RETRO MALAYSIAN RIDERS

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: KEDAH


Senior Member

Status: Offline
Posts: 371
Date:
KEDAH


KEDAH

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 889
Date:

kedah ramai...mat pang,curut,mad azam,maey penjara,maey sik,cikgu jang,amer, dan ramai lg
lupala....hehehe

__________________



TOYOTA 1JZ 2500 GTE twin turbo (drag) vs TOYOTA 7K 1800 GL (drift)

facebook <wan JZ turbocharge>



Guru

Status: Offline
Posts: 1603
Date:

SAPA BDK2 KEDAH YG BERADA DI KEDAH AMNYA DAN YG BERADA DI LUAR KEDAH KUSUSNYA SAMA-SAMALAH KITA MERAMAIKAN FORUM NI...

MARILAH KITA BERKENALAN KEPADA YG X BERAPA KENAI LG...

MAI CHEK MAI KITA P NEGERI KEDAH...w00t.gifw00t.gifw00t.gif


"SEETING BY BIG JOHN"


__________________

"setting by aweks jopon"





Guru

Status: Offline
Posts: 889
Date:

mat pang berdiari 2 dari kiri,orang kuat alor star selain mat azam n mael sik

gmbar kenangan sempena pameran moto klasik di kola kangsar bersama rakan2 tercinta

__________________



TOYOTA 1JZ 2500 GTE twin turbo (drag) vs TOYOTA 7K 1800 GL (drift)

facebook <wan JZ turbocharge>



Guru

Status: Offline
Posts: 1603
Date:

APA POSTING GAMBAQ NI CIKU...

BUAT MALU ORG KAMPUNG JA....jawdrop.gifjawdrop.gifjawdrop.gif


"SEETING BY CKGU WAN"


__________________

"setting by aweks jopon"





Guru

Status: Offline
Posts: 889
Date:

ok la2.hehehehe

__________________



TOYOTA 1JZ 2500 GTE twin turbo (drag) vs TOYOTA 7K 1800 GL (drift)

facebook <wan JZ turbocharge>



Guru

Status: Offline
Posts: 889
Date:

konvoi ke kolej insaniah,alor star sempena hari usaha niaga (tarikh xingat, tp ujung thun lepas) dengan jemputan rasmi dari kolej tersebut.konvoi ini tiada kaitan dengan mana2 club motor lain (kecuali RMR) seperti yang pernah di'claim' sbelum ini.ini adalah atas usaha saudara sham molok..

tetamu kehormat.hehehe


sebahagian yang mengambil bhagian



motor saudara sham molok..

ini sahaja gambar yang dapat dikongsi bersama.gambar lain blum dapat

setting by BIG JOHN

__________________



TOYOTA 1JZ 2500 GTE twin turbo (drag) vs TOYOTA 7K 1800 GL (drift)

facebook <wan JZ turbocharge>



Guru

Status: Offline
Posts: 1603
Date:

MANA BDK2 KDAH YG AKTIFFF NI...

NAK KENAI GAK SAPA....


"SETTING BY BIG JOHN"



__________________

"setting by aweks jopon"





Guru

Status: Offline
Posts: 3248
Date:

matpang wrote:

 

MANA BDK2 KDAH YG AKTIFFF NI...

NAK KENAI GAK SAPA....


"SETTING BY BIG JOHN"

 




 matpang! Gambaq hang yg mana 1 ? confused



__________________
ntahapaapantah


Guru

Status: Offline
Posts: 1603
Date:

EN. MEMERANG TGOK GAMBAQ KAT ATAS...MAT NO 2 DARI KIRI...BLH KANAN MAT MAIE SIK YG PENDEK 2...BLH KIRI MAT 2 MAT AZAM...BDK JLN. PEGAWAI ALOQ STAQ...

TP NI GAMBAQ LAMA NI...CKGU WAN BUAT LECE BETOI LA BOH GAMBAQ NI...

MCM XDAK GAMBAQ LAIN...HEHEHEHE

"SETTING BY BIG JOHN"


__________________

"setting by aweks jopon"





Guru

Status: Offline
Posts: 812
Date:

tapi kawe ado gambar mat dengan orang umah dia kat kula kangsar aritu.. hehehehebiggrinbiggrin

__________________

Jangan Pernah Menyerah, hiduplah untuk memberi sebanyak-banyaknya, bukan menerima sebanyak-banyaknya



Guru

Status: Offline
Posts: 1603
Date:

HEHEHE....GAMBAQ 2 X YAH BOH NUDIN....

BKN CANTIK PON....HEHEHE date.gif

"SETTING BY NUDIN"


__________________

"setting by aweks jopon"





Guru

Status: Offline
Posts: 889
Date:

ala,mat..lece apa..
orait la2..member lama.hehehe

__________________



TOYOTA 1JZ 2500 GTE twin turbo (drag) vs TOYOTA 7K 1800 GL (drift)

facebook <wan JZ turbocharge>



Guru

Status: Offline
Posts: 1603
Date:

abg ckgu gk dulu....

mana dia ada kat 2 ckgu ada...hehehehe

"setting by big john"


__________________

"setting by aweks jopon"





Guru

Status: Offline
Posts: 889
Date:

buktikan!!!!
aku dah buktikan..hehehe

__________________



TOYOTA 1JZ 2500 GTE twin turbo (drag) vs TOYOTA 7K 1800 GL (drift)

facebook <wan JZ turbocharge>



Guru

Status: Offline
Posts: 1603
Date:

TERBUKTI.....

ADA....

TUNGGU.....biggrinbiggrinbiggrin

.....setting by BIG JOHN.......



__________________

"setting by aweks jopon"





Guru

Status: Offline
Posts: 3248
Date:

matpang wrote:

EN. MEMERANG TGOK GAMBAQ KAT ATAS...MAT NO 2 DARI KIRI...BLH KANAN MAT MAIE SIK YG PENDEK 2...BLH KIRI MAT 2 MAT AZAM...BDK JLN. PEGAWAI ALOQ STAQ...

TP NI GAMBAQ LAMA NI...CKGU WAN BUAT LECE BETOI LA BOH GAMBAQ NI...

MCM XDAK GAMBAQ LAIN...HEHEHEHE

"SETTING BY BIG JOHN"




 haa.. nampak nampak.. he he he.. apsal lak si Mael mendongak mcm tu? dia nak Berdiri sama tinggi dengan hang kot.. he he hebiggrinbiggrin



__________________
ntahapaapantah


Guru

Status: Offline
Posts: 1603
Date:

mail tu perasan tinggi la tu mer....hehehehe

__________________

"setting by aweks jopon"





Guru

Status: Offline
Posts: 889
Date:

hahaha...pandai btoi hang mat!!!

__________________



TOYOTA 1JZ 2500 GTE twin turbo (drag) vs TOYOTA 7K 1800 GL (drift)

facebook <wan JZ turbocharge>



Guru

Status: Offline
Posts: 1603
Date:

ujung bulan ni mail mat azam big john nk mai kl ckgu....

depa nk p PD gk dengaq cerita....

mail dh beli Tong mat azam...

mat azam nk cari ypot....


__________________

"setting by aweks jopon"





Guru

Status: Offline
Posts: 812
Date:

matpang wrote:

ujung bulan ni mail mat azam big john nk mai kl ckgu....

depa nk p PD gk dengaq cerita....

mail dh beli Tong mat azam...

mat azam nk cari ypot....



ayyaaaaaaaaaa.. ni yang makin panas ni. mat brapa ramai lagi geng utara yang turun PD?



__________________

Jangan Pernah Menyerah, hiduplah untuk memberi sebanyak-banyaknya, bukan menerima sebanyak-banyaknya



Guru

Status: Offline
Posts: 1603
Date:

dengaq ramai gak geng utara nak turun din....

tp xtau lg la mcm na...

mat dah racun dah....

dengaq kata Big John pun nak turun gak....

"setting by Big John"


__________________

"setting by aweks jopon"





Guru

Status: Offline
Posts: 812
Date:

kawe ni cukup cukup marah kalau bab meracun ni. tak elok. tapi kalo bab meracun tang PD ni kawe galakkan. hahahahaha..

tambah racun lagi, kasi pekat. ahhahahaaa..
yang kawan kita ajak,
yang musuh pun kita ajak.. boleh ker?


__________________

Jangan Pernah Menyerah, hiduplah untuk memberi sebanyak-banyaknya, bukan menerima sebanyak-banyaknya



Guru

Status: Offline
Posts: 1603
Date:

jgn ada musuh antara kita....

mat dah boh racun yg ada lambang tegkorak tu...winkwinkwink

kalau x kena lagi x tau la...hehehehehe

memang depa dah emeiun dah kot..hehehehehe


__________________

"setting by aweks jopon"





Guru

Status: Offline
Posts: 1603
Date:

mana ni..mat azam..mail sik...chik (abg. bulu)...

mari la berforum...


__________________

"setting by aweks jopon"





Guru

Status: Offline
Posts: 1321
Date:

ini org utara dah masuk


__________________
SETTING BY BIG JOHN jr....


Guru

Status: Offline
Posts: 1321
Date:

salam hormat kepada semua geng2 RMR di malaysia.saya ni org utara


__________________
SETTING BY BIG JOHN jr....


Guru

Status: Offline
Posts: 1321
Date:

memerang laut hang ingat aku lg x? yg pegi beli yp mail kat hang.


__________________
SETTING BY BIG JOHN jr....


Guru

Status: Offline
Posts: 1603
Date:

slamat datang to bigjohn jr...

slamt mengenali warga RMR....


__________________

"setting by aweks jopon"





Guru

Status: Offline
Posts: 1321
Date:

wah cepat betul ang reply mat.klate mcm mana jadi x?
aku pi nek dgn mail pendek.


__________________
SETTING BY BIG JOHN jr....


Guru

Status: Offline
Posts: 1603
Date:

moto pun x tau lg mcm na ni...

harap2 dan la buat...


__________________

"setting by aweks jopon"





Guru

Status: Offline
Posts: 1321
Date:

bawa balik jumpa doc john la

__________________
SETTING BY BIG JOHN jr....


Guru

Status: Offline
Posts: 1603
Date:

jauh nak blik jumpa bomo john...

mau x mau buat sendiri la...

pomen vetnam x lingkop jahanam...biggrinbiggrinbiggrin

maei pendek mana...dia p kat ang dak...

ajaq dia masuk forum...harap belajaq ja tinggi tp x tinggi2 gak...


-- Edited by matpang at 12:22, 2008-07-01

__________________

"setting by aweks jopon"





Guru

Status: Offline
Posts: 2361
Date:

Kat sini MatPang rupanya....Puas Den cari...biggrinbiggrinbiggrin

__________________
RMR FOREVER....RETRO MALAYSIAN RIDERS


Guru

Status: Offline
Posts: 1603
Date:

alamak...Bro Han dah cari da...hehehehe

nak ajak geng2 utara masuk forum ni bro...

sibuk sampai x le tgok komputer langsung...

kita lawan futsal geng terer ni bro han...bole ka menang...hehehehe


-- Edited by matpang at 12:27, 2008-07-01

__________________

"setting by aweks jopon"





Guru

Status: Offline
Posts: 2361
Date:

matpang wrote:

alamak...Bro Han dah cari da...hehehehe

nak ajak geng2 utara masuk forum ni bro...

sibuk sampai x le tgok komputer langsung...

kita lawan futsal geng terer ni bro han...bole ka menang...hehehehe


-- Edited by matpang at 12:27, 2008-07-01



Tak po Mat ajak ramai2 sikit diorang masuk forum RMR...Bagi meriah forum kita ni.... Team futsal yang kita nak lawan to kuat memang kuat ...Kita 250-350 diorang superbike he..he...he.... Kat padang tak tentu lai kan..kita apa kurangnya banyak player terer2 ...mat Pang ada, Along ada, Kocik ada, Manggo ado,Otai1kt ada, Skymie ada, Jai ada, Nik ada, Huski ada, Amy ada maknanya semua ada lah ...Den pon ado kui...kui...kui....Namo Den pon ado la yehhyee....yeh...biggrinbiggrinbiggrin



__________________
RMR FOREVER....RETRO MALAYSIAN RIDERS


Guru

Status: Offline
Posts: 1603
Date:

Han RGF wrote:

matpang wrote:

alamak...Bro Han dah cari da...hehehehe

nak ajak geng2 utara masuk forum ni bro...

sibuk sampai x le tgok komputer langsung...

kita lawan futsal geng terer ni bro han...bole ka menang...hehehehe


-- Edited by matpang at 12:27, 2008-07-01



Tak po Mat ajak ramai2 sikit diorang masuk forum RMR...Bagi meriah forum kita ni.... Team futsal yang kita nak lawan to kuat memang kuat ...Kita 250-350 diorang superbike he..he...he.... Kat padang tak tentu lai kan..kita apa kurangnya banyak player terer2 ...mat Pang ada, Along ada, Kocik ada, Manggo ado,Otai1kt ada, Skymie ada, Jai ada, Nik ada, Huski ada, Amy ada maknanya semua ada lah ...Den pon ado kui...kui...kui....Namo Den pon ado la yehhyee....yeh...biggrinbiggrinbiggrin



kita pun bukan calang2 pleyer yg ada...semua teror2....tambah gan penyokong pun ramai lg semangat kita nak main kehkehkeh....Hidup RMR FC....Cayolah..biggrinbiggrinbiggrin


-- Edited by matpang at 13:01, 2008-07-01

__________________

"setting by aweks jopon"





Guru

Status: Offline
Posts: 1321
Date:

mat penjaga gol saper????kalau xada bg aku RMR pasti menang punya lah.....

__________________
SETTING BY BIG JOHN jr....


Guru

Status: Offline
Posts: 1321
Date:

bro han comel gambar kau......

__________________
SETTING BY BIG JOHN jr....


Guru

Status: Offline
Posts: 1603
Date:

bigjohn jr wrote:

mat penjaga gol saper????kalau xada bg aku RMR pasti menang punya lah.....







ang turun la...ang bole tukar2 gan otai 1kt...dia pun sama gan posisi ang gak...separuh masa petama Otai1KT separuh masa ke2 ang separuh masa ke3 otai palk separuh masa ke4 ang balik...setersnya lah sampai habis...ok ak...biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

-- Edited by matpang at 11:27, 2008-07-02

__________________

"setting by aweks jopon"





Guru

Status: Offline
Posts: 889
Date:

amoih,mat azam...
dah bleh masuk forum erumit ye mulut hang

__________________



TOYOTA 1JZ 2500 GTE twin turbo (drag) vs TOYOTA 7K 1800 GL (drift)

facebook <wan JZ turbocharge>



Guru

Status: Offline
Posts: 1321
Date:

ha3 biasa la wan bkn hang x kenai aku hu3....biggrinbiggrinbiggrinbiggrin



__________________
SETTING BY BIG JOHN jr....


Guru

Status: Offline
Posts: 1321
Date:

ala mat jauh sngt nak turun.kalau aku keja kat ptrjaya konfom turun punya la.wan main futsal x.......?????????????confusedconfusedconfused

__________________
SETTING BY BIG JOHN jr....


Guru

Status: Offline
Posts: 1603
Date:

bigjohn jr wrote:

ala mat jauh sngt nak turun.kalau aku keja kat ptrjaya konfom turun punya la.wan main futsal x.......?????????????confusedconfusedconfused



CKGU WAN MAIN GAK...DIA MAIN TE##Q....HEHEHEHE

JGN MARE CKGU....biggrinbiggrinbiggrin




__________________

"setting by aweks jopon"





Guru

Status: Offline
Posts: 889
Date:

amoih mat!!!!!
nak kena la nie..main kutuk aku plak

__________________



TOYOTA 1JZ 2500 GTE twin turbo (drag) vs TOYOTA 7K 1800 GL (drift)

facebook <wan JZ turbocharge>



Guru

Status: Offline
Posts: 1603
Date:

wanJZgte wrote:

amoih mat!!!!!
nak kena la nie..main kutuk aku plak




HUHUHUHU....ALA CKGU PTG2 NI...GURAU2 GAN KAWAN2...HEHEHEHEbiggrinbiggrinbiggrin



__________________

"setting by aweks jopon"





Guru

Status: Offline
Posts: 889
Date:

gurau,xpe..kalo btoi2,ypot hang aku joi!

__________________



TOYOTA 1JZ 2500 GTE twin turbo (drag) vs TOYOTA 7K 1800 GL (drift)

facebook <wan JZ turbocharge>



Guru

Status: Offline
Posts: 1603
Date:

HUHUHUHU...TU CHMPION PUNYA...TALAK JOI LO.....



__________________

"setting by aweks jopon"





Guru

Status: Offline
Posts: 889
Date:

woit!p la cr wiring cpat...

__________________



TOYOTA 1JZ 2500 GTE twin turbo (drag) vs TOYOTA 7K 1800 GL (drift)

facebook <wan JZ turbocharge>



Guru

Status: Offline
Posts: 1321
Date:

wan bleh ka hang men futsal?aku takut masuk 5 minit muntah hijau hu3....biggrinbiggrinbiggrin

__________________
SETTING BY BIG JOHN jr....
Page 1  >   Last »  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.



Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard