RETRO MALAYSIAN RIDERS

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: APA KORANG AKAN BUAT KALAU TERASA BOSAN @ X TAHU NAK BUAT APE??


Guru

Status: Offline
Posts: 3158
Date:
APA KORANG AKAN BUAT KALAU TERASA BOSAN @ X TAHU NAK BUAT APE??


ok..aku mulakan dulu...
hehe..kalau aku bosan..aku lebih suka buat benda yg akan melekakan aku..
contohnye basuh kasut..lipat baju..cuci dapur..ckup le tu..biggrinbiggrinbiggrin


__________________

"SETTING BY MYSELF"



http://supermario-moomos.blogspot.com

https://www.facebook.com/nmoomos



Guru

Status: Offline
Posts: 585
Date:

aku plak,suka belek moto,tgk ape sakit yg ade,kalo ade barang,terus baiki...kalo idak,dudukla dpn moto sambil berangan nk buat itu dn ini kt moto tu..ntah bile nk tercapai tatawlaa...hehehehe

__________________




Guru

Status: Offline
Posts: 12649
Date:

moomos wrote:

ok..aku mulakan dulu...

hehe..kalau aku bosan..aku lebih suka buat benda yg akan melekakan aku..
contohnye basuh kasut..lipat baju..cuci dapur..ckup le tu..biggrinbiggrinbiggrin



contoh yg ko bagi tu
bukan xtvt yg mengisi kebosanan...
tu perkara PERLU yg ko kene buat...

kalau ko tak bosan pun.... kene basuh baju ... kasut gak...
aper daaa...awwaww


 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1371
Date:

hehehehehehe

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 576
Date:

biggrinlau roxy kn....main b***al b***k...nnt tetdo la....
jln2 cr psl if bosan tahap gaban
awwaww


__________________
'tak lapok dek zaman'


Guru

Status: Offline
Posts: 12649
Date:

hitam_kidal wrote:

hehehehehehe




ade ker mengisi kebosanan.... lipat baju!!!...
kalau tolong mak masak... potong bawang ker..
okay la jugak..

lawak..lawak 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12649
Date:

roxy wrote:

biggrinlau roxy kn....main b***al b***k...nnt tetdo la....
jln2 cr psl if bosan tahap gaban
awwaww




ko mencarut ker apa roxy ooii???...aww

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1371
Date:

MamatKapar wrote:

roxy wrote:

biggrinlau roxy kn....main b***al b***k...nnt tetdo la....
jln2 cr psl if bosan tahap gaban
awwaww




ko mencarut ker apa roxy ooii???...aww

 



di suka gentel bantal busuk dia la mamat!!! aku kalo bosan aku suka usyar2 awek kat taman2 bunga

 



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 3158
Date:

MamatKapar wrote:

contoh yg ko bagi tu
bukan xtvt yg mengisi kebosanan...
tu perkara PERLU yg ko kene buat...

kalau ko tak bosan pun.... kene basuh baju ... kasut gak...
aper daaa...awwaww




slalu baju aku x lipat...aku gantung je...biggrinbiggrinbiggrin...slalu kasut aku x basuh...aku lap je..awwaww...slalu dapur aku mmg bersih..bila dah x ada kerja..aku bg bersih lagi..biggrinbiggrinbiggrin



__________________

"SETTING BY MYSELF"



http://supermario-moomos.blogspot.com

https://www.facebook.com/nmoomos



Guru

Status: Offline
Posts: 1325
Date:

aku kalau bosan2,beli roti sebungkus...ajak bini aku pi tasik shah alam...baling roti kecik2 bagi ikan makan...hehe

__________________

walk the talk



Guru

Status: Offline
Posts: 12649
Date:

usyar wrote:

aku kalau bosan2,beli roti sebungkus...ajak bini aku pi tasik shah alam...baling roti kecik2 bagi ikan makan...hehe




laa... ingat beli roti
ko dgn bini ko yg makan....

tapi bagi ikan makan... mulia sungguh hati mu..

bini ko dah bersalin blum??...
suruh bersalin esok malam laa..
sama dgn bini aku....
esok malam kol 10 kat hospital Sg. buluh...aww

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 12649
Date:

hitam_kidal wrote:

di suka gentel bantal busuk dia la mamat!!! aku kalo bosan aku suka usyar2 awek kat taman2 bunga

 




oooo ingat mencarut tadi..




ko suka usyar ye...
aku kalau bosan aku suka skodeng orang....aww

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1371
Date:

MamatKapar wrote:

usyar wrote:

aku kalau bosan2,beli roti sebungkus...ajak bini aku pi tasik shah alam...baling roti kecik2 bagi ikan makan...hehe




laa... ingat beli roti
ko dgn bini ko yg makan....

tapi bagi ikan makan... mulia sungguh hati mu..

bini ko dah bersalin blum??...
suruh bersalin esok malam laa..
sama dgn bini aku....
esok malam kol 10 kat hospital Sg. buluh...aww

 



mamat, orang kater kalau bersalin malam ni ok. pasal kalo siang ramai sangat student nurse nak nengok la. kusut keadaan nanti. dulu bini aku bersalin seb baik malam.

 



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 1325
Date:

ok...balik nanti aku suruh dia push push...hehe.
aku rasa esok tak keluar lagi...mungkin keluar hari event kat kuala kangsar...takpun p.d.



__________________

walk the talk



Senior Member

Status: Offline
Posts: 305
Date:

MamatKapar wrote:

usyar wrote:

aku kalau bosan2,beli roti sebungkus...ajak bini aku pi tasik shah alam...baling roti kecik2 bagi ikan makan...hehe




laa... ingat beli roti
ko dgn bini ko yg makan....

tapi bagi ikan makan... mulia sungguh hati mu..

bini ko dah bersalin blum??...
suruh bersalin esok malam laa..
sama dgn bini aku....
esok malam kol 10 kat hospital Sg. buluh...aww

 



en mamat, kalau bini ko nak beranak kena hantar ke hospital Klang bukannya Hospital sg buluh....siapa nama bini ko..nanati aku orng umah aku repair baik-baik..bagi sempit.....hehehe

 



__________________
kulaan niring napa takurihing..... http://classicsbikes.blogspot.com

rocka.gif rmrlogox.jpg 


Guru

Status: Offline
Posts: 576
Date:

MamatKapar wrote:

roxy wrote:

biggrinlau roxy kn....main b***al b***k...nnt tetdo la....
jln2 cr psl if bosan tahap gaban
awwaww




ko mencarut ker apa roxy ooii???...aww

 




 hahahaah..bia la rahsia...



__________________
'tak lapok dek zaman'


Guru

Status: Offline
Posts: 12649
Date:

kulaan71 wrote:

en mamat, kalau bini ko nak beranak kena hantar ke hospital Klang bukannya Hospital sg buluh....siapa nama bini ko..nanati aku orng umah aku repair baik-baik..bagi sempit.....hehehe

 




Sg. buluh tak bulih ker??... kalau dah emergency
diorang terima jer kot...aww

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1147
Date:

MamatKapar wrote:

usyar wrote:

aku kalau bosan2,beli roti sebungkus...ajak bini aku pi tasik shah alam...baling roti kecik2 bagi ikan makan...hehe




laa... ingat beli roti
ko dgn bini ko yg makan....

tapi bagi ikan makan... mulia sungguh hati mu..

bini ko dah bersalin blum??...
suruh bersalin esok malam laa..
sama dgn bini aku....
esok malam kol 10 kat hospital Sg. buluh...aww

 



ade ride p hospital sg buluh ke esok mlm?biggrin

 



__________________



Guru

Status: Offline
Posts: 576
Date:

MamatKapar wrote:

kulaan71 wrote:

en mamat, kalau bini ko nak beranak kena hantar ke hospital Klang bukannya Hospital sg buluh....siapa nama bini ko..nanati aku orng umah aku repair baik-baik..bagi sempit.....hehehe

 




Sg. buluh tak bulih ker??... kalau dah emergency
diorang terima jer kot...aww

 



jauh sungguh anto bini kt hspital sg buloh tu....

 



__________________
'tak lapok dek zaman'


Guru

Status: Offline
Posts: 1325
Date:

dia nak hantar sungai buluh mungkin sebab hospital baru, kelengkapan moden sikit, nurse pun ramai yang murah dengan senyuman dan bertenaga...

hospital klang memang lebih dekat... tapi mungkin dia ada dengar cerita2 tak best kot.

__________________

walk the talk



Guru

Status: Offline
Posts: 576
Date:

usyar wrote:

dia nak hantar sungai buluh mungkin sebab hospital baru, kelengkapan moden sikit, nurse pun ramai yang murah dengan senyuman dan bertenaga...

hospital klang memang lebih dekat... tapi mungkin dia ada dengar cerita2 tak best kot.




 mungkin la kot....



__________________
'tak lapok dek zaman'


Guru

Status: Offline
Posts: 5034
Date:

Bosan ??

ape yg saya akan buat??..secara eksklusif sy ceritakan pada anda..hehe

akibat kebosanan dan keseorangan slalu.

start moto,pegi tasik/tumpuan awam..pusing2..nikmati pemandangan ragam manusia yg brsama family/couple/kawan2..

atau,

pegi mana2 showroom kereta @ moto..tanya info,loan,itu la..ini laa..hehe,x beli pun..
tp mana tau,insyaallah ada rezeki..dpt miliki jua

atau,

pegi mana2 shopping complex,survey2 brg..xkesah la,pakaian or papepon..pstu lpak kopitiam..

atau,

belai2 kucing..berinteraksi dgn kucing...bagi sy,bila interaksi ngn kucing skurannye dpt release sket tension @ bosan..hehe..miiiooowwww..alaa tomei tomei.. aww


__________________

 " Integration of Colors, Speed & Sound...."



Senior Member

Status: Offline
Posts: 305
Date:

MamatKapar wrote:

kulaan71 wrote:

en mamat, kalau bini ko nak beranak kena hantar ke hospital Klang bukannya Hospital sg buluh....siapa nama bini ko..nanati aku orng umah aku repair baik-baik..bagi sempit.....hehehe

 




Sg. buluh tak bulih ker??... kalau dah emergency
diorang terima jer kot...aww

 



mamat, bini aku tu misi wad bersalin di sana..dia mmg garang betulfurious ..nasib ler bini ko....biggrinmasa nak beranak....

 



__________________
kulaan niring napa takurihing..... http://classicsbikes.blogspot.com

rocka.gif rmrlogox.jpg 


Guru

Status: Offline
Posts: 2469
Date:

rahami wrote:

Bosan ??

ape yg saya akan buat??..secara eksklusif sy ceritakan pada anda..hehe

akibat kebosanan dan keseorangan slalu.

start moto,pegi tasik/tumpuan awam..pusing2..nikmati pemandangan ragam manusia yg brsama family/couple/kawan2..

atau,

pegi mana2 showroom kereta @ moto..tanya info,loan,itu la..ini laa..hehe,x beli pun..
tp mana tau,insyaallah ada rezeki..dpt miliki jua

atau,

pegi mana2 shopping complex,survey2 brg..xkesah la,pakaian or papepon..pstu lpak kopitiam..

atau,

belai2 kucing..berinteraksi dgn kucing...bagi sy,bila interaksi ngn kucing skurannye dpt release sket tension @ bosan..hehe..miiiooowwww..alaa tomei tomei.. aww



nati ble da jmpe pasangan hidup.. kucing pn da ta lyn......biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin

 



__________________

m_598ac4e3b59b4b57be6660f2806ea574.jpg



Guru

Status: Offline
Posts: 576
Date:

window shoppng pn best jgk...
ddk kt taman tgk gelagat manusi pn best jgk..
mkn aiskrim pn best jgk...
dok ngeteh ke....pn best jgk ble di kale ke bosanan...


__________________
'tak lapok dek zaman'


Guru

Status: Offline
Posts: 12649
Date:

kulaan71 wrote:

mamat, bini aku tu misi wad bersalin di sana..dia mmg garang betulfurious ..nasib ler bini ko....biggrinmasa nak beranak....



dah biasa camtu...
strandard la kalu keje gomen...
semua muka ketat..... hahahaha

kalau kulaan ..ok kotaww

berbalik kalau bab BOSAN tadi...

kalau aku bosan menunggu lama kat hospital...

aku lepak kat cafeteria ..usyar nurse yg baru baru....

kot kot ada yg minat DAYTONA.

 

kalau nurse otai (bini kulaan71)... dah foul... hahaha

 

 



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 5034
Date:

peroz wrote:

atau,

belai2 kucing..berinteraksi dgn kucing...bagi sy,bila interaksi ngn kucing skurannye dpt release sket tension @ bosan..hehe..miiiooowwww..alaa tomei tomei.. aww


nati ble da jmpe pasangan hidup.. kucing pn da ta lyn......biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin

 


ishh..xdela smpai cmtu..mmg dari dulu kalo aku bosan @ ada masalah..
kucing-lah jadi peneman..hehe..



* jumpa pasangan idup ?...insyaallah..AmiN
 

-- Edited by rahami on Monday 19th of April 2010 11:19:23 PM

__________________

 " Integration of Colors, Speed & Sound...."



Guru

Status: Offline
Posts: 1325
Date:

hahaha...siot ko. itu bukan foul la....offside.

__________________

walk the talk



Guru

Status: Offline
Posts: 3158
Date:

usyar wrote:

hahaha...siot ko. itu bukan foul la....offside.



siot je..biggrinbiggrinbiggrin

 



__________________

"SETTING BY MYSELF"



http://supermario-moomos.blogspot.com

https://www.facebook.com/nmoomos



Guru

Status: Offline
Posts: 12649
Date:

huhh... hari ni Bosan tahap gaban..... sakit tengok mengadapa PC ni.... tak tahu apa bende nak buat!!!.....



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 322
Date:

kalo bosannnn.....

keluar cuci mata, pusing2 kg org, amik gewang cari lubok heheheh



__________________

tel:017-48ribu25

@mail:aie_kronic@yahoo.com---ahmadsuhairy@rocketmail.com

 ride sana sini bersama RMR....



Guru

Status: Offline
Posts: 1975
Date:

aduiii! samola.. poning dah pandang PC ni!~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~layan youtube lak la !


__________________

in memory PBX 540 ... now with AR 4476 .....Klang / Shah Alam 012-6044007 , 011-31549405

 

 



Guru

Status: Offline
Posts: 5350
Date:

azman_mengamuk wrote:

aduiii! samola.. poning dah pandang PC ni!~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~layan youtube lak la !


 mehla datang PKNS ni ha..cuci mato..ehehehhe



__________________
                                                        N9 RD members


                                                         RD LC in memory


Guru

Status: Offline
Posts: 637
Date:

aku kalo bosan mkn byk2 pastu ngantok trusss tido...

__________________

biarlambatasalselamat...



Guru

Status: Offline
Posts: 983
Date:

BOSAN????.....saya tak penah rase bosan ponnnnnn...biggrinbiggrinbiggrin



__________________

-HaTi MuDa JiWa rEtRo-



Guru

Status: Offline
Posts: 538
Date:

klu bosan kt klas time kuliah kne lukis2 ckit.... lukis pape pon bole..

__________________
017-2792194 / 013-4061057......
ilmu tanpa amal ibarat pohon yg tidak berbuah.....


Guru

Status: Offline
Posts: 698
Date:

bosan?start moto@kete g jalan2 tanpa arah...tgok keindahan alam ciptaan tuhan....kadang2 sampai 100km pun ada....nonono



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 12649
Date:

toaster wrote:

bosan?start moto@kete g jalan2 tanpa arah...tgok keindahan alam ciptaan tuhan....kadang2 sampai 100km pun ada....nonono


 tu yg boleh keluar..

kalau yg kene dok dalam penjara camna?...



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Senior Member

Status: Offline
Posts: 322
Date:

MamatKapar wrote:
toaster wrote:

bosan?start moto@kete g jalan2 tanpa arah...tgok keindahan alam ciptaan tuhan....kadang2 sampai 100km pun ada....nonono


 tu yg boleh keluar..

kalau yg kene dok dalam penjara camna?...


 bercakap ler gan wall hahahahbiggrin



__________________

tel:017-48ribu25

@mail:aie_kronic@yahoo.com---ahmadsuhairy@rocketmail.com

 ride sana sini bersama RMR....



Guru

Status: Offline
Posts: 698
Date:

MamatKapar wrote:
toaster wrote:

bosan?start moto@kete g jalan2 tanpa arah...tgok keindahan alam ciptaan tuhan....kadang2 sampai 100km pun ada....nonono


 tu yg boleh keluar..

kalau yg kene dok dalam penjara camna?...


 syukur kita berada kat ni....klau kat dalam xde perkataan BOSAN la nampaknyer...



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 12649
Date:

toaster wrote:
 syukur kita berada kat ni....klau kat dalam xde perkataan BOSAN la nampaknyer...

 ya...

sentiasalah bersyukur... walaupun terasa bosan..

masih ramai yg lebih teruk lagi Bosannya!!...



__________________

 Lepak SANTAI MAT NEGRO!!
-------------------------------

Setiap RABU 5.30 ptg - SEc. 7 baru!!... belakang KFC pintu masuk UITM!!.
Setiap Jumaat 10.30 mlm - Pekan KAPAR!..selepas MOBIL
Setiap Sabtu atau Ahad - Ada Ride RMR!!..JOMM
call aku  - 019-6003900...!! 
laughing.gif

 



Guru

Status: Offline
Posts: 1009
Date:

syukur jazilan itula jawapanya........hehehe



__________________

          419008_346510048717983_100000769733433_948983_169260440_n.jpg

          retro gagak hitam & kekabu

Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.



Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard