RETRO MALAYSIAN RIDERS

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: PERLIS


Senior Member

Status: Offline
Posts: 371
Date:
PERLIS


RMR PERLIS

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1603
Date:

GENG PERLIS BANYK YG DAH BESARA...

TP DIHARAP GENG PERLIS YG BERADA DI LUAR NEGERI PERLIS SAMA2 LA KITA MEMERIAHKAN KEMBALI SEMANGAT KERIDEAN KITA...

"SEETING BY BIG JOHN"


__________________

"setting by aweks jopon"





Guru

Status: Offline
Posts: 889
Date:

apa pnya istilah la hang guna mat

__________________



TOYOTA 1JZ 2500 GTE twin turbo (drag) vs TOYOTA 7K 1800 GL (drift)

facebook <wan JZ turbocharge>



Guru

Status: Offline
Posts: 1603
Date:

MAT PN X TAU...TP MAT NAK MENYERU BKD2 UTARA YG BERMINAT JOM JOIN RMR...

'LET'S JOIN US'

"SEETING BY BIG JOHN"


__________________

"setting by aweks jopon"





Guru

Status: Offline
Posts: 889
Date:

baikkk

__________________



TOYOTA 1JZ 2500 GTE twin turbo (drag) vs TOYOTA 7K 1800 GL (drift)

facebook <wan JZ turbocharge>



Guru

Status: Offline
Posts: 1603
Date:

HIDUP RMR...

"SETTING BY MADU"


__________________

"setting by aweks jopon"





Guru

Status: Offline
Posts: 1603
Date:

mana bob rgf...

x mau masuk lam perlis ka...

x kn malu kot....

"setting by BIG JOHN"

__________________

"setting by aweks jopon"





Guru

Status: Offline
Posts: 1321
Date:

HARAP BADAN JA BESO TAPI TAKUT BERFORUM....APA LA BOBfuriousfuriousfuriousfurious

__________________
SETTING BY BIG JOHN jr....


Guru

Status: Offline
Posts: 1603
Date:

bob x dak ni...mana bdk TZR125 tu bro...ajak dia masuk forum...apa nama dia aku lupa la...

__________________

"setting by aweks jopon"





Guru

Status: Offline
Posts: 1321
Date:

aku lupa nama dia mat...xpa nanti aku ajak dia utk ride kali ni bior jerebu kelate he4.....weirdfaceweirdfaceweirdface



__________________
SETTING BY BIG JOHN jr....


Guru

Status: Offline
Posts: 1603
Date:

bigjohn jr wrote:

aku lupa nama dia mat...xpa nanti aku ajak dia utk ride kali ni bior jerebu kelate he4.....weirdfaceweirdfaceweirdface



ya betul...ajak dia besama kita...blehblehbleh



__________________

"setting by aweks jopon"





Guru

Status: Offline
Posts: 889
Date:

amoih,mat azam..semangat ye

__________________



TOYOTA 1JZ 2500 GTE twin turbo (drag) vs TOYOTA 7K 1800 GL (drift)

facebook <wan JZ turbocharge>



Guru

Status: Offline
Posts: 1321
Date:

yala cikgu dah lama x ride,last aku ride kenduri umah jat adik brader lan.pastu mtr jem plak.tu yg semangat ni.PAJ 4372 ada seting yg tebaru.....ideaideaideaidea

__________________
SETTING BY BIG JOHN jr....


Guru

Status: Offline
Posts: 1603
Date:

bigjohn jr wrote:

yala cikgu dah lama x ride,last aku ride kenduri umah jat adik brader lan.pastu mtr jem plak.tu yg semangat ni.PAJ 4372 ada seting yg tebaru.....ideaideaideaidea



PAJ 4372 ADA 2 KAPTEN LA NI...SORANG G KAPTEN PENDEK... I I CHEP...HUHUHU



__________________

"setting by aweks jopon"





Guru

Status: Offline
Posts: 889
Date:

hampa mg buat lawak btoi la..

__________________



TOYOTA 1JZ 2500 GTE twin turbo (drag) vs TOYOTA 7K 1800 GL (drift)

facebook <wan JZ turbocharge>



Guru

Status: Offline
Posts: 1603
Date:

wanJZgte wrote:

hampa mg buat lawak btoi la..




KAPTEN PENDEK BLIK SIK X MAU KELUQ2....LARI MAI KL SAT JA...RIDU KT KMPUNG TU DIA BLIK...HUHUHUHUHUHU.....



__________________

"setting by aweks jopon"





Guru

Status: Offline
Posts: 1321
Date:

mat paj ada 1 captain ja la.sbb aku punya saham dlm paj bynk lg hu3.wan x pa la ada 2 bini.....betul x mat...biggrinbiggrin

__________________
SETTING BY BIG JOHN jr....


Guru

Status: Offline
Posts: 1603
Date:

bila nk mai KL ni....

__________________

"setting by aweks jopon"





Guru

Status: Offline
Posts: 889
Date:

moto dok leklok,p joi...haiyo

__________________



TOYOTA 1JZ 2500 GTE twin turbo (drag) vs TOYOTA 7K 1800 GL (drift)

facebook <wan JZ turbocharge>



Senior Member

Status: Offline
Posts: 373
Date:

wanJZgte wrote:

moto dok leklok,p joi...haiyo



besala.. org da kawin... tunggu ypot kuning plak la lpas nie... hehe,,



__________________
"A way road to success is always under construction"


Senior Member

Status: Offline
Posts: 373
Date:

wanJZgte wrote:

moto dok leklok,p joi...haiyo



besala.. org da kawin... tunggu ypot kuning plak la lpas nie... hehe,,



__________________
"A way road to success is always under construction"


Guru

Status: Offline
Posts: 1321
Date:

aku joi sebab nak tangkap lg besar la.nak lawan dgn 1j hu3

__________________
SETTING BY BIG JOHN jr....


Guru

Status: Offline
Posts: 889
Date:

amoih,curut..semangat nk suruh aku joi ypot aku ye..
xlak joi pnye...

mad azam,nak race dgn 1j ke?bwk trun la keta congget hang2.hahaha

__________________



TOYOTA 1JZ 2500 GTE twin turbo (drag) vs TOYOTA 7K 1800 GL (drift)

facebook <wan JZ turbocharge>



Guru

Status: Offline
Posts: 1603
Date:

champaion punya...tlak joy huhuhuhuhuhu

__________________

"setting by aweks jopon"





Guru

Status: Offline
Posts: 1321
Date:

woi wan kalau brani jom la main log disten dgn conget aku.ha3furiousfuriousfurious

__________________
SETTING BY BIG JOHN jr....


Guru

Status: Offline
Posts: 889
Date:

bole je...lg jauh lg mau...hehehe.btoi x conget????

__________________



TOYOTA 1JZ 2500 GTE twin turbo (drag) vs TOYOTA 7K 1800 GL (drift)

facebook <wan JZ turbocharge>



Senior Member

Status: Offline
Posts: 153
Date:

bob rgf ada lagi....
cuma yp ja tak siap lagi....
masih mengutip....


belah perlis apa2 ble ctc aku

bob rgf 0174999788

__________________



Guru

Status: Offline
Posts: 1603
Date:

bob rgf wrote:

bob rgf ada lagi....
cuma yp ja tak siap lagi....
masih mengutip....


belah perlis apa2 ble ctc aku

bob rgf 0174999788



ait pakai YP plak ka...dapat mana YP Bob....



__________________

"setting by aweks jopon"





Senior Member

Status: Offline
Posts: 153
Date:

hadiah kawan lame....tak payah bayor.....
hehehehe...tak la,aku amik hat pak lan sp...



__________________



Guru

Status: Offline
Posts: 1321
Date:

ang pi kutip kat keling botoi kot ha3.

__________________
SETTING BY BIG JOHN jr....


Guru

Status: Offline
Posts: 1603
Date:

WBD...brapa pak lan tolak kat ang....

__________________

"setting by aweks jopon"





Guru

Status: Offline
Posts: 1321
Date:

AKU INGAT ANG DAH X RETI NAK NAIK YP BOB...

__________________
SETTING BY BIG JOHN jr....


Senior Member

Status: Offline
Posts: 153
Date:

bigjohn jr wrote:

AKU INGAT ANG DAH X RETI NAK NAIK YP BOB...



ooo...ptt la tak kwn dgn aku...hehehe
harga?hmmm....ble dgq la...tak mahai sgt.tak murah sgt..



__________________



Guru

Status: Offline
Posts: 1603
Date:

degaq kata moto tu exciden....dia bg brg apa lg kat ang....

__________________

"setting by aweks jopon"





Senior Member

Status: Offline
Posts: 292
Date:

assalamualaikum kepada geng2 RMR perlis
buat la function di perlis...
saya teringin nak pics kat ladang tebu perlis...hehehe

__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 153
Date:

matpang wrote:

degaq kata moto tu exciden....dia bg brg apa lg kat ang....





barang?tak dak pa sangat la...




__________________



Guru

Status: Offline
Posts: 3188
Date:

bob rgf wrote:

matpang wrote:

degaq kata moto tu exciden....dia bg brg apa lg kat ang....





barang?tak dak pa sangat la...




alo bob....
lama x jumpe hang....




__________________
You've been SMOKED by a TWO STROKE Machine


Guru

Status: Offline
Posts: 1603
Date:

bob rgf wrote:

matpang wrote:

degaq kata moto tu exciden....dia bg brg apa lg kat ang....





barang?tak dak pa sangat la...




xpa dpt murah buat plan2 la...bole ride ngan RMR....biggrinbiggrinbiggrin



__________________

"setting by aweks jopon"





Senior Member

Status: Offline
Posts: 153
Date:

alongYP wrote:
alo bob....
lama x jumpe hang....





lama tak jumpa?huh...hang tu yang sebok memanjang...



__________________



Guru

Status: Offline
Posts: 3188
Date:

bob rgf wrote:

alongYP wrote:
alo bob....
lama x jumpe hang....





lama tak jumpa?huh...hang tu yang sebok memanjang...



huhuhu mana ade la bob...masa hang mai KL x kene ngan masa aku aaa...time keje susah nak lari2....egegeggege



__________________
You've been SMOKED by a TWO STROKE Machine


Guru

Status: Offline
Posts: 1321
Date:

mtr br beli ada kat mana bob

__________________
SETTING BY BIG JOHN jr....


Guru

Status: Offline
Posts: 1603
Date:

bigjohn jr wrote:

mtr br beli ada kat mana bob



moto ada kat bob john perlis...huhuhuhuhuhu



__________________

"setting by aweks jopon"





Senior Member

Status: Offline
Posts: 153
Date:

hahaha..parking dkt wokshop member aku..promosi kdai baru

__________________



Guru

Status: Offline
Posts: 1603
Date:

bob rgf wrote:

hahaha..parking dkt wokshop member aku..promosi kdai baru




bob kasi upload la gambaq moto....bg kawan2 tgok.....



__________________

"setting by aweks jopon"





Senior Member

Status: Offline
Posts: 153
Date:

malu nak upload lg...huhuhu
cover set suma kaler asal lg.gagah2 hdp ja la ni.nak jln jauh tak harap lg.
dlm proses rwtan lg..


p/s:ari sabtu ari tu aku da di kl.tak dak no hg mat sbb ada 1 kwn tak mau bg
dia kata hg dok putrajaya.xmau p kl.hehehe
mujoq la nudin ja yg mai jmpa aku..

__________________



Guru

Status: Offline
Posts: 1321
Date:

semua org x mau kwn dgn ang.sbb ang sombong heeee


__________________
SETTING BY BIG JOHN jr....


Guru

Status: Offline
Posts: 1603
Date:

bob rgf wrote:

malu nak upload lg...huhuhu
cover set suma kaler asal lg.gagah2 hdp ja la ni.nak jln jauh tak harap lg.
dlm proses rwtan lg..


p/s:ari sabtu ari tu aku da di kl.tak dak no hg mat sbb ada 1 kwn tak mau bg
dia kata hg dok putrajaya.xmau p kl.hehehe
mujoq la nudin ja yg mai jmpa aku..



XPA PLAN2 BUAT....BOLE MAI KL RIDE NGAN RMR....

WBD ADA SEJARAH NGAN PAX PASAI COVER SET....
p/s : parut yg masih berdarah.....



__________________

"setting by aweks jopon"





Senior Member

Status: Offline
Posts: 153
Date:

ehehehe
lain pendekar lain pencaknya..walau taming sari kerisnya

Ada tiga hal yang meningkatkan kemuliaan seseorang:

memaafkan orang lain dan menghilangkan bekas-bekas kesalahannya;

memberi sesuatu kepada orang lain yang tidak memberi sesuatu kepadanya;

menghubungkan silaturahmi dengan orang yang memutuskannya



__________________



Guru

Status: Offline
Posts: 1603
Date:

bob rgf wrote:

ehehehe
lain pendekar lain pencaknya..walau taming sari kerisnya

Ada tiga hal yang meningkatkan kemuliaan seseorang:

memaafkan orang lain dan menghilangkan bekas-bekas kesalahannya;

memberi sesuatu kepada orang lain yang tidak memberi sesuatu kepadanya;

menghubungkan silaturahmi dengan orang yang memutuskannya




Allah sja yg tau baik buruk seseorg....dan jgn kita bersekogkol dgn org yg membuat kemungkaran kelak kita akan terjebak melakukan kemungkaran yg sama....



__________________

"setting by aweks jopon"





Senior Member

Status: Offline
Posts: 153
Date:

ekekeke...WBD hanya btkr tgn.
hg bkn tak knai aku mat...mau gelak2 ja...

__________________

1 2 39  >  Last»  | Page of 9  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.



Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard