RETRO MALAYSIAN RIDERS

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Honda Hawk 150cc


Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:
Honda Hawk 150cc


Honda Hawk 150cc



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 

az


Guru

Status: Offline
Posts: 1050
Date:

MamatKapar wrote:

Honda Hawk 150cc



perghhhhhhhhhh berkilat2...



__________________

Ride On & Ride Safe...



Guru

Status: Offline
Posts: 2806
Date:

sy ingin menambah lauk utk honda hawk ini..

Attachments
__________________
az


Guru

Status: Offline
Posts: 1050
Date:

Dablek wrote:

sy ingin menambah lauk utk honda hawk ini..





bro nye honda hawk ke?confusedconfused


__________________

Ride On & Ride Safe...



Guru

Status: Offline
Posts: 2806
Date:

AKU INGT ni honda cb la...aku blutot kt org dia tulis honda hawk...haha...sory2 yer semua..

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 659
Date:

wahh honda HAWK....exzos nye bole menhiruk pirukkan kampung.....!biggrin

__________________
"2 sTroke engine..smell like RETRO spirit.."
 ..........RD,LC,TZR,RZV500 V4.........

my new collection...coming soon...!


Member

Status: Offline
Posts: 7
Date:

muto ni 2 stroke ker 4 stroke.?.?
nampak head mcm besar jer..
sy ni xtau le...
tulong cter ye???

__________________



motor kecik jer...



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

budak kecik wrote:

muto ni 2 stroke ker 4 stroke.?.?
nampak head mcm besar jer..
sy ni xtau le...
tulong cter ye???




150cc 4 stroke...
masa aku main moto dulu 88/90an... moto ni org buat roda tiga... untuk jual sayur/ikan, putu mayam atau jual roti. Zaman tu moto ni Hawk, honda CG125 dan EX5 adalah moto yg paling digemari oleh penjual2 terutama Bai roti sbb kelasakan enjinnya....sampai sekarang pun masih boleh nampak moto ni digunakan oleh penjual..... sbb tu dulu kalau sapa pakai moto ni... bebudak kutuk. .." woi... ko beli moto ni nak jual putu mayam ker?...  heheheaww



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 465
Date:

MamatKapar wrote:

budak kecik wrote:

muto ni 2 stroke ker 4 stroke.?.?
nampak head mcm besar jer..
sy ni xtau le...
tulong cter ye???




150cc 4 stroke...
masa aku main moto dulu 88/90an... moto ni org buat roda tiga... untuk jual sayur/ikan, putu mayam atau jual roti. Zaman tu moto ni Hawk, honda CG125 dan EX5 adalah moto yg paling digemari oleh penjual2 terutama Bai roti sbb kelasakan enjinnya....sampai sekarang pun masih boleh nampak moto ni digunakan oleh penjual..... sbb tu dulu kalau sapa pakai moto ni... bebudak kutuk. .." woi... ko beli moto ni nak jual putu mayam ker?...  heheheaww



x sgka smpai begitu sekali ye.......



__________________

=======                                                                                                                                     =======

            ++++(SEDANG BERJUANG DI SABAH NAMUN AKAN KEMBALI MENGEJAR AZURA SEJATI
)++++

                                                    (KERANA RETRO DUNIAKU)

=======                                                                                                                                      =======



Member

Status: Offline
Posts: 7
Date:

moto ni maseh ader value ker??

__________________



motor kecik jer...



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 31
Date:

aku ada nampak kt sungai pencala....
cantekk lg...
xtau laa dia mau jual kaa x...


__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 2806
Date:

BuRuNg HaNtu wrote:

aku ada nampak kt sungai pencala....
cantekk lg...
xtau laa dia mau jual kaa x...



try la tanyer dol.....untung2 dia nk jual murah...ap lg...kasi angkat la.....

 



__________________


Member

Status: Offline
Posts: 7
Date:

ok ke kalau pkai moto hawk ni..
tgok trend sekarang rxs/k,trs,gto nampak lebih market...
tapi hawk yg kat atas nampak kemas sgt2.. ati sy jadik nerkenan plak..
tambah dah ader sport rim 7 btg tu plak...
bagi sy lawo.. orang lain mcm ner??

__________________



motor kecik jer...



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

budak kecik wrote:

ok ke kalau pkai moto hawk ni..
tgok trend sekarang rxs/k,trs,gto nampak lebih market...
tapi hawk yg kat atas nampak kemas sgt2.. ati sy jadik nerkenan plak..
tambah dah ader sport rim 7 btg tu plak...
bagi sy lawo.. orang lain mcm ner??




moto ni ada karisma tersendiri....
kurang market sbb moto ni dah tak banyak yg tinggal.
zaman awal 90an dah susah nampak moto ni.... apatah lagi sekarang.
Ejos std dia pun dah bunyi... pom pom pom.... kalau kene tahan dgn polis bawah umur sekarang ni.... pasti kene saman.... sbb tak kenal moto dan tak tahu bunyi dia cam tu.
Sapa2 yg ada simpan moto ni... mmg respek!!



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 2806
Date:

MamatKapar wrote:

 

budak kecik wrote:

ok ke kalau pkai moto hawk ni..
tgok trend sekarang rxs/k,trs,gto nampak lebih market...
tapi hawk yg kat atas nampak kemas sgt2.. ati sy jadik nerkenan plak..
tambah dah ader sport rim 7 btg tu plak...
bagi sy lawo.. orang lain mcm ner??




moto ni ada karisma tersendiri....
kurang market sbb moto ni dah tak banyak yg tinggal.
zaman awal 90an dah susah nampak moto ni.... apatah lagi sekarang.
Ejos std dia pun dah bunyi... pom pom pom.... kalau kene tahan dgn polis bawah umur sekarang ni.... pasti kene saman.... sbb tak kenal moto dan tak tahu bunyi dia cam tu.
Sapa2 yg ada simpan moto ni... mmg respek!!

 



aku mgkn ujung bln ni nk g amik kt s.bernam...dgn org tua kt kg aku..dia ade sebijik...dia ckp nk btlkn...

 



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 3188
Date:

lor! tadi baru jumpe sebijik hawk nie...
owner lepak tepi jalan kat jalan TAR..


__________________
You've been SMOKED by a TWO STROKE Machine


Senior Member

Status: Offline
Posts: 283
Date:

X SILAP AKU YG KAT KG SG.PENCHALA HONDA HAWK PAKAI SPOTRIM MBX..

__________________

doohan-ok.jpg



Guru

Status: Offline
Posts: 3188
Date:

tadi pun jumpe sebijik lagi kat sg besi...kaler biru...tgh tuka tiub kat kedai moto sg besi..hahahahahaha

__________________
You've been SMOKED by a TWO STROKE Machine


Guru

Status: Offline
Posts: 2806
Date:

sape2 ade brg2 honda hawk tak...???

__________________


Member

Status: Offline
Posts: 7
Date:

bro motor ni ader namer lain ke??
cb150??
sy search honda hawk kat internet xde plak..

__________________



motor kecik jer...



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 89
Date:

oyabun kazuma wrote:

wahh honda HAWK....exzos nye bole menhiruk pirukkan kampung.....!biggrin



Ha ha habiggrin betul betul betul...aku ingat lagi masa tu tengah lepak kat kedai kopi aruah atuk aku, 2-3 ari lagi nak raya. Tetiba dengau macam bunyi kapalterbang rendah. Semua orang dalam kedai pandang atas, ha ha ha rerupanya bebudak kampung tu yang balik dari KL, 4 orang smuanya pakai hawk, ekzos semua dah potong pendek dah, lepas tu lalu pulak depan kedai. ha ha ha menyumpah org2 tua terperanjat. Aku masih ingat lagi bunyi dia. Macam harley pun ada. he he he kenangan...kenangan...headbang.gif

 



__________________
LIVE TO RIDE TO WORK TO LIVE N HAVE FUN...

avatar13.jpgavatar23.jpg


Guru

Status: Offline
Posts: 791
Date:

budak kecik wrote:

bro motor ni ader namer lain ke??
cb150??
sy search honda hawk kat internet xde plak..




 Honda Hawk ni 145cc bknnya 150cc setahu saya la.Setakat standard pun dah macam lipas kudung pi nya.

Cuba check kat model Hero Honda Achiever



__________________


 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

Raiders4ever wrote:

oyabun kazuma wrote:

wahh honda HAWK....exzos nye bole menhiruk pirukkan kampung.....!biggrin



Ha ha habiggrin betul betul betul...aku ingat lagi masa tu tengah lepak kat kedai kopi aruah atuk aku, 2-3 ari lagi nak raya. Tetiba dengau macam bunyi kapalterbang rendah. Semua orang dalam kedai pandang atas, ha ha ha rerupanya bebudak kampung tu yang balik dari KL, 4 orang smuanya pakai hawk, ekzos semua dah potong pendek dah, lepas tu lalu pulak depan kedai. ha ha ha menyumpah org2 tua terperanjat. Aku masih ingat lagi bunyi dia. Macam harley pun ada. he he he kenangan...kenangan...headbang.gif

 




moto Hawk 145cc... CG125 dan Honda EX5 waktu aku dulu..... moto ni kalau pakai.... kene kutuk... sbb moto2 ni... cuma Bai jual roti dan apek jual sayur/ikan jer pakai!!... hehehe

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 465
Date:

MamatKapar wrote:

Raiders4ever wrote:

 

oyabun kazuma wrote:

wahh honda HAWK....exzos nye bole menhiruk pirukkan kampung.....!biggrin



Ha ha habiggrin betul betul betul...aku ingat lagi masa tu tengah lepak kat kedai kopi aruah atuk aku, 2-3 ari lagi nak raya. Tetiba dengau macam bunyi kapalterbang rendah. Semua orang dalam kedai pandang atas, ha ha ha rerupanya bebudak kampung tu yang balik dari KL, 4 orang smuanya pakai hawk, ekzos semua dah potong pendek dah, lepas tu lalu pulak depan kedai. ha ha ha menyumpah org2 tua terperanjat. Aku masih ingat lagi bunyi dia. Macam harley pun ada. he he he kenangan...kenangan...headbang.gif

 




moto Hawk 145cc... CG125 dan Honda EX5 waktu aku dulu..... moto ni kalau pakai.... kene kutuk... sbb moto2 ni... cuma Bai jual roti dan apek jual sayur/ikan jer pakai!!... hehehe

 



Klu kita perasan smpai skrg dew lagi org berniaga pkai moto nie.Siap di gelar moto tenggiling lagi sbb tmbah br jd 3 tyar tok jd berniaga.

 



__________________

=======                                                                                                                                     =======

            ++++(SEDANG BERJUANG DI SABAH NAMUN AKAN KEMBALI MENGEJAR AZURA SEJATI
)++++

                                                    (KERANA RETRO DUNIAKU)

=======                                                                                                                                      =======



Guru

Status: Offline
Posts: 1214
Date:

kat perak ade lagi.
siap pakai sportrim mbx lagi.hehehe.

__________________
ape lah yg ada pada nama
ape lah yg ada pada gelaran
sampai masa kite akan jatuh
beringatlah

BERMACAM2 RAYBAN DAN AKSESORI RAYBAN UNTUK DIJUAL.
PM SAYA UNTUK KETERANGAN LANJUT.




Veteran Member

Status: Offline
Posts: 89
Date:

zuki wrote:

kat perak ade lagi.
siap pakai sportrim mbx lagi.hehehe.




 Waaa menarik tu...ada gambau tak?



__________________
LIVE TO RIDE TO WORK TO LIVE N HAVE FUN...

avatar13.jpgavatar23.jpg


Guru

Status: Offline
Posts: 1214
Date:

Raiders4ever wrote:

 

zuki wrote:

kat perak ade lagi.
siap pakai sportrim mbx lagi.hehehe.




Waaa menarik tu...ada gambau tak?

 



xde la..
mase lalu hari tu kat rumah brade tu..just tgk je..
wane hitam..
area batu gajah perak..
cpt2..
furiousbiggrinfuriousbiggrin

 



__________________
ape lah yg ada pada nama
ape lah yg ada pada gelaran
sampai masa kite akan jatuh
beringatlah

BERMACAM2 RAYBAN DAN AKSESORI RAYBAN UNTUK DIJUAL.
PM SAYA UNTUK KETERANGAN LANJUT.




Senior Member

Status: Offline
Posts: 235
Date:

Salam sejahtera dari saya .... orang baru kat RMR nie.

Saya minat gak dengan Honda Hawk nie juga. Bunyi ekzos satu benda .....pada saya yang lebih syok .... adalah fork depannya .... air suspension. ;)

Kalau ada yang siap dokumen dan boleh jalan nak jual, teringin juga nak tangkap satu .... ;)

__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 235
Date:

Otai31k wrote:

budak kecik wrote:

bro motor ni ader namer lain ke??
cb150??
sy search honda hawk kat internet xde plak..




 Honda Hawk ni 145cc bknnya 150cc setahu saya la.Setakat standard pun dah macam lipas kudung pi nya.

Cuba check kat model Hero Honda Achiever



Salam kepada otai-otai kat sini .....

Saya bersetuju dengan kenyataan Otai31K ini 101%! Tu lah pasal saya nak cari moto nie ..... bikin gempak sikit lepas tu kasi moto lain makan asap! Hehehe ;)

Maaf kalau tersilap kata .....



__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 292
Date:

honda hawk x de asap la bro norty.. cm ne nk bg mkn asap.. hehe..

__________________

Retro Life---80's



Guru

Status: Offline
Posts: 1327
Date:

asap putih ada la...hehe.

__________________

walk the talk



Senior Member

Status: Offline
Posts: 235
Date:

5 speed fan wrote:

honda hawk x de asap la bro norty.. cm ne nk bg mkn asap.. hehe..



usyar


 

RE: Honda Hawk 150cc


asap putih ada la...hehe.




....... iye ker? Heran juga camaner moto tu takde asap ..... bila dah start ashamed


__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 153
Date:

bro saya ada sbijik kt umah...tp mcm mana nk joint dia punya kelab ni...leh tuka2 pendapat...

__________________
King Lagenda Zaman


Guru

Status: Offline
Posts: 1214
Date:

brotherhawk wrote:

bro saya ada sbijik kt umah...tp mcm mana nk joint dia punya kelab ni...leh tuka2 pendapat...




bro. macam ni, kalo nak ckp club honda hawk ni xpernah dgr r. n rase mmg xpernah wujud..

bro, bile bro dah register kat azura inc ni. bro dah dikira ahli RMR.

kami disini xkira bro pki motor ape. cc berape. yg pasti. KAMI DISINI BERSATU HATI UNTUK MEWUJUDKAN CLUB YG BERTARAF DAN BERDISPLIN BRO.

sekian dr sy.

insan kerdil macam kerol. hahaaww



__________________
ape lah yg ada pada nama
ape lah yg ada pada gelaran
sampai masa kite akan jatuh
beringatlah

BERMACAM2 RAYBAN DAN AKSESORI RAYBAN UNTUK DIJUAL.
PM SAYA UNTUK KETERANGAN LANJUT.




Senior Member

Status: Offline
Posts: 153
Date:

zuki wrote:

 

brotherhawk wrote:

bro saya ada sbijik kt umah...tp mcm mana nk joint dia punya kelab ni...leh tuka2 pendapat...




bro. macam ni, kalo nak ckp club honda hawk ni xpernah dgr r. n rase mmg xpernah wujud..

bro, bile bro dah register kat azura inc ni. bro dah dikira ahli RMR.

kami disini xkira bro pki motor ape. cc berape. yg pasti. KAMI DISINI BERSATU HATI UNTUK MEWUJUDKAN CLUB YG BERTARAF DAN BERDISPLIN BRO.

sekian dr sy.

insan kerdil macam kerol. hahaaww

 



oh yeke...sory..saya budak baru blajar...kalau salah tolong tunjukan.. biggrinbiggrin tp nk joint forum mcm segan la..korang semua pkai cc besar ada coolant,ekjoz 2,piston 2 & 4....hihihihihihwinkwinkwink

 



__________________
King Lagenda Zaman


Guru

Status: Offline
Posts: 2806
Date:

brotherhawk wrote:

 

zuki wrote:

 

brotherhawk wrote:

bro saya ada sbijik kt umah...tp mcm mana nk joint dia punya kelab ni...leh tuka2 pendapat...




bro. macam ni, kalo nak ckp club honda hawk ni xpernah dgr r. n rase mmg xpernah wujud..

bro, bile bro dah register kat azura inc ni. bro dah dikira ahli RMR.

kami disini xkira bro pki motor ape. cc berape. yg pasti. KAMI DISINI BERSATU HATI UNTUK MEWUJUDKAN CLUB YG BERTARAF DAN BERDISPLIN BRO.

sekian dr sy.

insan kerdil macam kerol. hahaaww

 



oh yeke...sory..saya budak baru blajar...kalau salah tolong tunjukan.. biggrinbiggrin tp nk joint forum mcm segan la..korang semua pkai cc besar ada coolant,ekjoz 2,piston 2 & 4....hihihihihihwinkwinkwink

 

 



cit...mane ade itu mcm kwn...sy xde moto retro pon....yg ade moto wat g keje....kadang2 meminjam moto kwn yg byk moto...tu yg smpi g p.d moto gear 5 je...huhu...

 



__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 153
Date:

Dablek wrote:

 

brotherhawk wrote:

 

zuki wrote:

 

brotherhawk wrote:

bro saya ada sbijik kt umah...tp mcm mana nk joint dia punya kelab ni...leh tuka2 pendapat...




bro. macam ni, kalo nak ckp club honda hawk ni xpernah dgr r. n rase mmg xpernah wujud..

bro, bile bro dah register kat azura inc ni. bro dah dikira ahli RMR.

kami disini xkira bro pki motor ape. cc berape. yg pasti. KAMI DISINI BERSATU HATI UNTUK MEWUJUDKAN CLUB YG BERTARAF DAN BERDISPLIN BRO.

sekian dr sy.

insan kerdil macam kerol. hahaaww

 



oh yeke...sory..saya budak baru blajar...kalau salah tolong tunjukan.. biggrinbiggrin tp nk joint forum mcm segan la..korang semua pkai cc besar ada coolant,ekjoz 2,piston 2 & 4....hihihihihihwinkwinkwink

 

 



cit...mane ade itu mcm kwn...sy xde moto retro pon....yg ade moto wat g keje....kadang2 meminjam moto kwn yg byk moto...tu yg smpi g p.d moto gear 5 je...huhu...

 

 




oh yeke...hbis gamba ngah possing tu moto sape????confuseconfuseconfuse



__________________
King Lagenda Zaman


Guru

Status: Offline
Posts: 1214
Date:

brotherhawk wrote:

 

Dablek wrote:

 

brotherhawk wrote:

 

zuki wrote:

 

brotherhawk wrote:

bro saya ada sbijik kt umah...tp mcm mana nk joint dia punya kelab ni...leh tuka2 pendapat...




bro. macam ni, kalo nak ckp club honda hawk ni xpernah dgr r. n rase mmg xpernah wujud..

bro, bile bro dah register kat azura inc ni. bro dah dikira ahli RMR.

kami disini xkira bro pki motor ape. cc berape. yg pasti. KAMI DISINI BERSATU HATI UNTUK MEWUJUDKAN CLUB YG BERTARAF DAN BERDISPLIN BRO.

sekian dr sy.

insan kerdil macam kerol. hahaaww

 



oh yeke...sory..saya budak baru blajar...kalau salah tolong tunjukan.. biggrinbiggrin tp nk joint forum mcm segan la..korang semua pkai cc besar ada coolant,ekjoz 2,piston 2 & 4....hihihihihihwinkwinkwink

 

 



cit...mane ade itu mcm kwn...sy xde moto retro pon....yg ade moto wat g keje....kadang2 meminjam moto kwn yg byk moto...tu yg smpi g p.d moto gear 5 je...huhu...

 

 




oh yeke...hbis gamba ngah possing tu moto sape????confuseconfuseconfuse

 




ok bro. xpe xde hal. saya pon pki 1 kebok je, janji hati mau baik, kawn mau ikhlas.aww



__________________
ape lah yg ada pada nama
ape lah yg ada pada gelaran
sampai masa kite akan jatuh
beringatlah

BERMACAM2 RAYBAN DAN AKSESORI RAYBAN UNTUK DIJUAL.
PM SAYA UNTUK KETERANGAN LANJUT.




Senior Member

Status: Offline
Posts: 153
Date:

ya...lau itu mcm baru syok bro...tp lau g konvoi jauh2 mau satu kebuk-satu rod kena tinggal bekang-kang bro...huahuhauahua

__________________
King Lagenda Zaman


Senior Member

Status: Offline
Posts: 235
Date:

brotherhawk wrote:

ya...lau itu mcm baru syok bro...tp lau g konvoi jauh2 mau satu kebuk-satu rod kena tinggal bekang-kang bro...huahuhauahua



.... maaf, saya pun baru belajar mengenai moto-moto nie  .....

..... bila naik bukit curam, satu kebuk, satu rod juga yang kat depan .... yang 2 dan 4 kebuk tu kalau tak tukar gir rendah pasti tinggal kat belakang kot!

 Sila betulkan kalau tersilap kata ....



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

brotherhawk wrote:

Dablek wrote:

cit...mane ade itu mcm kwn...sy xde moto retro pon....yg ade moto wat g keje....kadang2 meminjam moto kwn yg byk moto...tu yg smpi g p.d moto gear 5 je...huhu...

 

 




oh yeke...hbis gamba ngah possing tu moto sape????confuseconfuseconfuse




 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

brotherhawk wrote:

ya...lau itu mcm baru syok bro...tp lau g konvoi jauh2 mau satu kebuk-satu rod kena tinggal bekang-kang bro...huahuhauahua




standart la bro kalu ikut ride dgn dua dapor...... mmg diorang gi dulu.... tapi kat depan diorg tunggu.... lagipun selalunya ada yg ride mantain..... boleh follow...
dan selalunya ada sweeper kat belakang...cover line!!aww

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 2806
Date:

MamatKapar wrote:

 

brotherhawk wrote:

 

Dablek wrote:

cit...mane ade itu mcm kwn...sy xde moto retro pon....yg ade moto wat g keje....kadang2 meminjam moto kwn yg byk moto...tu yg smpi g p.d moto gear 5 je...huhu...

 

 




oh yeke...hbis gamba ngah possing tu moto sape????confuseconfuseconfuse




 

 



oo..ko besarkan ye..xptt...

 



__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 153
Date:

kehkehkehkeh..rileks dablek...ojo marah2...engko kenek dol karo zuki......kihkihkihkih

__________________
King Lagenda Zaman


Guru

Status: Offline
Posts: 1214
Date:

brotherhawk wrote:

kehkehkehkeh..rileks dablek...ojo marah2...engko kenek dol karo zuki......kihkihkihkih




cesh!!!!!!!!!!!!!!!!furiousfuriousfuriousfurious

xpaham.!



__________________
ape lah yg ada pada nama
ape lah yg ada pada gelaran
sampai masa kite akan jatuh
beringatlah

BERMACAM2 RAYBAN DAN AKSESORI RAYBAN UNTUK DIJUAL.
PM SAYA UNTUK KETERANGAN LANJUT.




Senior Member

Status: Offline
Posts: 153
Date:

nek ra faham,meneng2 wahe...ojo muni...kehkehkehkeh

__________________
King Lagenda Zaman


Guru

Status: Offline
Posts: 2806
Date:

brotherhawk wrote:

nek ra faham,meneng2 wahe...ojo muni...kehkehkehkeh



kahkah......dia kate..ko ni zuki...saudagar yg berjaya..yg ensem...dan bergaya....

 



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1214
Date:

Dablek wrote:

 

brotherhawk wrote:

nek ra faham,meneng2 wahe...ojo muni...kehkehkehkeh



kahkah......dia kate..ko ni zuki...saudagar yg berjaya..yg ensem...dan bergaya....

 

 



aku xcaya!

 



__________________
ape lah yg ada pada nama
ape lah yg ada pada gelaran
sampai masa kite akan jatuh
beringatlah

BERMACAM2 RAYBAN DAN AKSESORI RAYBAN UNTUK DIJUAL.
PM SAYA UNTUK KETERANGAN LANJUT.




Guru

Status: Offline
Posts: 2806
Date:

zuki wrote:

 

Dablek wrote:

 

brotherhawk wrote:

nek ra faham,meneng2 wahe...ojo muni...kehkehkehkeh



kahkah......dia kate..ko ni zuki...saudagar yg berjaya..yg ensem...dan bergaya....

 

 



aku xcaya!

 

 



xnak caye sudah...

 



__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 153
Date:

Dablek wrote:

 

zuki wrote:

 

Dablek wrote:

 

brotherhawk wrote:

nek ra faham,meneng2 wahe...ojo muni...kehkehkehkeh



kahkah......dia kate..ko ni zuki...saudagar yg berjaya..yg ensem...dan bergaya....

 

 



aku xcaya!

 

 



xnak caye sudah...

 

 



ko pandai2 je dablek..aku xckp mcm tu pun ea...hihihihih

 



__________________
King Lagenda Zaman
1 2  >  Last»  | Page of 2  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.



Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard