RETRO MALAYSIAN RIDERS

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Santai RETRO ke PD (RMR main Event of the year!!)...........30/5/2010


Senior Member

Status: Offline
Posts: 371
Date:
Santai RETRO ke PD (RMR main Event of the year!!)...........30/5/2010
Permalink Closed


POSTER RASMI EVENT SANTAI RETRO 2010
l_fd354ae9a2624909b8d8a34097db138c.jpg
NOTA MODERATOR!
--------------------------
Dibuka untuk perbincangan.




-- Edited by iharapusucces on Sunday 18th of April 2010 10:35:42 PM

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 3156
Date:
Permalink Closed

lokasi sama ke???

__________________

"SETTING BY MYSELF"



http://supermario-moomos.blogspot.com

https://www.facebook.com/nmoomos

mrX


Guru

Status: Offline
Posts: 941
Date:
Permalink Closed

lokasi masih yang dulu lg erk??

__________________
 


Guru

Status: Offline
Posts: 2466
Date:
Permalink Closed

moomos wrote:

lokasi sama ke???




 lokasi tu je sng nk berkumpul.. kawasan lapang.. juz kalo tambah aktivti sukaneka pn oke.... bole mengeratkn silaturahim.. sekadar pandangan.....awwawwaww



__________________

m_598ac4e3b59b4b57be6660f2806ea574.jpg

mrX


Guru

Status: Offline
Posts: 941
Date:
Permalink Closed

sya setuju..
sukaneka lari dalm guni, tarik tali dan sukan rakyat..

__________________
 


Guru

Status: Offline
Posts: 824
Date:
Permalink Closed

huhuhhu..tgu dan lihat

__________________

AKU DIA DAN JIWE - JIWE KELAJUAN........


Guru

Status: Offline
Posts: 3662
Date:
Permalink Closed

dah tentu meriah lagi tahun ni!!!RMR gegarkan TELUK KEMANG....
cume minta tambahan aktiviti skit pada hari berlangsung..almaklumlah x mcm last year memang ramai tp sumer betol2 santai jew..huhu

__________________




biar mtr buruk janji retro!!!




Guru

Status: Offline
Posts: 5021
Date:
Permalink Closed

hanya tinggal lebih kurang 2 bulan shj lagi...

sudah tentu kita semua mahu event in penuh prestij,meriah dan satu kenangan terindah untuk tahun 2010.

jadi,adalah baik untuk kita semua menyumbangkan idea2 untuk :

-tema.(fesyen pakaian ker,
-jenis aktiviti (sukan ker,tiru gaya artis rock 80an ker,gosok kulit enjin jadi chrome ker)
-motorshow

dan lain-lain lagi...

biggrinbiggrinbiggrin



-- Edited by rahami on Wednesday 31st of March 2010 02:12:20 AM

__________________

 " Integration of Colors, Speed & Sound...."

mrX


Guru

Status: Offline
Posts: 941
Date:
Permalink Closed

saya sokong cdngan rahami ajmal ramli..

__________________
 


Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:
Permalink Closed

rahami wrote:

hanya tinggal lebih kurang 2 bulan shj lagi...

sudah tentu kita semua mahu event in penuh prestij,meriah dan satu kenangan terindah untuk tahun 2010.

jadi,adalah baik untuk kita semua menyumbangkan idea2 untuk :

-tema.(fesyen pakaian ker,
-jenis aktiviti (sukan ker,tiru gaya artis rock 80an ker,gosok kulit enjin jadi chrome ker)
-motorshow

dan lain-lain lagi...

biggrinbiggrinbiggrin




Untuk motorshow.
GBBNK akan menaja hadiah untuk ketegori 250cc~350cc
Hadiah piala 1 ~ 10...

Selain itu, dicadangkan setiap mat2 "NEGRO"
yang hadir di minta membawa 1 hadiah
atau lebih.... yang siap dibalut
tak kira la hadiah apa pun...
baju, plug, minyak 2t... apa2
saja mengikut kemampuan.

Macam peniaga yg kaya2 macam BobYP, AL, Botak
cekgu Jas.... boleh la bagi hadiah Coil ker??.
CDI ker??... suis ker.... rim AR ker GTO ker
apa2 saja berkaitan motor dan penunggang..


Hadiah itu akan diserahkan ke kaunter RMR
nanti untuk dijadikan LUCKY DRAW...
maknanya ssemua yg hadir akan dapat hadiah...

amacam???


 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1325
Date:
Permalink Closed

sokong....yang paling penting kita buat aktiviti....minta semua ahli forum bagi cadangan aktiviti, dan kita pilih 1 aktiviti yang terbaik sebagai acara sampingan,disamping lucky draw yg jadi acara wajib!! -sekadar cadangan

__________________

walk the talk

mrX


Guru

Status: Offline
Posts: 941
Date:
Permalink Closed

saya pon harap dpat hadir ke events tersebut untuk mendpatkan hadiah 2..

he he

__________________
 


Guru

Status: Offline
Posts: 777
Date:
Permalink Closed

Harap dapat la motor siap...
Pening dah nih...

__________________
Naik motor biar perlahan, janji kite jadi perhatian.. he..he...




Guru

Status: Offline
Posts: 5021
Date:
Permalink Closed

rahami wrote:

jadi,adalah baik untuk kita semua menyumbangkan idea2 untuk :

-tema.(fesyen pakaian ker,
-jenis aktiviti (sukan ker,tiru gaya artis rock 80an ker.(pakaian),.....


 22431_284417628650_750368650_3591032_7990828_n.jpg

kalo xde pertandingan khusus pon...datang pkai seakan seperti dlm gambar pun OK gak...sekuranye feel 80an kembali..hehe biggrinbiggrinbiggrin


-- Edited by rahami on Wednesday 31st of March 2010 02:21:10 AM

__________________

 " Integration of Colors, Speed & Sound...."



Guru

Status: Offline
Posts: 1325
Date:
Permalink Closed

haha rahami...klu ko dressing mcmtu ok lagi la.....kalau mamatkapar datang pakai macam tu tak ke haru?? haha, mau nangis Mus May klu tengok....

__________________

walk the talk



Guru

Status: Offline
Posts: 2806
Date:
Permalink Closed

hanye berdoa agar kursus dibatalkan...huhu...da xth nak ckp pew...kecewe dan sedih didlm hati....selamat tggl event di port dikson..

aku kecewe...!!!!!!!

dua event besar aku xdpt pergi.....!!!!!!

kenapa la name aku yg naik pergi kursus time ni....!!!!!!!!!!!!!!

crying.gifcrying.gifcrying.gifcrying.gifcrying.gifcrying.gif

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 534
Date:
Permalink Closed

yea...meriahkn lg pd.....lg meriah dri dlu...aku still dgn wave125 je.... nk bwk yb100 xde rodtax...

__________________
017-2792194 / 013-4061057......
ilmu tanpa amal ibarat pohon yg tidak berbuah.....


Guru

Status: Offline
Posts: 534
Date:
Permalink Closed

rahami wrote:

 

rahami wrote:

jadi,adalah baik untuk kita semua menyumbangkan idea2 untuk :

-tema.(fesyen pakaian ker,
-jenis aktiviti (sukan ker,tiru gaya artis rock 80an ker.(pakaian),.....


22431_284417628650_750368650_3591032_7990828_n.jpg

kalo xde pertandingan khusus pon...datang pkai seakan seperti dlm gambar pun OK gak...sekuranye feel 80an kembali..hehe biggrinbiggrinbiggrin


-- Edited by rahami on Wednesday 31st of March 2010 02:21:10 AM

 



yeah!!! spe plg semat dpt hadiah!!...

 



__________________
017-2792194 / 013-4061057......
ilmu tanpa amal ibarat pohon yg tidak berbuah.....


Guru

Status: Offline
Posts: 1149
Date:
Permalink Closed

Dablek wrote:

hanye berdoa agar kursus dibatalkan...huhu...da xth nak ckp pew...kecewe dan sedih didlm hati....selamat tggl event di port dikson..

aku kecewe...!!!!!!!

dua event besar aku xdpt pergi.....!!!!!!

kenapa la name aku yg naik pergi kursus time ni....!!!!!!!!!!!!!!

crying.gifcrying.gifcrying.gifcrying.gifcrying.gifcrying.gif




 ala jgn sedih dablek..
acara di p.d akn dipancarkan
terus secara "LIVE" di astro
chanel ESPN..biggrin
bg yg terlepas juga utk menonton,
siaran tertunda juga ade di chanel
"TV9 DEKAT DIHATI"
bg yg dlm keta leh dgr radio
di Frekuensi 98.77 "ASYIK FM"biggrin



__________________



Guru

Status: Offline
Posts: 779
Date:
Permalink Closed




CREW OF EX5 CLUB mesti trn ke pd pada 30 mei 2010 untuk meriah suasana di dataran teluk kemang bersama RETRO MALAYSIAN RIDERS...!!!..NNTI KEMUNCULAN KAMI AZURA MENGAMUK.......!!!!CAYAAAAALAHHHH......

__________________



KENANGAN KAMI COE BERSAMA RMR

(BOB COE-NAIB PRESIDENT COE 1 MALAYSIA)-0176197998.....

KAMI BUKAN SAMSENG JALANAN!!! TAPI KAMI BELIA 1 MALAYSIA.....


Guru

Status: Offline
Posts: 895
Date:
Permalink Closed

usyar wrote:

haha rahami...klu ko dressing mcmtu ok lagi la.....kalau mamatkapar datang pakai macam tu tak ke haru?? haha, mau nangis Mus May klu tengok....



xdpt bygkan bro....
mau nges....
hehe

 



__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 170
Date:
Permalink Closed

Kami akan bersama-sama memeriahkan lagi Santai Retro 2010 ini.



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1131
Date:
Permalink Closed

rider malaya wrote:

 

usyar wrote:

haha rahami...klu ko dressing mcmtu ok lagi la.....kalau mamatkapar datang pakai macam tu tak ke haru?? haha, mau nangis Mus May klu tengok....



xdpt bygkan bro....
mau nges....
hehe

 

 




biggrinbiggrinbiggrinbiggrin 2 DAH PASTI.!!!!!!!!..TAPI PERSOALAN NYER...BRAN KER DIA BERPAKAIYAN BEGITU????confuseconfuseconfuseconfuseKITA NANTIKAN....ADAKAH DIA AKAN SAHUT CABARAN DAN CADANGAN INI..biggrinbiggrinbiggrinbiggrin..RETRO 2 ..HUHUHUHUH...MAMAT RETRO@MAMAT KAPAR...WAAAAAAHHHHHH  MEMANG SEMPOI LAH DAN PASTI MERIAH EVENT 2 !!!!!!!!!



__________________
tidak akan ada... yang baru jika tidak... bermula dari yang lama...

"wa caya lu brader!!!!!!!!! hensem!!!!!"


Guru

Status: Offline
Posts: 2128
Date:
Permalink Closed

geng jb cam biasa...akan bermalam di sana...insyallah dgn bermacam ragam dan kejutan..>>!!!!nantikan!!awwawwaww

__________________


"wa caya lu brader!!!!!!!!!!"

"RMR pencetus fenomena retro negara"



Senior Member

Status: Offline
Posts: 440
Date:
Permalink Closed

MamatKapar wrote:

rahami wrote:

 

hanya tinggal lebih kurang 2 bulan shj lagi...

sudah tentu kita semua mahu event in penuh prestij,meriah dan satu kenangan terindah untuk tahun 2010.

jadi,adalah baik untuk kita semua menyumbangkan idea2 untuk :

-tema.(fesyen pakaian ker,
-jenis aktiviti (sukan ker,tiru gaya artis rock 80an ker,gosok kulit enjin jadi chrome ker)
-motorshow

dan lain-lain lagi...

biggrinbiggrinbiggrin




Untuk motorshow.
GBBNK akan menaja hadiah untuk ketegori 250cc~350cc
Hadiah piala 1 ~ 10...

Selain itu, dicadangkan setiap mat2 "NEGRO"
yang hadir di minta membawa 1 hadiah
atau lebih.... yang siap dibalut
tak kira la hadiah apa pun...
baju, plug, minyak 2t... apa2
saja mengikut kemampuan.

Macam peniaga yg kaya2 macam BobYP, AL, Botak
cekgu Jas.... boleh la bagi hadiah Coil ker??.
CDI ker??... suis ker.... rim AR ker GTO ker
apa2 saja berkaitan motor dan penunggang..


Hadiah itu akan diserahkan ke kaunter RMR
nanti untuk dijadikan LUCKY DRAW...
maknanya ssemua yg hadir akan dapat hadiah...

amacam???


 




 den sokong cadangan mamat tu... idea bernas....

ada bran? trn ler.......... untung2 dpt hadiah.. hehehehe...

hidup retro..............biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 3662
Date:
Permalink Closed

dah tentu kene bermalam ni...overnite la mcm last year otai...kul 3 pagi kirim .....&rokok..hehhedisbeliefdisbeliefdisbelief

tema pakaian tu den raso betol la...ado best gak kalo ado tema kn???
ala2 zaman2 mtr yg digunokan...hmm


__________________




biar mtr buruk janji retro!!!




Guru

Status: Offline
Posts: 2466
Date:
Permalink Closed

dambaan pilu wrote:

Dablek wrote:

hanye berdoa agar kursus dibatalkan...huhu...da xth nak ckp pew...kecewe dan sedih didlm hati....selamat tggl event di port dikson..

aku kecewe...!!!!!!!

dua event besar aku xdpt pergi.....!!!!!!

kenapa la name aku yg naik pergi kursus time ni....!!!!!!!!!!!!!!

crying.gifcrying.gifcrying.gifcrying.gifcrying.gifcrying.gif




 ala jgn sedih dablek..
acara di p.d akn dipancarkan
terus secara "LIVE" di astro
chanel ESPN..biggrin
bg yg terlepas juga utk menonton,
siaran tertunda juga ade di chanel
"TV9 DEKAT DIHATI"
bg yg dlm keta leh dgr radio
di Frekuensi 98.77 "ASYIK FM"biggrin



owner WBN ta dpt pegi tkpe.... WBN mesti kne pegi.. btoi tk incik dambaan?biggrinbiggrinbiggrin

 



__________________

m_598ac4e3b59b4b57be6660f2806ea574.jpg



Guru

Status: Offline
Posts: 5021
Date:
Permalink Closed

Remy Raider wrote:

geng jb cam biasa...akan bermalam di sana...insyallah dgn bermacam ragam dan kejutan..>>!!!!nantikan!!awwawwaww




 ya..betol tu en.Remy..

kesinambungan dari tahun lepas...insyaallah,jika tiada aral..kami akan bermalam di sana.



__________________

 " Integration of Colors, Speed & Sound...."



Senior Member

Status: Offline
Posts: 191
Date:
Permalink Closed

jgn la dikau bersedih wahai dablek owner lama wbj & wbs akan menjadi wakil mu....
insya-allah kalo xder pape kami adik-beradik akan gi kesana nanti...

__________________
 
"Azura,tempat seorang isteri adalah disisi suaminya"


Guru

Status: Offline
Posts: 12639
Date:
Permalink Closed

peroz wrote:

owner WBN ta dpt pegi tkpe.... WBN mesti kne pegi.. btoi tk incik dambaan?biggrinbiggrinbiggrin

 



WBN tak bleh ride dekat2..
Tg. Karang dekat sangat......

koman koman pun ...penang...

kalau motoshow tu kat Perlis..
pasti dablek turun..... hehehehe

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 259
Date:
Permalink Closed

usyar wrote:

sokong....yang paling penting kita buat aktiviti....minta semua ahli forum bagi cadangan aktiviti, dan kita pilih 1 aktiviti yang terbaik sebagai acara sampingan,disamping lucky draw yg jadi acara wajib!! -sekadar cadangan



bagus la tu...tp ak cadangkan sdr usyar kne sponser makanan la....sbb byk ride ko kuat mencekik..amacam..ad bran..modal mtk kt mamat kapar..ala chip poket tebal..

 



__________________

""  kau Tetap D Hatiku selamanya......

kini Tinggal Kenangan...""



Senior Member

Status: Offline
Posts: 259
Date:
Permalink Closed

MamatKapar wrote:

peroz wrote:

 

owner WBN ta dpt pegi tkpe.... WBN mesti kne pegi.. btoi tk incik dambaan?biggrinbiggrinbiggrin

 



WBN tak bleh ride dekat2..
Tg. Karang dekat sangat......

koman koman pun ...penang...

kalau motoshow tu kat Perlis..
pasti dablek turun..... hehehehe

 



die dh takut la tu kne tapau ngan suzy aritu..biggrinbiggrinbiggrinnonono

 



__________________

""  kau Tetap D Hatiku selamanya......

kini Tinggal Kenangan...""



Senior Member

Status: Offline
Posts: 283
Date:
Permalink Closed

kenapo la den raso cm xdpek poie pd taon ni...
ado yo hal last mnit....nonononono


__________________
biar tak pandai...jangan memandai


Guru

Status: Offline
Posts: 576
Date:
Permalink Closed

wah mmg best..
nak pegi..nk pegi..nk pegi jgk...biggrinbiggrinbiggrin

__________________
'tak lapok dek zaman'


Senior Member

Status: Offline
Posts: 344
Date:
Permalink Closed

rahami wrote:

 

Remy Raider wrote:

geng jb cam biasa...akan bermalam di sana...insyallah dgn bermacam ragam dan kejutan..>>!!!!nantikan!!awwawwaww




ya..betol tu en.Remy..

kesinambungan dari tahun lepas...insyaallah,jika tiada aral..kami akan bermalam di sana.

 



join bermalam sekali bleh??????????

 



__________________
Jadilah kamu seolah-olah orang yang berdagang @ orang yg melintasi jalan...


Guru

Status: Offline
Posts: 590
Date:
Permalink Closed

park_lah wrote:

 

rahami wrote:

 

Remy Raider wrote:

geng jb cam biasa...akan bermalam di sana...insyallah dgn bermacam ragam dan kejutan..>>!!!!nantikan!!awwawwaww




ya..betol tu en.Remy..

kesinambungan dari tahun lepas...insyaallah,jika tiada aral..kami akan bermalam di sana.

 



join bermalam sekali bleh??????????

 

 




r.a.m pun nk join jugak.........



__________________





20564_1159889849723_1602099233_342389_4421661_n.jpg



Guru

Status: Offline
Posts: 1131
Date:
Permalink Closed

IKUT JGN X IKUT...TURUN JO APER ADER HAL KAMU KAN KELUARGA RMR...TURUN JO BAWAK BALA TENTERA RETRO DARI SEGALA REJIMEN APER ADER HAL...SEMUA LEH JOIN..

__________________
tidak akan ada... yang baru jika tidak... bermula dari yang lama...

"wa caya lu brader!!!!!!!!! hensem!!!!!"


Guru

Status: Offline
Posts: 796
Date:
Permalink Closed

i follow.......tin..tin....pon...pon.....biggrinbiggrinbiggrin

__________________



we are DIFFERENT but we are "
ONE" big family



Guru

Status: Offline
Posts: 1131
Date:
Permalink Closed

bj sons wrote:

i follow.......tin..tin....pon...pon.....biggrinbiggrinbiggrin



i also follow jika x der aral melintang...bbbrrriiinnngggg........bbbbrrriiinnngggg.......biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin

 



__________________
tidak akan ada... yang baru jika tidak... bermula dari yang lama...

"wa caya lu brader!!!!!!!!! hensem!!!!!"


Guru

Status: Offline
Posts: 632
Date:
Permalink Closed

yp jepon 84 wrote:

 

MamatKapar wrote:

 

rahami wrote:

 

hanya tinggal lebih kurang 2 bulan shj lagi...

sudah tentu kita semua mahu event in penuh prestij,meriah dan satu kenangan terindah untuk tahun 2010.

jadi,adalah baik untuk kita semua menyumbangkan idea2 untuk :

-tema.(fesyen pakaian ker,
-jenis aktiviti (sukan ker,tiru gaya artis rock 80an ker,gosok kulit enjin jadi chrome ker)
-motorshow

dan lain-lain lagi...

biggrinbiggrinbiggrin




Untuk motorshow.
GBBNK akan menaja hadiah untuk ketegori 250cc~350cc
Hadiah piala 1 ~ 10...

Selain itu, dicadangkan setiap mat2 "NEGRO"
yang hadir di minta membawa 1 hadiah
atau lebih.... yang siap dibalut
tak kira la hadiah apa pun...
baju, plug, minyak 2t... apa2
saja mengikut kemampuan.

Macam peniaga yg kaya2 macam BobYP, AL, Botak
cekgu Jas.... boleh la bagi hadiah Coil ker??.
CDI ker??... suis ker.... rim AR ker GTO ker
apa2 saja berkaitan motor dan penunggang..


Hadiah itu akan diserahkan ke kaunter RMR
nanti untuk dijadikan LUCKY DRAW...
maknanya ssemua yg hadir akan dapat hadiah...

amacam???


 




den sokong cadangan mamat tu... idea bernas....

ada bran? trn ler.......... untung2 dpt hadiah.. hehehehe...

hidup retro..............biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin

 



kategori 350 keatas x de ke?

 



__________________

biarlambatasalselamat...



Senior Member

Status: Offline
Posts: 440
Date:
Permalink Closed

chamber wrote:

yp jepon 84 wrote:

 

MamatKapar wrote:

 

rahami wrote:

 

hanya tinggal lebih kurang 2 bulan shj lagi...

sudah tentu kita semua mahu event in penuh prestij,meriah dan satu kenangan terindah untuk tahun 2010.

jadi,adalah baik untuk kita semua menyumbangkan idea2 untuk :

-tema.(fesyen pakaian ker,
-jenis aktiviti (sukan ker,tiru gaya artis rock 80an ker,gosok kulit enjin jadi chrome ker)
-motorshow

dan lain-lain lagi...

biggrinbiggrinbiggrin




Untuk motorshow.
GBBNK akan menaja hadiah untuk ketegori 250cc~350cc
Hadiah piala 1 ~ 10...

Selain itu, dicadangkan setiap mat2 "NEGRO"
yang hadir di minta membawa 1 hadiah
atau lebih.... yang siap dibalut
tak kira la hadiah apa pun...
baju, plug, minyak 2t... apa2
saja mengikut kemampuan.

Macam peniaga yg kaya2 macam BobYP, AL, Botak
cekgu Jas.... boleh la bagi hadiah Coil ker??.
CDI ker??... suis ker.... rim AR ker GTO ker
apa2 saja berkaitan motor dan penunggang..


Hadiah itu akan diserahkan ke kaunter RMR
nanti untuk dijadikan LUCKY DRAW...
maknanya ssemua yg hadir akan dapat hadiah...

amacam???


 




den sokong cadangan mamat tu... idea bernas....

ada bran? trn ler.......... untung2 dpt hadiah.. hehehehe...

hidup retro..............biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin

 



kategori 350 keatas x de ke?

 




 ada kot... mai dtg ja........



__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 418
Date:
Permalink Closed

berusaha kers siapkn moto ni.. PD tunggu... aku datang....!!

__________________
LiFe iN fulL 0f l0Ve, h0Pe WilL reSt iN peaCe, CoNNeCti0Ns alWayS HaRm0nY. loVe-PeaCe-HaRm0nY.


Guru

Status: Offline
Posts: 796
Date:
Permalink Closed

rahami wrote:

 

rahami wrote:

jadi,adalah baik untuk kita semua menyumbangkan idea2 untuk :

-tema.(fesyen pakaian ker,
-jenis aktiviti (sukan ker,tiru gaya artis rock 80an ker.(pakaian),.....


22431_284417628650_750368650_3591032_7990828_n.jpg

kalo xde pertandingan khusus pon...datang pkai seakan seperti dlm gambar pun OK gak...sekuranye feel 80an kembali..hehe biggrinbiggrinbiggrin


-- Edited by rahami on Wednesday 31st of March 2010 02:21:10 AM

 




hahahaha.....tahun ni kuar g la aliph den...huhuhuhu....mari ramai2 kita bergaya bersama ALIPH...tokey aliph ado dtg wooooo.....biggrinbiggrinbiggrinbiggrin

 



__________________



we are DIFFERENT but we are "
ONE" big family



Senior Member

Status: Offline
Posts: 283
Date:
Permalink Closed

FOLLOW..............................biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin

__________________

RXZ DULU KINI SELAMANYA!!!!!!!!.......HAHAHAHAHAHA
''SETTING BY: BACOK GILE''



Guru

Status: Offline
Posts: 2128
Date:
Permalink Closed



 




hahahaha.....tahun ni kuar g la aliph den...huhuhuhu....mari ramai2 kita bergaya bersama ALIPH...tokey aliph ado dtg wooooo.....biggrinbiggrinbiggrinbiggrin

 

 




hehe....boleh2...mai melaram dgn aliph!!!!cemerlang bersama aliph!!!!wpon pkai white shadow je...hahabiggrinbiggrinbiggrin



__________________


"wa caya lu brader!!!!!!!!!!"

"RMR pencetus fenomena retro negara"



Guru

Status: Offline
Posts: 659
Date:
Permalink Closed

biggrincadangkan pihak RMR menjemput Abg Jamal Abdillah n Kak Ogy....untuk menjadi tetamu khas serta mengembalikan nostalgia AZURA....camne....!!!!ok tak


nanti kalu ade sessi bergambar ha Motor YP Farid Melaka la yg paling sesuaiii!!!camne kawan2!biggrinbiggrinbiggrin

-- Edited by oyabun kazuma on Saturday 3rd of April 2010 11:04:00 PM

__________________
"2 sTroke engine..smell like RETRO spirit.."
 ..........RD,LC,TZR,RZV500 V4.........

my new collection...coming soon...!


Guru

Status: Offline
Posts: 796
Date:
Permalink Closed

ok gak tu....tp nk ke diorg dtg.....den raso kalauado pihak yg bertanyo...mgkn dio berminat agak eh......wink

__________________



we are DIFFERENT but we are "
ONE" big family



Senior Member

Status: Offline
Posts: 344
Date:
Permalink Closed

cuba pelawa......
mereka pasti akan terkenang zaman silam mereka

__________________
Jadilah kamu seolah-olah orang yang berdagang @ orang yg melintasi jalan...


Senior Member

Status: Offline
Posts: 486
Date:
Permalink Closed

hehehe..
Mcm2 cadangan ada.....
Yang paling penting kena datang....

__________________

Relax..Simpan Motor. Yas_Malacca 019-6556270 ///



Guru

Status: Offline
Posts: 1196
Date:
Permalink Closed

MamatKapar wrote:

 

rahami wrote:

 

hanya tinggal lebih kurang 2 bulan shj lagi...

sudah tentu kita semua mahu event in penuh prestij,meriah dan satu kenangan terindah untuk tahun 2010.

jadi,adalah baik untuk kita semua menyumbangkan idea2 untuk :

-tema.(fesyen pakaian ker,
-jenis aktiviti (sukan ker,tiru gaya artis rock 80an ker,gosok kulit enjin jadi chrome ker)
-motorshow

dan lain-lain lagi...

biggrinbiggrinbiggrin




Untuk motorshow.
GBBNK akan menaja hadiah untuk ketegori 250cc~350cc
Hadiah piala 1 ~ 10...

Selain itu, dicadangkan setiap mat2 "NEGRO"
yang hadir di minta membawa 1 hadiah
atau lebih.... yang siap dibalut
tak kira la hadiah apa pun...
baju, plug, minyak 2t... apa2
saja mengikut kemampuan.

Macam peniaga yg kaya2 macam BobYP, AL, Botak
cekgu Jas.... boleh la bagi hadiah Coil ker??.
CDI ker??... suis ker.... rim AR ker GTO ker
apa2 saja berkaitan motor dan penunggang..


Hadiah itu akan diserahkan ke kaunter RMR
nanti untuk dijadikan LUCKY DRAW...
maknanya ssemua yg hadir akan dapat hadiah...

amacam???


 

 




ahha.bab2 ni boleh gak menyumbang.sumbang 2T pun ok gak.almaklum la.moto retro minum 2 jenis.so,sape2 yg jalan jauh tu xyah beli 2T.hehehehehe.akn ku pikirkan



__________________

alon-alon ben klakon.
dh pelan2 pun xciden gak.aku nk mandi bunge lah mcm ni


1 2 37  >  Last»  | Page of 7  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.



Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard