile remaja....




.....ada yg makan tersedak ni kang!!!!..... hehehee

 




 hahahahaha gurau2 je.....

p/s: skali lagi aku mntak ampun botak..peace no warbiggrin



__________________
You've been SMOKED by a TWO STROKE Machine


Guru

Status: Offline
Posts: 707
Date:

alongYP wrote:

MamatKapar wrote:

 

alongYP wrote:

jelmaan KUZI dlm cite gile-gile remaja....




.....ada yg makan tersedak ni kang!!!!..... hehehee

 




 hahahahaha gurau2 je.....

p/s: skali lagi aku mntak ampun botak..peace no warbiggrin



siot larrr dah la gambar muka tak mandi sehari ko pi letak caitbiggrinbiggrin

 



__________________


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 47
Date:

cantikkk..menarik..mmg the bom idea nie....sokong!!!biggrinbiggrinbiggrin

__________________

yamaha..suzuki..cagiva



Guru

Status: Offline
Posts: 1319
Date:

rumah jamali syadad aku tau laa.. ngan hamid gurga.. hehehe..



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1092
Date:

Hahahaa...Kalau x pahit bukan la tongkat ali nama nye...( Petikan Hamid Gurga.)
Dengar cerite Syed Sobrie ni duk puchong pasal ramai orang ckp die ada 2 isteri 1 kat gombak 1 lgi kat puchong..

Mana la tahu boleh jumpe kan....biggrinbiggrinbiggrin


__________________

Sila klik disini untuk penjimatan elektrik..
www.alatpenjimatan.com

Sila klik disini untuk belajar membina WebSite sendiri..
www.bengkelwebsite.com

MyBlogspot..
faisrz250.blogspot.com


Banzai...!!!!


Senior Member

Status: Offline
Posts: 190
Date:

Setuju Banget..........

setuju sesangat......



__________________
don't judge me for the who i am today..
visit : albabtrading.blogspot.com


Guru

Status: Offline
Posts: 1196
Date:

Silam 05 wrote:

rumah jamali syadad aku tau laa.. ngan hamid gurga.. hehehe..



rumah rashid sidek aku  tau
hehehehehehbiggrin

 



__________________

alon-alon ben klakon.
dh pelan2 pun xciden gak.aku nk mandi bunge lah mcm ni




Guru

Status: Offline
Posts: 2134
Date:

kalo gitaris band fotograf tau la.sharul...ada link....pokcik den...tp kalo pelakon n....hm....selain layan moto retro n,aku terlalu minat semua benda retro kt malaysia n....antaranya band2 rock kangkang kita cam b.p.r,lipan bara,saxo,ababil,aryan,medalion,mutiara,the unwanted(sgpore),medicine,melissa,helter skelter,qiara,sejati,lefthanded,...dll....sory lari topik sekejap....

__________________


"wa caya lu brader!!!!!!!!!!"

"RMR pencetus fenomena retro negara"



Guru

Status: Offline
Posts: 3662
Date:

hahah same la mcm aku..hbs lagu bpr ko rosakkan ye remy!!!huhuh
nanti ko kawen kasi inform aku n bwk live band dari band2 terkenal mcm bpr,left handed or may tau!!!
nanti aku dtg ko kawen nak berduet lagi...jahanam!!!hhih

__________________




biar mtr buruk janji retro!!!




Guru

Status: Offline
Posts: 2134
Date:

uda_5-speed wrote:

hahah same la mcm aku..hbs lagu bpr ko rosakkan ye remy!!!huhuh
nanti ko kawen kasi inform aku n bwk live band dari band2 terkenal mcm bpr,left handed or may tau!!!
nanti aku dtg ko kawen nak berduet lagi...jahanam!!!hhih




 aku tarahal....kite kangkang abis2,tarik lagu gile2....wakaka....cadang nk soh pakcik den bawak band dia,FOTOGRAF...kalo dorg sudi r....maklom la....dowg otai,segan gak....

ha,aku ade jumpe kak rina yg dlm cite azura kelmarin!!!!!ko jgn xcaye cikarul,kak rina 2 still pakai m.b.x 2!!!!!!mlm n aku upload....ko mesti suke....jeng3!!!!biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin



__________________


"wa caya lu brader!!!!!!!!!!"

"RMR pencetus fenomena retro negara"



Guru

Status: Offline
Posts: 2134
Date:

rina m.b.x!!!!
dsc00016cmv.jpg
tapi aku heran la rul....kenape rina n nampak mude dalam gambo????kompius....wakakaconfuseconfuseconfuse


__________________


"wa caya lu brader!!!!!!!!!!"

"RMR pencetus fenomena retro negara"



Guru

Status: Offline
Posts: 5052
Date:

sape2 yg ada link ngn artis/pelakon/band yg seiringan motosikal retro ni..

ajak lah dorang memeriahkan sama untuk Santai Retro PD 2010. wink.gif

__________________

 " Integration of Colors, Speed & Sound...."



Senior Member

Status: Offline
Posts: 344
Date:

Remy Raider wrote:

kalo gitaris band fotograf tau la.sharul...ada link....pokcik den...tp kalo pelakon n....hm....selain layan moto retro n,aku terlalu minat semua benda retro kt malaysia n....antaranya band2 rock kangkang kita cam b.p.r,lipan bara,saxo,ababil,aryan,medalion,mutiara,the unwanted(sgpore),medicine,melissa,helter skelter,qiara,sejati,lefthanded,...dll....sory lari topik sekejap....




memg rock kangkang r bro



__________________
Jadilah kamu seolah-olah orang yang berdagang @ orang yg melintasi jalan...


Senior Member

Status: Offline
Posts: 344
Date:

rahami wrote:

sape2 yg ada link ngn artis/pelakon/band yg seiringan motosikal retro ni..

ajak lah dorang memeriahkan sama untuk Santai Retro PD 2010. wink.gif



sy nyer pendapat kite bg r gift ckit kt dierg ....

kerna telah susah payah melakon/mengarah dll hingga tersemat ke hari ini



__________________
Jadilah kamu seolah-olah orang yang berdagang @ orang yg melintasi jalan...


Guru

Status: Offline
Posts: 824
Date:



__________________

AKU DIA DAN JIWE - JIWE KELAJUAN........


Guru

Status: Offline
Posts: 824
Date:



__________________

AKU DIA DAN JIWE - JIWE KELAJUAN........


Guru

Status: Offline
Posts: 824
Date:



__________________

AKU DIA DAN JIWE - JIWE KELAJUAN........


Guru

Status: Offline
Posts: 534
Date:

xnk jempot actor citer kt astro ke? ala, yg pki lc tong kunig tu...ade kaitan gak...hmmm...ok la tu..hehe...klu bleh jmpot awek tu skali....

__________________
017-2792194 / 013-4061057......
ilmu tanpa amal ibarat pohon yg tidak berbuah.....


Guru

Status: Offline
Posts: 1813
Date:

bagai mana la keadaan mereka sekarang???
erm...
nak juga tengok motor yang diorang pakai masa
bikin filem dulu...
haha...
dah barai ker...
dah off road ker...
simpan lagi ker....
hehe...

__________________
Kedai Rahmat Trg dibuka daripada 21-01-2012 Jika ada ingin membeli apa2 sparepart boleh menghubungi saya : 0133299808


Senior Member

Status: Offline
Posts: 165
Date:

alongYP wrote:

jelmaan KUZI dlm cite gile-gile remaja....



p/s: BOTAK...ampun banyak2 ye...
koil bawah aku tgh try kat moto..peace no war


YP biru tu moto pakcik aku tuh...hahaha


 



__________________
NOSTALGIA KEMBALI.....
TERUSKAN ERA PERMOTORAN 80'AN........





Senior Member

Status: Offline
Posts: 152
Date:

cerita bujang selamat pun ado moto yp gak...tapi bukan faizal usin bwk...tah mamat mano  ...karate kid versi malaysia...faizal usin pakai bmx yo...budak mudo le katakan...

__________________

2 stroke of genius



Senior Member

Status: Offline
Posts: 155
Date:

pangil sekali budak2 breakdance tu.....oppss silap atuk2 breakdance tu...dah tua raso nye skrang nii...mmmm

__________________
nak amik,xnak xpe
«First  <  1 2 | Page of 2  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.



Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard