RETRO MALAYSIAN RIDERS

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: SELANGOR


Senior Member

Status: Offline
Posts: 371
Date:
SELANGOR
Permalink Closed


SELANGOR

__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 122
Date:
Permalink Closed

siapa in cas bahagian selangor?kajang ade in cas tak

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 3188
Date:
Permalink Closed

ye x ye gak tu....
kawasan GOMBAK sape in in charge ye??

__________________
You've been SMOKED by a TWO STROKE Machine


Guru

Status: Offline
Posts: 3248
Date:
Permalink Closed

Bukan Abang yang ado YP "BCG" tu ko?

p/s: Penghulu Kampung pening lalat.. kih kih kih
winkwink

__________________
ntahapaapantah


Guru

Status: Offline
Posts: 3188
Date:
Permalink Closed

Memerang_Laut wrote:

Bukan Abang yang ado YP "BCG" tu ko?

p/s: Penghulu Kampung pening lalat.. kih kih kih
winkwink







BCG?...sy x pakai YP BCG laaaaaa...BCG tu kawan sy pakai biggrinbiggrinbiggrin

p/s: huhuhuhuhu

-- Edited by alongYP at 12:47, 2008-04-16

__________________
You've been SMOKED by a TWO STROKE Machine


Senior Member

Status: Offline
Posts: 216
Date:
Permalink Closed

alongYP wrote:

BCG?...sy x pakai YP BCG laaaaaa...BCG tu kawan sy pakai biggrinbiggrinbiggrin

p/s: huhuhuhuhu

-- Edited by alongYP at 12:47, 2008-04-16

Hahahaha... tapi henjet BCG mesti ade kan long??? kire ade kena ngena la tu...biggrin

BCG.... Bos Cari Gali?? Bukan Chopper Ganas??? Budak Curi Guli????
Konpius2.... BCG nih.. ekekekekekkebiggrin



__________________
MOTO OH MOTO.... NAK PASANG BALIK KE TAK NIH :P
bikin 


Guru

Status: Offline
Posts: 3188
Date:
Permalink Closed

skymie15 wrote:

alongYP wrote:

BCG?...sy x pakai YP BCG laaaaaa...BCG tu kawan sy pakai biggrinbiggrinbiggrin

p/s: huhuhuhuhu

-- Edited by alongYP at 12:47, 2008-04-16

Hahahaha... tapi henjet BCG mesti ade kan long??? kire ade kena ngena la tu...biggrin

BCG.... Bos Cari Gali?? Bukan Chopper Ganas??? Budak Curi Guli????
Konpius2.... BCG nih.. ekekekekekkebiggrin



hehehehehe kene mengena sikit jeeeeee ngan owner BCG...

BCG tu BUDAK CARIK GADIS.....hahahhaahhaahabiggrinbiggrin



__________________
You've been SMOKED by a TWO STROKE Machine
1wt


Senior Member

Status: Offline
Posts: 305
Date:
Permalink Closed

BCG bila nak kuar Along??? Dgr cite complete convert 350? Siap pakai ejok 1ua lagik..hehehehe.

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 3188
Date:
Permalink Closed

1wt wrote:

BCG bila nak kuar Along??? Dgr cite complete convert 350? Siap pakai ejok 1ua lagik..hehehehe.



uiks! itu kene tnya pomennnnnn bile nak kuar....aku pun dah lama lutut menggigil nak bawak YPVS...mana tahan hampir 5 bulan dok hospital...sampaikan bini pilus dah start muntah2 dahhhh BCG x kuar lagikkkk...huwaaaaaaaaashamed

pomen BCG kasi la cepat siap....dah lama x rasa penangan YPVS!!!!!..rindu gilerrrrrrrrrrrrrr...

blok downgrade 250 bukan lagi 350...xde rezeki nak layan 350...ejos tu pinjam je...sampai masa kene pulangkan kembali ke tuannyeeeeee.....biggrin




__________________
You've been SMOKED by a TWO STROKE Machine


Guru

Status: Offline
Posts: 3248
Date:
Permalink Closed

alongYP wrote:

 

1wt wrote:

BCG bila nak kuar Along??? Dgr cite complete convert 350? Siap pakai ejok 1ua lagik..hehehehe.



uiks! itu kene tnya pomennnnnn bile nak kuar....aku pun dah lama lutut menggigil nak bawak YPVS...mana tahan hampir 5 bulan dok hospital...sampaikan bini pilus dah start muntah2 dahhhh BCG x kuar lagikkkk...huwaaaaaaaaashamed

pomen BCG kasi la cepat siap....dah lama x rasa penangan YPVS!!!!!..rindu gilerrrrrrrrrrrrrr...

blok downgrade 250 bukan lagi 350...xde rezeki nak layan 350...ejos tu pinjam je...sampai masa kene pulangkan kembali ke tuannyeeeeee.....biggrin


 




 Uik.. ejos pinjam confused.. hu hu hu.. pasni Saya nak pinjam plak Bang..

 muahahahaha biggrinbiggrin



__________________
ntahapaapantah


Guru

Status: Offline
Posts: 3188
Date:
Permalink Closed

Memerang_Laut wrote:

alongYP wrote:


1wt wrote:

BCG bila nak kuar Along??? Dgr cite complete convert 350? Siap pakai ejok 1ua lagik..hehehehe.



uiks! itu kene tnya pomennnnnn bile nak kuar....aku pun dah lama lutut menggigil nak bawak YPVS...mana tahan hampir 5 bulan dok hospital...sampaikan bini pilus dah start muntah2 dahhhh BCG x kuar lagikkkk...huwaaaaaaaaashamed

pomen BCG kasi la cepat siap....dah lama x rasa penangan YPVS!!!!!..rindu gilerrrrrrrrrrrrrr...

blok downgrade 250 bukan lagi 350...xde rezeki nak layan 350...ejos tu pinjam je...sampai masa kene pulangkan kembali ke tuannyeeeeee.....biggrin






 Uik.. ejos pinjam confused.. hu hu hu.. pasni Saya nak pinjam plak Bang..

 muahahahaha biggrinbiggrin



bleh je....tapi kene ckp nga owner laaaaaaaaaaaaaa



__________________
You've been SMOKED by a TWO STROKE Machine


Guru

Status: Offline
Posts: 3248
Date:
Permalink Closed

kono tanya owner dulu yea? huhuhu.. biggrinbiggrin



__________________
ntahapaapantah


Guru

Status: Offline
Posts: 3188
Date:
Permalink Closed

Memerang_Laut wrote:

kono tanya owner dulu yea? huhuhu.. biggrinbiggrin




yo la merrrrrrrrrrrrr....
kang owner marah plak aku bg org lain pakaibiggrin



__________________
You've been SMOKED by a TWO STROKE Machine


Senior Member

Status: Offline
Posts: 216
Date:
Permalink Closed

hehehehe... pjam ejos... xleh... pjam terus je skali ngan BUDAK CARI GADIS tu.... pastu... bawak pg cari gadis la... hahahahah.....

__________________
MOTO OH MOTO.... NAK PASANG BALIK KE TAK NIH :P
bikin 


Guru

Status: Offline
Posts: 3188
Date:
Permalink Closed

skymie15 wrote:

hehehehe... pjam ejos... xleh... pjam terus je skali ngan BUDAK CARI GADIS tu.... pastu... bawak pg cari gadis la... hahahahah.....




hahahhaha ya betulllllllllllllllllllllllllll.....tapi sampai skang nie xde gadis yg sudi dok kat seat blakanggggg..hahhahahahabiggrin



__________________
You've been SMOKED by a TWO STROKE Machine


Guru

Status: Offline
Posts: 1319
Date:
Permalink Closed

KLANG Bandar Di Raja..

kalau ade spe2 yg turun klang, nk ajak minum, atau ade masalah leh contact den 012-3513153 (shahril) kalau x keberatan, den leh turun punyoooo..

hanye ingin merapatkan ukhwah sesame kita di RMR..
aww





__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1603
Date:
Permalink Closed

line putrajaya ada dak....

"setting by Big John"

__________________

"setting by aweks jopon"





Senior Member

Status: Offline
Posts: 122
Date:
Permalink Closed

area kajang takde geng nak lepak minum ke

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 3188
Date:
Permalink Closed

usop rgf wrote:

area kajang takde geng nak lepak minum ke




kajang kat mana tu??...
ade pegi sungai ramal ke??



__________________
You've been SMOKED by a TWO STROKE Machine


Senior Member

Status: Offline
Posts: 122
Date:
Permalink Closed

takde la pi sana.siapa ade lepak sana?saya kat beranang

__________________


Member

Status: Offline
Posts: 19
Date:
Permalink Closed

sy org sg ramal....
tp segan la nk lepak dgn bro...
yela sy budak lg...
moto klasik pn xde...


__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 3188
Date:
Permalink Closed

bell_korak wrote:

sy org sg ramal....
tp segan la nk lepak dgn bro...
yela sy budak lg...
moto klasik pn xde...



alahai kalau org sg ramal mesti kenal jai pomen kan??..
singgah2 la situ sy ade kat sana kadang2...huhuhuhuhubiggrin
sy pun xde moto klasik...moto klasik TAMIYA ade la




__________________
You've been SMOKED by a TWO STROKE Machine


Guru

Status: Offline
Posts: 2736
Date:
Permalink Closed

sg ramal dekat sangat la....dalam ke luar?kita lepak sate yus dulu....huhuhuhuh

__________________



Guru

Status: Offline
Posts: 3188
Date:
Permalink Closed

TENZ wrote:

sg ramal dekat sangat la....dalam ke luar?kita lepak sate yus dulu....huhuhuhuh



muahmuahmuah x pun kat kedai tomyam atas bukit..huhuhuhu



__________________
You've been SMOKED by a TWO STROKE Machine


Guru

Status: Offline
Posts: 1238
Date:
Permalink Closed

testing 123,
furiousashamedsmile

-- Edited by A.Syamim at 05:44, 2008-08-03

__________________




Guru

Status: Offline
Posts: 1238
Date:
Permalink Closed

Sori, sori, sy kureng skit bab2 IT ni...
Br nak blaja..



-- Edited by A.Syamim at 05:45, 2008-08-03

__________________




Guru

Status: Offline
Posts: 1238
Date:
Permalink Closed

alongYP wrote:

TENZ wrote:

sg ramal dekat sangat la....dalam ke luar?kita lepak sate yus dulu....huhuhuhuh



muahmuahmuah x pun kat kedai tomyam atas bukit..huhuhuhu






-- Edited by A.Syamim at 05:49, 2008-08-03

__________________




Guru

Status: Offline
Posts: 3188
Date:
Permalink Closed

A.Syamim wrote:

alongYP wrote:

TENZ wrote:

sg ramal dekat sangat la....dalam ke luar?kita lepak sate yus dulu....huhuhuhuh



muahmuahmuah x pun kat kedai tomyam atas bukit..huhuhuhu






-- Edited by A.Syamim at 05:49, 2008-08-03

Huhuhuhuh mim...
dah lama x lepak kat kedai tomyam atas bukitbiggrin




__________________
You've been SMOKED by a TWO STROKE Machine


Guru

Status: Offline
Posts: 659
Date:
Permalink Closed

arigatooo...SILAM o5...ingat lg!!!ape2 salam dari gua  OYABUN dr kuantan
bilo nk ride kuantan?mai la...ajak WAK...kasi gegar kuantan..hehehebiggrin


__________________
"2 sTroke engine..smell like RETRO spirit.."
 ..........RD,LC,TZR,RZV500 V4.........

my new collection...coming soon...!


Guru

Status: Offline
Posts: 1238
Date:
Permalink Closed

alongYP wrote:

A.Syamim wrote:

alongYP wrote:

TENZ wrote:

sg ramal dekat sangat la....dalam ke luar?kita lepak sate yus dulu....huhuhuhuh



muahmuahmuah x pun kat kedai tomyam atas bukit..huhuhuhu






-- Edited by A.Syamim at 05:49, 2008-08-03

Huhuhuhuh mim...
dah lama x lepak kat kedai tomyam atas bukitbiggrin




Puasa dah xlama dah.
Jd, tggu apa lg, jom lerr... biggrin



__________________




Guru

Status: Offline
Posts: 3188
Date:
Permalink Closed

A.Syamim wrote:

alongYP wrote:

A.Syamim wrote:

alongYP wrote:

TENZ wrote:

sg ramal dekat sangat la....dalam ke luar?kita lepak sate yus dulu....huhuhuhuh



muahmuahmuah x pun kat kedai tomyam atas bukit..huhuhuhu






-- Edited by A.Syamim at 05:49, 2008-08-03

Huhuhuhuh mim...
dah lama x lepak kat kedai tomyam atas bukitbiggrin




Puasa dah xlama dah.
Jd, tggu apa lg, jom lerr... biggrin



Hahahahahahaha nnti aku g lepak sana aku roger la ko mim....
lalalalala bleh melawat YP anak ko tu...




__________________
You've been SMOKED by a TWO STROKE Machine


Guru

Status: Offline
Posts: 1238
Date:
Permalink Closed

Long, YP kcik tu rindu kat abg dia la..
Dia ckp bla BCG nak msuk bngkel lg, bleh tmankan dia, kui kui kui..biggrin


__________________




Guru

Status: Offline
Posts: 3188
Date:
Permalink Closed

A.Syamim wrote:

Long, YP kcik tu rindu kat abg dia la..
Dia ckp bla BCG nak msuk bngkel lg, bleh tmankan dia, kui kui kui..biggrin




Bengkel?...huwaaaaaaaaaaaaaa!! skang pun kat bengkel min...



__________________
You've been SMOKED by a TWO STROKE Machine


Guru

Status: Offline
Posts: 1238
Date:
Permalink Closed

alongYP wrote:

A.Syamim wrote:

Long, YP kcik tu rindu kat abg dia la..
Dia ckp bla BCG nak msuk bngkel lg, bleh tmankan dia, kui kui kui..biggrin




Bengkel?...huwaaaaaaaaaaaaaa!! skang pun kat bengkel min...




Lerrr... Patut la aku tgok gadis2 kat KL ni nmpk snyi je.
BCG msuk bngkel rpanya.., ngeeehehe...biggrin



__________________




Guru

Status: Offline
Posts: 3188
Date:
Permalink Closed

A.Syamim wrote:

alongYP wrote:

A.Syamim wrote:

Long, YP kcik tu rindu kat abg dia la..
Dia ckp bla BCG nak msuk bngkel lg, bleh tmankan dia, kui kui kui..biggrin




Bengkel?...huwaaaaaaaaaaaaaa!! skang pun kat bengkel min...




Lerrr... Patut la aku tgok gadis2 kat KL ni nmpk snyi je.
BCG msuk bngkel rpanya.., ngeeehehe...biggrin



Huhuhuhuhu....
ye ke gadis2 sunyi???...yg aku tau aku je yg terasa sunyi min sebab YP xde



__________________
You've been SMOKED by a TWO STROKE Machine


Senior Member

Status: Offline
Posts: 122
Date:
Permalink Closed

alongYP wrote:

A.Syamim wrote:

alongYP wrote:

A.Syamim wrote:

Long, YP kcik tu rindu kat abg dia la..
Dia ckp bla BCG nak msuk bngkel lg, bleh tmankan dia, kui kui kui..biggrin




Bengkel?...huwaaaaaaaaaaaaaa!! skang pun kat bengkel min...




Lerrr... Patut la aku tgok gadis2 kat KL ni nmpk snyi je.
BCG msuk bngkel rpanya.., ngeeehehe...biggrin



Huhuhuhuhu....
ye ke gadis2 sunyi???...yg aku tau aku je yg terasa sunyi min sebab YP xde



moto aku pun kat bengkel jai
senang2 dtg la mcd kajang
wink



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 3188
Date:
Permalink Closed

usop rgf wrote:

alongYP wrote:

A.Syamim wrote:

alongYP wrote:

A.Syamim wrote:

Long, YP kcik tu rindu kat abg dia la..
Dia ckp bla BCG nak msuk bngkel lg, bleh tmankan dia, kui kui kui..biggrin




Bengkel?...huwaaaaaaaaaaaaaa!! skang pun kat bengkel min...




Lerrr... Patut la aku tgok gadis2 kat KL ni nmpk snyi je.
BCG msuk bngkel rpanya.., ngeeehehe...biggrin



Huhuhuhuhu....
ye ke gadis2 sunyi???...yg aku tau aku je yg terasa sunyi min sebab YP xde



moto aku pun kat bengkel jai
senang2 dtg la mcd kajang
wink



MCD kajang nape sop?...
ko keje sana ker??......biggrin




__________________
You've been SMOKED by a TWO STROKE Machine


Senior Member

Status: Offline
Posts: 122
Date:
Permalink Closed

alongYP wrote:

usop rgf wrote:

alongYP wrote:

A.Syamim wrote:

alongYP wrote:

A.Syamim wrote:

Long, YP kcik tu rindu kat abg dia la..
Dia ckp bla BCG nak msuk bngkel lg, bleh tmankan dia, kui kui kui..biggrin




Bengkel?...huwaaaaaaaaaaaaaa!! skang pun kat bengkel min...




Lerrr... Patut la aku tgok gadis2 kat KL ni nmpk snyi je.
BCG msuk bngkel rpanya.., ngeeehehe...biggrin



Huhuhuhuhu....
ye ke gadis2 sunyi???...yg aku tau aku je yg terasa sunyi min sebab YP xde



moto aku pun kat bengkel jai
senang2 dtg la mcd kajang
wink



MCD kajang nape sop?...
ko keje sana ker??......biggrin





yup dtg la



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 3188
Date:
Permalink Closed

usop rgf wrote:

alongYP wrote:

usop rgf wrote:

alongYP wrote:

A.Syamim wrote:

alongYP wrote:

A.Syamim wrote:

Long, YP kcik tu rindu kat abg dia la..
Dia ckp bla BCG nak msuk bngkel lg, bleh tmankan dia, kui kui kui..biggrin




Bengkel?...huwaaaaaaaaaaaaaa!! skang pun kat bengkel min...




Lerrr... Patut la aku tgok gadis2 kat KL ni nmpk snyi je.
BCG msuk bngkel rpanya.., ngeeehehe...biggrin



Huhuhuhuhu....
ye ke gadis2 sunyi???...yg aku tau aku je yg terasa sunyi min sebab YP xde



moto aku pun kat bengkel jai
senang2 dtg la mcd kajang
wink



MCD kajang nape sop?...
ko keje sana ker??......biggrin





yup dtg la



hehehehe nak chicken mcdeluxe 1 set sop...hahahaahaha

p/s: InsyaALLAH pasnie sembuh la penyakit RGF ko tu...




__________________
You've been SMOKED by a TWO STROKE Machine


Senior Member

Status: Offline
Posts: 122
Date:
Permalink Closed

alongYP wrote:

 

usop rgf wrote:

alongYP wrote:

usop rgf wrote:

alongYP wrote:

A.Syamim wrote:

alongYP wrote:

A.Syamim wrote:

Long, YP kcik tu rindu kat abg dia la..
Dia ckp bla BCG nak msuk bngkel lg, bleh tmankan dia, kui kui kui..biggrin




Bengkel?...huwaaaaaaaaaaaaaa!! skang pun kat bengkel min...




Lerrr... Patut la aku tgok gadis2 kat KL ni nmpk snyi je.
BCG msuk bngkel rpanya.., ngeeehehe...biggrin



Huhuhuhuhu....
ye ke gadis2 sunyi???...yg aku tau aku je yg terasa sunyi min sebab YP xde



moto aku pun kat bengkel jai
senang2 dtg la mcd kajang
wink



MCD kajang nape sop?...
ko keje sana ker??......biggrin





yup dtg la



hehehehe nak chicken mcdeluxe 1 set sop...hahahaahaha

p/s: InsyaALLAH pasnie sembuh la penyakit RGF ko tu...


 




 mudahan sembuh la cepat ble pi konvoi>ko dtg je long nanti aku bagi



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1238
Date:
Permalink Closed

Err, usop pnya moto RGF yg lampu blakang pecah tu ke?

__________________




Guru

Status: Offline
Posts: 3188
Date:
Permalink Closed

usop rgf wrote:

alongYP wrote:


usop rgf wrote:

alongYP wrote:

usop rgf wrote:

alongYP wrote:

A.Syamim wrote:

alongYP wrote:

A.Syamim wrote:

Long, YP kcik tu rindu kat abg dia la..
Dia ckp bla BCG nak msuk bngkel lg, bleh tmankan dia, kui kui kui..biggrin




Bengkel?...huwaaaaaaaaaaaaaa!! skang pun kat bengkel min...




Lerrr... Patut la aku tgok gadis2 kat KL ni nmpk snyi je.
BCG msuk bngkel rpanya.., ngeeehehe...biggrin



Huhuhuhuhu....
ye ke gadis2 sunyi???...yg aku tau aku je yg terasa sunyi min sebab YP xde



moto aku pun kat bengkel jai
senang2 dtg la mcd kajang
wink



MCD kajang nape sop?...
ko keje sana ker??......biggrin





yup dtg la



hehehehe nak chicken mcdeluxe 1 set sop...hahahaahaha

p/s: InsyaALLAH pasnie sembuh la penyakit RGF ko tu...






 mudahan sembuh la cepat ble pi konvoi>ko dtg je long nanti aku bagi



Tu la nnti dah siap bleh la join konvoi.....
mesti ko gian kan sop dah lama x ikut konvoi...huhuhuhhu

p/s: MCD kan ade delivery....huhuhuhu antar kt umah jai ler...egegege




__________________
You've been SMOKED by a TWO STROKE Machine


Guru

Status: Offline
Posts: 1238
Date:
Permalink Closed

alongYP wrote:

usop rgf wrote:

alongYP wrote:


usop rgf wrote:

alongYP wrote:

usop rgf wrote:

alongYP wrote:

A.Syamim wrote:

alongYP wrote:

A.Syamim wrote:

Long, YP kcik tu rindu kat abg dia la..
Dia ckp bla BCG nak msuk bngkel lg, bleh tmankan dia, kui kui kui..biggrin




Bengkel?...huwaaaaaaaaaaaaaa!! skang pun kat bengkel min...




Lerrr... Patut la aku tgok gadis2 kat KL ni nmpk snyi je.
BCG msuk bngkel rpanya.., ngeeehehe...biggrin



Huhuhuhuhu....
ye ke gadis2 sunyi???...yg aku tau aku je yg terasa sunyi min sebab YP xde



moto aku pun kat bengkel jai
senang2 dtg la mcd kajang
wink



MCD kajang nape sop?...
ko keje sana ker??......biggrin





yup dtg la



hehehehe nak chicken mcdeluxe 1 set sop...hahahaahaha

p/s: InsyaALLAH pasnie sembuh la penyakit RGF ko tu...






 mudahan sembuh la cepat ble pi konvoi>ko dtg je long nanti aku bagi



Tu la nnti dah siap bleh la join konvoi.....
mesti ko gian kan sop dah lama x ikut konvoi...huhuhuhhu

p/s: MCD kan ade delivery....huhuhuhu antar kt umah jai ler...egegege




Klu psan McD kat umah jai, jgn lupa jmput aku yg bkerja d Bdr Baru Bangi..biggrin



__________________




Senior Member

Status: Offline
Posts: 122
Date:
Permalink Closed

A.Syamim wrote:

 

alongYP wrote:

usop rgf wrote:

alongYP wrote:


usop rgf wrote:

alongYP wrote:

usop rgf wrote:

alongYP wrote:

A.Syamim wrote:

alongYP wrote:

A.Syamim wrote:

Long, YP kcik tu rindu kat abg dia la..
Dia ckp bla BCG nak msuk bngkel lg, bleh tmankan dia, kui kui kui..biggrin




Bengkel?...huwaaaaaaaaaaaaaa!! skang pun kat bengkel min...




Lerrr... Patut la aku tgok gadis2 kat KL ni nmpk snyi je.
BCG msuk bngkel rpanya.., ngeeehehe...biggrin



Huhuhuhuhu....
ye ke gadis2 sunyi???...yg aku tau aku je yg terasa sunyi min sebab YP xde



moto aku pun kat bengkel jai
senang2 dtg la mcd kajang
wink



MCD kajang nape sop?...
ko keje sana ker??......biggrin





yup dtg la



hehehehe nak chicken mcdeluxe 1 set sop...hahahaahaha

p/s: InsyaALLAH pasnie sembuh la penyakit RGF ko tu...






mudahan sembuh la cepat ble pi konvoi>ko dtg je long nanti aku bagi



Tu la nnti dah siap bleh la join konvoi.....
mesti ko gian kan sop dah lama x ikut konvoi...huhuhuhhu

p/s: MCD kan ade delivery....huhuhuhu antar kt umah jai ler...egegege




Klu psan McD kat umah jai, jgn lupa jmput aku yg bkerja d Bdr Baru Bangi..biggrin

 



ko keje ape kat bangi/ble nanti aku jemput

 



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1238
Date:
Permalink Closed

usop rgf wrote:

A.Syamim wrote:


alongYP wrote:

usop rgf wrote:

alongYP wrote:


usop rgf wrote:

alongYP wrote:

usop rgf wrote:

alongYP wrote:

A.Syamim wrote:

alongYP wrote:

A.Syamim wrote:

Long, YP kcik tu rindu kat abg dia la..
Dia ckp bla BCG nak msuk bngkel lg, bleh tmankan dia, kui kui kui..biggrin




Bengkel?...huwaaaaaaaaaaaaaa!! skang pun kat bengkel min...




Lerrr... Patut la aku tgok gadis2 kat KL ni nmpk snyi je.
BCG msuk bngkel rpanya.., ngeeehehe...biggrin



Huhuhuhuhu....
ye ke gadis2 sunyi???...yg aku tau aku je yg terasa sunyi min sebab YP xde



moto aku pun kat bengkel jai
senang2 dtg la mcd kajang
wink



MCD kajang nape sop?...
ko keje sana ker??......biggrin





yup dtg la



hehehehe nak chicken mcdeluxe 1 set sop...hahahaahaha

p/s: InsyaALLAH pasnie sembuh la penyakit RGF ko tu...






mudahan sembuh la cepat ble pi konvoi>ko dtg je long nanti aku bagi



Tu la nnti dah siap bleh la join konvoi.....
mesti ko gian kan sop dah lama x ikut konvoi...huhuhuhhu

p/s: MCD kan ade delivery....huhuhuhu antar kt umah jai ler...egegege




Klu psan McD kat umah jai, jgn lupa jmput aku yg bkerja d Bdr Baru Bangi..biggrin




ko keje ape kat bangi/ble nanti aku jemput



Technician kilang kat area situ gak..
Usop pnya RGF kaler biru tu kan?
Aku ada gak nmpak kat umah jai..smile




__________________




Guru

Status: Offline
Posts: 2361
Date:
Permalink Closed

Jutaan terima kasih pada Geng RMR Selangor coz support korang kat CONVOI MERDEKA DI MELAKA......Tq Wak Hashim and the Gang......Korang pon ROCK la....

p/s aku nampak korang masuk Melaka balik kat simpang ampat korang pegi mana ye????


__________________
RMR FOREVER....RETRO MALAYSIAN RIDERS


Guru

Status: Offline
Posts: 1319
Date:
Permalink Closed

Han RGF wrote:

Jutaan terima kasih pada Geng RMR Selangor coz support korang kat CONVOI MERDEKA DI MELAKA......Tq Wak Hashim and the Gang......Korang pon ROCK la....

p/s aku nampak korang masuk Melaka balik kat simpang ampat korang pegi mana ye????



kes salah jalan tu bang.. ntah sapo punyo kojo laa yg bwk kitorang tu.. hehe.. dh la ade roadblok.. mule2 kt simpang 4, pastu kitorang patah blik, kuar plak kat tampin, pun same jgk rodblok, mungkin pasal permatang pauh kot.. tggu punye tggu, x abih2 gak rodblok tu, last2 ade sorang anak sejati tampin bwk kitorang lalu hutan (adventure betul) dh rase mcm bwk 4WD.. hehe.. line clear smpi masuk highway.. memang berterima kasih kt member tu.. klu tak, sampai ke malam laa kitorang kt tampin..  



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 2806
Date:
Permalink Closed

tumpang lalu...tumpang lalu...
area s.alm n klang tak da ka..?
nak jugak lepak same2...dak2 yg pakai honda raider tak da ka..? blh la kiter same2 merapatkan silaturrahim...tak gitu all my prends..

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 2806
Date:
Permalink Closed

tak der kwn2....?crys.alam,klang ker,kapar,meru,banting,jln kebun....
dan seangkatan dgn nyer..?biggrin

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 5371
Date:
Permalink Closed

sila hubungi PENGHULU KAPAR,EN.MAMAT KAPAR...biggrinbiggrin

__________________
                                                        N9 RD members


                                                         RD LC in memory
Page 1  >   Last »  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.



Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard