RETRO MALAYSIAN RIDERS

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: SALAM WARGA AZURA...BERITA HANGAT..DARI JIRAN SEBELAH XPUAS HATI LAGI DA......


Guru

Status: Offline
Posts: 12865
Date:
RE: SALAM WARGA AZURA...BERITA HANGAT..DARI JIRAN SEBELAH XPUAS HATI LAGI DA......
 


awanbiru wrote:

xde abg mamat..
semuenyer okei-okei belake.. biggrinbiggrinbiggrin
walau di gelar mat negro.. (sebab xde moto retro lg)
hehe..  blehblehbleh
tiap mingu duk minum ngan forumer lain.. biggrinbiggrinbiggrin
mereke menerime sy seadenye.. hehe..
ape pun RMR memang terbaik!!!
long life RMR !!!

 




maksud NEGRO macam ni.....

Not yet Entitle as a Great Retro Owner....... NEGRO!!!bleh

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 945
Date:
 

aku ni pakai perdana v6 bob...selalu join event rmr aku naik v6 je...xkena halau pun...otai 1kt siap belanja aku mkn minum lg.hahahah mamat kapar lg baik...aku xda mtr dia siap bg aku mtr....rmr semua baik2.....

-- Edited by cikarul on Sunday 28th of November 2010 06:57:04 PM

__________________

BERKAWAN LAH SEBAGAI SEORANG KAWAN

JANGAN LAH BERKAWAN SEBAGAI SEEKOR HAIWAN



Guru

Status: Offline
Posts: 806
Date:
 

MamatKapar wrote:

awanbiru wrote:

 

xde abg mamat..
semuenyer okei-okei belake.. biggrinbiggrinbiggrin
walau di gelar mat negro.. (sebab xde moto retro lg)
hehe..  blehblehbleh
tiap mingu duk minum ngan forumer lain.. biggrinbiggrinbiggrin
mereke menerime sy seadenye.. hehe..
ape pun RMR memang terbaik!!!
long life RMR !!!

 




maksud NEGRO macam ni.....

Not yet Entitle as a Great Retro Owner.......

NEGRO!!!
bleh

 



uwh...
baru tahu maksud disebalik NEGRO..
hehehe..
biggrinbiggrinbiggrin
thanx CHIP...  blehblehbleh

biggrinbiggrinbiggrinbiggrin

 



__________________

 

kembalikan kegemilangan era 80an
R M R



Guru

Status: Offline
Posts: 12865
Date:
 

cikarul wrote:

aku ni pakai perdana v6 bob...selalu join event rmr aku naik v6 je...xkena halau pun...otai 1kt siap belanja aku mkn minum lg.hahahah mamat kapar lg baik...aku xda mtr dia siap bg aku mtr....rmr semua baik2.....

-- Edited by cikarul on Sunday 28th of November 2010 06:57:04 PM




motor ada lebih...
bagi la pinjam kat kawan2....

lagi pun aku nak jadi kan ko Mat NEGRO
masa ko posting kat kaparblehblehbleh

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 5400
Date:
 

laaa...ado yo yang tak pueh hati laie..den nak kau tanyola BOB..bilo maso dio ikut RmR punyo ride sampai kono halau..kalau taun 2008/2009 raso eh den xponah nampak pun dio ado kalau ride samo RmR ni..cubo tanyo dio ikut ride kemano..???

1st ride den ngan otai 1kt pun den bawa 2 orang rider RXZ..tak kono halau pun..macam cakap mamat..dari 2008-2010 kalau event kek PD..majoriti motor yang banyak pun RXZ & RXS.. (tak cayo tengok gambar kek calender aktiviti)tak kono halau pun..banyak rider dalam RmR ni pun mulo ngan RXZ @ jentera yang lain..awwaww


__________________
                                                        N9 RD members


                                                         RD LC in memory


Guru

Status: Offline
Posts: 850
Date:
 


AKU MINTA MAAF.... pastu banje aku sirap
dahhh settle!!... lagi pun dia dok Sec24..dgn SEc.7
bukan jauh sangat..bleh

 



dayah pun nak air sirapwinkwink

 




meowwwwWWWWW!!!!....

 

 



uikkssss manjenye kucing ni....sape la tuan dia ni....pandai bela ek...hehebiggrinbiggrinwinkwink

 



__________________

retro di hatiku....nak buat ape2 pun yang penting SEMANGAT!!
*maap la sesangat lame tak beposting kat forum sbb lupe password..
 ni tah cam mane belek2 email dpt balik =D*




Senior Member

Status: Offline
Posts: 125
Date:
 



-- Edited by jamal_5speed on Monday 29th of November 2010 04:53:40 AM

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 12865
Date:
 

Bob_Crew Of Ex5 Malaysia wrote:

salam semua warga azura....smlm kt facebook....ade la mamat rd club sound saya.....knp pki sticker rmr??....malu la rmr sbb coe pki sticker rmr..rmr kan motor2 lama..retro...

nie perbualan saya dgn dia dalam face book mesej:-

Mohd Firdaus Azizan:-bro jgn terasa lak sy ckp ape yg sy kne...ape bro rase ble kne halau??

Kelab Coe:-yeke...kena halau ke?
bila kena halau?...kami coe ok je dgn rmr..xde kne halau atau dipulau kan.....bro rd club ke?huhuhu....


Mohd Firdaus Azizan:-taun awal 2009 br nk join die ckp rxz xblh join club ni bkn utk rxz....br 2 aku ikot konvo..aku msk rd club sbb otai 1kt yg belagak org lame halau!!!


Kelab Coe:-oo......mcm 2...tapi kami follow event2 diorg ok je........sbb mgkn kami supporter club rmr......


Mohd Firdaus Azizan:-diorg terima korang sbb korang ade club besar blh tarik minat kt rmr


Kelab Coe:-eh salah anggap bro 2.....kita semua sama je xkira club ape pun besar atau kecik....jnji kita mencari kawan


Mohd Firdaus Azizan:-ske ati la lu bro....aku tggu ceo dlm buangan




sudah la tu daus....
tahun pun nak masuk 2011
tak de faedahnya kita nak bermusuhan
buang saja la masalah lalu
kita buat hidup baru.
kenapa lah pasal motor motor ni nak hidup keseorangan.
mcm abu sg. besar yg ride sorang sorang
padahal... kat sg. besar tu beratus ratus
mat mat negro...... mana pergi kawan2 lama dia?...
aku hasut diorang ker??...

kenapa nak cari musuh... takde faedahnya
cuba fikir masa hadapan.... kot kot suatu hari
ditakdirkan kita sebenarnya saudara.
pakcik makcik ko ke saudara aku
yg lama terpisah..... kan jadi masalah.
jangan kerana perkara kecik mcm ni
ko nak bermusuhan sampai hari tua..??

aku pun tak tahu.... sama ada aku
ada buat salah kat ko sampai ko
anti/musuh sangat kat aku...
kalau ada......
hah baca statement aku ni.... AKU MINTA MAAF!!!
aku walaupun lebih tua dari ko dan prez ko..
aku gentlemen mintak maaf... walaupun
aku tak tahu aku salah tang mana..
kot2 ada... tanpa aku sedari.

mari la kita bina hidup baru...
JOM LEPAK DENGAN AKU KAT SEC 7......!!!!aww

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 616
Date:
 

aik....borak pe ni...da lari dr tajuk.....
dayah....xpayah layan....nnt berjela2 plak yg menyampuk...


__________________

.....unit pemantau bebas.....



Guru

Status: Offline
Posts: 12865
Date:
 

jamal_5speed wrote:

kucing dayah yg hilang tu la..




oooiiitttt gatal ye abg jamal.......


hah ni satu lagi brader kita yg pakai RXZ....
Bang jamal..... aku dan RMR ada pulau ko ker??...
kalau ko ikut event RMR....
ada aku suruh ko parking jauh jauh ker???...awwaww

masa Abg jamal ikut ride gi sepang haritu... kene halau ker?...aww

Sabtu lepas ..masa event kat selayang

motor RXZ dapat menang 2nd dan top 8 dlm ketegori "RETRO" satu dapo.....

ada kene pulau ker mereka..... kalau motor cantik mmg patut menang

tak kira RXZ ker apa...... aww

 

 



 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1018
Date:
 

tuuuuuu diooooo...bilo potai xpuas hati.....biggrinbiggrinbiggrin
abih rMr jadi mangso....blehblehbleh



__________________

-HaTi MuDa JiWa rEtRo-



Guru

Status: Offline
Posts: 12865
Date:
 

haa ni aku nak bagi FAKTA!!!!!!...
yang BENAR... bukan buat buat.

cuba check (kalau x didelete la yea)
cuba semak XTVT RD club... tahun 1995~2007
cuba kira...
berapa banyak RXZ yg ikut ride diorg??.... emm takyah RXZ laa..
kira RXS laaa....
berapa RXS yg bleh ikut ride RDclub?????....

pastu tgok plak ride/event RMR dari tahun 2008~2010
kira berapa banyak RXS atau RXZ yg follow???..

pastu jawab dalam hati..... sapa pulau sapa???bleh.

p/s..masih terngiang kata kata...... " EX5 parking jauh sket!!!"""aww

__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 2050
Date:
 

mamat ni yang mana satu.......xcam la. manala tau pernah jumpa kat mana2 ke

__________________

-setting by nazries-

Uploaded with ImageShack.us
RON95 - $1.85



Guru

Status: Offline
Posts: 779
Date:
 

MamatKapar wrote:

haa ni aku nak bagi FAKTA!!!!!!...
yang BENAR... bukan buat buat.

cuba check (kalau x didelete la yea)
cuba semak XTVT RD club... tahun 1995~2007
cuba kira...
berapa banyak RXZ yg ikut ride diorg??.... emm takyah RXZ laa..
kira RXS laaa....
berapa RXS yg bleh ikut ride RDclub?????....

pastu tgok plak ride/event RMR dari tahun 2008~2010
kira berapa banyak RXS atau RXZ yg follow???..

pastu jawab dalam hati..... sapa pulau sapa???bleh.

p/s..masih terngiang kata kata...... " EX5 parking jauh sket!!!"""aww



ex5 parking jauh skit?.......heheheheheawwawwawwaww

 



__________________



KENANGAN KAMI COE BERSAMA RMR

(BOB COE-NAIB PRESIDENT COE 1 MALAYSIA)-0176197998.....

KAMI BUKAN SAMSENG JALANAN!!! TAPI KAMI BELIA 1 MALAYSIA.....


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 76
Date:
 

UI OWANG SEBELAH.............INGAT DY SOWANG JEW KEW BYR CUKAI JALAN.OWG LIN PN BAYR DA...AP DA MAU SUH OWG PRKING JAUH2 CKT...CUKAI JLN SAMA2 BYR,MINYAK SNDRI2 ISI LAHHHHH!!!!!!!!!furiousfuriousfuriousfuriousKLU X BYR CUKAI JLAN T BOND TOLG KUTIP CUKAI JLN<IC,LESEN N ROD TAX.....OOOO ROD TAX DH MATI..>KUI KUI KUIbiggrin



__________________

MEMERHATI DAN KESIMPULAN .......



Guru

Status: Offline
Posts: 558
Date:
 

bru2 ni jiran sblah ade melancarkn kibar bendera agro chellenge(rsenye)..... yg sedihnye, cme ade xsmpi sploh jentera pon..... sedih bebenor aku....cbe ajak rmr, kn ke penoh....

__________________
017-2792194 / 013-4061057......
ilmu tanpa amal ibarat pohon yg tidak berbuah.....


Senior Member

Status: Offline
Posts: 125
Date:
 

MamatKapar wrote:

 

jamal_5speed wrote:

cancel




oooiiitttt gatal ye abg jamal.......


hah ni satu lagi brader kita yg pakai RXZ....
Bang jamal..... aku dan RMR ada pulau ko ker??...
kalau ko ikut event RMR....
ada aku suruh ko parking jauh jauh ker???...awwaww

masa Abg jamal ikut ride gi sepang haritu... kene halau ker?...aww

Sabtu lepas ..masa event kat selayang

motor RXZ dapat menang 2nd dan top 8 dlm ketegori "RETRO" satu dapo.....

ada kene pulau ker mereka..... kalau motor cantik mmg patut menang

tak kira RXZ ker apa...... aww

 

 

 

 

 




ye chip...mne ade pulau2 ok je..siap belanje minum lg...biggrin



-- Edited by jamal_5speed on Monday 29th of November 2010 05:00:09 AM

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 962
Date:
 

rmr ni baguih!siap mkn cendoi puluit pak akop kat sek 16 ngan otai shah alam lg kan mal?awwawwaww

__________________
Ahli Retro Ada Isteri
Suzy Jiwaku!
Die Hard Fan Liverpool!
Selamanya Jiwaku Retro......................!


Senior Member

Status: Offline
Posts: 125
Date:
 

haha...kite tunggu chip lak belanja cendoi pak akop panther jerung.

-- Edited by jamal_5speed on Monday 29th of November 2010 06:05:22 AM

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 2787
Date:
 

dulu pon diaorang tu pon kawan-kawan jugak....tapi kita bawak haluan sendiri atas sebab tertentu yang sensitif dan melukakan jiwa raga....

biarlah diaorang nak cakap pe pon....jangan kita ikut cara diaorang dahla...

kita kan bz ngan ride tiap minggu...mana ada masa nak pikir mensialkan orang lain...

__________________



Senior Member

Status: Offline
Posts: 270
Date:
 

dorg pn bz gak.. bz komen event kt kangar xabis2.. psni xtau plak ble dorg ade event lg.. sian btol tgk club 2.. hidup segan.. mati x mahu.. biggrinbiggrin

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1197
Date:
 

MamatKapar wrote:

Mohd Firdaus Azizan ni Daus renjer ker?aww

dia nak cerita pasal Otai1kt???.... blehbleh
dia nak buat lawak ker apa?...

dulu masa Uda5speed masuk RMR
dari RDclud... dia pakai motor apa??... RXZ kan
elok jer... takde pulau pulau pun.

SaifulRXZ modirator MBC lepak2 dgn otai1kt... elok jer pakai RXZ takde pulau pun.

masa mula mula penubuhan dan meeting RMR 2008... elok jer bdk RXZ datang kg malaysia.
masa mula mula ride santai retro PD2008... elok jer bdk2 RXZ join ride.
tak caya cuba tgk gambar santai retro PD2008.... motor apa yg paking keliling???
tak caya.... tanya geng HAzwan santioso??... geng Hazwan santioso pakai motor apa?
tgk gambar Santai Retro PD2009.... ada tak RXZ???
tgk gambar Santai Retro PD2010.... ada tak RXZ???

cakap biar jujur dan berfakta
jangan cakap sekadar nak pecah belahkan
antara RXZ dan Retro!!..
isu pasal TZM dan Retro pun ada kan...
ada saja kaki kaki nak belit dan menghasut.???!!







-- Edited by MamatKapar on Saturday 27th of November 2010 07:09:06 AM



aku mula2 join RMR pun pakai RXZ....
X PENAH PUN KENA HALAU...
SAMPAI AKU BELI YP...TU PUN SEBAB RMR (WALAUPUN YP AKU LUM SIAP LG)
beli yp pun ngn otai 1kt...
ok jer aku ngn otai....
jangan la nak jd kera suka2 nak mengata orang laen...
ad yang rentap ni karang...furiousfuriousfuriousfuriousfuriousfurious

 



__________________

bila kita ingat orang...orang akan ingat kita...



Guru

Status: Offline
Posts: 1871
Date:
 

Aku nk trylah join group sebelah....aku ada RX-Z...... smile.gif

Aku ingt lg 1st lpk kapar dlu aku bwk RX-Z jer.... ingtkan nk kena pulau dgn mamatkapar, last2 aku kena pow dgn dia teh tarik 3 gelas!!! apa daaaa...... pastu dr RX-Z try lyn retro beli RXS - SUZUKI TRS - HONDA RIDER - SUZUKI X7 pastu sume moto jual blk....amik RX-Z semula...hahahaha.....pastu bleh plak lpk2 kt kapar jmpa kwn2 lama dan geng2 kg aku n kg sebelah...lg hampeh! kalaulah aku still taksub dgn geng channel sbelah then brmusuh2 dgn RMR pastu jmpa mamatkapar ni kt kg x pasal2 aku ride sorang2 sbb majority kt kg aku skang adalah geng2 RMR.... parah beb....!!!!!!! idup tanpa kwn ibarat main PSP or PS3 kt umh sorang...gitulah perumpamaannya...betul ker???? bolelah tu kot.....biggrinbiggrinbiggrinbiggrin


__________________

Salam persahabatan kepada semua gang2 retro......



Guru

Status: Offline
Posts: 1082
Date:
 

mula2 jmpa DIA kat putrajaya..
niat ati nk bekanalan n nk join org sblh..
last2 DIA blah lpk ngn bdk2 dia ja...
langsung x mau layan aku...
nasib aku agak baik sb ada sorg bro kpg malaysia melayan aku masa tu(otai 1kt)..
klu x mmg malu abis la aku masa tu...
padahal aku pakai LC125 dh masa tu...KENAPA AKU X DILAYAN????????


__________________

019 5405349
lokasi:  putrajaya
pe
relih
sekinchan


Guru

Status: Offline
Posts: 806
Date:
 

IQBAL wrote:

mula2 jmpa DIA kat putrajaya..
niat ati nk bekanalan n nk join org sblh..
last2 DIA blah lpk ngn bdk2 dia ja...
langsung x mau layan aku...
nasib aku agak baik sb ada sorg bro kpg malaysia melayan aku masa tu(otai 1kt)..
klu x mmg malu abis la aku masa tu...
padahal aku pakai LC125 dh masa tu...KENAPA AKU X DILAYAN????????



sedih crita hang.. nonono

 



__________________

 

kembalikan kegemilangan era 80an
R M R



Guru

Status: Offline
Posts: 2479
Date:
 

IQBAL wrote:

mula2 jmpa DIA kat putrajaya..
niat ati nk bekanalan n nk join org sblh..
last2 DIA blah lpk ngn bdk2 dia ja...
langsung x mau layan aku...
nasib aku agak baik sb ada sorg bro kpg malaysia melayan aku masa tu(otai 1kt)..
klu x mmg malu abis la aku masa tu...
padahal aku pakai LC125 dh masa tu...KENAPA AKU X DILAYAN????????




 tu dia luahan hati IQBAL.....awwawwawwaww



__________________

m_598ac4e3b59b4b57be6660f2806ea574.jpg



Guru

Status: Offline
Posts: 962
Date:
 

jamal_5speed wrote:

haha...kite tunggu chip lak belanja cendoi pak akop panther jerung.

-- Edited by jamal_5speed on Monday 29th of November 2010 06:05:22 AM




 biggrinbiggrinbiggrin



__________________
Ahli Retro Ada Isteri
Suzy Jiwaku!
Die Hard Fan Liverpool!
Selamanya Jiwaku Retro......................!


Guru

Status: Offline
Posts: 1197
Date:
 

juanZ wrote:

Aku nk trylah join group sebelah....aku ada RX-Z...... smile.gif

Aku ingt lg 1st lpk kapar dlu aku bwk RX-Z jer.... ingtkan nk kena pulau dgn mamatkapar, last2 aku kena pow dgn dia teh tarik 3 gelas!!! apa daaaa...... pastu dr RX-Z try lyn retro beli RXS - SUZUKI TRS - HONDA RIDER - SUZUKI X7 pastu sume moto jual blk....amik RX-Z semula...hahahaha.....pastu bleh plak lpk2 kt kapar jmpa kwn2 lama dan geng2 kg aku n kg sebelah...lg hampeh! kalaulah aku still taksub dgn geng channel sbelah then brmusuh2 dgn RMR pastu jmpa mamatkapar ni kt kg x pasal2 aku ride sorang2 sbb majority kt kg aku skang adalah geng2 RMR.... parah beb....!!!!!!! idup tanpa kwn ibarat main PSP or PS3 kt umh sorang...gitulah perumpamaannya...betul ker???? bolelah tu kot.....biggrinbiggrinbiggrinbiggrin



hehehe masa ride ke puchong dulu kami pow mamat kapar...
heheheheheeheheh

 



__________________

bila kita ingat orang...orang akan ingat kita...



Guru

Status: Offline
Posts: 12865
Date:
 

tabuan tanah wrote:

hehehe masa ride ke puchong dulu kami pow mamat kapar...
heheheheheeheheh



he he he...
tetamu harus dihormati
dan diberi keutamaan.
aku buat mana yg terdaya..... aww

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 125
Date:
 

MamatKapar wrote:

 

tabuan tanah wrote:

 

hehehe masa ride ke puchong dulu kami pow mamat kapar...
heheheheheeheheh



he he he...
tetamu harus dihormati
dan diberi keutamaan.
aku buat mana yg terdaya..... aww

 

 



xpe bro mamat.t kalu ko sampai puchong lg aku belanje minum ye...x mo gaduh2 xmo pulau2..heheevileyeevileyeevileye

 



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1871
Date:
 

chip! sec.7 msh beroperasi ker? aktif lg x? sbb skang ni dh suram gadis2 uitm tgh brcuti.....

__________________

Salam persahabatan kepada semua gang2 retro......



Guru

Status: Offline
Posts: 12865
Date:
 

juanZ wrote:

chip! sec.7 msh beroperasi ker? aktif lg x? sbb skang ni dh suram gadis2 uitm tgh brcuti.....




pergi posting kat bahagian Selangor... ni dah salah channel.

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1197
Date:
 

jamal_5speed wrote:

MamatKapar wrote:

 

tabuan tanah wrote:

 

hehehe masa ride ke puchong dulu kami pow mamat kapar...
heheheheheeheheh



he he he...
tetamu harus dihormati
dan diberi keutamaan.
aku buat mana yg terdaya..... aww

 

 



xpe bro mamat.t kalu ko sampai puchong lg aku belanje minum ye...x mo gaduh2 xmo pulau2..heheevileyeevileyeevileye

 



tapi kami tetap tunggu mamat kapar turun jajahan selatan...

 biggrinbiggrinbiggrin



__________________

bila kita ingat orang...orang akan ingat kita...



Guru

Status: Offline
Posts: 12865
Date:
 

tabuan tanah wrote:

tapi kami tetap tunggu mamat kapar turun jajahan selatan...

 biggrinbiggrinbiggrin




insyallah.....

melaka pun tak lepas lagi ni...hehehe

 aww

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1871
Date:
 

MamatKapar wrote:

 

juanZ wrote:

chip! sec.7 msh beroperasi ker? aktif lg x? sbb skang ni dh suram gadis2 uitm tgh brcuti.....




pergi posting kat bahagian Selangor... ni dah salah channel.

 

 



alaaa....lari tajuk sket je pown...!!! negro betullah...oklah2.... ;p

 



__________________

Salam persahabatan kepada semua gang2 retro......



Guru

Status: Offline
Posts: 2787
Date:
 

MamatKapar wrote:

insyallah.....

melaka pun tak lepas lagi ni...hehehe

 aww


korang tak payah tunggu la..dia punya lesen selangor kl je...ada limit....paling selatan pon pd..paling utara kuala kangsar..paling timur genting sempah je.... 

 



__________________



Guru

Status: Offline
Posts: 12865
Date:
 

TENZ wrote:

 

MamatKapar wrote:

 

insyallah.....

melaka pun tak lepas lagi ni...hehehe

 aww


korang tak payah tunggu la..dia punya lesen selangor kl je...ada limit....paling selatan pon pd..paling utara kuala kangsar..paling timur genting sempah je.... 

 




oooooiittt cuba check sejarah sket...
3 hari 3 malam tau aku pusing selatan
bawak lctong..

Kapar-KL-Melaka-ledang-Segamat-Felda Palong-K.pilah-KL-KAPAR...

lupa ker..... hehehe
kan dgn ko yg pura pura buat motor pancit... supaya dpt
naik lori JPA... .aww

 



-- Edited by MamatKapar on Monday 29th of November 2010 10:59:50 PM

__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12865
Date:
 

cakcibo wrote:

aeiiii...apala pecah kepala bentangkan hujah..baiklah bincang macamana nak upgrade moto....,macamana nak ride sama sama....., macamana nak cari sparepart...., macamna nak berbini...ops...berdapor dua......... heiiii apala... hahahahahaaaaaa...




stimm dua dapo tak abis lagi ni...

syiookk bang pakai 2 dapor....
bawak 1 km.... plug sebelah kong....
jalan depan sket.... plug kiri plak kong....
kene stanby... koman koman... 4 biji plug...

syioookkkk oooooo..... tu belum layan
dua dapo yg pakai contact point lagi.... GT oh GT!!aww

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 2787
Date:
 

ala owner seblom ni tak cakap tayar yang baru dia tuko tu kembung perut....suka kentut di tengah jalan...

__________________



Guru

Status: Offline
Posts: 12865
Date:
 

sintok wrote:

dorg pn bz gak.. bz komen event kt kangar xabis2.. psni xtau plak ble dorg ade event lg.. sian btol tgk club 2.. hidup segan.. mati x mahu.. biggrinbiggrin




aku turut bersimpati
terhadap penganjur
yg menjemput mereka...
dengan harapan yg besar....aww

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 2050
Date:
 

MamatKapar wrote:

sintok wrote:

dorg pn bz gak.. bz komen event kt kangar xabis2.. psni xtau plak ble dorg ade event lg.. sian btol tgk club 2.. hidup segan.. mati x mahu.. biggrinbiggrin




aku turut bersimpati
terhadap penganjur
yg menjemput mereka...
dengan harapan yg besar....aww

 



apo nak buat mat......dah di suruh hangat kan forum walaupun dgn perkataan

aaaa...................uuuuh.............terbaik............pergh.....


event dah 6 bulan pun masih sticky

 



__________________

-setting by nazries-

Uploaded with ImageShack.us
RON95 - $1.85



Guru

Status: Offline
Posts: 5400
Date:
 

apo nak buat mat......dah di suruh hangat kan forum walaupun dgn perkataan

aaaa...................uuuuh.............terbaik............pergh.....


event dah 6 bulan pun masih sticky


awwawwawwawwawwaww

 



__________________
                                                        N9 RD members


                                                         RD LC in memory


Senior Member

Status: Offline
Posts: 355
Date:
 

otai_1kt wrote:

MamatKapar wrote:

 

sintok wrote:

dorg pn bz gak.. bz komen event kt kangar xabis2.. psni xtau plak ble dorg ade event lg.. sian btol tgk club 2.. hidup segan.. mati x mahu.. biggrinbiggrin




aku turut bersimpati
terhadap penganjur
yg menjemput mereka...
dengan harapan yg besar....aww

 



apo nak buat mat......dah di suruh hangat kan forum walaupun dgn perkataan

aaaa...................uuuuh.............terbaik............pergh.....


event dah 6 bulan pun masih sticky

 




 tambah skit tai....awesome...muntah...hip hip horey....boye longkang......makan time......biggrinbiggrinbiggrinbiggrin



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 2479
Date:
 

uncle_eric wrote:

 tambah skit tai....awesome...muntah...hip hip horey....boye longkang......makan time......biggrinbiggrinbiggrinbiggrin



biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinawwawwawwawwawwawwawwawwaww

 



__________________

m_598ac4e3b59b4b57be6660f2806ea574.jpg



Guru

Status: Offline
Posts: 12865
Date:
 

uncle_eric wrote:

apo nak buat mat......dah di suruh hangat kan forum walaupun dgn perkataan

aaaa...................uuuuh.............terbaik............pergh.....


event dah 6 bulan pun masih sticky

 




 tambah skit tai....awesome...muntah...hip hip horey....boye longkang......makan time......biggrinbiggrinbiggrinbiggrin




ayat.... terbaeeekkkkk dan berdarah idung jer
sampai 5 page..




 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12865
Date:
 

otai_1kt wrote:


event dah 6 bulan pun masih sticky
 




laaaa.... ingat saya sorang jer perasan...

apa nak buat..
forum dah nak roboh
terpaksa la anak buah tulis posting...

walaupun cuma.... ayat...
eemmmm... perghhh.... berdarah idung... dlll...

posting kene paksa!!!... kalau tak chip marahaww

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1396
Date:
 

MamatKapar wrote:

 

otai_1kt wrote:

 


event dah 6 bulan pun masih sticky




laaaa.... ingat saya sorang jer perasan...

apa nak buat..
forum dah nak roboh
terpaksa la anak buah tulis posting...

walaupun cuma.... ayat...
eemmmm... perghhh.... berdarah idung... dlll...

posting kene paksa!!!... kalau tak chip marahaww

 

 



doh nok wat guane!!! anok buah keno sokmo ikut cakak bos !!! nok laghi takuk keno hambat pulok!!! haghap saing ngang wartawan jola!!! pahtu ader eveng komeng  lelamer!! hahahaha beghat nanang doh kelap tu!!!



-- Edited by hitam_kidal on Tuesday 30th of November 2010 01:19:53 AM

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 779
Date:
 

hahahahahahaha.....rd club kena beb.....hahahahaha..hangat betol topik nie...COE tetap SOKONG RMR...yahooooawwawwaww

__________________



KENANGAN KAMI COE BERSAMA RMR

(BOB COE-NAIB PRESIDENT COE 1 MALAYSIA)-0176197998.....

KAMI BUKAN SAMSENG JALANAN!!! TAPI KAMI BELIA 1 MALAYSIA.....


Guru

Status: Offline
Posts: 929
Date:
 

Bob_Crew Of Ex5 Malaysia wrote:

hahahahahahaha.....rd club kena beb.....hahahahaha..hangat betol topik nie...COE tetap SOKONG RMR...yahooooawwawwaww




 biggrinawwaww



__________________

rerajin la tepon teman jika sampai ke pasir gudang.... 012-4495983 

 

ABC 1599,ADS 2394...ku Mencari... WAY 6235..starT to d End... 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 296
Date:
 

sungguh la den xfhm..po la nk dongki mendongki...
minat samo...jntera pon byk yg samo...
xksh la paki moto apo..bleh jln kito ride samo2...
lg rmai lg mriah...rosak tongah2 jln ado yg nk mnolong...
bek niat kito..sumo ehh di permudah kn...



__________________
biar tak pandai...jangan memandai
«First  <  1 2 3  >  Last»  | Page of 3  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.



Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard