RETRO MALAYSIAN RIDERS

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: BERSEDIAKAH ANDA UNTUK KE KARNIVAL MOTOR DI KUALA KANGSAR..?


Guru

Status: Offline
Posts: 1092
Date:
RE: BERSEDIAKAH ANDA UNTUK KE KARNIVAL MOTOR DI KUALA KANGSAR..?


Ha idea yg bagus tu..
So bile start? bgthu awl2 dlu takut ada perubahan tarikh nanti susah plak nak cuti..

__________________

Sila klik disini untuk penjimatan elektrik..
www.alatpenjimatan.com

Sila klik disini untuk belajar membina WebSite sendiri..
www.bengkelwebsite.com

MyBlogspot..
faisrz250.blogspot.com


Banzai...!!!!


Guru

Status: Offline
Posts: 1214
Date:

TENZ wrote:

survey kata hang buat la ikut suka hati hang..hang pi dulu...nanti kami ligan tiang...wakakakakak








itu survey yg cakap...biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

__________________
ape lah yg ada pada nama
ape lah yg ada pada gelaran
sampai masa kite akan jatuh
beringatlah

BERMACAM2 RAYBAN DAN AKSESORI RAYBAN UNTUK DIJUAL.
PM SAYA UNTUK KETERANGAN LANJUT.




Senior Member

Status: Offline
Posts: 121
Date:

mintak mahap mencelah. aku org br kat ipoh nie, br pndh ipoh. jd nk mencari geng² kat ipoh plak la. aku sokong sgt idea 2. pape pn komfom bila dl br blh nk mintak cuti ke pape ke. biggrin



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

zuki wrote:

uish ini sudah bgus..
ok baik sy akan tolong infomkan pada dak2 ipoh..
xpon bek kite terus smbg pg ride smpi ke lumut..
amacam???

xpon pi masuk pekan kuala(urap2) - ke bruas(jalan ke lumut) - teluk batik(sedikit riadah) - pusing lumut - balik ke ipoh - maple nasi ganja(borak2 dan merapatkan silaturrahim) - pulang ke destinasi masing2...

ha???
tgk ape kate survey dulu...




hari tu turun lumut.... takde apa la boss..... parking moto pun bersepah dan jauh dari pantai!!!.... hehehe....

Sebenarnya GBBNK akan bermesyuarat dan bermusyuarah dgn geng Lucky strike banting.... GPunk Ijok dan Honda Raider Owner club PEREPAT... dalam masa terdekat ini... untuk mendapatkan kata putus samada akan meneruskan ride ke Kuala Kangsar atau tidak... sbb ada juga member2 dari group moto Klasik dan vespa yg akan turun ke sana. jadi kami akan berbincang untuk support mmber2 yg pergi ke sana..... apa pun ... tarikh tersebut masih agak jauh lagi.... dan sekiranya ada rancangan2 yg baik dari geng2 lain..... kita boleh berbincang dengan sebaik2 nya!!!...aww

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 373
Date:

tula.. sy da follow ride ke kuala kgsar 7 taun berturut2..jd kalau x g rase rugy. sy munkin akan turun...jd xkesah la sape nk g dgn x g k walaupon taw ade crita d sebalik tabir..heheh..sory kwn2..

__________________
"A way road to success is always under construction"


Senior Member

Status: Offline
Posts: 117
Date:

FAIZ wrote:

Ha idea yg bagus tu..
So bile start? bgthu awl2 dlu takut ada perubahan tarikh nanti susah plak nak cuti..




bro, jangan lupo inform kat aku klu nak follow ride.. boley ler sesama.. kenal aku lagik kan?? budak sg besarsmile



__________________
DSC01130.jpg



Guru

Status: Offline
Posts: 1092
Date:

khaifiq wrote:

 

FAIZ wrote:

Ha idea yg bagus tu..
So bile start? bgthu awl2 dlu takut ada perubahan tarikh nanti susah plak nak cuti..




bro, jangan lupo inform kat aku klu nak follow ride.. boley ler sesama.. kenal aku lagik kan?? budak sg besarsmile

 



Ok x ada masalah punya nanti ada ride aku sms..

 



__________________

Sila klik disini untuk penjimatan elektrik..
www.alatpenjimatan.com

Sila klik disini untuk belajar membina WebSite sendiri..
www.bengkelwebsite.com

MyBlogspot..
faisrz250.blogspot.com


Banzai...!!!!


Guru

Status: Offline
Posts: 889
Date:

nampk mcm ramai yg xnak trun kola kgsar n nk wat ride..so,mintak admin tentukan sume..kami hnya mengekor je..huhu..tluk batek n lumut adalah jalan yg terbaik..
smpai pg,lpak dulu kt tluk btek,tgh ari mandi laut,ptg sket rewang..lps2 br cabot..
2la xtvt yg kami (geng penang,kedah) wat pd thun 2005 dulu..

__________________



TOYOTA 1JZ 2500 GTE twin turbo (drag) vs TOYOTA 7K 1800 GL (drift)

facebook <wan JZ turbocharge>



Senior Member

Status: Offline
Posts: 117
Date:

okey gak teluk batiksmile

__________________
DSC01130.jpg



Guru

Status: Offline
Posts: 1214
Date:

OK BAIK..
SY FOLLOW JE..
PAPE KITE KENE WAT PENGEMUMAN TERBARU K..

__________________
ape lah yg ada pada nama
ape lah yg ada pada gelaran
sampai masa kite akan jatuh
beringatlah

BERMACAM2 RAYBAN DAN AKSESORI RAYBAN UNTUK DIJUAL.
PM SAYA UNTUK KETERANGAN LANJUT.




Guru

Status: Offline
Posts: 2736
Date:

ok dengan ini aku mengumumkan......kita folo geng utara punya aktiviti...

__________________



Guru

Status: Offline
Posts: 1092
Date:

TENZ wrote:

ok dengan ini aku mengumumkan......kita folo geng utara punya aktiviti...



Setuju..!!!

Ada sape2 yg setuju katekan "ye saya setuju"..heheheee

 



-- Edited by FAIZ on Wednesday 25th of March 2009 11:29:14 PM

__________________

Sila klik disini untuk penjimatan elektrik..
www.alatpenjimatan.com

Sila klik disini untuk belajar membina WebSite sendiri..
www.bengkelwebsite.com

MyBlogspot..
faisrz250.blogspot.com


Banzai...!!!!


Guru

Status: Offline
Posts: 2806
Date:

ye....sy mesti pilih.....

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1214
Date:

ye saya setuju bebenor..!!!!!!!!
kemane tu ek??
hehehe

__________________
ape lah yg ada pada nama
ape lah yg ada pada gelaran
sampai masa kite akan jatuh
beringatlah

BERMACAM2 RAYBAN DAN AKSESORI RAYBAN UNTUK DIJUAL.
PM SAYA UNTUK KETERANGAN LANJUT.




Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

TENZ wrote:

ok dengan ini aku mengumumkan......kita folo geng utara punya aktiviti...




GBBNK akan bermesyuarat malam ini.................. join dgn geng utara pun mmg best.... bila lagi kita nak berjumpa!!!

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Member

Status: Offline
Posts: 15
Date:

sy ttp skong event rmr nih...

hrp2 dpt join konvoi yg d rncag...

tlok btek??bes3....

follow jek....



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 541
Date:

kuale --->>> penang 45minit?????????benarkah??

dalam kelajuan berapa?????k.k --->>persimpangan changkat jering dalam 15minit..hmmm..

laju no moto dalam 45minit..

kalo nak p lumut..dalam keadaan ramai..mmg akan mendatangkan masalah..

polis bukan senang tgk kita senang lenang..nnt berlinang²..hahaha..

ipoh pon tgk tmpat..
ntahla..mana la nak ride..

pada yg dok dengki sgt 2..moga2 cepat mendapat apa yg leh dapat..

rosak program.........nonono


-- Edited by hidayat37 on Saturday 28th of March 2009 12:39:32 PM

__________________
tzr...tzr...tzr...hehehe



Guru

Status: Offline
Posts: 2016
Date:

salam kawan2 semua.......jom pi penang.

mintak cikgu wan & gang buat aturcara........jumpa disana.

__________________

-setting by nazries-

Uploaded with ImageShack.us
RON95 - $1.85



Guru

Status: Offline
Posts: 1214
Date:

konfom ke ni bro??
mane yang kita nak pi ni??

__________________
ape lah yg ada pada nama
ape lah yg ada pada gelaran
sampai masa kite akan jatuh
beringatlah

BERMACAM2 RAYBAN DAN AKSESORI RAYBAN UNTUK DIJUAL.
PM SAYA UNTUK KETERANGAN LANJUT.




Guru

Status: Offline
Posts: 2806
Date:

bp ari bulan ni...???

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

zuki wrote:

ye saya setuju bebenor..!!!!!!!!
kemane tu ek??
hehehe




tak kesah la gi mana2 pun.... janji gerak gi belah perak pulak....

Aiman tak kesah!!!awwaww

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1214
Date:

mamat kapar.
macam mane hasil meeting tergempar hari tu??
pening dah ni..
hehehebiggrinbiggrin

__________________
ape lah yg ada pada nama
ape lah yg ada pada gelaran
sampai masa kite akan jatuh
beringatlah

BERMACAM2 RAYBAN DAN AKSESORI RAYBAN UNTUK DIJUAL.
PM SAYA UNTUK KETERANGAN LANJUT.




Guru

Status: Offline
Posts: 1319
Date:

kura_terbang wrote:

tula.. sy da follow ride ke kuala kgsar 7 taun berturut2..jd kalau x g rase rugy. sy munkin akan turun...jd xkesah la sape nk g dgn x g k walaupon taw ade crita d sebalik tabir..heheh..sory kwn2..



number1.gifbiggrin

 



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

Silam 05 wrote:

kura_terbang wrote:

tula.. sy da follow ride ke kuala kgsar 7 taun berturut2..jd kalau x g rase rugy. sy munkin akan turun...jd xkesah la sape nk g dgn x g k walaupon taw ade crita d sebalik tabir..heheh..sory kwn2..



number1.gifbiggrin

 




I follow jer......awwawwaww

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

zuki wrote:

mamat kapar.
macam mane hasil meeting tergempar hari tu??
pening dah ni..
hehehebiggrinbiggrin




sebenarnya tak sempat nak meeting pun....
dah macam tongkang pecah.....awwawwaww

dah nak dekat tarikh... baru tau ler......

ko kumpul jer orang2 ko..... nanti kita jumpa kat mana2... hehehe

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1319
Date:

MamatKapar wrote:

 

Silam 05 wrote:

 

kura_terbang wrote:

tula.. sy da follow ride ke kuala kgsar 7 taun berturut2..jd kalau x g rase rugy. sy munkin akan turun...jd xkesah la sape nk g dgn x g k walaupon taw ade crita d sebalik tabir..heheh..sory kwn2..



number1.gifbiggrin

 




I follow jer......awwawwaww

 


 

kami tidak bermusuh dgn sesiape dan tak nak bermusuh dgn sesiape, tapi kami pergi kerana ingin melihat suasane di sane shj.. sblum ape2 terjadi, kami menyusun jari memohon ampun dan maaf sekiranye ade pihak2 tertentu yg mungkin kecik hati.. sekadar ingin melihat suasane sahaja..

kalau salah perilaku kami, kami pohon ampun dan maaf banyak2..
 handshake.gif

InsyaAllah, lepas settle sume, bleh la kiter semua berkumpul di mane2 mase ond'way balik ke selangor.. aww.. molek gitu... (ini hanye satu cadangan) Pihak Pegurusan RMR berhak menentukan semuanya) kami menghormati keputusan otai2 RMR sekalian..





-- Edited by Silam 05 on Monday 30th of March 2009 10:47:05 PM

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1092
Date:

Silam 05 wrote:

 

MamatKapar wrote:

 

Silam 05 wrote:

 

kura_terbang wrote:

tula.. sy da follow ride ke kuala kgsar 7 taun berturut2..jd kalau x g rase rugy. sy munkin akan turun...jd xkesah la sape nk g dgn x g k walaupon taw ade crita d sebalik tabir..heheh..sory kwn2..



number1.gifbiggrin

 




I follow jer......awwawwaww

 


 

kami tidak bermusuh dgn sesiape dan tak nak bermusuh dgn sesiape, tapi kami pergi kerana ingin melihat suasane di sane shj.. sblum ape2 terjadi, kami menyusun jari memohon ampun dan maaf sekiranye ade pihak2 tertentu yg mungkin kecik hati dgn perbuatan kami ini.. sekadar ingin melihat suasane sahaja..

kalau salah perilaku kami, kami pohon ampun dan maaf banyak2..
handshake.gif

 



Macam hari raya la plak...heheheeee

 



-- Edited by FAIZ on Monday 30th of March 2009 10:45:58 PM

__________________

Sila klik disini untuk penjimatan elektrik..
www.alatpenjimatan.com

Sila klik disini untuk belajar membina WebSite sendiri..
www.bengkelwebsite.com

MyBlogspot..
faisrz250.blogspot.com


Banzai...!!!!


Guru

Status: Offline
Posts: 1319
Date:

ye la en Faiz, x semestinye hari raye jer kena mintak maaf..

wong jowo ngomong, Jalok Ngapuro... aww (org jawa cakap, mintak maaf)



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1092
Date:

Silam 05 wrote:

 

ye la en Faiz, x semestinye hari raye jer kena mintak maaf..

wong jowo ngomong, Jalok Ngapuro... aww(org jawa cakap, mintak maaf)

 



Yela,Jalok Ngapuro seng okeh2 yo..
Aku pun wong jowo gak...Iso ngomong jowo..heheheee

So kapan arek lungo perak..?

 



__________________

Sila klik disini untuk penjimatan elektrik..
www.alatpenjimatan.com

Sila klik disini untuk belajar membina WebSite sendiri..
www.bengkelwebsite.com

MyBlogspot..
faisrz250.blogspot.com


Banzai...!!!!


Guru

Status: Offline
Posts: 1319
Date:

laa, sedulur rupane'.. hehe..
omonge sore dino sebtu, angger enek perubahan, nyong ngomong..
lokasi shell kesas s.alam.. reko kon la yor bater2 ketemu nang kono wae..

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 3662
Date:

relax sume..pape pown keputusan nye kter nantikan dr otai2 jew...
janji kter kuar rmai2 support event kter sndri...baru meriah!!!huhuhu


Attachments
__________________




biar mtr buruk janji retro!!!




Guru

Status: Offline
Posts: 1092
Date:

Silam 05 wrote:

laa, sedulur rupane'.. hehe..
omonge sore dino sebtu, angger enek perubahan, nyong ngomong..
lokasi shell kesas s.alam.. reko kon la yor bater2 ketemu nang kono wae..



Sebtu kapan...?Aku arek melok ki..

 



__________________

Sila klik disini untuk penjimatan elektrik..
www.alatpenjimatan.com

Sila klik disini untuk belajar membina WebSite sendiri..
www.bengkelwebsite.com

MyBlogspot..
faisrz250.blogspot.com


Banzai...!!!!


Guru

Status: Offline
Posts: 1319
Date:

FAIZ wrote:

Silam 05 wrote:

laa, sedulur rupane'.. hehe..
omonge sore dino sebtu, angger enek perubahan, nyong ngomong..
lokasi shell kesas s.alam.. reko kon la yor bater2 ketemu nang kono wae..



Sebtu kapan...?Aku arek melok ki..

 




 25hb.. ngomong la yor, sopo2 seng arek milu, kumpul nang kono wae..



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 2736
Date:

BCL,JBP,BBM kecundang

__________________



Guru

Status: Offline
Posts: 3662
Date:

bcl tue mane lak???rz ko la kn bcl tue???
so ko x pi kew???aduiai....tenz leh bwk kriss lg kn???hehehe


Attachments
__________________




biar mtr buruk janji retro!!!




Guru

Status: Offline
Posts: 1214
Date:

aku xfaham bahasa jawa la..
hahaha..
aku pon sokong dgn korg sume..
tgu ucapan dr otai2 dan penyimpan mohor2 besar..hehe


__________________
ape lah yg ada pada nama
ape lah yg ada pada gelaran
sampai masa kite akan jatuh
beringatlah

BERMACAM2 RAYBAN DAN AKSESORI RAYBAN UNTUK DIJUAL.
PM SAYA UNTUK KETERANGAN LANJUT.




Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

Silam 05 wrote:

laa, sedulur rupane'.. hehe..
omonge sore dino sebtu, angger enek perubahan, nyong ngomong..
lokasi shell kesas s.alam.. reko kon la yor bater2 ketemu nang kono wae..




..... dia dah jumpa geng pulok...... hehehehebiggrinbiggrin

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 121
Date:

MamatKapar wrote:

Silam 05 wrote:

laa, sedulur rupane'.. hehe..
omonge sore dino sebtu, angger enek perubahan, nyong ngomong..
lokasi shell kesas s.alam.. reko kon la yor bater2 ketemu nang kono wae..




..... dia dah jumpa geng pulok...... hehehehebiggrinbiggrin

 



shell kesas s.alam je yg paham. yg len hampeh........

 



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1319
Date:

Twiggy Ramirez wrote:

MamatKapar wrote:

 

Silam 05 wrote:

laa, sedulur rupane'.. hehe..
omonge sore dino sebtu, angger enek perubahan, nyong ngomong..
lokasi shell kesas s.alam.. reko kon la yor bater2 ketemu nang kono wae..




..... dia dah jumpa geng pulok...... hehehehebiggrinbiggrin

 



shell kesas s.alam je yg paham. yg len hampeh........

 



sory.. lupo lak nk translate..

laa, sedulur rupane'.. hehe..
omonge sore dino sebtu, angger enek perubahan, nyong ngomong..
lokasi shell kesas s.alam.. reko kon la yor bater2 ketemu nang kono wae..

laa, sedare rupenye.. hehe..
ckp2 petang ari sabtu, kalau ade perubahan sye bgtau..
lokasi shell kesas s.alam.. awk pakse la kwn2 jumpe kat sane aje..

 



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1092
Date:

Silam,Ki jadi opo orak lungo perak ki..?
Konco aku arek melok..


__________________

Sila klik disini untuk penjimatan elektrik..
www.alatpenjimatan.com

Sila klik disini untuk belajar membina WebSite sendiri..
www.bengkelwebsite.com

MyBlogspot..
faisrz250.blogspot.com


Banzai...!!!!


Guru

Status: Offline
Posts: 1214
Date:

woi faiz..teman xtau la..
hahaha..
meke cakap bhse perak le..
hahaha

__________________
ape lah yg ada pada nama
ape lah yg ada pada gelaran
sampai masa kite akan jatuh
beringatlah

BERMACAM2 RAYBAN DAN AKSESORI RAYBAN UNTUK DIJUAL.
PM SAYA UNTUK KETERANGAN LANJUT.




Guru

Status: Offline
Posts: 1092
Date:

zuki wrote:

woi faiz..teman xtau la..
hahaha..
meke cakap bhse perak le..
hahaha



Ala relaks la zuki tu bahasa jawa la..saje je aku cakap macam tu dah lama x cakap jawa..heheheee

Maksud yg aku cakap tadi tu :
Ni jadi ke x gi perak ni..?
Kawan aku sorang nak ikut..


Tu la maksudnye..

 



-- Edited by FAIZ on Wednesday 1st of April 2009 12:47:27 AM

-- Edited by FAIZ on Wednesday 1st of April 2009 12:47:41 AM

__________________

Sila klik disini untuk penjimatan elektrik..
www.alatpenjimatan.com

Sila klik disini untuk belajar membina WebSite sendiri..
www.bengkelwebsite.com

MyBlogspot..
faisrz250.blogspot.com


Banzai...!!!!


Senior Member

Status: Offline
Posts: 292
Date:

TUNGGU KUALA KANGSAR..AKAN KU GEGAR DGN BISA PARI..biggrinbiggrinbiggrin



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1319
Date:

Kraken wrote:

TUNGGU KUALA KANGSAR..AKAN KU GEGAR DGN BISA PARI..biggrinbiggrinbiggrin



bawak la empat2 tu.. takkan bwk pari jer mek.. huhu..

 



bawak la

__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 292
Date:

AKAN D USAHAKAN..TP KENE CARI RIDER LA..biggrinbiggrinbiggrin..RGV ABG AKU PUN DA TEMBAK CLER BARU..



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1214
Date:

Kraken wrote:

 

AKAN D USAHAKAN..TP KENE CARI RIDER LA..biggrinbiggrinbiggrin..RGV ABG AKU PUN DA TEMBAK CLER BARU..

 



tu dia kraken bwk motor dia habis-habisan..hehehe..
rmi yg nak pg kuala ni..
ape pon tguuuuuu..............................

 



__________________
ape lah yg ada pada nama
ape lah yg ada pada gelaran
sampai masa kite akan jatuh
beringatlah

BERMACAM2 RAYBAN DAN AKSESORI RAYBAN UNTUK DIJUAL.
PM SAYA UNTUK KETERANGAN LANJUT.




Guru

Status: Offline
Posts: 1319
Date:

Kraken wrote:

AKAN D USAHAKAN..TP KENE CARI RIDER LA..biggrinbiggrinbiggrin..RGV ABG AKU PUN DA TEMBAK CLER BARU..




 rider bnyk.. ko suh jer eri tu bwk.. bahaye abg ko nie, main tembak2 lak.. hehee..



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 3662
Date:

huhuhu penang or kuale nie???
mane program yg betoi nie???
dah nak dkt nie...lg bape minggu jew lg..????huhhu


Attachments
__________________




biar mtr buruk janji retro!!!




Senior Member

Status: Offline
Posts: 336
Date:

uda_5-speed wrote:

huhuhu penang or kuale nie???
mane program yg betoi nie???
dah nak dkt nie...lg bape minggu jew lg..????huhhu



huhuhuhu...ogag2 lopeh x poie 2 do.....

motot dh ready ko??? 

 



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 3662
Date:

ceh x bek keyei ko pelekeh x7 den...tau la ghoman eh x semenggah..
tp mano2 ride ko tgk ado jo WY tue!!!hehehe
ko tue jo lamo bonar x kuar kn x7..den yakin dgn jentera tue den nie....ahhaha


__________________




biar mtr buruk janji retro!!!


«First  <  1 2 3 4 5 6  >  Last»  | Page of 6  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.



Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard