RETRO MALAYSIAN RIDERS

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Azuramengamuk????


Senior Member

Status: Offline
Posts: 417
Date:
RE: Azuramengamuk????


aku plak mencadangkan kite buang je azuramengamuk tapi maintain name retro malaysian riders. RMR dah dikenali umum jadi kite kekalkan identiti tu supaya tidak berlaku kekeliruan. aku cadangkan je sbb aku suke name RMR. RMR = Reymi Moto Ranggi hahahahayawn

-- Edited by reymi_r5 at 23:12, 2008-08-23

__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 340
Date:

suka-suka kau je nak buang reymi.

__________________
Lawatilah http://numlock-garage-dept.blogspot.com/ ...tengok-tengok pun takpe

Peluang menjana pendapatan sampingan


Senior Member

Status: Offline
Posts: 194
Date:

cadangan dr kwn..pakai je RETRO MALAYSIAN RIDERS @ RETRO BIKERS OWNER ...RMR PUN TAKDER MASALAH KAN...RMR @ ReBONER...heheheh....sekadar cadangan...

__________________
2 stroke pun 2 stroke lah..ape aku kisah...


Senior Member

Status: Offline
Posts: 417
Date:

numlock2stroker wrote:

suka-suka kau je nak buang reymi.



ala, aku cadangkan je, kalo xnk buang xpe la. ko ni apa yg apa aku uslukan sumenye ko nk bangkang. aku tau la ko mempunyai motosikal yg menawan so jgn la jaki kt aku kang aku rujuk pekara ni kt moderator srd dia amik tindakan tatartertib kt ko br ko kenal sape reymi yg sebenarnya. hahahhyawn

 



__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 340
Date:

haduiii....dia plak jadi batu api kat rmr ni...

__________________
Lawatilah http://numlock-garage-dept.blogspot.com/ ...tengok-tengok pun takpe

Peluang menjana pendapatan sampingan


Guru

Status: Offline
Posts: 541
Date:

AIK..ADE PERTELINGKAHAN DISINI..MODERATOR ADA BACA KALO..
HMM..SNDIRI JAWAB..

RELAX SUDEY..
aww

__________________
tzr...tzr...tzr...hehehe



Guru

Status: Offline
Posts: 613
Date:

numlock2stroker wrote:

haduiii....dia plak jadi batu api kat rmr ni...



jgn gadoh-gadoh dik oiiiiiii.....
azura mengamuk tu utk laman web kita...
rmr pulak nama memang dah dipilih semasa mesyuarat
penubuhannya....so harap kamu semua faham



__________________

.....unit pemantau bebas.....



Senior Member

Status: Offline
Posts: 187
Date:

Ramesh Motor Ranggi..amacam?..penghormatan tuhhh...hee..

__________________
amal ma'aruf nahi mungkar


Senior Member

Status: Offline
Posts: 340
Date:

marah je si reymi r5 ni...dia ni jahat,kalau tak percaya tanya rakan-rakan yg kenal dia..

__________________
Lawatilah http://numlock-garage-dept.blogspot.com/ ...tengok-tengok pun takpe

Peluang menjana pendapatan sampingan


Senior Member

Status: Offline
Posts: 417
Date:

jiggoes wrote:

Ramesh Motor Ranggi..amacam?..penghormatan tuhhh...hee..




 

ramesh tu heheheh.  mmg kena hormat yawn


__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 417
Date:

numlock2stroker wrote:

marah je si reymi r5 ni...dia ni jahat,kalau tak percaya tanya rakan-rakan yg kenal dia..




 minta maaf kepada pihak2 yg berkenaan. sebarang kesulitan amat dikesaliyawn



__________________
lee


Senior Member

Status: Offline
Posts: 152
Date:

lucky_strike.jpegtumpang lalu.................................................hi3

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1319
Date:

hehe.. diorang melawak jer tu kak fiza..

reymi.. reymi.. biggrinbiggrin



__________________


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 35
Date:

Boleh2 ajer tu.....
serius menyokong..

__________________

 



Member

Status: Offline
Posts: 10
Date:

-> nak berkenalan dengan tuan tanah RMR...
-> ini orang baru daripada segamat....
-> kalo tuan tanah x ada,wakil tuan tanah jd le....


-- Edited by saiful anuar at 18:08, 2008-11-20

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 2016
Date:

saiful anuar wrote:

-> nak berkenalan dengan tuan tanah RMR...
-> ini orang baru daripada segamat....
-> kalo tuan tanah x ada,wakil tuan tanah jd le....


-- Edited by saiful anuar at 18:08, 2008-11-20



salah tempat ni bro...........





__________________

-setting by nazries-

Uploaded with ImageShack.us
RON95 - $1.85



Guru

Status: Offline
Posts: 2361
Date:

saiful anuar wrote:

-> nak berkenalan dengan tuan tanah RMR...
-> ini orang baru daripada segamat....
-> kalo tuan tanah x ada,wakil tuan tanah jd le....


-- Edited by saiful anuar at 18:08, 2008-11-20



Selamat berforum dgn RMR....
Yo la bro salah tempat ni...posting kat dlm topik "Azura" atau pun topik "Senarai Ahli".... Kat sini nanti org tak perasan plak....
biggrinbiggrinbiggrin

 



__________________
RMR FOREVER....RETRO MALAYSIAN RIDERS


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 89
Date:

salam semua..memandangkn muto2 yg join telalu bemcm2 model..apa kata kte bagi name..  hmm;pelumbe malamfurious barulh rare......hehehehehehehe

__________________
RMRMRMRMRMRMRMRMRMRMRMRALHAMDULILLAH...SEMAKIN MANTOPRMRMRMRMRMRMRMRMRMRMRMR


Guru

Status: Offline
Posts: 3662
Date:

PELUMBA MALAM TUE DAH BAHAYE KEJAP JEW BLEH PANAS NANTI..NAK2 ADA LAK YG BERLUMBA NANTI KNE TANGKAP ADA STICKER JADI TOP KAT BALAI LAK..HAHAHA


__________________




biar mtr buruk janji retro!!!




Guru

Status: Offline
Posts: 1214
Date:

haha. pelumba subuh je. macam2 r.

__________________
ape lah yg ada pada nama
ape lah yg ada pada gelaran
sampai masa kite akan jatuh
beringatlah

BERMACAM2 RAYBAN DAN AKSESORI RAYBAN UNTUK DIJUAL.
PM SAYA UNTUK KETERANGAN LANJUT.




Guru

Status: Offline
Posts: 2736
Date:

bagi saya yang baru join dan tak otai mencadangkan supaya cadangan ditutup....

__________________



Senior Member

Status: Offline
Posts: 187
Date:

TENZ wrote:

bagi saya yang baru join dan tak otai mencadangkan supaya cadangan ditutup....



pada pandangan saya yang juga baru pakai muto tetapi dah parasan  otai ..mencadangkan supaya kerajaan seharusnya melaksanakan dasar fiscal bagi menangani masalah kenaikan harga domestic dan kejatuhan harga komoditi di pasaran antarabangsa..
impak daripada kelembapan pasaran America seharusnya memberi kesan yang amat minimal terhadap kuasa beli pengguna..
dasar monetary yang dilaksanaka kerajaan hanya berjaya menangani masalah golongan pertengahan keatas sahaja..nasib pengguna yang mempunyai pendapatan perkapital di bawah paras RM200 tidak ditangani dengan sempurna.

sekian..dari meja editor..


 



__________________
amal ma'aruf nahi mungkar


Guru

Status: Offline
Posts: 824
Date:

jiggoes wrote:

TENZ wrote:

bagi saya yang baru join dan tak otai mencadangkan supaya cadangan ditutup....



pada pandangan saya yang juga baru pakai muto tetapi dah parasan  otai ..mencadangkan supaya kerajaan seharusnya melaksanakan dasar fiscal bagi menangani masalah kenaikan harga domestic dan kejatuhan harga komoditi di pasaran antarabangsa..
impak daripada kelembapan pasaran America seharusnya memberi kesan yang amat minimal terhadap kuasa beli pengguna..
dasar monetary yang dilaksanaka kerajaan hanya berjaya menangani masalah golongan pertengahan keatas sahaja..nasib pengguna yang mempunyai pendapatan perkapital di bawah paras RM200 tidak ditangani dengan sempurna.

sekian..dari meja editor..


 




alamak..Gabenor pun dah bersuara..huhuhuh..biggrinbiggrin




 



__________________


FACEBOOK - BOB YP  - DAH ADD MESSAGE SAYA, CKP ANDA MMBER RMR... :)



Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

jiggoes wrote:

pada pandangan saya yang juga baru pakai muto tetapi dah parasan  otai ..mencadangkan supaya kerajaan seharusnya melaksanakan dasar fiscal bagi menangani masalah kenaikan harga domestic dan kejatuhan harga komoditi di pasaran antarabangsa..
impak daripada kelembapan pasaran America seharusnya memberi kesan yang amat minimal terhadap kuasa beli pengguna..
dasar monetary yang dilaksanaka kerajaan hanya berjaya menangani masalah golongan pertengahan keatas sahaja..nasib pengguna yang mempunyai pendapatan perkapital di bawah paras RM200 tidak ditangani dengan sempurna.

sekian..dari meja editor..
 



..yes totally agreed on that also bro!...but despite Democrats' rising anxiety about Afghanistan, the House on Thursday easily passed a $96.7 billion measure filling President Barack Obama's request for war spending and foreign aid efforts there and in Iraq.

Some 51 Democrats broke with Obama, who is sending thousands more troops into Afghanistan, but all but a handful of Republicans stood behind the president to produce a 368-60 tally. Republicans supported the measure even though majority Democrats added almost $12 billion to Obama's $85 billion request.


this statement also have to take consideration!!

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 187
Date:

tu dia..mamat selaku setiausaha kanan plak bagi pandangan...rosak2..

__________________
amal ma'aruf nahi mungkar


Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

jiggoes wrote:

tu dia..mamat selaku setiausaha kanan plak bagi pandangan...rosak2..




so.... kita sokong jer laa.... cadangan lee....

saya MamatKapar...yg berlagak lama dan berlagak otai...
menyokong cadangan lee.....

...sokong Cadangan ditutup!!!!

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1214
Date:

haha. sy tokeh rayban yg tidak berlagak macam mamat kapar yg salu tunjuk perot tu setuju 100%.!!!!! cadangan ditutup.

__________________
ape lah yg ada pada nama
ape lah yg ada pada gelaran
sampai masa kite akan jatuh
beringatlah

BERMACAM2 RAYBAN DAN AKSESORI RAYBAN UNTUK DIJUAL.
PM SAYA UNTUK KETERANGAN LANJUT.




Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

zuki wrote:

haha. sy tokeh rayban yg tidak berlagak macam mamat kapar yg salu tunjuk perot tu setuju 100%.!!!!! cadangan ditutup.




weiii perut tu ...perut idaman para para gadis laaa......
perot aku..... cantik sket dari perot Otai1kt.....
kalau ko kutuk perut aku..... samalah juga ko kutuk perut otai1kt....
nanti aku report kat kak fiza ...sebb ko kutuk perut otai1kt....
elok2 ko jadi tokey Rayban..... kang jadi tokey Reban!!!..mau????

......majulah perot untuk Negara!!!aww

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1214
Date:

MamatKapar wrote:

 

zuki wrote:

haha. sy tokeh rayban yg tidak berlagak macam mamat kapar yg salu tunjuk perot tu setuju 100%.!!!!! cadangan ditutup.




weiii perut tu ...perut idaman para para gadis laaa......
perot aku..... cantik sket dari perot Otai1kt.....
kalau ko kutuk perut aku..... samalah juga ko kutuk perut otai1kt....
nanti aku report kat kak fiza ...sebb ko kutuk perut otai1kt....
elok2 ko jadi tokey Rayban..... kang jadi tokey Reban!!!..mau????

......majulah perot untuk Negara!!!aww

 

 




haha. kak fiza tgk mamat ni. dia reka2 cita. ha tau pon. hahaha. ceshh idaman para gadis konon. perot banyak bulu. kehkehkeh.. token reban ek? 1 rayban jual dapat rm500. tp kalo wat reban kambing pas tolak modal n untung bersih dapat rm5000. hahaha. nak2.



__________________
ape lah yg ada pada nama
ape lah yg ada pada gelaran
sampai masa kite akan jatuh
beringatlah

BERMACAM2 RAYBAN DAN AKSESORI RAYBAN UNTUK DIJUAL.
PM SAYA UNTUK KETERANGAN LANJUT.




Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

zuki wrote:

haha. kak fiza tgk mamat ni. dia reka2 cita. ha tau pon. hahaha. ceshh idaman para gadis konon. perot banyak bulu. kehkehkeh.. token reban ek? 1 rayban jual dapat rm500. tp kalo wat reban kambing pas tolak modal n untung bersih dapat rm5000. hahaha. nak2.



...... jual skali taik kambing buat baja......

sekilo Rm5 hengget......

kalu dah jadi tokey taik kambing....

...aku nak 2 guni...... nak sedekah kat kawan2 RMR yg memerlukan. awwaww

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1214
Date:

haha..

owh ramai gak kawan2 warga rmr yg berjinak nak bela kambing ek?

awak xpe la mamat. lala belakang rumah pon bnyk stok lagi kan?biggrinbiggrin

__________________
ape lah yg ada pada nama
ape lah yg ada pada gelaran
sampai masa kite akan jatuh
beringatlah

BERMACAM2 RAYBAN DAN AKSESORI RAYBAN UNTUK DIJUAL.
PM SAYA UNTUK KETERANGAN LANJUT.




Member

Status: Offline
Posts: 16
Date:

mmg sodapla namo tue abg han....

__________________


Newbie

Status: Offline
Posts: 2
Date:

best jgk klu nme RETRO BIKERS MALAYSIA...
cun dh 2...
nk sbut pn snang...

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 5052
Date:

rasanye dah muktamad kot.....RMR...

sebab :

-baju telah dicetak dan dipakai sana sini.......

-sticker dah ditempek kat moto.....

 -"forumer" dari negara pun lain dah tau MALAYSIA ada RMR......


avatarCA3FM3ER.jpg

biggrinbiggrinbiggrin



__________________

 " Integration of Colors, Speed & Sound...."



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 25
Date:

AM-SHOEI wrote:

best jgk klu nme RETRO BIKERS MALAYSIA...
cun dh 2...
nk sbut pn snang...




tak kisah la... retro Malaysian riders ker!!
Retro riders malaysian ker
Malaysian retro rider ker..
Malaysian rider retro ker...
ada nama kumpulan ker...
takde nama kumpulan ker..
nama kumpulan tak sedap ker
yang penting.... bukan RDclub!!

 



__________________
Apa2 permasalahan..PM aku!!


Guru

Status: Offline
Posts: 2806
Date:

Katana Father wrote:

 

AM-SHOEI wrote:

best jgk klu nme RETRO BIKERS MALAYSIA...
cun dh 2...
nk sbut pn snang...




tak kisah la... retro Malaysian riders ker!!
Retro riders malaysian ker
Malaysian retro rider ker..
Malaysian rider retro ker...
ada nama kumpulan ker...
takde nama kumpulan ker..
nama kumpulan tak sedap ker
yang penting.... bukan RDclub!!

 

 



btl2 marah ni ye....hehehe...biggrinbiggrinbiggrin

 



__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 213
Date:

Katana Father wrote:

 

AM-SHOEI wrote:

best jgk klu nme RETRO BIKERS MALAYSIA...
cun dh 2...
nk sbut pn snang...




tak kisah la... retro Malaysian riders ker!!
Retro riders malaysian ker
Malaysian retro rider ker..
Malaysian rider retro ker...
ada nama kumpulan ker...
takde nama kumpulan ker..
nama kumpulan tak sedap ker
yang penting.... bukan RDclub!!

 

 



sib baik xde buh ujung pangkal nama RD...sib jadi RMR..retro malaysian riders..universal..ape motor lame pun leh dalam satu forum..

 



__________________





Guru

Status: Offline
Posts: 1175
Date:

hehehe.........leh panas telinga ni smile

-- Edited by yamaha set__ on Wednesday 2nd of September 2009 06:01:14 PM

__________________


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 25
Date:

sieben wrote:

sib baik xde buh ujung pangkal nama RD...sib jadi RMR..retro malaysian riders..universal..ape motor lame pun leh dalam satu forum..

 



sebab itu bila nak tubuh nama sesebuah kelab atau kumpulan, kena fikir masa depan...adakah relevan nama tu dimasa hadapan.
RMR memang relevan sampai bila-bila selagi ada motor retro yang bersama RMR, jika disuatu masa depan nanti... bila hanya 1~2 buah sahaja yg retro... yang lain moto moden dan kapcai.... adakah relevan dipanggil retro??.

Ini yg terjadi pada kelab RD ini, dulu masa tubuh, mmg semuanya moto RD... so jadilah kelab RD yang amat Gah. moto X7, RGF, RXS apatah lagi kapcai etc..EX5, jangan mimpilah nak join. Tapi bila seorang demi seorang keluar dari kelab RD... barulah nak amik pelbagai moto... pastu sekarang bila sambutan amat kurang, sanggup panggil geng Kapcai... janji nampak ramai dan meriah.... hakikatnya.... website pun dah macam tanah gersang gurun sahara.

Bila budak budak baru.. main moto retro, pastu join ride RD... sekali jerlah diorang ikut...sebab tak boleh tahan sbb banyak sangat Kapcai.
Pastu bila budak2 baru tu jumpa dan lari ke RMR... dituduh RMR hasut budak2 baru supaya membenci RD.

Dengar perkhabaran En. Kassim, penghulu Karnival Vespa dan Klassic Kuala Kangsar ada menghubungi Pegawai perhubungan RMR dan mengucapkan selamat berpuasa dan memohon kemaafan mengenai cerita2 RMR pasal K.Kangsar. Mungkin Penghulu Kassim ini baru perasan bahawa RDclub bukanlah kelab retro lagi....dan merasa kerugian kerana tidak menjemput RMR.

Kita tunggu lagi ...adakah akan ada lagi kemunculan RDclub di MotoGP sepang 2009ini.. setelah berlaku insiden pada tahun lepas...dan adakah RDclub akan bertahan di Karnival Kuala Kangsar tahun 2010??.
tiada niat untuk RMR untuk menjatuhkan RDclub...
seperti kata karam singh Walia.... "pabila tiang sudah reput..dia akan roboh sendiri"!!.. tak perlu angin tiup.

 



__________________
Apa2 permasalahan..PM aku!!


Guru

Status: Offline
Posts: 1370
Date:

Katana Father wrote:

 

sieben wrote:

 

sib baik xde buh ujung pangkal nama RD...sib jadi RMR..retro malaysian riders..universal..ape motor lame pun leh dalam satu forum..

 



sebab itu bila nak tubuh nama sesebuah kelab atau kumpulan, kena fikir masa depan...adakah relevan nama tu dimasa hadapan.
RMR memang relevan sampai bila-bila selagi ada motor retro yang bersama RMR, jika disuatu masa depan nanti... bila hanya 1~2 buah sahaja yg retro... yang lain moto moden dan kapcai.... adakah relevan dipanggil retro??.

Ini yg terjadi pada kelab RD ini, dulu masa tubuh, mmg semuanya moto RD... so jadilah kelab RD yang amat Gah. moto X7, RGF, RXS apatah lagi kapcai etc..EX5, jangan mimpilah nak join. Tapi bila seorang demi seorang keluar dari kelab RD... barulah nak amik pelbagai moto... pastu sekarang bila sambutan amat kurang, sanggup panggil geng Kapcai... janji nampak ramai dan meriah.... hakikatnya.... website pun dah macam tanah gersang gurun sahara.

Bila budak budak baru.. main moto retro, pastu join ride RD... sekali jerlah diorang ikut...sebab tak boleh tahan sbb banyak sangat Kapcai.
Pastu bila budak2 baru tu jumpa dan lari ke RMR... dituduh RMR hasut budak2 baru supaya membenci RD.

Dengar perkhabaran En. Kassim, penghulu Karnival Vespa dan Klassic Kuala Kangsar ada menghubungi Pegawai perhubungan RMR dan mengucapkan selamat berpuasa dan memohon kemaafan mengenai cerita2 RMR pasal K.Kangsar. Mungkin Penghulu Kassim ini baru perasan bahawa RDclub bukanlah kelab retro lagi....dan merasa kerugian kerana tidak menjemput RMR.

Kita tunggu lagi ...adakah akan ada lagi kemunculan RDclub di MotoGP sepang 2009ini.. setelah berlaku insiden pada tahun lepas...dan adakah RDclub akan bertahan di Karnival Kuala Kangsar tahun 2010??.
tiada niat untuk RMR untuk menjatuhkan RDclub...
seperti kata karam singh Walia.... "pabila tiang sudah reput..dia akan roboh sendiri"!!.. tak perlu angin tiup.

 

 




hidup rmr!!! !!!!! !!!!!!! !!!!!!!!!



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

adehhhh!!!!!
panas telinga aku.....
bleh

__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1327
Date:

alamak....tak bley tahan....

__________________

walk the talk



Senior Member

Status: Offline
Posts: 184
Date:

huh

__________________
m_da075a7989c14e99bdd493bfdb6e9f9f.jpg


Guru

Status: Offline
Posts: 2016
Date:

nbpm wrote:

huh




 aduh...............sakit gigi den

goli pun ado.....dunia.....dunia..... 



__________________

-setting by nazries-

Uploaded with ImageShack.us
RON95 - $1.85



Guru

Status: Offline
Posts: 2016
Date:


seperti kata karam singh Walia.... "pabila tiang sudah reput..dia akan roboh sendiri"!!.. tak perlu angin tiup.

 

 




hidup rmr!!! !!!!! !!!!!!! !!!!!!!!!



ayat ayat ni yang tak tahan ni....

 



-- Edited by otai_1kt on Thursday 3rd of September 2009 08:23:32 PM

__________________

-setting by nazries-

Uploaded with ImageShack.us
RON95 - $1.85



Guru

Status: Offline
Posts: 1150
Date:

otai_1kt wrote:


seperti kata karam singh Walia.... "pabila tiang sudah reput..dia akan roboh sendiri"!!.. tak perlu angin tiup.

 

 




hidup rmr!!! !!!!! !!!!!!! !!!!!!!!!



ayat ayat ni yang tak tahan ni....

 



-- Edited by otai_1kt on Thursday 3rd of September 2009 08:23:32 PM


 mkin semangat aku dgn moto retro n rmr....disini lah tempat2 jentera kecik sprti rxs, rx gp trs  & lain2 lagi utk bertapak! kalo xde rmr mgkn jntera kecik ni pupus kt tanah melayu ni..tq rmr!



__________________



Guru

Status: Offline
Posts: 973
Date:

rMr the best...winkwinktau xpe......Retro Dude........club.....biggrinbiggrinbiggrinawwaww

__________________

-HaTi MuDa JiWa rEtRo-



Guru

Status: Offline
Posts: 1813
Date:

erm...stp....

Seberang Takir Power...
apa macam???
hehe...

__________________
Kedai Rahmat Trg dibuka daripada 21-01-2012 Jika ada ingin membeli apa2 sparepart boleh menghubungi saya : 0133299808


Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:

rahmat_trg wrote:

erm...stp....

Seberang Takir Power...
apa macam???
hehe...




tak sesuai...
kawasan lain pun bleh pakai juga STP
Simpang Tok Power
Sempadan Tanjung Power
Slim Tukun Power..
seberang tambak power

kene carik lain..aww

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 172
Date:

KORANG NI..PASAL NAMA PUN NAK BERCANGGAH PENDAPAT..

NAMA YG ADA TU PUN DAH CUKUP BAGUS DAH..

ORG PUN DAH KENAL N TAU KEWUJUDAN KITA NI..
ORG KENAMAAN PUN TAU RMR NI MMG WUJUD DAN BUKAN DONGENGAN...

BUDAK NI JEK TAK TAU RMR NI DAH WUJUD...DAN KEAHLIAN RMR BERTAMBAH2 DARI HARI KE HARI..

HAA...KORANG NAK SANGAT MELEPASKAN AMARAH DHATI TU...JANGAN NGAN KENKAWAN YG TAU KITA NI WUJUD DAN BERSATU HATI NI..

KORANG G MARAH KAT BUDAK KECIK NI...DIA NI MMG TAK SCHOOL PUNYA..
SIKIT PUNYA MERIAH BUDAK2 KITA DIA TAK NAK GAK AKUI KITA WUJUD..EGO BETUL..

NAH NO HP DIA...HA..G MARAH..0126931005 BEAR..

HEHEE...

__________________
«First  <  1 2 3  >  Last»  | Page of 3  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.



Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard